2021-05-08
今日到堅地行下 經親這個地方都會去%Arabic 買杯咖啡 ☕️ 買完之後 就周圍行下睇下有冇餐廳好嘅食個lunch. 行過幾間舖 見到有間在附近專食串燒嘅鋪頭 睇落幾cozy 又有酒飲...以為中午一定要食串燒,因為平時我中午唔會選擇食串燒,點知原來佢哋有lunch set有不同選擇,又唔貴所以入去試試有驚喜😁😁我同朋友叫左牛肉丼 同銀雪魚😋個set 有前菜 選咗炸蝦🍤同炸餃子🥟我哋share d食物所以樣樣都有試個銀雪魚幾新鮮 因為我好怕d銀雪魚唔新鮮會好硬,但哩個一D都無。好少調味已經好食個炸蝦🍤好脆d粉剛剛好 所有食物唔salty, 有好多牛肉丼都得個鹹字 完全蓋曬d牛肉味 哩到做得幾好😙個餐仲包埋野飲juice or soft drinks總括嚟講幾抵食下次都會再去試其他嘢!
下次都會再去試其他嘢!
銀雪魚
牛肉丼