2019-04-07 40 瀏覽
今晚約左朋友係尖沙咀search緊食咩見到呢間西餐廳好似唔錯一於去試下係樓上鋪黎既 跟住google map行就搵得到星期日晚都有dinner set食Set包左湯 湯律 主菜同飲品我叫左個芝士bbq醬燒美國豬仔骨湯係甘筍薑湯飲落會有少少辣辣地包就有3款選擇 食完已經有d飽了沙律要左墨魚仔配辣肉腸沙律份量好大碟用左黑醋作為調味較健康主菜 芝士bbq醬燒美國豬仔骨好多芝士好邪惡豬仔骨燒得岩岩好 夠稔夠入味配上大量幼薯條食完好飽飲品就要左即磨咖啡 價錢相宜 值得一試
今晚約左朋友係尖沙咀

食完好飽

飲品就要左即磨咖啡
價錢相宜 值得一試

2019-04-07 28 瀏覽
尖沙咀好多好野食~ 今次這間西餐水準都唔錯。環境:有種田園小店的感覺,感覺好warm. 服務:店員十分有禮貌,會主動收碟,上菜速度也剛剛好。食物:餐湯和餐包我個人十分喜愛佢地的椰菜花忌廉湯,好濃味,十分開胃。 而餐包每個都好好食,最驚喜係有藍莓果醬,very nice! 沙律:兩個沙律都好清新,特別喜愛沙律中加上合桃,紅菜頭,菲達芝士,好好味!烤10安士美國頂級肉眼:肉眼斤兩十足,有一隻手掌咁大,而且烤得剛剛收,沒有overcook, 十分金香!加上蘑菇馬爹利汁,甜甜地,好好食!芝士焗薯都香口美味!帶子蘑菇黑松露意大利飯:帶子煎得香口亦保持鮮味,意大利飯浸出陣陣黑松露香,令人胃口大開!so nice!
尖沙咀好多好野食~ 今次這間西餐水準都唔錯。

環境:
有種田園小店的感覺,感覺好warm.

服務:
店員十分有禮貌,會主動收碟,上菜速度也剛剛好。

食物:

• 香烤10安士美國頂級肉眼
  • 帶子蘑菇黑松露意大利飯
  • 麵包拼盤
2019-04-07 210 瀏覽
.酒店前五星級主廚開嘅餐廳比到我驚喜。麵包盤嘅份量令我感受到餐廳嘅用心,麵包微熱嘅溫度,配埋牛油同果醬,更加幫餐廳加曬分🤗.香煎帶子配無花果辣肉腸沙律伴黑松露油醋汁($138) • 睇個名好難想像到佢係咩味道,三粒L size帶子爽彈鮮甜;無花果嘅清甜撞辣肉腸嘅鹹香原來都好夾;黑松露令原先開胃嘅黑醋沙律,味道昇華,變得更加獨特。.松葉蟹味噌蟹膏意大利麵配龍蝦汁($208) • 感覺似fusion菜。松葉蟹加咗鵪鶉蛋好原汁原味。意粉好重蟹膏同龍蝦味,就算松葉蟹同意大利粉分開食, *佢哋嘅鮮味都抵擋唔住* ,如果將兩樣野撈埋嚟食,可以話係 *味覺嘅突破*。.低溫慢煮美國羊T骨配燒原個蒜頭伴意大利青醬($248) • 羊T骨好厚身,生熟程度拿捏得唔錯,所以肉質非常鮮嫩多汁,而且羶味唔會太重,選料好高質。.宇治抹茶紅豆冰($38) • 紅豆冰喺茶餐廳就成日飲,原來加咗宇治抹茶一樣咁夾!如果餐廳可以提供粗身少少嘅環保飲筒,保護環境之餘更貼合食客需要,就會更完美啦!.餐名:以上(兩人)價錢:$632評分:10/10餐廳:Amitie Kitchen (尖沙咀)地址:尖沙咀亞士厘道27號捷利商業大廈
麵包盤
香煎帶子配無花果辣肉腸沙律伴黑松露油醋汁
松葉蟹味噌蟹膏意大利麵配龍蝦汁
低溫慢煮美國羊T骨配燒原個蒜頭伴意大利青醬
宇治抹茶紅豆冰
餐名:以上(兩人)
價錢:$632
評分:10/10
餐廳:Amitie Kitchen (尖沙咀)
地址:尖沙咀亞士厘道27號捷利商業大廈8樓
麵包盤
香煎帶子配無花果辣肉腸沙律伴黑松露油醋汁
松葉蟹味噌蟹膏意大利麵配龍蝦汁
低溫慢煮美國羊T骨配燒原個蒜頭伴意大利青醬
宇治抹茶紅豆冰
2019-04-07 33 瀏覽
樓上店較難留意,座位唔算多,所以上黎可能先訂位較好。點了2個main course 同一個甜品,送麵包,麵包有三款,熱辣辣好鬆軟,好好味,最中意個牛角包!美國牛腹膜柳(五成熟)肉質幾鮮嫩,有肉汁,可能太厚冇咁鬆軟,肉味幾濃。配菜酸酸地幾好味,焗薯既sauce唔係咁夠。漢堡包with 薯條煙肉好厚,增添左口感,平時多數都係薄煙肉,所以唔錯,大啡菇好juicy,牛肉有肉汁唔un, 薯條就一般,味道較淡,可能我唔太喜歡太幼身既薯條,差左d口感同薯味,不過上枱仲係好熱辣辣!抺茶牛奶朱古力抹茶唔夠濃,奶味重,甜度適中。伯爵茶奶凍茶味道好濃,好creamy,奶味好夠,好味!

