2020-12-08 3466 瀏覽
一向人氣爆滿的Catee Walkin真係好難有位,親戚生日諗住同佢食好野,就一早book定枱,果然星期四晚都full house呀,好彩有book。六點左右黎到未多客,但坐落一陣就full了。小店有點迫,但勝在環境不錯,加上店員有禮感覺良好。店員好快便送上水及餐牌,昏暗的環境加上枱上的小小蠟燭,成件事即刻高級左,但其實餐廳價錢實惠,食物仲好大份添㗎。點完餐,店員便送上麵包,落啲黑醋同橄欖油去旁邊隻貓貓碟,得意又好味。是晚餐湯係忌廉粟米湯,又香又滑㗎。個餐仲有沙律添呀,落左麻醬好味。主菜點左德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜,上枱時好香啊。豬手烘的皮脆肉滑,個豬皮咬落喔喔脆,下層少少脂肪啱啱好,有豬油的甘香又不膩。肉大大啖咬仍然嫩滑,帶少少鹹香好正。另一樣點了是日廚師推介的汁燒魷魚筒釀蘑菇海鮮意大利飯,見呢款較少見又啱口味,就點黎試試先。賣相很不錯啊,魷魚厚身有質感,嫩嫩的又甜甜地好好味,飯吸滿的燒汁又甜又香口,飯中還混入了蘑菇粒同章魚粒,鮮味又有口感,整體新鮮感十足,果然係推介好物。自己點了木瓜奶昔,感覺不太像奶昔,味道有點點酸的,有點像乳酪?淡淡的木瓜香是不錯的。親戚點的焦糖咖啡,咖
是晚餐湯係忌廉粟米湯,又香又滑㗎。
個餐仲有沙律添呀,落左麻醬好味。
主菜點左德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜,上枱時好香啊。
親戚點的焦糖咖啡,咖啡夠香夠滑,賣相也很好看,但焦糖味不夠,像一般的鮮奶咖啡了。
最後是跟餐的甜品朱古力芝士蛋糕,綿滑濕潤,朱古力味濃郁,好味。

不得不提店員的服務,因為枱較少的關係,餐廳是吃完一道菜先端出下一道的,店員會留意著食客的用餐整體來收盤同上菜,好貼心啊。
2020-12-03
2020-12-07 146 瀏覽
好耐冇同呀妹兩個出街食飯,見呀妹最近得閒,就捉咗佢陪我食好野,去咗我想試好耐嘅Catee😍 我哋叫咗兩個主菜一個小食,連埋跟餐嘅餐湯、沙律、甜品同餐飲,食到好飽足😌❤️白酒羅勒煮蜆❤️蜆肉好新鮮,淡淡酒香,蜆肉煮得剛剛好,好滑好好味。🧡德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜🧡豬手個皮好脆,但唔會好乾,外脆內軟,滿滿嘅膠質,好幸福!蜜糖芥末醬味道剛剛好,同豬手個味好夾。德國酸菜好開胃,食完豬手都唔會好膩。💛酥炸軟殼蟹南瓜蟹肉意大利麵💛軟殼蟹炸得好香脆,南瓜同蟹肉味道好夾,意大利麵份量好夠。值得一提係,佢地個跟餐甜品朱古力芝士蛋糕好好味,係非一般嘅跟餐甜品🤤🤤

❤️白酒羅勒煮蜆❤️
蜆肉好新鮮,淡淡酒香,蜆肉煮得剛剛好,好滑好好味。

🧡德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜🧡

💛酥炸軟殼蟹南瓜蟹肉意大利麵💛
軟殼蟹炸得好香脆,南瓜同蟹肉味道好夾,意大利麵份量好夠。

2020-12-07 129 瀏覽
無能嘅政府加上自私自利嘅老舞群組搞到全港人埋單,變返限聚令嘅兩人一枱,好唔容易先約到個朋友出嚟食返餐飯吹吓水。今次又來到荃灣呢間餐廳,上次你食過環境舒適又好味,就帶埋個朋友嚟食。由於限聚令嘅關係搞到要整D板檔住,不過反而增加左私隱度。同上次一樣佢有一個Special Menu放喺門口:再睇吓其他餐牌:我哋每人叫咗一個set。前菜有兩款包,浸落啲忌廉湯度好夾,包亦都好鬆軟。凍朱古力咖啡,大大杯滿到瀉,賣相好靚,咖啡味香濃。朋友嘅朱古力奶昔,亦都係即場調配,高級。香烤意式烤原條牛面肉,上菜幫我地切好,牛面肉非常之淋,識落一啲渣都冇,調味亦都好出色。海鮮拼盤,有足足三塊海魚,其中一款應該係鱸魚嚟,口感一流,滑到入口即溶嘅感覺,大蝦青口同蜆肉都非常新鮮,再配埋即焗嘅薯仔,非常滿足。套餐仲包埋甜品,大大嚿嘅士多啤梨味蛋糕,兩個麻甩佬都食到好飽。順帶一提,餐廳以貓作為主題,有個大電視播下啲貓嘅有趣短片,我哋喺餐廳嘅時候仲幫我買Tom&Jerry,好有回憶啊!真係一個聚腳好地方。
由於限聚令嘅關係搞到要整D板檔住,不過反而增加左私隱度。

