2023-06-07 40 瀏覽
同男朋友慶祝生日,朋友極力推薦鮨亭,見咁多好評一於去食下先令和生蠔時令生蠔肉質飽滿,入口帶豐富的礦物味道餘韻於口腔內徘徊,令人回味精選火灸壽司拼盤9件師傅發辦,每日不同,飛機直送採用新鮮食材以高溫燒灼海鮮提升食材風味牛油果三文魚沙律三文魚新鮮肥美,特製醬汁配上沙律菜,新鮮開胃汁燒雞心、雞肝、雞腎雞心香味四溢,間唔中食,過下口隱豚肉韮菜卷豚肉包住大量韮菜,好似響鈴咁大件茶碗蒸蛋滑滑茶碗蒸蛋,蛋味香濃博多牛肉烏冬非一般牛肉烏冬,唔係普通肥牛,而係好似牛腩咁大大件,但又煮得好淋好入味,烏冬口感柔軟,湯底味道清甜好味道巨峰乳酸生啤自家製梅酒星期一至四7點前離座,仲有85折
同男朋友慶祝生日,朋友極力推薦鮨亭,見咁多好評一於去食下先

令和生蠔

精選火灸壽司拼盤9件
師傅發辦,每日不同,飛機直送採用新鮮食材
以高溫燒灼海鮮提升食材風味

牛油果三文魚沙律
三文魚新鮮肥美,特製醬汁配上沙律菜,新鮮開胃

汁燒雞心、雞肝、雞腎
雞心香味四溢,間唔中食,過下口隱

豚肉韮菜卷
豚肉包住大量韮菜,好似響鈴咁大件

茶碗蒸蛋
滑滑茶碗蒸蛋,蛋味香濃

博多牛肉烏冬

巨峰乳酸生啤
自家製梅酒

星期一至四7點前離座,仲有85折

2023-06-06 24 瀏覽
今日同男朋友咁啱嚟到屯門,去咗呢間日本餐廳首先是刺身盛合,其中包括了三文魚、油甘魚同海膽等。這些魚片的質地都非常的鮮嫩,入口即化,味道鮮美,讓人回味無窮。魚片上的芥末和醬油也很搭配,讓整道菜更加美味。之後就係拖羅蓉脆脆餅,是一種炸過的薄脆餅,上面放了一些拖羅蓉和其他的配料。這個脆脆餅非常的香脆,吃起來非常的爽口,搭配上面的拖羅蓉和其他配料,味道非常的豐富,令人驚艷。最後是日式鰻魚蛋包飯,因為鰻魚非常的鮮嫩,口感也很好,而且搭配上煎蛋和醬汁,讓整碗飯的味道更加豐富,非常的美味。
今日同男朋友咁啱嚟到屯門,去咗呢間日本餐廳

2023-06-03 23 瀏覽
><餐廳有bar枱同普通用餐枱啱晒唔同食客嘅需要牛油果三文魚沙律(90)實物與圖片相符 三文魚鮮美配鹹香三文魚籽牛油果軟腍 食落很refreshing味醂魚乾(78)居酒屋必點送酒小食 以味醂醃製很入味 且有嚼口鮪魚壽司拼盤 (298)赤身 中拖羅 大拖羅 炙燒中拖羅 炙燒大拖羅 蔥碎吞拿魚蓉軍艦擺盤好吸引 刺身嚐到其甘腴肥美炙燒後脂香更甚 滲入壽司飯中而加上芝麻蔥花小卷都好食豚肉韮菜卷(38)五花腩片多餘嘅油脂已經烤掉韮菜濕潤帶焦香 一d都唔乾韮菜卷夾起很扎實 唔鬆散免治雞肉棒(38)啱啱烤起 熱氣騰騰蘸上月見汁 雞肉棒質感變得柔軟雞軟骨較幼細 食起上嚟唔會咔咔聲清酒煮蜆(98)蜆肉屬於中size 算飽滿冇咩沙湯頭有清酒香氣 最後𢳂咗成碗飲巨峰梳打/檸檬綠茶個杯幾靚 兩杯飲品幾消暑><><><><><><><><><><鮨亭屯門青善街22號康景花園地下3-4號舖
餐廳有bar枱同普通用餐枱
啱晒唔同食客嘅需要
牛油果三文魚沙律(90)
實物與圖片相符
三文魚鮮美配鹹香三文魚籽
牛油果軟腍 食落很refreshing
味醂魚乾(78)
居酒屋必點送酒小食
以味醂醃製很入味 且有嚼口
鮪魚壽司拼盤 (298)
赤身 中拖羅 大拖羅 炙燒中拖羅
炙燒大拖羅 蔥碎吞拿魚蓉軍艦

