2023-05-08 171 瀏覽
本身鍾意食bagel,但超市選擇好少,又覺得IG小店買bagel 要夾交收日期好麻煩。突然醒起呢間專做bagel 既cafe,發現原來佢地有自家網店賣bagel,選擇都幾多,限量款式都會有,價錢介乎$32-$38之間。最好既可以到店自取,唔使俾運費又唔使逼住買好多個,但要留意取貨日期。今次就試吓佢個大福袋($165),有5個bagel,款式隨機,計返每個$32。一攞到到手,佢都俾咗D特別口味我,最期待係香蔥胡椒餅口味,搵日配杯咖啡當lunch 食都得!
2023-05-02 112 瀏覽
之前見有media 介紹begal嘅時候講過呢間Bookmark咗!終於有機會去試✨✨嗰日叫咗2個bagel 1個cake 1個胡椒包🤤🤤間cafe叫bagel 以為佢bagel最岀色但原來個胡椒包先係最好味!熱騰騰嘅麵包夾住香濃胡椒肉碎餡啖啖香口滿足🥹不過嗰度座位好少 嗰日等咗半個鐘先有得入識咗好短時間就走 坐得唔耐
嗰日叫咗2個bagel 1個cake 1個胡椒包🤤🤤
間cafe叫bagel 以為佢bagel最岀色
但原來個胡椒包先係最好味!
熱騰騰嘅麵包夾住香濃胡椒肉碎餡
啖啖香口滿足🥹
2023-04-22 131 瀏覽
又係時候搵好嘅早餐食喇😏😏好在有個識食嘅朋友帶我食個好味早😏😏如果我都搵唔到呢間好野😏間鋪就細細底。。但野食就好吸引。。同埋多嘢食揀。。一早就有ᗷᗩGEᒪ。。仲要有鹹又有甜。。我哋兩個人梗係是一甜一鹹啦👍🏼👍🏼我地仲要叫左2個甜品食。。係多到食唔晒。。但味道係好好嘅😋我認為佢嗰兩個甜品都算係鎮店之寶😏除咗個造型可以打卡之外。。佢個味道都好好味。。所以如果就咁叫1個ᗷᗩGEᒪ同1款甜品。。其實都夠晒數👍🏼👍🏼..🥯玄米綠茶奶蘇白玉貝果🍰ᐯᗩᒪᖇᕼOᑎᗩ ᑕᕼOᑕOᒪᗩTE TIᖇᗩᗰISᑌ🍰TIᖇᗩᗰISᑌ🍵ᗷᗩIᒪEYS ᑕᕼOᑕO..📍 Bforbagel by 404 LOT FINE (旺角)旺角豉油街10號地舖..@bforbagel_404lotfine..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foods
又係時候搵好嘅早餐食喇😏😏
好在有個識食嘅朋友帶我食個好味早😏😏
如果我都搵唔到呢間好野😏
間鋪就細細底。。但野食就好吸引。。同埋多嘢食揀。。
一早就有ᗷᗩGEᒪ。。仲要有鹹又有甜。。
我哋兩個人梗係是一甜一鹹啦👍🏼👍🏼
我地仲要叫左2個甜品食。。
係多到食唔晒。。但味道係好好嘅😋
我認為佢嗰兩個甜品都算係鎮店之寶😏
除咗個造型可以打卡之外。。佢個味道都好好味。。
所以如果就咁叫1個ᗷᗩGEᒪ同1款甜品。。
其實都夠晒數👍🏼👍🏼
🥯玄米綠茶奶蘇白玉貝果
🍰ᐯᗩᒪᖇᕼOᑎᗩ ᑕᕼOᑕOᒪᗩTE TIᖇᗩᗰISᑌ
🍰TIᖇᗩᗰISᑌ
🍵ᗷᗩIᒪEYS ᑕᕼOᑕO
旺角豉油街10號地舖
@bforbagel_404lotfine
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#bforbagel#bforbagelby404lotfine#bagel#mongkok#mongkokcafe#tiramisu#mongkokfood#旺角cafe#旺角美食貝果
🥯玄米綠茶奶蘇白玉貝果 🍰ᐯᗩᒪᖇᕼOᑎᗩ ᑕᕼOᑕOᒪᗩTE TIᖇᗩᗰISᑌ 🍰TIᖇᗩᗰISᑌ 🍵ᗷᗩIᒪEYS ᑕᕼOᑕO
2023-04-12 143 瀏覽
好鍾意食bagel所以成日都會搵bagel黎食🥯🥯無意中發現到原來旺角有呢間bagel📍BforBagel by 404 Lot Fine咁啱復活節假期黎到最後一日又咁啱要去旺角睇醫生所以就終於去左試喇😋✅伯爵茶麻糬bagel💰$42好鍾意伯爵茶嗰種淡得黎又好香嘅茶味好多甜品都好啱入面啲麻糬好煙韌同個bagel好夾👍🏼✅Coffee Tonic💰$45美美例牌飲嘅啡呢個啡味不過不失嘅以主打食bagel而唔係咖啡嘅店黎講算係唔錯✅Signature Tiramisu💰$62其實我覺得有啲貴但隔離嘅basque cheesecake都係一樣價錢呢杯tiramisu個size令我覺得又抵返少少食落好濃嘅酒味同咖啡味我覺得又再抵返少少😂
好鍾意食bagel所以成日都會搵bagel黎食🥯🥯

