2021-12-16
一間餐廳滿足你2個願望‼️食雞煲好,定泰國菜好⁉️ 我都掙扎左一段時間,最後都係揀左泰國菜😍 原隻南瓜海鮮焗飯 $142原個🎃用黎焗飯好足料,仲有大大隻虎蝦🦐 好喜歡焗飯粒粒分明又煙韌,配上海量南瓜粒😍 同埋焗飯份量真係超多,有成4、5碗飯😧 我地2個人點解會食得曬🥶泰式豬頸肉飛天炒通菜 $98好香好惹味既飛天炒通菜,食食下都幾辣🌶越辣越過癮😈 豬頸肉都炒得好香,正🐷泰式串燒沙嗲 (半打) $98食泰國菜點可以唔嗌串燒⁉️ 我地揀左雞、牛、豬各2串,貪心🐽 3款都好好食,完全唔會燒到乾爭爭👍 必點沙嗲醬,雖然唔辣,但真係好香濃,撈飯一流呀😻泰式炸蝦餅 $92我咁鍾意食炸野,當然要嗌炸蝦餅啦🍤 依個炸物一啲都唔油,外脆內軟,鐘意食蝦既你一定不能錯過🤩龍眼冰 $36超大杯龍眼冰!! 海量龍眼肉,仲要係自家製😎 所以唔會好似一般餐廳果種死甜,清甜潤喉🙌🏻好飲呀😋
原隻南瓜海鮮焗飯 $142
泰式豬頸肉飛天炒通菜 $98