擺盤好吸引 刺身嚐到其甘腴肥美
炙燒後脂香更甚 滲入壽司飯中
而加上芝麻蔥花小卷都好食
豚肉韮菜卷(38)
五花腩片多餘嘅油脂已經烤掉
韮菜濕潤帶焦香 一d都唔乾
韮菜卷夾起很扎實 唔鬆散
免治雞肉棒(38)
啱啱烤起 熱氣騰騰
蘸上月見汁 雞肉棒質感變得柔軟
雞軟骨較幼細 食起上嚟唔會咔咔聲
清酒煮蜆(98)
蜆肉屬於中size 算飽滿冇咩沙
湯頭有清酒香氣 最後𢳂咗成碗飲
巨峰梳打/檸檬綠茶
個杯幾靚 兩杯飲品幾消暑
><><><><><><><><><><
鮨亭
2023-06-01 32 瀏覽
柚子大根✨酸酸地都幾開胃下✨三色腐皮船有👇🏼入面有吞拿魚、八爪魚仲有一個好似係蟹肉🤣三個餡料夾埋腐皮非常之夾,份量都唔細,唔食得生嘢叫呢樣絕對接受到!✨築地刺身有以下時令刺身👇🏼1️⃣大拖羅👉🏼脂肪啱啱奶,有啲油,入口軟綿。2️⃣北海道海膽👉🏼味甜先甜後回甘,食落新鮮水汪汪咁,非常之正!3️⃣池魚👉🏼非常之厚,入口有口感兼絕對新鮮4️⃣燒北其貝👉🏼好香口,用酒一流,食唔停口!5️⃣鯛魚薄片刺身👉🏼極鮮甜,薄切甚考師傅刀工!✨福岡蕎麥麵 煮得軟硬剛好嘅蕎麥麵,撈埋水煮蛋,又啲天婦羅脆脆,無論口感同味道都係上品,又飽肚🫰🏼✨大蝦天婦羅我諗係用左魔法炸到外脆內新鮮唔乾身,真正日本級數嘅天婦羅🍤✨飲品巨峰生啤酸酸地,女士們應該會鐘意黑啤 唔會太苦
柚子大根
✨酸酸地都幾開胃下

✨三色腐皮船有👇🏼

✨築地刺身有以下時令刺身👇🏼
1️⃣大拖羅👉🏼脂肪啱啱奶,有啲油,入口軟綿。
3️⃣池魚👉🏼非常之厚,入口有口感兼絕對新鮮
4️⃣燒北其貝👉🏼好香口,用酒一流,食唔停口!
5️⃣鯛魚薄片刺身👉🏼極鮮甜,薄切甚考師傅刀工!

✨福岡蕎麥麵

✨大蝦天婦羅
我諗係用左魔法炸到外脆內新鮮唔乾身,真正日本級數嘅天婦羅🍤

✨飲品
巨峰生啤
酸酸地,女士們應該會鐘意
黑啤
唔會太苦
2023-05-18 30 瀏覽
早排終於約到喺屯門做嘢嘅朋友一齊食飯!去咗呢一間餐廳分享吓先…………………….我哋係食lunch叫咗兩款定食朋友係一款丼入面有吞拿魚、海膽同魚籽我就叫咗刺身有三文魚、蝦、帶子等等我哋都覺得呢間嘅刺身係幾高質!食落口入口即溶又新鮮而且份量好夠!成個套餐包埋蒸蛋、湯、飯同埋一杯飲料個人認為如果鍾意食刺身或者丼嘅朋友真係可以試吓呢間!性價比好高!………………….鮨亭屯門青善街22號康景花園地下3-4號舖
早排終於約到喺屯門做嘢嘅朋友一齊食飯!
去咗呢一間餐廳分享吓先
…………………….
我哋係食lunch
叫咗兩款定食
朋友係一款丼

