2015-08-10 368 瀏覽
全港得兩間有特色自選配搭包餐, 九龍塘呢間有得試, 所以是晚嚟dinner嚟到當然人山人海啦, 有店員在點餐機旁教路, 點餐好似玩apps咁, 都幾得意本身已預設咗幾個包餐setting, 不過似乎好多人都唔會跟, 因為睇見個個落完張單都勁長的落完order會有張單+一個'追蹤器', 個餐會有店員送來, 因為個個都用呢個service, 所以order之後足足等了半個鐘先到我個set: 包(意式香軟包,安格斯牛肉,水牛芝士,松露風味醬,蘑菇), 另有中薯條, 飲雪梨茶個餐盛惠約60蚊...好少一個人食麥記(除咗麥cafe)會食到呢個價; 朋友點嗰個, 連埋杯麥coffee要成差唔多一舊水...個包整體比想像中細, 同個double cheese burger差唔多大, 當然個牛就juicy啲有肉味啲, 個松露醬都ok, 加埋蘑菇, 令我諗起哈xx的蘑菇芝堡~薯條份量太少了, 仲少個平時點的細薯條, 而且個人覺得配薯角會match啲.貪得意試過就算了, 我都係鍾意脆辣雞腿包多啲

自選餡料包餐

貪得意試過就算了, 我都係鍾意脆辣雞腿包多啲

題外話/補充資料: 可能要煎大量牛扒, 店內的油煙味好勁, 好彩搵到外面座位, 否則食完會索晒...
2015-07-13
2015-08-03 249 瀏覽
今日下午黎左九龍塘呢邊搵啲野,搵完見仲有一段時間先到食夜晚嘅時間,於是我就去左麥當勞諗住搵啲野食下,去到M記之後發現自己好耐都無食過至尊漢堡,於是就即刻叫左個黎食,我一直都覺得至尊漢堡係就M記黎講最OK果個漢堡,入口有爽口嘅生菜,大大舊肉有秘製嘅醬汁,作為一個下午茶真係令人滿足
2015-07-26 394 瀏覽
太耐沒有食麥當勞早餐了今日星期天做了起床便相約朋友到麥當勞吃早餐點了珍寶早晨全餐熱香餅熱辣辣十分好食不過炒蛋份量比較少及不夠鹹其他也不過不失不過薯餅不太脆可能是放久了熱飲我點了熱朱古力依然係我兒時最可愛的飲品
太耐沒有食麥當勞早餐了
不過薯餅不太脆可能是放久了
熱飲我點了熱朱古力
依然係我兒時最可愛的飲品
2015-07-20 404 瀏覽
自從CREATE YOUR TASTE出左之後, 一直都好想去試下, 咁就同朋友去試下啦唔知係咪我蠢, 同我睇電視雜誌既理解唔同, 佢應該係SET 好左個餐既價錢, $59, 等你自己選擇D野, 再加錢選擇要唔要加其他ITEMS. 我就要左意式香軟包, 香蒜蛋黃醬, 加蕃茄同生菜, 香辣芝士, 一塊牛, 後加炒洋蔥食落口都幾FRESH, 個包都真係幾香軟, 塊肉就M記肉囉, 一般, D醬9配埋食都幾好食既, 但太少了, 完全唔夠, 下次可以多醬, 洋蔥先勁, 諗住佢係一個圈圈咁上, 點知.....見下圖, 咁其實多左洋蔥, 個味道又真係豐富D重有薯條用個鐵籠仔裝住, 食落都開心D, 色香味美, 外表都好緊要整體黎講, $63, 都尚可接受, OK 啦 =)

整體黎講, $63, 都尚可接受, OK 啦 =)
2015-07-17
20 分鐘 (堂食)
2015-07-20 355 瀏覽
一齊一班朋友去食之選漢堡,係廣告睇到一個比較特別嘅自選漢堡。可以自己選擇自己喜歡嘅食材做一個自己喜歡好味的漢堡。但睇見廣告自選材料最低可以係$17。但去到都唔係咁嘅。不過都無所謂啦因為我諗住食嘅材料都幾多。去到嘅時候可能正正係星期五晚比較多人,排左差唔多20分鐘先到我係選擇我自己想要嘅漢堡,食材方面我點左法式甜麵包鮮蕃茄片香烤蘑菇甜燒菠蘿香濃車打芝士安格斯牛肉跟餐中薯條,飲眼甘甘新地樂。點完餐之後,就會有個號碼。職員會根據號碼送餐俾我哋,大約等左十分鐘左右嘢食就送上。有樣嘢覺得比較差就係醬汁方面好少,但整體味道都算唔錯。我選擇嘅車打芝士芝士味道都好濃,但我加左多塊芝士($4),所以會比較濃。蕃茄都有好大塊,而且都幾多汁。好夠juicy。但菠蘿汁冇乜味道,安格斯牛就冇乜特別,蘑菇份量就比較少。麵包就好鬆軟。McDonald有新嘗試,真係覺得幾唔錯。可以選擇返自己想食嘅口味