美國牛腹膜柳(五成熟)

漢堡包with 薯條

抺茶牛奶朱古力
抹茶唔夠濃,奶味重,甜度適中。

伯爵茶奶凍
茶味道好濃,好creamy,奶味好夠,好味!
2019-04-07 149 瀏覽
呢日去左搵朋友食晏,佢帶左我上黎呢度開餐呢度地方唔算好大,但座位分佈都尚算闊落,唔會迫到密麻麻,坐得都幾舒服中午時段有提供lunch set,價錢中等唔算貴,兩點半前埋單仲唔洗加一添啵呢日揀左份“ 紐西蘭羊架跟意粉”HKd$138而朋友就要左個L4“芝士蕃茄焗牛肋條飯”HKd$98套餐可以喺沙律/餐湯之間二選其一,想食多啲菜既我就揀左要沙律,而朋友仔就揀左飲湯當日既沙律係“柚子蟹肉沙律”,蟹肉分量唔少,加埋啲柚子一齊食都幾清新開胃而朋友既餐湯就係薑汁南瓜湯,佢話味道都唔錯身為包控既我地見加十蚊可以配埋餐包啵,咁就緊係要加配啦~~估唔到加配既餐包一人份量都有三款,餐包都經過烘烤加熱,食落外脆內軟綿,塗上牛油更為滋味食完有水準既前菜同餐包之後,當然會更加期待主菜啦,好彩主菜都無令我地失望我既羊架有三塊,每一塊都嫩腍富羊香,而伴旁既意粉加入左香草炒製,調味得宜亦能保持麵質爽彈朋友既焗飯望落都好正咁,我無試到但都聞到好香食完主菜就到另一個胃出場啦,我地都分別加左30蚊轉左個跟餐甜品做chesscake好開心呢度既甜品都好有水準,我揀既紫薯cheesecake味道天然實在不過甜每次餐後食到好食既
呢日去左搵朋友食晏,佢帶左我上黎呢度開餐