入面有吞拿魚、海膽同魚籽

我就叫咗刺身
有三文魚、蝦、帶子等等

我哋都覺得呢間嘅刺身係幾高質!
食落口入口即溶又新鮮
而且份量好夠!
成個套餐包埋蒸蛋、湯、飯同埋一杯飲料

………………….
鮨亭
2023-05-14 33 瀏覽
🔸牛油果三文魚沙律沙律菜既所有配料都好新鮮,牛油果、車厘茄、三文魚同菜配埋一齊食好夾,醬汁都好開胃,係高質既前菜~🔸雙色玉子棒玉子捧面頭分別鋪左龍蝦沙律同北寄貝沙律,再加左少少木魚康,係唔錯既配搭😛🔸原隻北海道活海膽海膽好大隻,仲有配三文魚籽同紫菜,呢個價錢絕對物有所值!🔸鮨亭海鮮太卷4件好大件既卷物,但佔最多既唔係飯,而係魚生,超足料😆🔸豚肉豆苗卷燒得好靚,見到就想即刻食,大大塊豚肉,豆苗份量都好多🙈 🔸阿波尾雞翼未食過咁大隻既雞翼😂🔸松葉蟹肉炒飯炒飯粒粒分明,撈埋面頭既松葉蟹肉碎同蟹籽食,不錯🤓
🔸牛油果三文魚沙律

🔸雙色玉子棒

🔸原隻北海道活海膽
海膽好大隻,仲有配三文魚籽同紫菜,呢個價錢絕對物有所值!

🔸鮨亭海鮮太卷
4件好大件既卷物,但佔最多既唔係飯,而係魚生,超足料😆

🔸豚肉豆苗卷
燒得好靚,見到就想即刻食,大大塊豚肉,豆苗份量都好多🙈

🔸阿波尾雞翼
未食過咁大隻既雞翼😂

🔸松葉蟹肉炒飯
炒飯粒粒分明,撈埋面頭既松葉蟹肉碎同蟹籽食,不錯🤓
2023-05-08 43 瀏覽
鮨亭 (屯門)屯門青善街22號康景花園地下3-4號舖-自家製梅酒容易入口,酒精唔會好重女仔飲都冇問題自家製凍檸檬抹荼抹茶味重味道甘甜-雙色玉子棒 雙色玉子棒分別係明太子蝦沙律同埋魷魚沙律,明太子嘅鹹香突出左蝦肉嘅鮮甜,魷魚肉質鮮嫩,玉子棒口感柔軟,有濃郁蛋香~-松葉蟹肉炒飯 炒飯熱辣辣又香噴噴,使用日本珍珠米,炒得粒粒分明,好夠鑊氣~入面有蟹籽同紅蘿蔔粒,口味豐富-味醂魚乾 用汁燒過嘅魚乾餸酒一流!!-阿波尾雞翼原隻雞翼大大隻,烤到外皮香脆 ,咬落去會爆汁,超juicy!-豚肉豆苗卷䐁肉包住豆苗 ,口感特別 ,有豆苗balance所以唔覺肥膩~燒汁好香!-黑松露鰻魚卷黑松露好香,鰻魚燒得啱啱好,好足料-原隻北海道海膽 幾鮮甜,入口即化~

鮨亭 (屯門)
自家製梅酒
容易入口,酒精唔會好重女仔飲都冇問題
自家製凍檸檬抹荼
抹茶味重味道甘甜
雙色玉子棒
松葉蟹肉炒飯
味醂魚乾
用汁燒過嘅魚乾餸酒一流!!
阿波尾雞翼
豚肉豆苗卷
黑松露鰻魚卷
黑松露好香,鰻魚燒得啱啱好,好足料
原隻北海道海膽
幾鮮甜,入口即化~
2023-05-07 40 瀏覽
住開屯門佢日都係置好食野備備未試話食呢間估唔到今晚食完又幾有驚喜———————————✨魚生沙律 ⭐️⭐️⭐️⭐️估唔到咁多魚生有蝦、三文魚、八爪魚、三文魚籽等酸酸地作為前菜好好味✨九宮格壽星⭐️⭐️⭐️⭐️9款唔同嘅火灸壽司同師傅講左唔食芝士 所以有3款換做沙律醬特別清新魚用火灸左之後逼左魚油出黎 好香好食✨雞肉棒及雞心⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️最鐘意食雞心夠爽口雞肉棒加雞蛋有雞肉既香再加雞蛋既甜✨牛舌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️超鐘意食牛舌呢到仲要係成碟咁上 非常滿足份口充滿牛香 又爽口好好味✨韮菜豬肉燒得好香 豬肉包住韮菜令韮菜保持水份唔會好乾✨鯛魚湯⭐️⭐️⭐️⭐️食左咁多串燒飲返啖魚湯沖沖口好重魚味 特別鮮甜食日本野當然唔少得清酒一人幾杯好滿足嘅一餐
住開屯門佢日都係置好食野
備備未試話食呢間
估唔到今晚食完又幾有驚喜
———————————
✨魚生沙律 ⭐️⭐️⭐️⭐️
估唔到咁多魚生
有蝦、三文魚、八爪魚、三文魚籽等
酸酸地作為前菜好好味

