2023-01-17
上一次同朋友嚟係11月,當時都有食評,大家可以去參考一下😙再次到訪,因為最近辛苦,所以獎勵自己比上次試更多美食😁😆 首先來個是日嘅粉葛湯x2 同炒番薯葉。番薯葉我覺得好食就一定,但肥膩咗少少,本來諗住用嚟平衡一下。粉葛湯好好味亦好足料,因為嚟之前已經飲咗少少嘢,所以其實已經好飽😹 但係foodies嘅肚係無限的,所以可以繼續介紹俾你地。再來個滷水豬大腸有少少豬氣味同少少靭,不過都OK👌🏻滷肉飯非常足料,但係覺得偏甜,同埋都比較笠。不過都真係幾好味,所以明知道肥都食咗好多。今次都再encore沙窩麻油雞,好似比上次更加多料。睇吓下面第二幅圖:so crazy不過我同友人因為OT + 太耐冇見好開心傾傾吓計乜都食得晒😹最後當然唔少得甜品啦,原來本身鳳梨刨冰已經有蘆薈,但係我唔知所以加咗,又係明明好飽,但係都解咗,食下食下又已經蝕到7788😹😹😹依個非常清新! 推介! 兩次去呢個餐廳都係坐靠牆邊嘅枱,覺得幾舒服。服務態度就上次好啲嘅,但係都唔差。上次係員工幫我哋落單,今次用手機落單。係一個同朋友傾偈嘅好地方,坐幾耐都得😝價錢嚟講都係抵食嘅👍🏻👌🏻報告完畢
再次到訪,因為最近辛苦,所以獎勵自己比上次試更多美食😁😆
首先來個是日嘅粉葛湯x2 同炒番薯葉。
再來個滷水豬大腸
有少少豬氣味同少少靭,不過都OK👌🏻
so crazy
又係明明好飽,但係都解咗,食下食下又已經蝕到7788😹😹😹
依個非常清新! 推介!
上次係員工幫我哋落單,今次用手機落單。
係一個同朋友傾偈嘅好地方,坐幾耐都得😝
價錢嚟講都係抵食嘅👍🏻👌🏻
報告完畢