2024-06-03 59 瀏覽
二百幾蚊就食到正宗韓燒及放題,真係好抵食,除左各式肉類之外,仲有五花八門嘅海鮮、刺身及風味小食。未開始燒肉之前,已經試左好多特色小食,例如開胃嘅柚子單骨雞翼同埋惹味嘅泡菜煎餅。另外,新鮮三文魚同埋醬油蝦搭配豐富醬料,口感鮮美,入口即化。👍🏻肉類和海鮮選擇都好多,食材新鮮,牛肉十分高質!多種不同部位的優質牛肉,如牛菲力和牛舌等。這些牛肉切片均勻且厚度適中,保持了肉質的鮮嫩口感。正式展開食肉大戰,不停被追加嘅肉類有:📌薄切五花腩將腩肉燒至金黃色,趁佢表面嘅脂肪仍然喺高溫下滋滋作響嘅時候,用生菜,配上泡菜、蜜糖芥末醬包起,一拼放入口中,脆生菜包裹多汁五花腩,口感絕佳。📌牛肉薄薄嘅嫩滑牛脷色澤誘人,燒熟後外焦內嫩,口感香氣四溢,帶有獨特嘅炭燒風味。📌海虎蝦鮮嫩多汁,炭燒香氣搭配豐富海鮮風味,絕對令人垂涎欲滴。甜品區嘅格仔餅真係百試不厭,每次都由職員即叫即製,熱辣辣至於又可以自由配搭雪糕、配料。正👍🏻

正式展開食肉大戰,不停被追加嘅肉類有:
📌薄切五花腩

📌牛肉

📌海虎蝦
鮮嫩多汁,炭燒香氣搭配豐富海鮮風味,絕對令人垂涎欲滴。

• 前菜
  • 甜品
  • 牛肉
  • 海鮮
仲有半小時已經不斷地趕客走😡🤬趕時間要比下張枱😡😩香港人真係慘想支持下香港小店都真係好難🤯!😪😪😪星期五好好的食餐飯都要趕頭趕命😨😨😰仲要態度好差😡😡冇禮貌😤😤那個四眼的員工仲要眼BearBear😡🤯🤯講真,啲香港人都已經返曬大陸食嘢真係支持香港食肆有心的人就理應該好好珍惜啦⋯⋯仲要態度勁差😤😤比$$去食飯都要受氣受到不禮貌對待真係冇癮𠺢⋯⋯香港餐廳們⋯⋯😩😫🥺😢真係唔知捱得幾耐啊?🫣🫣🫣🫣😪😪😪
仲有半小時已經不斷地趕客走😡🤬
趕時間要比下張枱😡😩香港人真係慘
想支持下香港小店都真係好難🤯!😪😪😪
星期五好好的食餐飯都要趕頭趕命😨😨😰
仲要態度好差😡😡冇禮貌😤😤
那個四眼的員工仲要眼BearBear😡🤯🤯

講真,啲香港人都已經返曬大陸食嘢
真係支持香港食肆有心的人
就理應該好好珍惜啦⋯⋯仲要態度勁差😤😤

比$$去食飯都要受氣受到不禮貌對待
真係冇癮𠺢⋯⋯香港餐廳們⋯⋯😩😫🥺😢
真係唔知捱得幾耐啊?🫣🫣🫣🫣😪😪😪

2024-05-28 10978 瀏覽
早幾日同媽咪去左食lunch☺️帶左佢去呢間人氣都幾旺嘅韓燒餐廳,呢度可以揀set lunch,又可以揀放題😍我之前都黎過幾次🤭都幾經濟實惠👍雖然地方唔算好大,但佢哋坐位空間好闊落,坐得非常舒服😌今次同媽咪揀左食lunch放題,$168已經包好多野食🤤有14款肉類同韓味小食13款,出面仲包自助區十幾款小食前菜、十款左右蔬菜瓜果燒物😳😳仲有雪糕🍦、小泡芙、布朗尼朱古力蛋糕食,真係滿足到呢🤤🤤如果你仲係覺得差啲嘅,仲可以加$38食埋海鮮類😍不過媽咪最近因為皮膚敏感唔食得海鮮,所以我哋就無加到啦☺️食物全部QR落單,方便快捷,上菜速度都快,而且店員收碟都密,大家可以盡情狂食,唔怕成枱都放滿碟擺唔落🤣雖然係咁,食得晒先好點咁多,唔好浪費啊🤭🤭📍韓燒大叔 (旺角)旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓#韓燒 #unclekorea #bbq #korea #燒肉 #燒肉控 #放題 #燒肉放題 #旺角 #mk #lovebeef