好重魚味 特別鮮甜

食日本野當然唔少得清酒
一人幾杯好滿足嘅一餐
2023-04-28 57 瀏覽
山長水遠入到屯門食日本野估唔到幾有驚喜和風六格*6款前菜天天不同六格唔同嘅前菜當晚有漬牛蒡 沙律飛魚子 螺肉 八爪魚 蒜頭 帶子群邊最中意漬牛蒡 咬落爽口 酸酸甜甜九宮格師傅發辦迷你師傅發辦 日日都會按不同嘅來貨揀最新鮮最靚嘅野整俾你食赤醋飯酸酸地勁好味啲刺身好新鮮好厚好好味食完都覺得有啲唔夠喉芝士西京燒黎到記得一定要嗌一定要食芝士味勁香勁滑勁濃👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽蟹肉炒飯個炒飯好好食 炒得好香好多餸面頭舖滿蟹肉啖啖飯都有好多餸記得要嗌杯綠茶檸檬茶又係師傅自家制個味幾特別 出奇地好夾
山長水遠入到屯門食日本野

記得要嗌杯綠茶檸檬茶
又係師傅自家制
個味幾特別 出奇地好夾
2023-04-23 46 瀏覽
【屯門•鮨亭 】🐝 @sushiteihk————————————————————————花海中的鮨亭 屯門隱世日本居酒屋優質日本料理 採用新鮮食材刺身、海鮮非常新鮮🤤cp值滿分👍🏻🙈 望住個特色魚缸 悠閒寫意 唔貴 有feel 性價比高🍯|自家製凍檸檬綠茶|HKD 13高質檸檬綠茶 飲落去畀你一種清新嘅感覺 店員聲稱自家製作 改寫檸檬茶口味新一頁🐝🍯|日本三得利黑啤|HKD 88用嚟送串燒一流 仲要買一送一好抵呀🍯|鱈魚片|HKD 58爆脆惹味 👅有兒時食鱈魚絲嘅感覺 焗得 十分香脆 加埋沙律醬 提升鮮味 用嚟送黑啤 簡直美麗配搭🫂🫀🍯|火炙三文魚海膽卷|HKD 148精緻賣相睇落去十分有層次 👨‍👦‍👦 面層有新鮮既海膽🐚 中間有燒過嘅三文魚 飯糰伴上青瓜絲 感覺高富美 外表美麗內裏豐滿💋🍯|汁燒雞心、雞胸軟骨串、鹽燒雞頸肉|HKD 48+38+38 食前加上新鮮嘅檸檬汁🍋 肉質鮮嫩 雞心咬落好爽彈😹 重點推介雞軟骨 食落十分有趙口 有驚喜🙀🍯|阿波尾雞翼|HKD 46原隻大雞翼 外皮香脆 咬落爆汁 好感動🤭 未食過咁好味既雞翼🐥🍯|豚肉豆苗卷|HKD 48精緻包裝 拎起即刻爆
【屯門•鮨亭 】🐝 @sushiteihk