呢日揀左份“ 紐西蘭羊架跟意粉”HKd$138

而朋友就要左個L4“芝士蕃茄焗牛肋條飯”HKd$98

而朋友既餐湯就係薑汁南瓜湯,佢話味道都唔錯

朋友既焗飯望落都好正咁,我無試到但都聞到好香

每次餐後食到好食既甜品都會特別滿足架
午餐
2019-04-07 35 瀏覽
星期日多數留在家中休息,難得公司安排我星期一放假,所以今個星期日老公陪我到尖沙咀行吓街,食吓野,輕鬆一下。尖沙咀行街實在無乜特別,來來去去都是海港城、新港、i-square,但係食個方面,就好驚喜了,老公帶我到亞士厘道27号捷利商業大廈八樓既Amitie Kitchen。原來老公一早已訂位,所以我兩口子很快就可坐下,周圍望一望,這裡地方算大,還有VIP房,燈光屬昏暗,聲音靜靜的,感覺幾舒服,只是過了15分鐘,這差不多坐滿,建議大家要預早電話訂坐。研究了一輪餐牌,決定要一個晚市套餐及一個日本松葉蟹膏系列嘅意粉。是日餐湯 : 南瓜忌廉湯南瓜味道相當濃厚,非常creamy,好好味餐包有三款咁多,有軟熟法式麵包、有充滿牛油香既牛角酥、有香脆餅塊,仲有牛油及藍莓醬,製作認真,完全滿足味蕾。前菜 : 香煎西班牙墨魚仔伴辣肉腸味道酸酸甜甜,好醒胃。晚市套餐 : 芝士BBQ醬燒美國豬仔骨(三支骨及)($198)豬仔骨極軟熟、肉汁豐富,非常惹味,令人食指大動。蟹肉意大利麵伴松葉蟹膏忌廉汁($148)超滿蟹味,意粉已吸收濃香美味醬汁,加上足料既蟹肉及蟹膏,每啖都順滑可口。凍抹茶牛奶咖啡(跟餐加$20)入

是日餐湯 : 南瓜忌廉湯

前菜 : 香煎西班牙墨魚仔伴辣肉腸味道酸酸甜甜,好醒胃。

豬仔骨極軟熟、肉汁豐富,非常惹味,令人食指大動。

蟹肉意大利麵伴松葉蟹膏忌廉汁($148)

凍抹茶牛奶咖啡(跟餐加$20)
入口順滑,同時有咖啡及抹茶香味,雙重享受。

抹茶紅豆冰($38)
紅豆軟綿,抹茶味濃郁,甜度適中,作為抹茶控既我超鍾意。

看見這有個甜品凍櫃,入面有好多款旦糕,我好想食,但老公話好飽,唯有下次同班姊妹再來,擦餐勁。
  • 抹茶紅豆冰
  • 蟹肉意大利伴松葉蟹膏忌廉汁
  • 南瓜忌廉湯
  • 芝士BBQ醬燒美國豬仔骨
2019-04-07 100 瀏覽
2019年3月31日。晴。尖沙咀。呢日又嚟探索亞士厘道,仲發現咗條捷徑海防道中間位置有間莎莎,原來隔籬有條樓梯可以直上亞士厘道!以後要去呢度搵食就可以快啲啦~呢間餐廳係朋友介紹嘅餐牌提供咗唔同嘅套餐選擇餐牌入面嗰啲揀唔啱嘅話,仲有黑板上面寫嘅精選~餐廳雖然唔算大,但都坐得舒服嘅~多人嘅話仲有房可以book添~香煎西班牙墨魚仔伴辣肉腸套餐可以揀一個沙律,除咗呢個仲有紅菜頭加芝士合桃沙律西班牙墨魚仔好惹味~蔬菜份量適中,清爽開胃~南瓜忌廉湯是日餐湯係南瓜忌廉湯,香濃又creamy攞嚟點面包好正呀~另外餐前面包亦值得一讚,有3款面包,仲有果醬同牛油因為太餓,一上枱就食咗冇影相,呵呵北海道帶子蘑菇意大利飯伴黑松露,$228帶子大大隻,腍滑新鮮,唔會煮得過熟而變韌,啱啱好~飯量好多,芝士味濃郁,亦有黑松露香,唔錯!美國牛腹膜柳,$178淨係嗌一個套餐驚唔夠飽,所以嗌多個牛扒呢個牛扒嘅部位真係第一次見即管嗌嚟試下~呢個牛腹膜柳係長條形嘅,幾厚身下肉質非常之唔錯,食落嫩滑鮮味,配菜都幾多元化,除咗薯仔,仲有南瓜、翠玉瓜同茄子熱奶茶奶茶香滑,茶味都幾濃伯爵茶奶凍,+$30跟套嗌呢個奶凍只需加$30一上
2019年3月31日。晴。尖沙咀。
呢日又嚟探索亞士厘道,仲發現咗條捷徑
海防道中間位置有間莎莎,原來隔籬有條樓梯可以直上亞士厘道!
以後要去呢度搵食就可以快啲啦~