呢杯tiramisu個size令我覺得又抵返少少
食落好濃嘅酒味同咖啡味
我覺得又再抵返少少😂

2023-04-10 89 瀏覽
﹆ ﹆ ﹆ 良 心 の 選 擇 . 有 門 店 最 方 便 ﹆ ﹆ ﹆ 由網店起家嘅 #良心小店 💛之前有share過佢地勁Igable嘅Tiramisu當然唔可以唔試埋佢地最招牌嘅貝果!最特別係店家常常推出不同口味, 有鹹有甜無論有無餡料, 個個都非常漲卜卜, 望落都食慾大增整體Bagel都係口味大爆炸這次試的都最至三個不同口味咁配搭𓂅 海鹽朱古力Oreo乳酪Bagel (ᴴᴷᴰ 38)想不到朱古力翻熱後竟然是流心的, 整個配搭令包包不會太甜, 味道層次夠曬多, 不過餡料份量多, 包嘅份量就會相對少啲𓂅 紅茶柚子百香果乳酪Bagel (ᴴᴷᴰ 38)Bagel帶微微紅茶香, 我自己就覺得用上柚子同百香果整體感覺會偏甜~ 𓂅 黑芝麻咸蛋黃麻糬Bagel (ᴴᴷᴰ 38)四款新口味中唯一嘅鹹味Bagel, 同樣係非常爆餡; 黑芝麻唔甜又夠曬口感, 咸蛋黃小小就已經足夠去吊起陣鹹味, 配埋口麻糬拉絲增添口感𓂅 藍莓Plain Bagel (ᴴᴷᴰ 32)估唔到Plain bagel配上藍莓醬Cream cheese係最驚喜, 藍莓味超濃郁唔會死甜🫐!

由網店起家嘅 #良心小店 💛
之前有share過佢地勁Igable嘅Tiramisu
當然唔可以唔試埋佢地最招牌嘅貝果!
最特別係店家常常推出不同口味, 有鹹有甜
無論有無餡料, 個個都非常漲卜卜, 望落都食慾大增
整體Bagel都係口味大爆炸
這次試的都最至三個不同口味咁配搭

𓂅 海鹽朱古力Oreo乳酪Bagel (ᴴᴷᴰ 38)

𓂅 紅茶柚子百香果乳酪Bagel (ᴴᴷᴰ 38)

𓂅 黑芝麻咸蛋黃麻糬Bagel (ᴴᴷᴰ 38)