🍯|鱈魚片|HKD 58

🍯|火炙三文魚海膽卷|HKD 148

🍯|阿波尾雞翼|HKD 46

🍯|豚肉豆苗卷|HKD 48
精緻包裝 拎起即刻爆汁 💦外層由豚肉擁抱住豆苗 口感特別 🪐一啲都唔覺肥膩 燒汁配搭得非常好👍🏻

🍹|日式鰻魚炒飯|HKD 118
大大嚿燒汁鰻魚 🐟攬住粒粒鬆軟嘅日本珍珠米飯 米飯食落去甜甜哋應該加咗啲燒汁 同鰻魚拍拖一流🙈
2023-04-19 42 瀏覽
屯門本地朋友大力推介!既然佢講到咁正一定要黎試下啦!係西鐵屯門站坐K51或K53幾個站就到!一試難忘,100%回頭率!❤️精選火炙壽司拼盤9件👍🏻👍🏻👍🏻必點! 淨係擺盤賣相已經一流,完全高級感!即刻影相打卡啦!壽司係師傅發辦,每天不同,食材非常新鮮!火炙將魚油既香味升華,味覺既享受!件件都咁好味!用甜蝦做例子,一d都唔腥入口即溶勁Creamy! 食完已經計劃下次再黎食!松葉蟹肉蟹子沙律🦀唔係淨係得蟹柳架!佢真係有松葉蟹肉,咁鮮甜!配上大量蟹子,好味!厚燒牛舌心🐂外皮燒香,中間有少少粉紅,肉質都好鮮嫩!重點係個醬係wasabi加藜麥!同牛舌勁配!師傅勁有心思!清酒煮蜆🍶醉翁之意不在蜆,佢既湯底勁濃清酒!佢既清酒仲要好好飲,唔係用普通既料理酒,真係不計成本!我食完d蜆忍唔住飲埋d酒!飲品🍺Suntory 啤酒! 黑啤加白啤混合,但黑啤味較濃,麥味重,配濃味食物一流!自家制梅酒,甜甜地易入口,適合女士們!整體而言,環境舒適,服務好,美食正!短期內會再去食!星期一至四 7pm前走或8:30後到仲有85折!真係CP值高到爆燈!💡

精選火炙壽司拼盤9件👍🏻👍🏻👍🏻

松葉蟹肉蟹子沙律🦀

厚燒牛舌心🐂

清酒煮蜆🍶

飲品🍺

精選火炙壽司拼盤9件
精選火炙壽司拼盤9件
2023-04-18 36 瀏覽
💖 鮨亭 (屯門)✨屯門青善街22號康景花園地下3-4號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️今次係二訪,之前我朋友已經帶過愛嚟食,我覺得呢間餐廳好近我之餘又要好好味今日收咗舖之後就叫我男朋友同我一齊食!牛油果三文魚沙律🥗 $90之前已經食過佢嘅沙律覺得好好味所以今次又再嗌🤭不過今次叫嘅就係牛油果同埋三文魚做主角嘅沙律😈最吸引嘅其實我覺得都係佢哋嘅配角-三文魚子,佢呢度嘅三文魚子全部都勁大粒😍一咬落口就有魚油B出嚟🤤成個沙律嘅份量都好大份,味道好清新😗-三色腐皮船🛶 $88腐皮壽司就食得多,好似咁樣嘅腐皮壽司就真係第一次食🤩,賣相真係好吸引。腐皮壽司上面嘅配料多到滿寫🤣分別有八爪魚、吞拿魚同埋蟹柳💁🏻‍♀️-雜錦天婦羅🍤 $108唔知大家會唔會同我一樣都覺得拍咗拖之後另一半會影響自己對食物嘅喜好🤔我以前其實真係冇食過天婦羅😳,因為我覺得好肥膩。自從我男朋友叫過一次俾我食之後🫣我就愛上咗。今次呢個雜錦天婦羅分別有番薯、粟米仔、炸魚、茄子、青椒、大蝦,一次過可以試晒咁多樣嘢👏🏻-清酒煮蜆🍶 $98巨好食🤤每一粒片都勁大粒,好肥厚,好鮮甜🤩加埋清酒去煮製嘅所以會有淡淡的清酒香😌我覺得加入咗

💖 鮨亭 (屯門)
✨屯門青善街22號康景花園地下3-4號舖

牛油果三文魚沙律🥗 $90

-三色腐皮船🛶 $88

-雜錦天婦羅🍤 $108

-清酒煮蜆🍶 $98
巨好食🤤每一粒片都勁大粒,好肥厚,好鮮甜🤩加埋清酒去煮製嘅所以會有淡淡的清酒香😌我覺得加入咗清酒走去煮令到鮮味更加突出😋

-福岡凍蕎麥麵🍜 $88
好耐冇食過冷麵🧊,我記得對上一次食拉麵嘅時候仲係配緊沙律同埋蟹柳👀佢呢度反傳統,材料方面選用左一啲脆脆😍增加口感。我自己好鍾意而且加入咗少少木魚同埋紫菜碎☺️令到鹹香味增加😝

