餐廳: Cafe 103
資訊:

2019-05-25 2080 瀏覽
Ritz 雖然係我最愛既酒店其中之一,但係呢個Afternoon tea真係令人好失望景就真係無得輸,好天的話就更加靚唔難食既,但係$688 for two 既tea set , 係五星級酒店,就算無驚喜,基本都要好食。影相打卡真係靚既,但真心好普通可能因為人手唔夠,服務亦都係麻麻,想搵個人落單等3分鐘都無人理你。我地另外order左松露炸薯條,但係唔就得左影相因爲太好食,熱辣辣夠哂脆,一落枱秒速完成。雖然tea set 及服務一般,但係景靚同環境舒服,與友人傾傾下不經不覺,又到黃昏🌇

1998 瀏覽

景就真係無得輸,好天的話就更加靚

影相打卡真係靚既,但真心好普通

我地另外order左松露炸薯條,但係唔就得左影相
因爲太好食,熱辣辣夠哂脆,一落枱秒速完成。
2019-04-28 3259 瀏覽
Cafe 103 Afternoon tea x sugarfina.之前食過位於ICC 既Ritz-Carlton Cafe 103 既brunch buffet, 食物質素同埋景色都非常impressed, 所以對於今次既afternoon tea都好期待.點知期望愈大 失望愈大😩.有四款鹹點同埋scone, 酥盒個酥皮好厚實但不酥脆. 蟹肉burger個包好乾. 迷你牛角包🥐是普通的蛋沙津牛角包而且牛角包一點都不酥軟.Scone不是即焗的,士多啤梨果醬同奶油都很普通.甜點有紅桑子脆筒,脆筒唔脆.菠蘿🍍慕絲撻的菠蘿味有點假.士多啤梨香檳忌廉杯的酒味挺濃,士多啤梨都浸在酒中.一人都要$398,性價比唔高呀. 朋友話唔crossover既afternoon tea仲好味,其實今次crossover都係甜品上加多左粒sugarfina既軟糖jei😂.聽說sugarfina既軟糖同朱古力係香港人氣挺高,試完呢set afternoon tea真係完全卻步,無咩興趣去買呢個品牌既軟糖食🙈.時間由3:30-5:30,由於緊接晚餐自助餐,所以時間咁上下就會催你交台.

點知期望愈大 失望愈大😩

Scone不是即焗的,士多啤梨果醬同奶油都很普通
甜點有紅桑子脆筒,脆筒唔脆

菠蘿🍍慕絲撻的菠蘿味有點假

士多啤梨香檳忌廉杯的酒味挺濃,士多啤梨都浸在酒中

It is the first time I dined at the classy Cafe 103 at Ritz Carlton Hong Kong, which turned out to be a thrilling and exhilarating experience.The environment and decoration is splendid, a lot of gold and dark colour, emitting a noble ambience.With 3 pretty ladies, we sat by the hugh window wall at the corner of the cafe. The view is stunning! We couldn't help taking photographs.The dinner buffet started from 6.30 p.m. till 10 p.m. We also ordered an unlimited drink on white wine, red wine, spa

The dinner buffet started from 6.30 p.m. till 10 p.m. We also ordered an unlimited drink on white wine, red wine, sparkling wine, orange juice and grapefruit juice with $125.

Oysters are fantastic! Crabs and lobsters are good. The desserts are gorgeous! Thumbs up for the chocolate and hazelnut desserts! Roast beef, lamb, lobsters soup and foia fras are scrumptious, too! Overall speaking, every food item is mouthwatering.

The staff are courteous, patient and informative.

One point to mention is that members of Marriott Bonvoy can enjoy a 10 percent off discount.

I highly recommend this cafe for dining or celebrations.

2019-04-26
  • 生蠔
  • 咖啡榛果蓉蛋糕
  • Dessert
2019-04-13 2960 瀏覽
服務性價比 101分冇得輸.環境102分冇得輸.六千幾蚊一晚酒店嘅地方.. 仲要minimum最少租兩晚住一晚都係畀一萬三千蚊嘅地方全港最高嘅酒店.., 全港最高嘅buffet 全港最好味的甜品buffet....仲要見到靚女 港姐曹敏莉 喺隔離. 甜到漏呀.呢度嘅窗口位真係冇得輸.感覺非常grand.廁所可以望海.
服務性價比 101分冇得輸.
環境102分冇得輸.
仲要見到靚女 港姐曹敏莉 喺隔離. 甜到漏呀.