同上次一樣佢有一個Special Menu放喺門口:

再睇吓其他餐牌:

我哋每人叫咗一個set。

前菜有兩款包,浸落啲忌廉湯度好夾,包亦都好鬆軟。

凍朱古力咖啡,大大杯滿到瀉,賣相好靚,咖啡味香濃。

朋友嘅朱古力奶昔,亦都係即場調配,高級。

2020-12-06 81 瀏覽
荃灣一向出名多野食,今晚同朋友去了Catee享有晚餐。一入到去,職員幾好,服務貼心。Catee係一間幾別緻既西餐廳,入面裝飾都是圍繞「貓」。呢幅畫印象最深刻,係模仿緊12門徒「最後晚餐」,12貓喵?坐定定之後當然睇menu啦餐牌好多選擇,有幾個都想試下,而今次同朋友選了安格斯牛板胛(包前菜+飲品+甜品)味道方面,麵包同餐湯屬正常;牛扒嗌了5成,份量剛好,味道偏少咸,吃起來幾入味...5成剛好,有肉汁;飲品嗌了薄荷季古力奶茶,薄荷味適中,不會太重,喝上黎幾清新。吃埋甜品就剛剛好,不多不少價錢方面,大概每人$300左右,環境+服務+味道都抵食...

坐定定之後當然睇menu啦

吃埋甜品就剛剛好,不多不少

2020-12-06
1 分鐘 (堂食)
2020-12-06 73 瀏覽
上星期日同男友過咗一個好chill嘅夜晚🥂呢度裝修同氣氛好有格調,而且播歌有taste😏兩小口嚟傾傾計啱晒👫🏻聽講呢到酒款好多,所以大部份食客都係會飲番上一兩杯🤭我地兩個就冇啦,反而試咗唔小菜式🍴先有餐湯同salad 主菜部份我哋揀咗明太子蟹肉忌廉意粉、及烤安格斯牛板胛🐮兩個overall嚟講都唔錯,意粉好creamy而且好足料😆👍🏻牛板胛成個擺盆好吸引🤩而且好大塊、份量好足夠,我同男朋友都食到好飽🤰🏻之後仲有甜品😂strawberry cake 🍰 食完真係120分飽!set dinner飲品方面都有好多選擇,我哋飲咗齋啡同菠蘿汁🍍,成個晚餐就perfect🤘🏻🤘🏻
2020-12-04 71 瀏覽
朋友話終於做完一份論文,可以出嚟鬆一鬆,想搵間有情調嘅餐廳食飯,又唔想咁貴。又唔想走到出去旺角尖沙咀咁遠,之後朋友就介紹荃灣都有間唔錯嘅西餐廳🍴19:00去到,餐廳果然係幾有情調,而且晚餐價錢亦都唔算貴,仲有一啲廚師特色餐牌都好吸引主菜餐牌亦都可以加$30轉為套餐套餐包括左湯、沙律、主菜、甜品、飲品所以我覺得好抵,都轉Set了個湯比我想像中吸引,佢有濃郁嘅忌廉蕃茄湯味,而且亦配左香草同埋竹炭麵包,亦有油醋可供選擇,感覺很高檔。德國豬手伴蜜糖芥茉及酸菜豬手份量雖然唔算好多,但係兩個人Share就一定夠食,唔會炸得太乾,亦吾會過鹹,而且個外層又脆又煙韌,啱晒我胃口。仲有配埋酸菜就中和左豬手嘅油膩感。汁燒魷魚筒釀蘑菇海鮮意大利飯聽個名已經覺得好架勢,我每次見到魷魚我都忍唔住想叫,而今次亦都唔例外,魷魚真係好大條,上枱都不禁一聲,魷魚一啲都唔韌,口感爽口彈牙,而意大利飯都做得好出色。棉花糖朱古力呢個甜品夠晒邪惡,就算係減緊肥嘅我都忍唔住食咗兩塊麵包,佢用消化餅在配襯熱溶咗嘅棉花糖一齊食。