跟餐中薯條,飲眼甘甘新地樂。

2015-07-17
2015-07-19 272 瀏覽
夜晚十點係又一城搵野食, 其實大部分餐廳都收檔LU~所以決定去幫襯貴價Mcdonald-Create your taste!去到mcdonald姐姐會幫我地用果部機買包, 但係只可以比八達通or信用卡買完之後佢會比個野你,上面有number, 佢話個野有定位, 同事會好快將個餐送上!我地點左兩個包, 一個跟餐一個唔跟第一個包係牛肉漢堡餐+蘑菇+菠蘿塊牛肉同平時Mcdonald果點好唔同, 似出面專賣漢堡包鋪頭既牛肉! 唔算得上好多肉汁, 但都不算太老! 個包好軟, 蘑菇個汁好味, 配上菠蘿既甜味, 整體感覺不錯! 不過我今次選了燒汁同黑松露汁, 個燒汁味道太濃, 完全蓋過了黑松露汁既味道(而且黑松露味道很淡), 所以唔係好食到黑松露味道! 個薯條係平時既薯條, 無特別!另一個包係牛肉漢堡+蘑菇+牛油果蓉+煙肉男朋友話最好味係個牛油果蓉同煙肉, 牛油果蓉好香, 煙肉唔靭, 配落個包到口感好好!總括黎講, 個包係唔錯既, 不過如果個薯條唔係平時mcdonald薯條, 用薯王會好好多!!! 唔算得上好抵食, 不過係feel到係比mc cafe再貴一個level既, 因為上餐時會有人同你講en
夜晚十點係又一城搵野食, 其實大部分餐廳都收檔LU~
我地點左兩個包, 一個跟餐一個唔跟
牛肉漢堡餐+蘑菇+菠蘿
第一個包係牛肉漢堡餐+蘑菇+菠蘿

另一個包係牛肉漢堡+蘑菇+牛油果蓉+煙肉

總括黎講, 個包係唔錯既, 不過如果個薯條唔係平時mcdonald薯條, 用薯王會好好多!!! 唔算得上好抵食, 不過係feel到係比mc cafe再貴一個level既, 因為上餐時會有人同你講enjoy your meal =)

2015-07-18
牛肉漢堡餐+蘑菇+菠蘿
麥當勞在7月初已經於又一城及禮頓中心分店推出CYT BurgerCYT = Create Your Taste從28種食材及配料打造出獨一無二的個人口味!顧客只須於自助點餐機中選擇自己喜愛的配料由麵包、配料到醬汁都可以自己選擇 適合主意多多的朋友點餐機指示清晰 旁邊亦有店員協助輕易就創作出自己的CYT Burger!套餐包薯條及餐飲/加錢可轉Mc cafe飲品亦可是單點 最低消費只需$45選好後以電子幣進行付款 之後將座位追蹤器放於枱上製作好的CYT Burger後便會有專人送餐Aminn近期在真減肥 所以點了生菜包配料除了安格斯牛肉漢堡 還有燒菠蘿、蕃茄、蘑菇和牛油果蓉食品選擇比一般麥當勞食品清新好多 而且安格斯漢堡也「高級」了也因為是集團式的食品 當然比坊間漢堡包專門店便宜性價比高!雖然「走飽」好清新不過Aminn覺得另外兩款包配合安格斯漢堡的肉汁應該更加滋味!有法式甜包和意式香軟飽兩款選擇下次再來要挑戰2塊安格斯漢堡分量 嘩非常Juicy囉!以上2個套餐平均價是$70若想做出"參考圖片"那個漢堡的高度大概要$100(套餐價)CYT Burger暫時只有又一城和禮頓中心分店有售不過
CYT = Create Your Taste
從28種食材及配料打造出獨一無二的個人口味!

