2014-08-12
同朋友行開葵芳廣場, 諗住去食個意粉屋Tea, 原來已經轉左間食德國野既Berliner, 之前同同事試過灣仔W Sqaure 果間幾好味, 一於入去試下依間既水準啦!! ~坐左係餐廳出面既位置, 感覺好舒服!! 行街行到腳仔軟, 坐低飲番杯啤酒, 再感受下由頭頂個天窗射透射落黎既陽光, 爽晒因為得2個女仔, 驚食唔晒D 野食, 所以只係叫左個炸豬扒同Pizza酥炸薄豬扒配火腿芝士蘑菇其實即係吉列豬扒, 但係依個勁薄, 又唔會好似平時咁勁多炸粉唔好講咁多,襯熱加埋軟滑既蘑菇芝士一齊食!! 正.. 唔理佢有幾熱氣lu 煙三文魚水瓜柳薄餅好好味! 原來德國人都識整薄餅架喎,仲係我最鍾意食既薄到好似塊餅乾果隻 上面其實除左salmon 同水瓜柳之外, 仲有rocket (火箭菜)同洋蔥架..我自己就好鍾意食rocket, 朋友就麻麻, 所以基本上係我食晒~~~最後發現左佢星期一至五有做Tea promotion~叫指定野食會送2杯野飲
坐左係餐廳出面既位置, 感覺好舒服!!
最後發現左佢星期一至五有做Tea promotion~
叫指定野食會送2杯野飲