2019-10-22
老實講我其實只光顧過一次。我只能憑當日的服務作指標。最近麗姐在很多地方都做了宣傳推廣。所以令我這個不是經常出入素食餐廳的大朋友來試一次。這個地方只係普通大廈里的其中一個單位,所以如果唔宣傳真係比較吃虧。我當日光顧時已經接近落場。所以人流很少。員工其實都開始清潔。所以選擇已經唔太多。這裡模式是先選擇食物比錢才拎食物。類似大字快餐店。每人可選擇三款不同食物。當日可以選擇的食物是以下幾款:好明顯有一款已經賣晒。其他其實都唔係太多貨。點解我知?因為我去拎食物時,職員已經話唔夠貨可以比其他貨搭夠嗎?我當然唔太介意。多些選擇對我來說更開心。這裡裝修簡單。有很多畫和人生道理嘅海報。今次點選的食品就係以下幾款:很大份。望落令食客超開心。飯和湯應該可以任意添加。但其實我去的時候。都已經開始是完結。飯和湯都應該唔會有餘下了。但其實我都夠食,所以如果大家想食更多份量。要選擇早點到。那個椒鹽雞髀好有驚喜。我見到都好開心。食落口感真係好似。雖然食落便知只是普通腐皮。但真係好有功夫。那些供應的菜心很大份。食落都很夠甜。我喜歡💕那個南乳齋就唔太驚喜。因為佢和豉汁南瓜味道太相近。又唔算太香口。下次我未必選擇。那個湯和
當日可以選擇的食物是以下幾款:
今次點選的食品就係以下幾款:
下次我未必選擇。
那個湯和飯唔太熱。可以因為接近尾聲。
$50三款的自選飯店。其實灣仔區真係很多選擇。在這個位置其實經營應該都有點難道。希望這間素菜店再在菜式上有一些新突破。