顧客只須於自助點餐機中選擇自己喜愛的配料
由麵包、配料到醬汁都可以自己選擇 適合主意多多的朋友
點餐機指示清晰 旁邊亦有店員協助

輕易就創作出自己的CYT Burger!
套餐包薯條及餐飲/加錢可轉Mc cafe飲品
亦可是單點 最低消費只需$45

選好後以電子幣進行付款 之後將座位追蹤器放於枱上
製作好的CYT Burger後便會有專人送餐
Aminn近期在真減肥 所以點了生菜包
配料除了安格斯牛肉漢堡 還有燒菠蘿、蕃茄、蘑菇和牛油果蓉
也因為是集團式的食品 當然比坊間漢堡包專門店便宜性價比高!

雖然「走飽」好清新
有法式甜包和意式香軟飽兩款選擇
下次再來要挑戰2塊安格斯漢堡分量 嘩非常Juicy囉!

以上2個套餐平均價是$70
若想做出"參考圖片"那個漢堡的高度大概要$100(套餐價)

CYT Burger暫時只有又一城和禮頓中心分店有售
不過似乎香港人都幾喜歡自己有得選擇的產品
希望CYT Burger不只是一個熱潮而已啦!

有興趣可按 麵語錄aminn 或 Aminn本站內其他分享
2015-07-11
  • CYT Burger
2015-07-15 274 瀏覽
麥當當,最近推出左個 Create Your Taste 既機係又一城同禮頓中心有得試見收工睇戲前又無做就決定去試下啦去到排隊等機我選左意式香軟飽水牛芝士原片生菜碳燒100%安格斯牛肉秘製Big Mac醬經典芝士意式香軟飽飲Mc cafe既 焙茶其實除左影相之外個包係幾好味既但係塊肉真係好一般般生菜係新鮮左既而且薯條好唔新鮮唔計野飲個餐貴左一倍我諗只係一,不可再了
係又一城同禮頓中心有得試
生菜係新鮮左既
而且薯條好唔新鮮
唔計野飲
個餐貴左一倍
我諗只係一,不可再了
等了多時,香港的麥當勞終於引入自助形式點包服務,對於喜歡自由添加配料的人來說,無疑是一大喜訊。28款配料由麵包、芝士、醬汁、配菜都可以自由發揮。 麵包有 法式甜包 、意式香軟包及 原塊生菜可以選擇。肉則暫時只有100%安格斯牛肉; 芝士有經典及濃味一點的車打芝士,還有香辣芝士及香軟水牛芝士。我就選擇了 意式香軟包及水牛芝士。接着就會去到選餡料的頁面,過程簡單。餡料有生菜、生蕃茄切片、酸瓜、紫洋蔥圈還有 店員提醒味道很辣的墨西哥小辣椒。看起來都不少清新選擇,不只有生菜或酸瓜。然後就有多達10款醬汁,如:美式bbq醬、和風照燒醬、松露風味醬、香蒜蛋黃醬等等,我自己就選左 松露風味醬。最後就配菜。有脆煙肉、煎蛋、炒洋蔥、燒菠蘿、烤蘑菇及牛油果蓉。我就要了蘑菇。跟着用八達通或信用卡付款,記得拎旁邊的圓形座位追蹤器就可以隨意選擇座位坐下就可以,店員會稱後奉上。找個座位坐下時店員都提醒了要等15-20 分鐘,果真要等15分鐘左右。這個看上去更精緻,并不是單單指薯條的分量及包的大小,而是用上小木板放着包及用了鐵籃盛載的薯條,感覺更高級感。原來自助點餐并不是普通店員製作,而是由長時間特訓的專員製作,盡
28款配料由麵包、芝士、醬汁、配菜都可以自由發揮。
麵包有 法式甜包意式香軟包原塊生菜可以選擇。
肉則暫時只有100%安格斯牛肉;