呢度嘅窗口位真係冇得輸.

感覺非常grand.

廁所可以望海.
2019-03-25 3067 瀏覽
The Ritz-Carlton x Givenchy 全個set都係粉紅色的😍預早想預約窗邊位邊俯瞰樓高103層的景色,邊品嚐粉紅tea set, 可惜全部full booked由於呢個限定Givenchy tea set只係去到3月尾,所以無window seat都照殺啦Tea set一上枱,少女心即時大爆發,個個都相機食先Tea set 鹹點同甜點都好味😋鹹點:·蟹肉魚子醬沙律包·迷迭香火腿配蜜糖芥末醬瑞士卷·日本帆立貝魚籽配咖啡忌廉芝士薄餅·松露忌廉配蘑菇酥皮盒甜點:·Perfect Rose-荔枝玫瑰杯·Soothing Red-紅桑子朱古力蛋糕·Pink Kiss-士多啤梨撻·I Believe in Pink-粉紅番石榴配雲呢拿·鮮果麵包杯 及 鬆餅 麵包鬆軟,蟹肉魚子醬沙律好鮮味荔枝玫瑰杯,面層的cream有點甜,食到中間開始帶點酸,還可以隔離件全紅色紅桑子朱古力蛋糕,朋友說非常甜鬆餅好大件配cream好味小咀唇造型好可愛,配以一支液體,其實是士多啤梨醬仿唇膏,可以吱喺咀唇上味道帶點酸酸的,撻底脆身,好味面層啲白朱古力怕甜所以無食,淨係食左Cream+下層麵包及生果,甜
The Ritz-Carlton x Givenchy [I Believe in Pink Afternoon Tea]全個set都係粉紅色的😍

Tea set一上枱,少女心即時大爆發,個個都相機食先

Tea set 鹹點同甜點都好味😋

·Pink Kiss-士多啤梨撻

·I Believe in Pink-粉紅番石榴配雲呢拿

·鮮果麵包杯 及 鬆餅

蟹肉魚子醬沙律包

麵包鬆軟,蟹肉魚子醬沙律好鮮味

粉紅番石榴配雲呢拿

荔枝玫瑰杯

隔離件全紅色紅桑子朱古力蛋糕,朋友說非常甜

鬆餅好大件
配cream好味
Pink  Kiss-士多啤梨撻

味道帶點酸酸的,撻底脆身,好味

鮮果麵包杯

面層啲白朱古力怕甜所以無食,淨係食左Cream+下層麵包及生果,甜有小小甜,但配合底層生果一齊食,酸酸甜甜好開胃,唔會太膩

Decaf  latte

最後仲嘆左杯Latte😍為今日的Afternoon Tea作完滿的結束🥰

食飽飽仲可以scan QR code登記去Givenchy Beauty換領最新推出既LE ROSE PERFECTO迷你唇膏及皇牌產品試用裝

又食又拎真係好開心
粉紅番石榴配雲呢拿
Pink  Kiss-士多啤梨撻
Decaf  latte
早前超級火紅的下午茶有Givenchy同Ritz Carlton聯手推出的I Believe In Pink...輕輕的share咗個Post而矣 便已經燒到無數人瘋狂程度係去到我自己想book都book唔到🤦‍♀️下次都係自私食完先寫我都係好不容易等到熱潮已過先至食到做到月底就冇㗎喇下午茶無論味道賣相服務定係環境都令人滿意若果連Ritz Carlton你都有得彈我諗都冇乜嘢可以令你滿意㗎啦友人話上次嚟慶生食哩個Tea以為淨係會加塊朱古力生日牌點知竟然額外送多咗個甜品驚喜不己 不愧為RC呀拍得住文華慶生送朱古力搞到我都心思思想寫返篇下午茶慶生之選🎂🎂大家不妨同我分享吓訂枱講明慶生Tea 餐廳有乜送留言又得 PM又得有圖更佳添 等我收集好夠料就寫番篇做福High粉ℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹ💕💕Givenchy I Believe in Pink 下午茶地點: 香港麗思卡爾頓酒店103樓Café 103時間: 下午3時30分至5時30分日期: 2019年2月1日至3月31日價錢: 每位港幣$398 (加港幣$30可配洛神花薑茶一杯)訂座查詢:2263 2270💄惠顧下午茶更可於專櫃獲贈全新
早前超級火紅的下午茶有Givenchy

