2024-11-12
生日孤獨過,晚餐想食好少少但選擇好少,壽司郎又有排等,最後見momoku有位同特價扒餐就入左去。入到去無好似上次隔離同集團間RUD咁見你一個就一定要你坐門口面壁思過咁衰。叫左個98蚊西冷扒特價餐,做實驗咁加左個平時肯定唔會加既人參湯娃娃菜。先講食物,加果個娃娃菜都有兩棵左右,個湯飲完包唔口喝,我好肯定無味精,因為根本無味,你當佢係1:99既花旗參茶,應該溝完同佢個湯差不多味。呢個故事教訓大家唔好江門痕癢去加呢啲野。講番個扒,呢個價位質素算唔錯,但又又又又再一次印證左香港既都巿傳說:無3舊一位落樓既餐廳,無論你揀幾成熟,出到黎都係得8成熟或以上。既然係咁,就唔好比人揀好過啦。本來應該可以比好評,但最後都係臨尾香,因為:薯條係凍的!薯條是凍的!環境:以一般同類餐廳來講屬中上。服務:沒遇到不愉快事件會否再光顧:間中會,因為近。但那個娃娃菜不了。
環境:以一般同類餐廳來講屬中上。
服務:沒遇到不愉快事件
會否再光顧:間中會,因為近。但那個娃娃菜不了。