-巨峰梳打🍇$48
巨峰提子嘅香甜味真係令人流連忘返👅

-柚子檸檬梳打🍋$48
今次我覺得柚子同埋檸檬嘅糖漿調製得剛剛好🤙🏻,酸酸甜甜越飲越開胃。

想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2023-04-13
2023-04-18 36 瀏覽
· 刺身盛合(6點)刺身放喺一個6格盛合內,分別有赤身、油甘魚、帆立貝、海膽以及真鯛。刺身大概有3-4片,新鮮,海膽唔腥。· 味醂魚乾每次食居酒屋都必點,非常好佐酒。· 鮨亭海鮮太卷呢個幾有驚喜,太卷包住青瓜絲仲有唔同嘅魚生,一啖食到唔同質感嘅刺身。· 鹽燒油甘魚鮫燒得香口,但略嫌表皮有點燒焦,不過味道唔影響。· 巨峰生啤好飲,冇藥水味,甜甜哋,易入口。· 凍檸檬綠茶自家製的。幾鍾意呢度係慢慢上,食完一樣先再到下一樣,而唔係一次過送晒所有食物喺你面前。
· 刺身盛合(6點)

· 味醂魚乾
每次食居酒屋都必點,非常好佐酒。

· 鮨亭海鮮太卷

· 鹽燒油甘魚鮫
燒得香口,但略嫌表皮有點燒焦,不過味道唔影響。

· 巨峰生啤
好飲,冇藥水味,甜甜哋,易入口。

· 凍檸檬綠茶
自家製的。

餐廳門口裝修已經好日本feel 入到去安排左我坐bar table 可以對住金魚缸一班魚仔食飯係幾過癮😎仲可以睇到師傅係度整野食平時都唔鐘意飲啤酒嘅我今次都試左呢個店員推介的巨峰生啤甜甜地又幾好飲wo唔飲酒的朋友仔就飲左佢地自家製凍檸檬綠茶刺身方面叫左份深海池魚同真鯛真係望住師傅係我地面前切魚生再上枱好有Omakase feel 😎串燒方面全部即叫即燒免治雞軟骨棒配埋美味的月見汁,好味😋能吃得出雞肉及雞軟骨的比例恰到好處另外都叫左厚豬腩肉、雞胸軟骨同雞心雞肝全部燒到岩岩好,作為送酒小食,正啊超鐘意食蝦的我叫左份大蝦天婦羅🍤無諗過佢份量都ok woD 蝦夠晒大隻爽口👍👍鐘意食芝士的朋友一定要試下黃金芝士西京燒🤣成舊芝士燒到金香,食落芝士味極濃極出啊

餐廳門口裝修已經好日本feel

真係望住師傅係我地面前切魚生再上枱
好有Omakase feel 😎

串燒方面
全部即叫即燒
免治雞軟骨棒配埋美味的月見汁,好味😋
能吃得出雞肉及雞軟骨的比例恰到好處

另外都叫左厚豬腩肉、雞胸軟骨同雞心雞肝
全部燒到岩岩好,作為送酒小食,正啊

超鐘意食蝦的我叫左份大蝦天婦羅🍤
無諗過佢份量都ok wo
D 蝦夠晒大隻爽口👍👍

鐘意食芝士的朋友一定要試下
黃金芝士西京燒🤣
成舊芝士燒到金香,食落芝士味極濃極出啊
鮨亭的食材新鮮 製作精湛讓人一試難忘餐廳的環境也非常舒適 讓人可以在輕鬆愉快的氛圍下品嚐美食〰︎✍🏻💭真心不騙的食評 ✎三色腐皮船 $88腐皮裹著鮮美的海鮮餡料 讓人回味無窮顏色豐富多彩 造型別緻 讓人食慾大增推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡✎牛油果三文魚沙律 $90新鮮的三文魚搭配上香滑的牛油果口感柔滑,清新怡人推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡✎清酒煮蜆$98清爽可口 蜆肉鮮嫩 回味無窮清酒的香氣與蜆肉的鮮美相融合 口感豐富湯汁鮮美 讓人胃口大開 食慾大增推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡✎雜錦天婦羅$108外酥裡嫩 口感脆爽 色香味俱佳 配料多樣 有各種海鮮和蔬菜油炸過程讓菜品更加香脆可口配上調味醬汁 更能提升這道菜品的美味程度推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡✎福岡凍蕎麥麵$88冷鮮開胃 麵條爽滑有嚼勁 口感十足最喜歡他們加入了水煮蛋 蛋汁融入於醬汁當中推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡✎巨峰梳打$48✎柚子檸檬梳打$48推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

鮨亭的食材新鮮 製作精湛
讓人一試難忘