地點: 香港麗思卡爾頓酒店103樓Café 103
時間: 下午3時30分至5時30分
日期: 2019年2月1日至3月31日
價錢: 每位港幣$398
(加港幣$30可配洛神花薑茶一杯)
訂座查詢:2263 2270
💄惠顧下午茶更可於專櫃獲贈全新 LE ROSE PERFECTO 迷你唇膏及皇牌產品試用裝

#afternoontea #afternoonteahk #highteahk #hightea

2019-03-23 1764 瀏覽
難得一個星期六諗住同男朋友去食個afternoon tea,順便可以欣賞一下高空美景見到有ritz-carlton同givenchy聯乘嘅tea set咁吸引,就一早book好滿懷歡喜咁去到。坦白講,環境唔特別好(可能嗰日因為天氣唔係咁好)加上座位都唔舒適我地兩個人嗌咗set加signature chocolate($398一位),好快就已經有得食!只不過食物質素也太差吧鹹點都還可以,甜品簡直係食咗一啖知道咗個味就要即刻放低超級失望!呢個價錢係完全唔值得!係其他地方絕對可以食到好一百倍嘅食物呢到都係只限打卡吧,要享用美食相信香港其他地方會有更好嘅選擇。

鹹點都還可以,甜品簡直係食咗一啖知道咗個味就要即刻放低
超級失望!

呢個價錢係完全唔值得!係其他地方絕對可以食到好一百倍嘅食物
2019-03-22 1446 瀏覽
同朋友去左尖沙嘴ritz carlton 103樓間CAFE食TEA,今次個主題係同品牌GIVENCHY合作!成個tea set都係粉紅色, 超級夢幻,食完TEA重有紀念品送,有GIVENCHY 唇膏, 香水同SERUM試用裝~包裝得好靚一共有3層~ 上面係甜品,最底層就係鹹點:TUNA法包,鬆餅等等最出面GEH草莓撻,食落酸酸味味,食之前重可以滴草莓醬係上面!好好玩成個SET GEH食物都係粉紅色,全部都精美每個SET會跟一杯飲品,可選花茶等等,但我地就揀左熱朱古力,但我地覺得揀花茶好似比較好,因為可以令到中和甜品GEH甜膩.上面3層蛋糕會印有GIVENCHY BRAND NAME, 味道都相當唔錯,第二層個個杯,上面個CREAM奶味香濃,加埋底下酸酸菠蘿,入口岩岩好!下面個層紅絲絨蛋糕,淨係個外型已經好靚~~~呢個杯,唔知咩名堂,但係最上面係草莓乾脆脆,下面係荔枝味果凍,味道好清新!加埋一齊食,口感豐富得來,每一樣味道都唔會被另一樣味道搶曬風頭!!一定要食呢個係兩人份量,但其實兩個女仔根本食唔曬,我地有一半野都係打包拎走左。同FRD傾下無聊野,食下TEA黎講,呢到真係超級推介!