𓂅 藍莓Plain Bagel (ᴴᴷᴰ 32)
2023-04-05
2023-03-30 80 瀏覽
好欣賞呢度嘅bagel每個月都會轉新口味,所以次次嚟都可以試新嘢😆今次試嘅係花生椰蓉斑蘭椰汁糕Bagel,店員會預先翻熱同切開一半,餡料多到一路食一路跌🤣入面嘅花生增加左bagel嘅口感🥜bagel用低糖配方製作,所以斑蘭椰汁嘅味唔會好假甜🌱因為有$80最低消費又唔想飲咖啡,就叫咗洛神花茶🍵店員提醒飲完可以幫手refill熱水,好貼心呢~

2023-03-27 79 瀏覽
伯爵蜜桃乳酪 🍑 (8/10)乳酪的貝果吃得多 但跟蜜桃配搭的還是第一次吃 蜜桃蠻香甜的 跟乳酪不會互搶鋒頭 香蔥胡椒餅 🥯 (9.5/10)個人最喜歡這個口味 沒想到胡椒餅居然可以變成貝果的餡料 剛翻惹完已經聞到胡椒香 因為加入了胡椒所以有一點點辣 但很惹味花生醬肉鬆 🥜 (9/10) 這個口味可能對大家有點衝擊 哈哈 但因為我本身就是個花生醬控 所以很okay 肉鬆跟花生醬完美的融合了 喜歡鹹香味貝果的朋友可以考慮一下這個花生椰蓉班蘭椰子糕 🥥 (8/10)沒想到店家能把傳統糕點融入貝果裡面 很有驚喜呢 剛翻熱完就聞到超強的椰子香味 餡料的份量超多 一切開已經掉了一堆OVERALL: 大推薦🤩 (9/10)按照店家的指示翻惹 先在表面噴點水 再用微波爐翻惹大概40秒 再用焗爐烘4-5分鐘 果然讓包體變得很鬆軟 不得不說這家店的創意真的無限 很多口味都是在外面沒看過的 而且店家會不定期更換口味 有興趣的朋友可以留意他們家的ig
伯爵蜜桃乳酪 🍑 (8/10)

香蔥胡椒餅 🥯 (9.5/10)

花生醬肉鬆 🥜 (9/10)

花生椰蓉班蘭椰子糕 🥥 (8/10)

OVERALL: 大推薦🤩 (9/10)
伯爵蜜桃乳酪
伯爵蜜桃乳酪
香蔥胡椒餅
花生椰蓉班蘭椰子糕
花生醬肉鬆
#ftf_旺角 #ftf_荔枝角愛情定麵包? Bagel加雪球曲奇呀唔該!佢啲bagel相信唔使我再多作介紹,我啲Story大把,我會稱佢為精神病人嘅康復治療藥物。其實平時我都好鍾意食曲奇,但係因為佢啲bagel太吸引,仲要每個月推出新口味已經逼死我,根本冇quota試佢嘅曲奇,不過朋友實在太愛錫我啦,賜我力量及美食,所以有機會試吓404嘅雪球曲奇。濃焙茶xLotus脆餅雪球曲奇 $55⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️先講口感,真係名副其實嘅雪球,入口即溶!但又唔係棉花糖嘅空氣感,係好實在咁軟綿,然後慢慢溶化!濕潤度剛好,唔會乾淨淨,四隻味都唔會話太甜,食到食材嘅原味,我好鍾意。作為茶控,只能說佢嘅焙茶真係冇得輸!茶濃、微苦、回甘。Lotus脆餅香味俱全,仲帶有餅碎脆脆口感。鹽之花黑朱古力×OREO雪球曲奇 $55⭐️⭐️⭐️⭐️Salted chocolate係不敗既味道,朱古力味濃郁、微苦、唔會死甜,作為朱古力控,一定鍾意!Oreo就係預期之內嘅味道,類似淡淡既Cookie n cream雪糕味。🍴 BforBagel by 404 LOT FINE📍地址:旺角豉油街10號地舖回頭率🤡🤡🤡🤡🤡性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻
#ftf_旺角 #ftf_荔枝角

愛情定麵包? Bagel加雪球曲奇呀唔該!