原來自助點餐并不是普通店員製作,而是由長時間特訓的專員製作,盡力做到質素更好一點,所以特意一個角落,從擺放的行為都可見與一般不同。
香軟包很軟身,乾身亦重麵粉香。蕃茄、酸瓜及紫洋蔥都很爽口,蕃茄味道不太酸亦不算清甜。生菜不算太新鮮,不太鮮甜,松露醬份量不會過多,夾在一起味道都尚算突出,略温和亦不會太膩,不過全部一起吃都不太會感覺到醬汁的味道。
肉未至厚身,肉質還算嫩,不會很油溢感亦未見很有肉汁,始終經過高温炭燒,有點炭香味。總體吃都有層次口感,不算吃完有濃味很滯。
自助點餐確實更彈性,如:可走肉或剩點素菜都可以,素食人士都多一個選擇;牛肉可加件數,最多3件(每件$15)而且飲品不只可以選汽水,亦可加錢選McCafe 飲品。
不過單點最少湊夠$45,再加配料及加配飲品,或需較高價格,對於一向是大眾價格的大型連鎖店來說,不是每一個都認為適合了。

Openrice :貪食階磚仔

2015-07-14
15 分鐘 (堂食)
2015-07-09 433 瀏覽
兩年前瘋傳「一生只想尋找一個肯嘆麥記的女人」兩年後既今日,麥當勞新推出〈滋味・任你創〉,自選漢堡包的味道,由面包、醬料、芝士、配料,全部都可以自己簡:面包有意式香軟包同法式甜包;芝士有經典車打芝士、香濃車打芝士、香辣芝士同香軟水牛芝士;蔬菜類有鮮蕃茄片,原塊生菜,清爽長酸瓜,紫洋蔥圈同墨西哥小辣椒,醬料有松露風味醬、和風照燒醬、墨西哥辣茄醬、美式BBQ醬、蛋黃醬、香辣BBQ醬、芥末、茄汁、香蒜蛋黃醬同秘製Big Mac醬,想Deluxe啲既可以加多啲配料:牛油果蓉、香烤蘑菇、甜燒菠蘿、蘋果木燻脆煙肉、嫩滑煎蛋同香炒洋蔥,再指定配一塊碳燒100%安格斯牛肉,暫時只有兩間特選店鋪,分別在銅鑼灣禮頓中心和又一城。既然咁正,今日終於鼓起勇氣,誠邀女神去麥記嘆包新推出當然多人試,去到就大排長龍,店鋪有四部機,自助簡材料同比錢,注意只收八達通同信用卡,機身兩旁都會有麥當勞姐姐幫大家操作,買完就會有個號碼比你,雖然話製作要15-20分鐘,但大約10分鐘食物就黎了~用上木盤放上食物,薯條又有架手推車裝住,個包又有支旗仔插住,成件事當堂升級左,似係去左美式餐廳食漢堡包一樣,心想女神一定好開心首先我果個包
兩年前瘋傳「一生只想尋找一個肯嘆麥記的女人」

碳燒100%安格斯牛肉
首先我果個包係法式甜飽+水牛芝士+長酸瓜+紫洋蔥圈+BBQ醬+蘋果木燻脆煙肉香烤蘑菇,個甜包甜甜地幾開胃,唔會太乾,塊安格斯牛肉係幾多汁同有肉味,芝士方便係我最愛既水牛芝士,貪佢軟滑得黎又夠香,酸瓜就同平時果隻一樣,個BBQ醬好惹味,一啲都唔辣,蘑菇同煙肉都烤得夠香,的確唔錯~

另一個包就係意式香軟飽+水牛芝士+鮮蕃茄片+長酸瓜+秘製Big Mac醬+烤蘑菇+牛油果蓉,雖然我無食,但牛油果蓉都幾創新,令個包更FRESH同健康~
食完包原來有野玩,就係可以落商場的士站果層整Tote Bag,每日名額300位,只要帶你張單同Upload你個漢堡既相上FB/IG再#CREATEYOURTASTEHK 就可以免費有個獨一無二既袋,大約三小時之後番去攞~幸福・任你創,快啲約女神去麥記嘆包啦

