2012-04-11
今個月又有同事辭職啦...早前其他同事走之前都買同一間cake shop嘅餅,佢地都話好食啲....但係今次呢位同事就驚我地食到悶,所以就買左同一個場嘅agnes b cake~~我同個同事一齊去揀蛋糕,其實兩間都有比較過,最後都覺得呢間d cake 精緻d~所以情歸agnes b~我一見有拿破侖揀佢啦,因為我鐘意佢嘅鬆鬆脆脆~~而且佢嘅賣相好靚,所以一定要試下!!!雲呢拿拿破侖~~酥皮鬆脆,面層有薄薄糖面,但唔太甜. 中間吉士cream有香濃天然雲呢拿香,食完唔會飽飽滯滯栗子雪山~~我無食到!!!淨係睇樣都吸引啦~~士多啤梨山~~望落啲士多啤梨好紅,同事話一啲都唔酸,好爽口.下面個撻好脆口!榛果朱古力蛋糕~~食左一啖,好香好香榛子味!!食左呢次之後,好想再食,成日心思思~~~不過唔食得多,女仔怕肥ma~~goodgood~~一定有下次~~
栗子雪山~~我無食到!!!淨係睇樣都吸引啦~~
榛果朱古力蛋糕~~食左一啖,好香好香榛子味!!
食左呢次之後,好想再食,成日心思思~~~
不過唔食得多,女仔怕肥ma~~
goodgood~~一定有下次~~