濃焙茶xLotus脆餅雪球曲奇 $55

回頭率🤡🤡🤡🤡🤡
性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
2023-03-15 69 瀏覽
記得一兩年前黎食唔到個𝗍𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎 有啲念念不忘 終於搵到機會黎試啦 🤩小店每日都新鮮整𝖻𝖺𝗀𝖾𝗅 同甜品 更會定期推出新口新 難怪開業咁耐仲會成日𝖿𝗎𝗅𝗅 𝗁𝗈𝗎𝗌𝖾 ✨⁡不過今次就食𝖽𝗂𝗇𝗇𝖾𝗋 所以只係叫左兩款甜品而無試𝖻𝖺𝗀𝖾𝗅 😢𝗋𝖺𝗌𝗉𝖻𝖾𝗋𝗋𝗒 𝖻𝗎𝗋𝗇𝗍 𝖼𝗁𝖾𝖾𝗌𝖾𝖼𝖺𝗄𝖾 半流心而帶濃郁桑莓醬 酸得黎但好上癮!會𝖾𝗇𝖼𝗈𝗋𝖾 呢款❤️ 𝗍𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎 是比較輕盈既口味 如果唔中意食酒味濃既朋友可以試下~ ⁡ഒ 𝗌𝗂𝗀𝗇𝖺𝗍𝗎𝗋𝖾 𝗍𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎 ഒ 𝗋𝖺𝗌𝗉𝖻𝖾𝗋𝗋𝗒 𝖻𝗎𝗋𝗇𝗍 𝖼𝗁𝖾𝖾𝗌𝖾𝖼𝖺𝗄𝖾 ഒ 𝗆𝖺𝗍𝖼𝗁𝖺 𝗅𝖺𝗍𝗍𝖾 ഒ 𝖿𝗅𝖺𝗍 𝗐𝗁𝗂𝗍𝖾

ഒ 𝗌𝗂𝗀𝗇𝖺𝗍𝗎𝗋𝖾 𝗍𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎
ഒ 𝗋𝖺𝗌𝗉𝖻𝖾𝗋𝗋𝗒 𝖻𝗎𝗋𝗇𝗍 𝖼𝗁𝖾𝖾𝗌𝖾𝖼𝖺𝗄𝖾
ഒ 𝗆𝖺𝗍𝖼𝗁𝖺 𝗅𝖺𝗍𝗍𝖾
ഒ 𝖿𝗅𝖺𝗍 𝗐𝗁𝗂𝗍𝖾
2023-02-13 1248 瀏覽
位於接近接近奧運大角咀既一角, 門面簡約既白色系文青cafe, 相當獨樹一格。 早排收藏左一排, 近日再睇發現到有最近大愛既巴斯克蛋糕, 就去一去試下上網睇過 依間最有名既係Bagel 🥯 但因為本身對佢冇乜興趣就冇叫, 除左巴斯克 依間既tiramisu 賣相都相當吸引:以高腳杯盛裝 。 此行目的係巴斯克,緊係睇下佢 除左原味外 , 網上有提及過仲有其他口味,而今次見到既係焦糖脆餅口味。 今次就暫且試左原味先($48) 。 店內設有最低消費為$80/per head,另外就叫左Rose Latte($40) 。 首先緊係介紹左巴斯克蛋糕 不得不說 流心效果一流 食落芝士味唔會太「漏」 又唔會太重手, 不過其焦黑既面就太燶😅😅😅 燶到真係食唔落頭既焦黑🫣 Rose Latte($40) 味道方面聞到玫瑰嘅清香, 飲落糖水味都好濃下😅😅Latte既拉花相當令