📍韓燒大叔 (旺角)
旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓

2024-05-06
2024-05-28 93 瀏覽
✈️ 偽飛韓國🇰🇷體驗傳統韓燒,旺角地鐵站🚉E2出超易搵,午市可選擇套餐或自助餐,地方寬敞舒適QR code揀定心水小食及食材,小碟登場圍繞爐邊簡直視覺盛宴,整張枱塞得滿當🤩亮點自助區有kimchi、蔬菜、甜品、飲品及醬料,個人至愛kimchi有齊哂更可逐一試 😋 夠晒韓式地道🌊海鮮🥢白蜆🐙墨魚嘴🐚翡翠螺🦑韓式魷魚鬚錫紙盤盛載放喺烤板煮理唔駛調味都好鮮🥓肉類(雞、牛、羊及豬)🥢韓式雞肉、雞翼、薄切牛脷、韓式牛肋骨🥢豬牛韓式牛肉、紐西蘭羊肩肉、美國安格斯下肩胛肉等優質… 生菜包著肉同kimchi加入醬汁、蒜、洋蔥及菜椒;食起來可以多變化,仲可以體驗傳統食法🥬蔬菜🥢菌類🍄‍🟫秋葵🫑三色椒🥒翠玉瓜🍍菠蘿🥤各款飲品汽水及麥茶🍦甜品有軟雪糕、窩夫、泡芙同布朗尼蛋糕午市韓燒放題+任食海鮮$206+10%用餐時間90/分鐘,環境乾淨企理,油煙處理強回頭指數及性價比高~

😋 夠晒韓式地道

🌊海鮮
🥢白蜆🐙墨魚嘴🐚翡翠螺🦑韓式魷魚鬚
錫紙盤盛載放喺烤板煮理唔駛調味都好鮮

🥓肉類(雞、牛、羊及豬)
🥢韓式雞肉、雞翼、薄切牛脷、韓式牛肋骨

🥬蔬菜
🥢菌類🍄‍🟫秋葵🫑三色椒🥒翠玉瓜🍍菠蘿

🥤各款飲品汽水及麥茶

🍦甜品有軟雪糕、窩夫、泡芙同布朗尼蛋糕

午市韓燒放題+任食海鮮$206+10%
用餐時間90/分鐘,環境乾淨企理,油煙處理強
回頭指數及性價比高~
2024-05-24
  • 前菜
2024-05-27 101 瀏覽
聽朋友介紹,旺角有間韓國菜味道出色,而且價錢唔係好貴,心思思想去食。我地兩個人揀左午市套餐,兩道充滿韓風佳餚:韓式部隊鍋同人蔘鷄湯。部隊鍋揀左籮白湯底,部隊鍋嘅材料豐富:午餐肉、腸仔、雞蛋、魚糕、肥牛、冬菇、金菇、蔬菜、韓式年糕及韓國麵等,份量十足。一開始食嘅時候仲略嫌唔夠辣,點知越煮越辣。濃郁及芝士味滲入麵同湯底,提升口感同味道,真是食指大動!除左8揀3的拌碟小食外,仲包埋餐湯同飲品,十分抵食!如果唔夠仲可以加白飯添!人蔘鷄相當滋補,以整隻童子鷄,腹中塞入糯米、佐以紅棗、薑、蒜和人蔘時間炖煮製成。鷄吸收左湯底精華,竟然出奇地嫩滑!
💭今次去咗韓燒大叔食午餐自助餐,$168任食90分鐘,勁啱啲大食朋友😆價錢平質素都幾好,我最鐘意佢呢度唔會太大油煙味👍🏻有一個圓木托盤係燒烤爐上,可以擺曬啲燒烤配料,既方便我地燒野食又可以打卡,不錯!手機QR code落單,款式好多,肉類有14款、韓味小食13款,海鮮9款,每類我都點咗黎試🤭肉類推薦✨牛肋骨係勁入味,而且肉汁多美國安格斯下肩胛,細細塊重牛味薄切五花腩同豬頸肉~五花腩薄薄一片包生菜食正,豬頸肉油脂感重,但好Juicy😂韓式小食都唔會馬虎,我覺得幾有誠意,啲份量多同咪會熱辣辣上🤭我好鐘意炸雞軟骨,勁有咬口好脆卜卜😝韓式餃子同春卷熱辣辣又足料!另外仲有白飯叫添😂絕對唔會餓親呀自助區可以任拎配菜,前菜,醬料,甜品,自助飲品機🥤同雪糕機🍧前菜都有好多款~例如韓式醬油鵪鶉蛋、辣拌米蟹等等,好小係韓燒會見到🤭仲有生菜任拎,包肉食冇咁膩