2015-07-09
  • 香軟水牛芝士
  • 美式BBQ醬
2015-07-09 349 瀏覽
7/7 朝早11點準時到達,試下呢部機 -Create Your Taste! 前幾個月其實係義大利/法國都有見到,但無試到。估唔到香港都會引入咁比較繁複既system! 買完後,攞住個牌搵好位,職員會追蹤你送餐俾你。 或者新系統又初次公開俾公眾,要慢慢適應,我地坐低成25分鐘先有得食。。。黎到後有小興奮,真係活到老學到老。。 估唔到今時今日連食麥當勞都可以食到咁有品味。。。我倆都要凍奶茶 - 奶唔滑茶唔香,下次都係飲返熱奶茶。。香軟飽 - 好軟好好食牛油果蓉 - 加$8,份量有d少安格斯 - 品質不錯醬汁 - 有d唔平均,我叫左辣椒醬+Big Mac 醬,整個飽都有辣椒醬但得半個飽有食到Big Mac 醬法式飽 - 好靚,味道普通燒菠蘿 - 仲熱既,但好多根,好難咬。。
我倆都要凍奶茶 - 奶唔滑茶唔香,下次都係飲返熱奶茶。。
香軟飽 - 好軟好好食
牛油果蓉 - 加$8,份量有d少
安格斯 - 品質不錯
法式飽 - 好靚,味道普通
燒菠蘿 - 仲熱既,但好多根,好難咬。。

題外話/補充資料: 我會再食多次,加多2-3塊芝士,因為一塊完全唔夠。我建議大家都起碼要兩塊芝士以上
2015-07-07
25 分鐘 (堂食)
2K
2015-07-08 325 瀏覽
[[]]去麥當勞仲食巨無霸 、 豬柳強... ...?Out la~不如試下自製burger,有多達28種配料同10款醬汁,任由配搭。當中的牛肉用上100%安格斯牛肉,除左普通包類選擇,仲有得揀生菜包,岩曬鍾意食fresh d 的人,配料推介燒菠蘿 、 牛油果蓉 、松露風味醬,自己配搭的果然零舍好味。肉質juicy,配料又夠fresh,最重要係鐘意加咩都得,食清淡d,食豐富d,禁個製就整到啦!成個點餐過程只需要係部電子點餐機度揀,按你喜好禁幾個製,埋完單拎住個追蹤器搵個位坐低就有專人送到埋位,真係好興奮呀!7/7首先會係銅鑼灣禮頓中心 同又一城 分店就可以試到呢個獨一無二的burger啦!到時首300名食完CYT Burger仲可以得到一個岩岩食完的burger tote bag。
[[[Create Your Taste BURGER.]]]
CYT Burger
2015-07-07
  • CYT Burger
2015-04-21 435 瀏覽
麥記唔知做乜懶係新搞作出左一大堆菠蘿食品作為一個鍾意食菠蘿既人梗係要試下有幾騎呢啦首先叫左個菠蘿蝦堡 其實就完全唔特別囉買個蝦堡再自己夾片罐頭菠蘿都差唔多姐不過奇就奇在佢片菠蘿係無菠蘿味的 lol咬落去淨係食到個包同啲醬既味 連蝦餅味都無片菠蘿又難咬開 一食一扯入面啲野就跌晒出黎真係食唔食都吧 無謂曬錢試跟餐仲有shake shake薯條 BBQ味 好味既無乜特別另外又叫左個菠蘿批 其實本身係想要批連新地但佢竟然話無晒雪糕賣 當時只係下晝四五點 lol個批俾我預期既好食 有啲似食緊個勁脆鳳梨酥不過我都係鐘意蘋果批香芋批同番薯批多啲
麥記唔知做乜懶係新搞作出左一大堆菠蘿食品
但佢竟然話無晒雪糕賣 當時只係下晝四五點 lol
個批俾我預期既好食 有啲似食緊個勁脆鳳梨酥
不過我都係鐘意蘋果批香芋批同番薯批多啲
2015-04-17
今日同粉絲喺公司做完野,諗住食少少野醫下個肚,又一X到都冇咩選擇,又記起有寶貝想換M記最新出的桔蒂公仔,於是就黎呢到諗住一舉兩得,8,9點去到仲要排隊~真係咩世界~?! 了解左買桔蒂公仔的方法,我地就開始買食品抬頭見佢有新出品,我份人最支持新創意~呢個時候當然要一試LA!世界盃足球辣鷄堡, - 一打開會發覺整個包由上至下的組合都係新鮮砌成的~加點醬放埋一齊入盒上枱,一睇就知佢地各有各喜好~一D都唔’熟’,做法唔重要~亦知道餐廳而家奉行即製以保新鮮,其實都係好事~唔洗D麵包比D肉汁搞到淋晒~!而今次最重點係佢由麵包到中間那片鷄肉都係凍冰冰~一D溫暖都冇, 足球麵包一D唔軟,硬實實~輕敲會發出卜卜聲… 更唔明白中間鷄肉部份係用乜野的煮法,可以令到佢由外至內都係乾到冇任何肉汁,咬入口到撕開的感覺就如食緊超抽乾水的鷄扒咁, 鷄肉絲可一條條咁扯開,超唔好食~新鮮的青瓜同生菜絲加點沙律醬係呢個包最可愛之處…芝士薯波 – 買套餐加錢買的新產品,一小芝士粒攝喺薯波入面一齊炸~一啖一個,滿以為會有一絲芝士拉出,結果係我諗得太多了~薯波唔熱的~芝士只係得一小點,唔好話拉出黎,想食得出都難~!冇味~一D都唔