。 此行目的係巴斯克,緊係睇下佢

首先緊係介紹左巴斯克蛋糕
不得不說 流心效果一流
原味巴斯克蛋糕

Rose  Latte
午餐
原味巴斯克蛋糕
2023-02-09 69 瀏覽
前排frd share左尼間cafe比我,我地今日終於一齊去try try🤤 啲野食嘅顏值真系好高,即刻打開我嘅食慾😌 尼間cafe唔算大間,成間鋪好簡約嘅feel,又可以繼續進行短暫嘅慢生活🥳🪧 Peanut Butter Chocolate Mochi BagelBagel外皮有少少硬,同平時食開嘅有啲唔同,不過都算有韌性嘅‼️食果陣一定要記得攞紙包實食,防止朱古力醬流曬出來🍫 一啖落去好重花生醬味,係好香嘅花生醬,唔係甜到唔想再食嘅feel👍一開始諗緊點解朱古力味咁微少,原來朱古力係另外一邊,食左一半先咬到朱古力,如果可以融合一齊一定好正🙌🙌 麻薯唔係特別多🪧金沙鹹蛋黃芋泥肉鬆 Bagel最頂層有粒鹹蛋黃,尼個bagel都係外皮有少少硬,但係都有韌性,越咬越香🥳但係入面嘅肉鬆同芋泥就有啲少了,如果多啲餡,口感應該會好啲嘅😋🪧 Signature TiramisuCream 💰65唔會食食下就好滯,下面嘅麵包底唔會好多,大概成個都係cream。 Tiramisu好香甜,食完一啖會想再食第二啖🤤🪧 Lotus Basque Burnt Cheesecake 💰55cheesecake好

🪧金沙鹹蛋黃芋泥肉鬆

🪧 Signature Tiramisu
Cream 💰65

cheesecake好順滑,好香芝士味。仲有焦糖醬,鍾意攞cake溝埋焦糖醬同焦糖餅乾一齊食,口感豐富,甜品胃表示好滿足🤤

大家食果陣記得無咁快order 蛋糕住,或者記得同店員講聲甜品另上。因為我地直接order咩都無講,所以甜品攤到變常溫,凍凍地一定仲好味😋

二訪最喜愛嘅𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭店之一「404𝘭𝘰𝘵𝘧𝘪𝘯𝘦」,哩度除左經常會有新口味食極唔厭之外,環境亦恬靜,雖然係旺角但就遠離鬧市,便利之餘又不失為一個歇息嘅好地方👍🏻☕️今次黎到除左食到新口味𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭,亦試到一月限定嘅比利時黑朱古力𝘉𝘶𝘳𝘯𝘵 𝘊𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦𝘤𝘢𝘬𝘦🧀😍 同樣有驚喜👍🏻《 黑芝麻花生湯圓𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭 🥯 》 4 / 5意想唔到嘅中式甜品竟然出現係𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭口味之中😍 404嘅貝果除左外脆內有嚼勁外,內裡嘅餡料亦相當飽滿🤤 啖啖花生同芝麻蓉香氣撲鼻,夾雜軟糯麻糬,食落層次豐富👍🏻《 比利時黑朱古力巴斯克芝士蛋糕🍰 》 4 / 5如果嫌單件巴斯克蛋糕悶,可以好似小編咁加埋𝘛𝘪𝘳𝘢𝘮𝘪𝘴𝘶 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮🤤 巴斯克蛋糕少糖配方,所以係香濃而不膩,朱古力亦無蓋過芝士味,兩者各有千秋😋 而且質地半流心,口感順滑👍🏻《 𝘏𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦 》 4 / 5拉花細緻,焙茶味頗突出☕️

《 黑芝麻花生湯圓𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭 🥯 》 4 / 5
意想唔到嘅中式甜品竟然出
現係𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭口味之中😍

芝麻花生湯圓貝果

《 比利時黑朱古力巴斯克芝士蛋糕🍰 》 4 / 5

《 𝘏𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦 》 4 / 5
拉花細緻,焙茶味頗突出☕️
芝麻花生湯圓貝果
𓍯 Bforbagel by 404 Lot Fine 𓂃 Home cafe game going strong in 2023 ☕️ with goodies from @bforbagel_404lotfine 🥯 Their Black Forest Cheesecake is giving serious Korean cafe vibes 🍰 luscious chocolate cheesecake 🍫 topped with plump Tasmanian cherries 🍒 & berries cream 🥰 it’s really rich & perfect for sharing 🤎 Strawberry yogurt tart is also a pick for any berries lover 🍓 Always a fan of their bagels, esp when it’s black seaseme x peanut x tong yuen - one of my favourite Chinese desserts 🥜 key is co
𓍯 Bforbagel by 404 Lot Fine 𓂃