肉類推薦✨
牛肋骨係勁入味,而且肉汁多
美國安格斯下肩胛,細細塊重牛味

餐廳:韓燒大叔地點:旺角西洋菜南街菜式:任飲任食韓燒餐牌:$298包20款肉類同13款韓味小食,另加一。掃QR code落單食物有:(1)20款肉類包括美國安格斯下肩胛肉、美國安格斯肩胛翼、澳洲穀飼黑安格斯内群肉、澳洲草飼黑安格斯封門柳、澳洲穀飼黑安格斯牛板腱、澳洲草飼黑安格斯牛頸脊、薄切五花腩、紐西蘭羊肩肉、薄切牛脷、霜降一口牛、韓國豬皮、韓國午餐肉、韓式牛肉、韓式牛肋骨、韓式辣豬肉、韓式豬扒、韓式豬頸肉、韓式雞肉、韓式雞軟骨、韓式雞翼。每碟細細碟咁上,圍住個爐上,好特別。雖然唔係好分到d肉,不過美國安格斯下肩胛肉、美國安格斯肩胛翼、澳洲穀飼黑安格斯内群肉、澳洲草飼黑安格斯封門柳、澳洲穀飼黑安格斯牛板腱、澳洲草飼黑安格斯牛頸脊呢d都唔錯。薄切牛脷好彈牙。你未落單服務員就會上好多碟肉比你,都已經好飽肚。(2)13款韓味小食包括:韓式柚子單骨雞翼、韓式粉絲煎餃、韓式炸鷄軟骨、韓式炸紫菜粉絲卷、紫菜包飯、韓式粉絲春卷、韓式炸鷄、韓式薯仔、韓式野菜粉絲、韓式蛋卷、韓式魚板串、韓式炸鷄翼、泡菜煎餅(3)湯類兩款包括:韓式蘿蔔湯,泡菜豬肉湯(4)主食有白飯同水冷麵自助吧有多款韓式泡菜,包括韓式辣
餐廳:韓燒大叔
地點:旺角西洋菜南街
菜式:任飲任食韓燒
肉類

霜降一口牛
薄切牛脷

(2)13款韓味小食包括:
(3)湯類兩款包括:
韓式蘿蔔湯,泡菜豬肉湯
(4)主食有白飯同水冷麵
自助吧

自助吧有多款韓式泡菜,包括韓式辣蘿蔔乾,辣魷魚醬、辣拌米蟹、醬油蓮藕、韓式醬油鵪鶉蛋、涼拌海苔,菜脯,韓式小白菜、韓式白菜、傳統韓式泡菜,韓式青瓜,韓式大豆芽菜等,蔬菜量足。自助吧另外都有生菜包、多款菇類、三色椒、粟米、翠玉瓜、洋蔥圈、南瓜,仲有菠蘿。
韓式泡菜

