2021-07-02
成日都話架啦!一拗食乜就揀去食放題就乜紛爭都解決哂🤣🤣鍾意食乜自己出去攞!老嫩都皆大歡喜!是晚去咗呢間地理位置好方便嘅性價比韓燒!食物質素當然唔好同平時食開幾嚿水得幾件牛嘅燒肉比較😉但呢度勝在超多選擇兼食材正正常常!而且睇見全場滿座就知好啱老友/家庭聚會啦❤️由海鮮冷盤(Be鍾意個韓式伴菜區)、水果沙律(當造嘅西瓜同荔枝幾甜)、刺身壽司(三文魚魚生ok)、熱食炸物(連豬腳薑都有)、BBQ肉類海鮮(必必必燒牛仔骨&海蜆😍追添咗無限回合)、甜品(好多種類!而且竟然有得玩朱古力噴泉&自製綿花糖機)、飲品櫃(汽水啤酒齊全!連泰啤都有)🤗🤗我哋21:00前入座每位都係$228(加一)!實在係唔傷荷包之選👌