2022-01-04
冬天就係要一大班人打邊爐🍲🍲夠晒暖笠笠❤️但如果人少少又想打邊爐嘅話,一人一鍋都係一個唔錯嘅選擇😛今次呢間8鍋臭臭鍋就係食一人一鍋~上菜個時都覺得好大兜,仲跟埋主食可以揀飯/粉絲🤣男士唔會唔夠飽,細食啲嘅好有機會食淨🤭個人覺得呢一間值得推薦嘅地方在於每一個湯底味道上真係有分別,唔係全部一式一樣落同一個湯底但改唔同名😂芝士牛奶鍋都幾重牛奶味,加埋芝士同蛋花比較適合鍾意濃味湯底嘅人🧀🥛跟嘅豬肉都幾肥美🥳藥膳羊肉鍋湯底都有少少藥材味但係可以接受嘅程度,但又唔會太藥材味,有種偽養生嘅感覺🤫羊肉片都冇咩雪藏味,而且唔羶唔韌👍🏻沙白冇沙大大隻幾鮮甜,可惜得一隻唔係好夠喉🥲同埋好鍾意呢個煲有跟粉絲索晒啲湯嘅精華超滿足🤤其他配菜都係正常啦冇咩好評價😂總括而言以午市嚟講$88包埋餐飲真係幾抵食,會回訪的🤩
今次呢間8鍋臭臭鍋就係食一人一鍋~
總括而言以午市嚟講$88包埋餐飲真係幾抵食,會回訪的🤩