飲品有汽水機,包括多款大路汽水,另外有熱麥茶同凍柚子茶。
自助吧

甜品有爆谷機,窩夫機,軟雪糕機,同蛋糕。軟雪糕係牛乳味,非常滑溜,好解渴,可以自己加杏仁碎更好味。另外都有煉奶,多款醬料,彩米,棉花糖等可自由添加。
軟雪糕

雪櫃有泡芙,和果子5款,迷你卷蛋多款,芝士蛋糕同chocolate brownie。芝士蛋糕好滑,芝麻粒大福質素都好好,好煙韌。
總括而言,韓式泡菜好美味而選擇多,肉類好多選擇。上菜快捷,個爐夠熱,好快就食得,要比心機燒,食物選擇夠多。令人滿足。座位舒適,冷氣勁凍。期待下次再黎。
2024-05-22
薄切牛脷
軟雪糕
2024-05-18 665 瀏覽
第一次食放題野飲係另計既,野食都普普通通,刺身仲要係腥既,雪糕甜品種類都非常少,就連韓燒必食既五花腩都薄得不得了,食黎都冇意思,但係價錢竟然要人均420,高過一般餐廳,非常失望。第一次食放題野飲係另計既,野食都普普通通,刺身仲要係腥既,雪糕甜品種類都非常少,就連韓燒必食既五花腩都薄得不得了,食黎都冇意思,但係價錢竟然要人均420,高過一般餐廳,非常失望。第一次食放題野飲係另計既,野食都普普通通,刺身仲要係腥既,雪糕甜品種類都非常少,就連韓燒必食既五花腩都薄得不得了,食黎都冇意思,但係價錢竟然要人均420,高過一般餐廳,非常失望。
2024-05-16 172 瀏覽
今日再去搞搞張學牌🚗準備有得拎車玩下啦🚗🚗整完學牌就喺隔離呢間"韓燒大叔" 試一試🥩食得太多日式燒肉, 轉下韓式燒肉都好🇰🇷入到黎都成個環境都好舒服再睇下個凍櫃, 佢哋有超過30款肉食選擇同埋海鮮,真係好多🥦🥬🥩🍖特別推介包括美國安格期下肩胛肉,肉質嫩滑,入口即化仲有汁燒牛舌,牛舌燒得剛好,有嚼勁同香氣。🐄醬烤牛肋骨鮮嫩多汁,汁燒魷魚鮮美彈牙🦑而且,仲有超過20款韓式配菜任揀,有選擇困難症嘅我真係叫哂救命🤪🤪TBH 呢間燒肉食材無雪藏味,解凍處理做得好好, 食得出每一樣食材都好新鮮,肉質又彈牙又爽脆,真係唔錯呢間餐廳嘅環境真係好舒服,K-pop非常好,好適合嚟拍拖同埋傾偈。職員嘅服務態度亦都好好,好貼心同主動,好快捷。總括而言,呢間 "韓燒大叔" 係一個聚腳嘅好地方真係值得一試!
今日再去搞搞張學牌🚗
準備有得拎車玩下啦🚗🚗
整完學牌就喺隔離呢間"韓燒大叔" 試一試🥩
食得太多日式燒肉, 轉下韓式燒肉都好🇰🇷

入到黎都成個環境都好舒服
特別推介包括美國安格期下肩胛肉,肉質嫩滑,入口即化
仲有汁燒牛舌,牛舌燒得剛好,有嚼勁同香氣。🐄
醬烤牛肋骨鮮嫩多汁,汁燒魷魚鮮美彈牙🦑

總括而言,呢間 "韓燒大叔" 係一個聚腳嘅好地方
真係值得一試!
呢間燒肉店同平時既好吾同有海量前菜,有大量韓式小食😍成枱都係小圓碟,好似去左韓國甘(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)每位$298 任食120分鐘~~加$88 就可以有埋海鮮刺身啤酒🍻佢地既肉類🥩水準好高,值回票價我最推薦係牛肋骨😋😋另外仲有:✨美國安格斯下肩胛✨美國安格斯肩胛翼✨澳洲穀飼黑安格斯內裙肉✨澳洲草飼黑安格斯封門柳✨澳洲穀飼黑安格斯牛板腱✨澳洲草飼黑安格斯牛頸脊✨ 紐西蘭羊肩肉仲有好多好多款肉,根本都試吾曬🤣🇰🇷韓式小食又係有海量甘多款仲要有我最愛既魚糕🍥😍佢地既小食仲要好出色係好好味🤤完成吾hea✨韓式炸雞軟骨(推薦👍🏻)✨韓式炸雞✨紫菜包飯✨韓式魚板串✨韓式蛋捲✨韓式粉絲煎餃✨韓式炸紫菜粉絲卷(推薦💓) ✨韓式野菜粉絲✨韓式柚子單骨雞翼其實仲有好多量,樣樣都好吸引🤩每款都煮得好食🤤成餐超豐富呢間燒肉放題,比一般既更有特色價錢合理,食完好大滿足😌有興趣可以係openrice訂位呀~~仲有訂枱優惠😗
呢間燒肉店同平時既好吾同
有海量前菜,有大量韓式小食😍
成枱都係小圓碟,好似去左韓國甘(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
每位$298 任食120分鐘~~
加$88 就可以有埋海鮮刺身啤酒🍻