成個SET GEH食物都係粉紅色,全部都精美

下面個層紅絲絨蛋糕,淨係個外型已經好靚~~~

同FRD傾下無聊野,食下TEA黎講,呢到真係超級推介!
2019-03-13
2019-03-21 1489 瀏覽
阿媽生日 帶左阿爸阿媽一齊去食全香港最高既自助餐食飯可以免費代客泊車兩小時我渣車去 去到同泊車仔攞張飛 上到餐廳攞個印就可以入到ritz 上到103/F裝修奢華 同場有其他人均1000既餐廳我地平民 最抵都係黎呢間自助餐食weekday lunch buffet但係話雖此 最平都要人均400 當時匯豐卡做緊9折 即免加一呢間自助餐refill速度好慢冷盤食完等好耐都無聲氣熱野就乾晒都無人食同埋落地玻璃加晒野擋住景觀所以餐廳除左兩張要早幾個月預訂既枱之外基本上唔係好睇到出面阿媽生日 我提早同餐廳講左所以有個甜品 上面用朱古力寫happy birthday to xx除左啲字之外 其實無特別 因為甜品都係出面有得任攞果啲
阿媽生日 帶左阿爸阿媽一齊去食全香港最高既自助餐
阿媽生日 我提早同餐廳講左
除左啲字之外 其實無特別
因為甜品都係出面有得任攞果啲
2019-03-19 1211 瀏覽
今次嚟呢層餐廳,嚟個高空中的下午茶,今次Cafe 103的主題系粉紅色關注乳癌女性健康,這個粉紅色下午茶吸引到我哋一班姊妹嚟嘆茶😋🥰我哋一早預定自成一角嘅梳化位置嘆茶,可以270度望住靚靚維港景色嘆茶,實在賞心樂事🥰🥰一班姊妹可以自成一角坐住梳化嘆下茶,食下甜點👍👍最鍾意佢哋提供埋粉紅色Welcome drinks🎀🎀這間酒店嘅甜品食物好多時都係信心保證,甜品質素都不錯,服務態度亦有禮這個高空中的下午茶,令人一再回味😋😋
一班姊妹可以自成一角坐住梳化嘆下茶,食下甜點👍👍
最鍾意佢哋提供埋粉紅色Welcome drinks🎀🎀
這個高空中的下午茶,令人一再回味😋😋
2019-03-12 1040 瀏覽
Ritz Carlton cafe103今期同Givenchy合作有個pink afternoon tea🎀又係我最愛嘅粉紅色,趁住媽咪生日當然要去試吓~😍今次呢個Tea set份量都唔算少,有四款鹹點六款甜點,鹹點方面最鍾意個蟹肉魚子醬沙律包同迷迭香火腿配蜜糖芥末醬瑞士卷😋,味道幾突出個包軟熟,另外果兩款就中規中矩唔算突出~反而成個Tea set甜點方面幾出色😍👍🏻荔枝玫瑰杯:好fresh嘅配搭,裏面嘅cream好滑😋👍🏻紅桑子朱古力蛋糕:外面果層係酸酸地嘅紅桑子外層,裏面係好香濃嘅朱古力mousse蛋糕,呢個好好味!🤤👍🏻士多啤梨撻:呢個外型好特別,另外仲有一支好似唧唧冰咁細細支嘅紅桑子醬俾你唧上去,tart裏面係士多啤梨mousse,唔錯!🤤👍🏻鮮果麵包杯:上面有1塊品牌logo嘅白朱古力,而裏面嘅cream幾滑配埋啲鮮果醬一齊食中和左份油膩感🤤😋粉紅番石榴配雲呢拿蛋糕:口感香滑蛋糕濕潤,配上番石榴味幾特別😋👍🏻整體來講每款甜品都係幾出色,反而個鬆餅就水準一般,比較硬😕而且份量亦比較細小,滿足唔到我好鍾意食鬆餅嘅慾望tim ~🙁🤣🤭不過酒店都好好,見我哋慶祝生日另外仲送咗兩件小蛋

反而成個Tea set甜點方面幾出色😍👍🏻荔枝玫瑰杯:好fresh嘅配搭,裏面嘅cream好滑😋👍🏻紅桑子朱古力蛋糕:外面果層係酸酸地嘅紅桑子外層,裏面係好香濃嘅朱古力mousse蛋糕,呢個好好味!🤤👍🏻士多啤梨撻:呢個外型好特別,另外仲有一支好似唧唧冰咁細細支嘅紅桑子醬俾你唧上去,tart裏面係士多啤梨mousse,唔錯!🤤👍🏻鮮果麵包杯:上面有1塊品牌logo嘅白朱古力,而裏面嘅cream幾滑配埋啲鮮果醬一齊食中和左份油膩感🤤😋粉紅番石榴配雲呢拿蛋糕:口感香滑蛋糕濕潤,配上番石榴味幾特別😋👍🏻整體來講每款甜品都係幾出色,反而個鬆餅就水準一般,比較硬😕而且份量亦比較細小,滿足唔到我好鍾意食鬆餅嘅慾望tim ~🙁🤣🤭不過酒店都好好,見我哋慶祝生日另外仲送咗兩件小蛋糕俾我哋,味道都幾好😋