呢間餐廳係朋友介紹嘅
餐牌提供咗唔同嘅套餐選擇

餐牌入面嗰啲揀唔啱嘅話,仲有黑板上面寫嘅精選~

餐廳雖然唔算大,但都坐得舒服嘅~
多人嘅話仲有房可以book添~

香煎西班牙墨魚仔伴辣肉腸
套餐可以揀一個沙律,除咗呢個仲有紅菜頭加芝士合桃沙律
西班牙墨魚仔好惹味~蔬菜份量適中,清爽開胃~

南瓜忌廉湯
是日餐湯係南瓜忌廉湯,香濃又creamy
攞嚟點面包好正呀~
另外餐前面包亦值得一讚,有3款面包,仲有果醬同牛油
因為太餓,一上枱就食咗冇影相,呵呵
北海道帶子蘑菇意大利飯伴黑松露

北海道帶子蘑菇意大利飯伴黑松露,$228
帶子大大隻,腍滑新鮮,唔會煮得過熟而變韌,啱啱好~
飯量好多,芝士味濃郁,亦有黑松露香,唔錯!
美國牛腹膜柳
美國牛腹膜柳,$178
淨係嗌一個套餐驚唔夠飽,所以嗌多個牛扒
呢個牛扒嘅部位真係第一次見
即管嗌嚟試下~
呢個牛腹膜柳係長條形嘅,幾厚身下

熱奶茶
奶茶香滑,茶味都幾濃

伯爵茶奶凍,+$30
跟套嗌呢個奶凍只需加$30
一上枱即刻少女心爆發~花花杯碟令人感覺仿如貴婦,哈哈!
味道都唔錯~Earl Grey味幾重,質地幼滑,有啲似豆腐花~
2019-03-31
10 分鐘 (堂食)
北海道帶子蘑菇意大利飯伴黑松露
美國牛腹膜柳
2019-04-02 181 瀏覽
菜單的款式多得令人眼花瞭亂,還是點dinner set最方便,已包含餐湯、頭盤、主菜及飲品是日餐湯是椰菜花忌廉湯蠻特別的,有着椰菜花的獨特清香味道 (不過若不喜歡青菜味的可能會卻步)口感順滑卻又未至如一舨忌廉湯的濃稠,不怕飲完已飽了一半附送的餐包非常豐富一共有3款,尤其喜歡牛角包,上枱時還是溫熱的,夠鬆軟燒紅菜頭、菲達芝士合桃沙律伴黑醋汁全都是我喜歡的元素,菲達芝士的鹹跟黑醋汁的甜十分配,如果紅菜頭可以再多點便好了香煎大老虎蝦伴”Paper Thin”雜菜沙律 老虎蝦份量驚人!中間開半的兩隻虎蝦蓋過了整個長碟,啖啖肉非常滿足,而且肉質彈牙亦夠鮮甜底下的沙律份量亦不少,原來Paper Thin的意思是切成薄片的蔬菜們,由於接觸面大了使得醬汁能充分滲透其中流心溫泉蛋雪糕 吃完dinner set其實已飽,但看到poster寫的流心溫泉蛋雪糕實在太特別,忍不住另 +$48來吃想不到原來流心蛋跟雪糕還蠻配的,流心蛋增強了雪糕的綿滑口感,加上底部的乾果跟穀物有點像吃乳酪的感覺﹐不過多了一重蛋香味

是日餐湯是椰菜花忌廉湯
口感順滑卻又未至如一舨忌廉湯的濃稠,不怕飲完已飽了一半

附送的餐包非常豐富
一共有3款,尤其喜歡牛角包,上枱時還是溫熱的,夠鬆軟

燒紅菜頭、菲達芝士合桃沙律伴黑醋汁

香煎大老虎蝦伴”Paper Thin”雜菜沙律

流心溫泉蛋雪糕
偶然的情況下食下擅長法國菜手藝額外添多一點滋味共進昇華激出海產鮮味心機之作及賣相加分,製作過程沒有偷工減料令這頓菜餃霎時之間即使單點或套餐亦能呈現大眾化的消費價格合理公道,間隔開放式的佈局齊全地理位置靠近方便享受一個休閒舒適的一個晚上,和好友共聚天倫是一大樂事 裝修以隱世駐場上樓既西餐廳自成一角別有驚喜,非常舒適的用餐環境風格層次分明熟悉簡單菜式往往是考驗大廚的烹調功力 ,在尖沙咀吃飯食物質素也非一般西餐廳貨色而且較為經濟( 法式包 )( 咸蛋黄醬煙蘑意大利麵 )( BBQ蜜醬豬仔骨配炸蕃條 )口味深得我心主理意式口味風情極具霸氣,菜單食材突出而平衡觸動港式香港人心從而令我對這店加分