佢地既肉類🥩水準好高,值回票價
我最推薦係牛肋骨😋😋
✨澳洲草飼黑安格斯封門柳
✨澳洲穀飼黑安格斯牛板腱
✨澳洲草飼黑安格斯牛頸脊
✨ 紐西蘭羊肩肉
仲有好多好多款肉,根本都試吾曬🤣

🇰🇷韓式小食又係有海量甘多款
仲要有我最愛既魚糕🍥😍
佢地既小食仲要好出色
係好好味🤤完成吾hea
✨韓式炸雞軟骨(推薦👍🏻)
✨韓式炸雞
✨紫菜包飯
✨韓式魚板串
✨韓式蛋捲
✨韓式粉絲煎餃
✨韓式炸紫菜粉絲卷(推薦💓)
✨韓式野菜粉絲
✨韓式柚子單骨雞翼
其實仲有好多量,樣樣都好吸引🤩
每款都煮得好食🤤成餐超豐富

呢間燒肉放題,比一般既更有特色
價錢合理,食完好大滿足😌
有興趣可以係openrice訂位呀~~
仲有訂枱優惠😗
2024-05-12
約了大胃朋友食lunch貪方便緊旺角 餐廳就係喺地鐵站1分鐘距離上次食過lunch set覺得質素唔錯裝修比較新淨 座位比較闊落喺旺角真係好難得今次再試下lunch 放題可以盡情食 我哋中午去到168可以食1.5小時 ,因為見到openrice 有訂座優惠,所以就慳返少少肉類方面:幾乎每一款都試晒個人比較推薦王牌幾款肉澳洲谷飼安格斯牛板腱美國安格斯下肩胛肉-韓式牛肉經過調味甜甜地唔錯-薄切牛舌好容易燒超快熟-豬五花、雞髀肉、雞翼都有-熟食方面,我覺得佢哋嘅韓式菜質認真製作,估唔到泡菜煎餅係即叫即煎,韓式薯仔煮得勁腍,春卷、炸雞軟骨、有子蜜汁雞翼都幾好食當然一定要留肚食海鮮,平時都會魷魚、墨魚嘴、青口等等另外仲有一個自助區可以食沙律、韓式前菜、泡菜等等飲品方面仲有熱麥茶自助雪糕 泡芙等等原來晚上仲可以加$98有海鮮啤酒刺身任食,下次決定試吓用餐體驗都OK,上餐快收碟快,服務員都幾有禮貌—————————————————韓燒大叔 (旺角)旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hk
約了大胃朋友食lunch

澳洲谷飼安格斯牛板腱
美國安格斯下肩胛肉

韓式牛肉經過調味甜甜地唔錯
薄切牛舌好容易燒超快熟

豬五花、雞髀肉、雞翼都有

當然一定要留肚食海鮮,平時都會魷魚、墨魚嘴、青口等等

另外仲有一個自助區可以食沙律、韓式前菜、泡菜等等

飲品方面仲有熱麥茶
自助雪糕 泡芙等等

原來晚上仲可以加$98有海鮮啤酒刺身任食,下次決定試吓

用餐體驗都OK,上餐快
收碟快,服務員都幾有禮貌

—————————————————

韓燒大叔 (旺角)
旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓

—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum
___
🥇Follow @eathkgirls
#eathkgirls
  • 韓式牛肋骨
  • 泡菜煎餅
  • 泡菜
  • 安格斯肩胛肉
🌟餐廳在旺角地鐵站一出的友誠商業中心,超級方便。室內抽風系統幾強勁,吾覺有油煙味。🌟午巿自助餐性價比一流,$168可以任食90分鐘,食埋海鮮都係加$38😍🌟餐廳設計係韓式街頭風,牆壁畫滿璧畫。🌟有自助區任夾配菜,蔬菜,甜品,醬料,飲品,仲有軟雪糕機!🌟燒烤爐設計幾好,有個圓形木托盤,可以放燒烤配料,好方便,影相一流😆🌟所有配料有成36款😋肉類選擇都多,推薦安格斯下肩甲,牛肋骨,雞肉,牛舌,豬扒。🌟韓式小食推薦炸雞,4種口味都試左:原味,辣醬,蜂蜜牛油,芝士粉,炸得香脆😋🌟海鮮類推薦白蜆同翡翠螺,鮮味彈牙👍🏻🌟另外秋葵,香菇,金菇燒完爽口多汁😆🌟90分鐘超級足夠,不慌不忙食得好滿足👍🏻

🌟餐廳設計係韓式街頭風,牆壁畫滿璧畫。

🌟有自助區任夾配菜,蔬菜,甜品,醬料,飲品,仲有軟雪糕機!