不過整體來講呢個T set質素都算幾唔錯(最重要係生日嘅媽咪食得好開心☺️)~食完之後用張單可以去Givenchy 換返份小禮物,所以都好值得去食~😍☺️🎀
食完個靚Tea人都開心啲~😙🥰💞💝😛
2019-03-08 959 瀏覽
今次的下午茶,真的令我天氣唔好都會照去食,因為Givenchy推出左充滿粉紅味道的下午茶,仲要在麗思卡爾頓酒店的CAFE103,可以在高空享受下午茶,可惜當日真的大霧,景色就看唔到,不過都無損我和姊妹對下午茶的熱情~上到去,點了Givenchy 下午茶,我和姊妹也點了茶,我點的Weekend in Hong Kong tea味道是紅茶般的,都幾好飲~下午茶用左粉紅色的架上,高貴地展示左Givenchy 下午茶的層次~今次的下午茶是主力用以紅桑子和粉紅番石榴做的甜點,鹹點方面,鹹點方面,日本帆立貝魚籽咖啡忌廉芝士薄餅 、松露忌廉配蘑菇酥皮盒 味道唔錯,另外迷迭香火腿蜜糖芥末醬卷真的滿滿的迷迭香氣,甜點方面,主力是紅桑子和粉紅番石榴做的,當中 朱古力紅唇的士多啤梨撻可以有一支粉紅的汁給你去搽在咀中,感受好像自己搽lips一樣,玩味十足,另外紅桑子朱古力蛋糕味道唔錯,整體甜點都是好食的,之後當然仲會有Givenchy的gift送,真的食得又拿得,雖然天氣馬馬,但可以在高空上食到咁有特色的下午茶,都值得一來的,自問粉紅控的你,真的要快快來食下啦~~
今次的下午茶,真的令我天氣唔好都會照去食,
因為Givenchy推出左充滿粉紅味道的下午茶,
仲要在麗思卡爾頓酒店的CAFE103,
可以在高空享受下午茶,
可惜當日真的大霧,景色就看唔到,
不過都無損我和姊妹對下午茶的熱情~
上到去,點了Givenchy 下午茶,
我和姊妹也點了茶,
我點的Weekend in Hong Kong tea
味道是紅茶般的,都幾好飲~
下午茶用左粉紅色的架上,
高貴地展示左Givenchy 下午茶的層次~
自問粉紅控的你,真的要快快來食下啦~~
「Givenchy I Believe in Pink」下午茶
題外話/補充資料: NA
2019-02-23
  • 帆立貝魚籽咖啡忌廉芝士薄餅 、松露忌廉配蘑菇酥皮盒
  • 朱古力紅唇的士多啤梨
2019-03-05 3830 瀏覽
靚女好友卡文WhatsApp 我話Cafe 103嘅high tea有彩妝禮品送,優惠期至3月尾,大家夾啱時間就即刻book位,可惜window seat已full,不過接線生話會盡量安排靠近窗口嘅座位畀我哋。是日我倆先去Sky100消磨一下時間,之後早少少到Cafe 103,希望可以坐到較好的位置。皇天不負有心人,餐廳安排咗寬敞舒適嘅四人座位畀我哋,可以望到下層窗外美麗的景色呢!Givenchy I Believe In Pink Afternoon Tea $398 per set靚女Pink Tea一到,相機食先,我哋自娛一番之後,開始由鹹點Savories入手...蟹肉魚子醬沙律包個包都幾大個,入口軟軟的,鮮味十足。迷迭香火腿配蜜糖芥末醬瑞士卷迷你的骰嘅瑞士卷,口感甜中帶鹹,唔多覺有芥末味。日本帆立貝及魚籽配咖啡忌廉芝士薄餅原粒帆立貝,肉質爽口柔軟,薄餅質感似熱香餅。松露忌廉配蘑菇酥皮盒松露味道適中,唔太濃烈的。酥皮盒應該已擺放咗一段時間,所以一啲都唔酥脆,更無蘑菇!講到甜點Sweet,嘩...認真超級饇🥴荔枝玫瑰杯杯𥚃有玫瑰慕絲、蛋糕、荔枝啫喱及紅桑子脆脆。呢杯甜點,甜得來又
,不過接線生話會盡量安排靠近窗口嘅座位畀我哋

呢!

Tea set
靚女Pink Tea一到
,相機食先
,我哋自娛一番之後,開始由鹹點Savories入手...
蟹肉魚子醬沙律包
個包都幾大個,入口軟軟的,鮮味
十足。

迷迭香火腿配蜜糖芥末醬瑞士卷
迷你的骰嘅瑞士卷,口感甜中帶鹹,唔多覺有芥末味。
迷迭香火腿配蜜糖芥末醬瑞士卷

日本帆立貝及魚籽配咖啡忌廉芝士薄餅
原粒帆立貝,肉質爽口柔軟
,薄餅質感似熱香餅。

松露忌廉配蘑菇酥皮盒
,更無蘑菇!
松露忌廉配蘑菇酥皮盒

講到甜點Sweet,嘩
...認真超級饇🥴
荔枝玫瑰杯
杯𥚃有玫瑰慕絲、蛋糕、荔枝啫喱及紅桑子脆脆。呢杯甜點,甜得來又有微微酸意。

呢件蛋糕最甜耶耶
,簡直係成件甜到饇嘅朱古力而唔係蛋糕囉😖,好在面層有舊酸微微的紅桑子花中和一下咋!