偶然的情況下食下擅長法國菜手藝額外添多一點滋味共進昇華

享受一個休閒舒適的一個晚上,和好友共聚天倫是一大樂事

( 法式包 )
( 咸蛋黄醬煙蘑意大利麵 )
( BBQ蜜醬豬仔骨配炸蕃條 )

• BBQ蜜醬豬仔骨配炸蕃條
2019-03-31 174 瀏覽
之前舊同事曾經帶我黎呢間食過lunch ,感覺唔錯。呢日同同事聚舊又返黎呢間餐廳喇。餐廳地方唔大,但枱數量都唔少。有套餐可選(價錢$198-388不等),但同同事夾過,散點口味岩d,咁價錢係百尾至二百幾左右,算係偏中價嘅。除左menu之外,仲會有d特別小食會寫係牆身。坐低落單後,staff會先放低一碟麵包,一共3款,全部都新鮮熱辣脆口嘅。吉列甘栗紫薯餅 $48 - 有落到酒去調味,酒味都算重黃金蟹餅 $148 - 真係唔好比佢個樣呃到,佢真心足料,啖啖蟹肉,睇menu時會覺得佢以小食黎講算偏貴,但係份量多又真材實料,係搶食之選烤燒大啡菇/焗釀鮑魚/北海道帶子/虎蝦意大利飯配龍蝦汁 $218 - 首先擺盤幾靚,分左三件,每件都用原個大啡菇墊住,因為每一啖都夾住啡菇去食,所以即使飯面輕微焗過會少乾,但因為啡菇會爆汁所以每一啖都好juicy 呢個配搭好聰明,而且可以減膩,推薦Asahi $20 / 鮮榨梨汁 $24 - 好少見會有梨汁飲,唔使加糖水都好清甜

餐廳地方唔大,但枱數量都唔少。

除左menu之外,仲會有d特別小食會寫係牆身。

吉列甘栗紫薯餅 $48 - 有落到酒去調味,酒味都算重

呢個配搭好聰明,而且可以減膩,推薦

2019-03-30 154 瀏覽
第一次幫襯Amitie Kitchen,據聞廚由前五星級廚師主理,所以這裡的出品一定有保整。西班牙墨魚仔伴辣肉腸沙律,墨魚仔和沙律菜都非常新鮮、爽口、彈牙;辣肉腸又惹味,再加上酸酸甜甜的沙律醬,極之開胃。餐湯是忌廉蘑菇湯,湯底非常Creamy, 每一口充滿了蘑菇的香氣,配上麵包極之滿足!餐包有兩款,有牛角包和餐包,麵包熱辣辣上枱,而且外脆內軟,配上牛油和果醬,超正美國肉眼扒,六成熟,牛扒表面燒得甘香,所以裏面牛扒鮮嫩多汁,一啲渣都無,牛味十足,絕對係五星級的出品。北海道帶子蘑菇意大利飯伴黑松露,非常驚喜的意大利飯,三隻大大的北海道帶子,配上芝士蘑菇汁煮成的意大利飯,怎叫人忍不住口,一口氣就被我通通吃光了

2019-03-30 151 瀏覽
一向喜歡吃西餐,但有質素嘅西餐價錢往往都不便宜,這次給我發現了一間實惠又好味的西餐。今日叫咗餐前沙律係:西班牙墨魚仔伴辣肉腸,新鮮的墨魚仔軟林林的有彈牙,配上新鮮的沙律和辣肉腸,酸咪咪的,非常清新開胃。今天的餐湯是蘑菇湯,整個湯都有香濃的菇菌味道,湯㡳細滑,一口氣就把它喝完。有時要看看餐廳有沒有心機做食物,看看他們的麵包就知道,餐前麵包:自家製三款麵包,外脆內軟,熱熱的,每口充滿麵香和牛油香,塗上牛油或果醬真❤️好吃。美國西冷牛排,六成熟,厚厚的西冷扒,兩面煎烤得焦香,剛巧把牛排的肉汁鎖緊,牛味濃郁。北海道帶子蘑菇意大利飯伴黑松露,3隻大大隻的北海道帶子,鮮甜滑口,意大利飯吸收了農香的蘑菇白汁和芝士,再配上黑松露,勁LIKE😍