Black  Forest  Cake

Always a fan of their bagels, esp when it’s black seaseme x peanut x tong yuen - one of my favourite Chinese desserts 🥜 key is consume it hot out the oven for the crunchy exterior & fluffy interior ✨
黑芝麻花生湯圓bagel

᠃ ⚘᠂ ⚘ ˚ ⚘ ᠂ ⚘ ᠃

‧̥̥͙‧̥̥ ̥ ̮ ̥ ᴡʜᴀᴛ ᴡᴇ ᴏʀᴅᴇʀᴇᴅ ⊹ ‧̫‧⊱
Black  Forest  Cake
✧ Black Seaseme Peanut Tong Yuen Bagel ($38)
✧ Tasmanian Cherries Black Forest Cheesecake ($155)
✧ Fukuoka Strawberry Yogurt Tart ($65)
𖤥 Bforbagel by 404 Lot Fine @bforbagel_404lotfine
↷ 𝔻𝕚𝕤𝕥𝕣𝕚𝕔𝕥 𖥧𓂃 #thefchk_mk
↷ ℂ𝕦𝕚𝕤𝕚𝕟𝕖 𖥧𓂃#thefchk_cafes
#404lotfine #bforbagels

2023-01-10
黑芝麻花生湯圓bagel
2023-01-08 81 瀏覽
主打自家製低溫發酵Bagel,配搭特別且多樣化,款式亦會定期更新,以保持新鮮感。除了手工Bagel,Signature Tiramisu和半熟軟心芝士蛋糕也相當受歡迎,作為甜品控當然不會錯過!Signature Tiramisu ($65)用高腳玻璃杯盛載著,感覺優雅,打卡一流!質地偏向芝士蛋糕,既厚實又柔滑,富芝士鹹香。雖然沒有用雞蛋製作,但味道依然香濃,中間的手指餅散發濃郁酒香。Lotus焦糖脆餅Basque Burnt Cheesecake ($55)軟心效果非常澎湃,賣相超吸引!蛋糕柔滑細緻,軟綿Creamy,入口即溶,芝士味道濃厚,配搭埋自家製招牌海鹽焦糖醬,帶有少少鹹味,味道豐富。加上Lotus Biscoff焦糖脆餅碎,一脆一軟,有多重口感。Rose Latte ($45)食甜品當然要配搭一杯咖啡啦!入口散發著淡雅柔和玫瑰香味,令人慵懶地享受一個休閒時光。

Signature Tiramisu ($65)

用高腳玻璃杯盛載著,感覺優雅,打卡一流!

軟心效果非常澎湃,賣相超吸引!

Rose Latte ($45)
甜品當然要配搭一杯咖啡啦!
入口散發著淡雅柔和玫瑰香味,令人慵懶地享受一個休閒時光。
貝果控🥯好耐無岀動啦但期間都有食bagel 但就無介紹比大家🫢今次呢間本身就做網店起家整整下開埋間cafe☕️相當厲害😯佢哋每個月都會更新menu 有啲仲期間限定保證每次去都有驚喜啊🎉——————————————————🍴煙三文魚芝士貝果配啤酒薯條($88)🍴Matcha Latte(Ice: $53)咁啱個日想食咸bagel但每月bagel menu就無乜心水所以就揀左呢個固定menu既貝果煙三文魚份量超多🐟薯條都係😂Bagel口感極正 脆得嚟超有咬口🤭正中我既取向❤️薯條就唔太食得岀有啤酒味😂可能炸個陣已經揮發晒Matcha採用左小山園抹茶🍵飲落去唔會過苦👍🏻又唔會好甜配埋bagel 慢慢嘆😚
貝果控🥯好耐無岀動啦
但期間都有食bagel 但就無介紹比大家🫢
今次呢間本身就做網店起家
整整下開埋間cafe☕️相當厲害😯
佢哋每個月都會更新menu 有啲仲期間限定
保證每次去都有驚喜啊🎉
——————————————————
🍴煙三文魚芝士貝果配啤酒薯條($88)
🍴Matcha Latte(Ice: $53)

咁啱個日想食咸bagel
但每月bagel menu就無乜心水