外型好得意
,除了有塊朱古力櫻唇係面之外,仲有支貌似「唧唧冰」的紅桑子醬畀你
唧落啲士多啤梨慕絲入面,個撻夠脆,都唔差的。

粉紅番石榴配雲呢嗱
相比之下,呢件最為輕盈清新,亦無咁甜膩。

鮮果麵包杯
麵包上嘅係白朱古力及奶油忌廉,超膩的!

鬆餅配奶油忌廉及果醬
唔好睇少件鬆餅,影出來好似細細個,實情屬於中型size,質地夠鬆軟,唔會硬實
,配上果醬及奶油忌廉而食,十分美味

鬆餅配奶油忌廉及果醬

飲品方面,大家一致地㨂選了signature chocolate,呢杯熱朱古力甜度適中,可可味濃厚

Signature Chocolate

最後scan埋個QR code再上網填寫資料,揀選禮物換領地點後send出去,自然會收到sms換領禮品通知㗎喇

係時候埋單去Givenchy 專櫃取禮品包(迷你唇膏、香水、精華)了

禮品包 (free of charge)
題外話/補充資料: 整體唔錯,只是部分甜點甜度過高,過分膩口,搞到晚餐都食唔落!
2019-03-03
Tea set
Signature Chocolate
禮品包 (free of charge)
位於The Ritz-Carlton酒店的Cafe 103正推出Givenchy I Believe in Pink下午茶套餐,酒店總廚特別參考Le Rose Perfecto的唇膏系列而設計,這天我特別和友人來試試。四層高的Givenchy下午茶架子非常粉紅,輕易博取女士們的歡心。四款咸點都放在最下層,包括有蟹肉魚子醬沙律包、黃色外層的迷迭香火腿配蜜糖芥末醬瑞士卷、日本帆立貝及魚籽配咖啡忌廉芝士薄餅,及松露忌廉配蘑菇酥皮盒,都是可以一口吃掉的小食。此外,有英式鬆餅配奶油忌廉及果醬,吃畢後真有點飽肚。個人覺得甜品方面比較出色,如頂層的粉紅番石榴配雲呢拿小蛋糕,入口香滑,番石榴味道特別。第二層的是鮮果麵包杯,上面印有品牌名字的白朱古力片,口感比較清新。第三層有荔枝玫瑰杯及紅桑子朱古力蛋糕,蛋糕𥚃面是香滑的軟心朱古力,士多啤梨撻亦香脆可口。最後是放在一角的士多啤梨撻,上面有紅唇朱古力作點綴,還有士多啤梨紅莓醬汁可自行加到甜品上,酸酸甜甜共冶一爐。除了可選中西名茶、咖啡或朱古力飲品,還可另加$30配洛神花薑茶一杯,粉紅色的洛神花茶跟這個下午茶真是絕配。Givenchy I Believe i

四款咸點

粉紅番石榴配雲呢拿及鮮果麵包杯

紅桑子朱古力蛋糕

除了可選中西名茶、咖啡或朱古力飲品,還可另加$30配洛神花薑茶一杯,粉紅色的洛神花茶跟這個下午茶真是絕配。Givenchy I Believe in Pink下午茶套餐每位$398,下午3:30-5:30於Cafe 103供應,匯豐信用卡更可獲15%折扣優惠。只需先scan QR Code於網上登記,然後憑收據即可於Givenchy Beauty美妝專櫃換取全新Le Rose Perfecto迷你唇膏及皇牌產品試用裝,至3月31日止。

四款咸點
2019-02-25 1645 瀏覽
今次佢地聯同化妝品牌crossover嘅下午茶 因為一個月前預訂 所以安排了坐窗邊位置呢個紅桑子朱古力蛋糕👍👍👍👍呢個好得意 可以俾你畫啲野上去 這個不太甜 好食最上嗰層有件粉紅番石榴配雲尼拿實在太甜了 這個比較失色了因為今天預祝媽媽生日 所以她們貼心送上生日蛋糕 左邊柚子榛子朱古力蛋糕👍👍👍👍右邊因為我不太喜歡肉桂味所以覺得麻麻另外推介佢地嘅 Sakura Sakura Tea 👍👍記得scan qr code拎禮品

呢個紅桑子朱古力蛋糕👍👍👍👍

呢個好得意 可以俾你畫啲野上去 這個不太甜 好食