芝士薯波 – 買套餐加錢買的新產品,一小芝士粒攝喺薯波入面一齊炸~一啖一個,滿以為會有一絲芝士拉出,結果係我諗得太多了~薯波唔熱的~芝士只係得一小點,唔好話拉出黎,想食得出都難~!冇味~一D都唔好食~
香辣鷄翼 – 一打開~發現又一唔熱之作~唔期望佢熱得出煙,但求唔好凍冰冰~外皮部份算係炸得脆同乾身,但可能放得太耐又涼左,感覺上覺得好油膩..
薯條 – 感覺同薯波一樣都係唔熱的~一條條軟淋淋…感覺好油膩唔好食~,
其實對快餐食品都唔會有太高要求~但係作為一間油炸食品流量咁高的地方~
又未夠鐘閂門,真係唔明點解可以乜都咁凍~乜都淋晒
對自己公司最新的出品質素咁冇要求…講到尾,真係客人的錯~錯在忍耐能力真係太高~!
總括黎講..對快食的餐廳黎講,我應先放下自己的要求及幻想..真心希望佢地他日可以有所進步
店舖的洗手間設備當令人滿意~~男女各一大格,常有服務員出出入入清理~算係乾淨又唔迫!!
題外話/補充資料: 諗起呢到的點餐服務…唔知係佢地僱用的90後唔夠投入定係唔夠經驗 為我點餐的服務員妹妹真係好似晚上9點都未睏醒, 聽唔清楚我講乜手腳慢都算LA..仲要落錯單~~將原先我點的足球鷄堡餐,佢就聽錯做普通鷄堡餐,我發現之後叫佢轉返,佢仲要問我’’而家你係咪要轉做新的鷄堡餐??!!’’’ 嘩..我有冇聽錯???真係我而家先轉嘛???定係阿妹你早就聽錯呀?!! 仲要我行返埋位拎返錢出黎補返條尾數~雖然餐廳話大唔大,話細都唔細~要米之連客人咁行來行去~始終唔係咁好啊~我明白呢到冇收我加一服務費…咁不如下次等我自己入去廚房整埋好過LA!!
2014-06-17
2014-05-12 425 瀏覽
今日同粉絲喺公司做野做到不知時日~~最後見有餓所以喺樓下唻左個快餐~見佢話有新出作品~當然要見識下啦~辛辣鷄堡 - 傳說中好多種唔同的辣味集一身的激辣漢堡,食落真係好有辣味~惹味刺激但唔過份,配合得啱啱好,食落有日式芥末,有泰式辣椒,..可惜中間鷄扒整得比較鞋口,又乾身德國豬漢堡 - 好搞笑的新作~可以話係全店最重'肉感'的新作,明明話係德國豬,但係中間有塊炸鷄扒,面層配合法式沙律醬,下層豬肉片底就加左少少炸過的洋蔥.沒有味道,唔知食緊乜野..確係冇咩推介位!以呢個價錢食呢個質素,超級唔抵~辣鷄亦 - 一睇就知好好火~以為係調味料的顏色,點知真係過左龍~唔熱唔在講,仲要係燶的~入口感覺好油膩..噢...失望~薯條同薯角都係涼涼地,唔好講話香脆,仲一D都唔熱,真係唔明白已經咁多人幫襯,叫做貨如輪轉,點解仲可以有咁既情況...失望~唔通對快餐真係唔可以有要求?! 總括黎講...真心希望佢地他日可以有進步
見佢話有新出作品~當然要見識下啦~

德國豬漢堡
辣鷄亦