🌟海鮮類推薦白蜆同翡翠螺,鮮味彈牙👍🏻

🌟另外秋葵,香菇,金菇燒完爽口多汁😆

🌟90分鐘超級足夠,不慌不忙食得好滿足👍🏻
2024-05-10
2024-05-10 144 瀏覽
朋友聚會,一行四人,肉類款式好多,而且都非常好食,係熟食一般,蔬菜選擇就一般正常,但係係可以無限自取生菜,包住啲燒肉嚟食,簡直一流。我哋就加錢升級咗海鮮刺身,不過真心真係好full,如果細食嘅朋友可以唔需要升級都得。醬汁都有成6款以上比你簡。
醬汁都有成6款以上比你簡。
韓燒大叔 UNCLE SIUUUUU!📍旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓今日去銀行中心辦事,行出黎被友誠商業中心樓下既韓燒廣告所吸引,就直接上5樓既韓燒大叔食放題。韓燒大叔放題餐廳既環境非常舒適寬敞。餐桌之間嘅距離不會讓人感到擁擠。餐廳裝潢簡潔而現代化,讓人感到舒適和放鬆。此外,餐廳提供了良好嘅通風系統,讓整個空間不會有油煙味。韓燒放題的關鍵在於新鮮的食材。這裡提供既食材非常新鮮,品質也很好。肉類選擇多樣,有豬肉、牛肉和雞肉等,每種肉都切得很薄,烤出來的口感鮮嫩多汁。另一個亮點是有個自助雪櫃,放有豐富多樣的配菜,足以平衡多肉既油膩感。此外,還提供了各種醬料和調味料,讓食客可以根據個人口味調配出獨特的味道。最正既仲有1部軟雪糕機,雖然已經好飽,但都忍唔住整多杯軟雪糕,雪糕好滑,仲可以加棉花糖,果仁碎,果醬等,真係好正。
韓燒大叔 UNCLE SIUUUUU!
📍旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓

韓燒放題的關鍵在於新鮮的食材。

另一個亮點是有個自助雪櫃

2024-05-07
  • 軟雪糕
  • 午市韓燒放題
2024-05-09 110 瀏覽
同朋友喺附近行完街,就打算叫韓國菜,原來韓燒大叔除左燒肉外,除提供午餐套餐每個餐送飲品加湯外,仲可自選韓式小食三碟,選擇有韓式泡菜,椰菜,粉絲,韓式大豆芽,韓式小白菜,勁抵食。韓式肥牛部隊鍋 $168呢個部隊鍋相當豐富,份量好大份,有肥牛,蟹柳,芝士,年糕,魚膏,金菇,雜菜,豆腐,冬菇、雞髀菇,腐皮,午餐肉,重有必備既韓國公仔麵,一直用細火煮住,越煮越辣,公仔麵勁Q彈,真係兩個人食先食得晒!韓式蘿蔔湯傳統韓式泡菜韓式大豆芽韓式小白菜一和椒井有汽水(青檸味)韓式炸雞配飯 $98可自選味道,今次我簡左蜂蜜牛油味,炸雞外皮炸得金黃酥脆卜卜,肉質入口多汁,濃濃既蜂蜜牛油味,令雞肉更多汁濕潤,右帶來了陣陣奶油既香氣,簡直係同蜂蜜甜美既完美配合。泡菜豬肉湯韓式白蘿蔔韓式大豆芽樂天忌廉溝鮮奶

韓式肥牛部隊鍋 $168

韓式蘿蔔湯
傳統韓式泡菜
韓式大豆芽
韓式小白菜
一和椒井有汽水(青檸味)

韓式炸雞配飯 $98

泡菜豬肉湯