• 黑松露帶子伴意大利飯
2019-03-29 129 瀏覽
係尖沙咀食飯揾位真係有難度,7.30 度度都要等位食飯,甘為有留意下樓上舖。係樓下見到哩間餐牌都唔算太貴,就試下,又有set dinner.上到去又好彩得番一枱二人唔駛等,佢樓上舖cafe,地方算大都多枱。佢有得a la carte, 廚師推介就係黑板上。一黎個面包籃Waa....三款包,小有用牛角包,真係食完d 包都飽啦!餐湯西蘭花磨姑湯磨姑味好濃,仲有松露味!辣肉腸沙律,大大碟。帶子黑松露意大利飯有三粒大帶子,松露味好重,意大利飯煮得剛好唔係硬。大啡姑牛肉burger我地因係叫左single size, 真係唔敢想像double 同重量size 係點。個啡姑好重味,兩件包都用牛油整香,牛肉都好juicy ar...d 暑條太多啦,食唔哂。佢原來都有lunch set ,價錢都可以。

佢有得a la carte, 廚師推介就係黑板上。

一黎個面包籃
Waa....三款包,小有用牛角包,真係食完d 包都飽啦!

餐湯
西蘭花磨姑湯
磨姑味好濃,仲有松露味!

辣肉腸沙律,大大碟。

帶子黑松露意大利飯
有三粒大帶子,松露味好重,意大利飯煮得剛好唔係硬。

大啡姑牛肉burger

佢原來都有lunch set ,價錢都可以。

2019-03-27
2019-03-28 97 瀏覽
每年生日都要多謝各大大俾面和賞面跟小弟慶生,今次友人因為之後一起上body combat而選擇上了這一間餐廳,價值不菲但食物質素很高!未到六時我便到達了,總算可以包場十分鐘,呵呵呵!店內周圍都寫滿不同可選擇的食物,種類之多令人目不暇給!我們點了兩客set dinner,先來香暖的麵包醒醒胃,再配上是日餐湯-蘑菇湯,十分濃郁!然後來了兩客appetizers,蔬菜很新鮮,辣肉腸和八爪魚與清新的沙律汁配合得很好!終於來到主菜,我們點了牛扒,我們都很怕靱牛肉,特意要三成熟,廚師竟然可以煮到外面煎熟內裏軟熟!很考功夫!另一菜式是帶子risotto,厚厚的帶子肉配上濃濃的risotto汁,實在是終極誘惑!太飽了!要杯檸檬茶解濟!

未到六時我便到達了,總算可以包場十分鐘,呵呵呵!

店內周圍都寫滿不同可選擇的食物,種類之多令人目不暇給!

太飽了!要杯檸檬茶解濟!
經上次一役,包子對夫君所選擇的餐廰的確有少少許失望。但是夫君為了將功補過,再邀請包子去他所選的餐廰吃晚飯。😬😬今次的餐廰又是在尖沙咀商業大廈,夫君又説已再三查證,今次的餐廰不會再是酒吧。😂😂上到餐廳,今次原來是吃法國餐,餐廰的裝修不是堂煌,但都簡約和整潔,座位也排得很鬆動,坐得舒服。👍🏻👍🏻食物方面,我們點了一個set dinner和油封鴨脾。🍽🍽Set dinner 有麵包🥐,蘑菇湯和墨魚仔辣肉腸沙律做starter。Starter 味道正常,🥗沙律菜很新鮮,辣肉腸亦有3-4舊,辣辣的,幾惹味。我們點了帶子蘑菇黑松露意大利飯主菜,🍲黑松露味足,夠creamy,帶子有3大粒,煎至金黃,咬落香口,不錯吃!👏🏻👏🏻因為夫君説他從來沒有吃過油封鴨,所以想試試。🤔🤔🍖油封鴨脾的皮煎得很脆,很香口。😋油封鴨脾和藍莓醬一起吃減低了油膩感及中和了油封鴨的鹹。還有薯蓉和露筍做伴碟,夠飽肚。😝總括而言,這裏環境舒服,是一間性價比高的法國餐,好適合情侶💑來撐枱腳或與朋友聚餐🥰

食物方面,我們點了一個set dinner和油封鴨脾。