主菜餐牌亦都可以加$30轉為套餐

套餐包括左湯、沙律、主菜、甜品、飲品
所以我覺得好抵,都轉Set了

德國豬手伴蜜糖芥茉及酸菜

汁燒魷魚筒釀蘑菇海鮮意大利飯

棉花糖朱古力

2020-11-28 1712 瀏覽
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 Catee (荃灣)📍荃灣楊屋道73號地下🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟已經食過好多次catee了☺️令我不斷回頭食呢間餐廳嘅原因係食物質素同價錢合理,服務態度非常好,難怪佢咁好生意!首先上咗餐前麵包,係自家製白麵包同墨魚汁包,油醋汁可以自己落😋烤美國頂級肉眼扒伴濃燒汁 HKD288唔太餓唔想叫set就叫咗ala carte😛完美3成熟👍🏻肉味濃郁,塊扒比我想像中大塊,肥膏唔多,煎到好香可以連住食埋🤪🤪❤️值得一提的是伴碟嘅薯菜,極之有心思,唔係出面嗰啲餐廳勁hea比幾舊薯仔同埋幾條豆😂😂有黄翠肉瓜、香煎新薯、秋葵、串茄等等,好驚喜😛😛香草意式烤原條牛面肉 HKD258牛面頰肉真係好冧好好味🥰🥰原條烤份量好多,大概可能有成20舊呢!伴碟嘅配菜同肉眼扒一樣~跟餐有沙律、餐湯、甜點同飲品,真係幾抵食👍🏻餐湯係 cauliflower soup 🥣 好特別,creamy重奶香💛飲品揀咗濃情朱古力🍫Iced Chocolate😋勁濃味又唔會太甜,仲有支pocky食下😆甜點都好高質,竟然有strawberrycake😍唔會太甜,但士多啤梨陣味有少少假🤣✨如果喜歡我的文章
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽 Catee (荃灣)
📍荃灣楊屋道73號地下
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

烤美國頂級肉眼扒伴濃燒汁 HKD288

唔太餓唔想叫set就叫咗ala carte😛

香草意式烤原條牛面肉 HKD258

伴碟嘅配菜同肉眼扒一樣~

跟餐有沙律、餐湯、甜點同飲品,真係幾抵食👍🏻

✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
  • 濃情朱古力
  • 凍朱古力
  • 餐湯
2020-11-24 148 瀏覽
位於荃灣既貓主題的西餐廳🍽 但係冇真貓🤣咁岩喉嚨痛不能吃熱氣😿 好多小食炸都試唔到😭兩個女生點了兩份dinner set 有點多🙈 吃不完頭盤:餐湯(羅宋湯)味道好濃郁☺️ 麵包就冇特別🙈單點👉🏻Parma ham & Watermelons幾開胃、都算新鮮!有4舊 2個人食岩岩好🥰主食:明太子蟹肉忌廉汁燴意粉🍝 $198 set dinner份量好多~要share🙈 好入味!啖啖蟹肉☺️推介烤美國極黑豬鞍伴芥末汁 $188(要加$轉set)好大塊🤨 所以要share~ 有少少乾身、肉質較厚、味道偏淡真心一般飲品:Oreo 奶昔冰(跟餐+$15)Ok既,正正常常、Oreo味都夠另點了一杯熱菊花茶(跟餐 free)甜點:跟餐的話會送是日甜品~戚風蛋糕🍰 好味😋另外單點個法式蘋果批🙈 冷冷的雪糕配上暖暖的批整體來說幾抵食,性價比都算高✔️幾有情調☺️ 見到唔少情侶來撐枱腳💑想係荃灣吃西餐又唔想太貴 既不妨考慮吓
位於荃灣既貓主題的西餐廳🍽 但係冇真貓🤣

明太子蟹肉忌廉燴意粉

明太子蟹肉忌廉汁燴意粉🍝 $198 set dinner
份量好多~要share🙈 好入味!啖啖蟹肉☺️推介
炸美國極黑豬鞍伴芥末汁

烤美國極黑豬鞍伴芥末汁 $188(要加$轉set)
真心一般

飲品:
Oreo 奶昔冰(跟餐+$15)
Oreo奶昔冰

Ok既,正正常常、Oreo味都夠

另點了一杯熱菊花茶(跟餐 free)

甜點:

明太子蟹肉忌廉燴意粉
Oreo奶昔冰
  • 巴馬火腿蜜瓜
2020-11-17 143 瀏覽
有好多貓的裝飾品 連個醬汁碟都有貓🐱🍞首先上餐包 好特別係可以配意大利黑醋同橄欖油食 幾開胃 我之前去食意大利餐都會係咁🍴烤美國安格斯牛板胛🐮五成熟可見粉嫩的肉🤩牛扒好嫩亦比較少脂肪🍝明太子蟹肉蟹籽忌廉汁燴意大利粉好足料 好濃味 好多蟹籽 食落好厚滑Creamy 甜品係是日精選 伯爵茶蛋糕

有好多貓的裝飾品 連個醬汁碟都有貓🐱
🍴烤美國安格斯牛板胛🐮
五成熟可見粉嫩的肉🤩牛扒好嫩亦比較少脂肪
🍝明太子蟹肉蟹籽忌廉汁燴意大利粉
好足料 好濃味 好多蟹籽 食落好厚滑Creamy
甜品係是日精選 伯爵茶蛋糕
當日生日專程到呢間餐廳食呢間真係好抵 好味 環境氣氛都好好 仲要免切餅費👍🏼雖然環境唔大 但餐廳環境真係好好 燈光昏暗,枱面上放上蠟燭,幾有情調❤️中意🐱既朋友就啱曬啦 呢度以貓貓做主題 圍繞着貓嘅裝飾品。呢度亦播住好多唔同嘅經典英文歌曲,成個feel好正🤤好有外國風味😆Dinner set都有唔少選擇 入面包左餐包、沙律、餐湯、主食、甜品 真係好豐富🥰佢哋每日仲有廚師推介即使揀唔啱都可以係menu到單點其他main 之後再+$30 有套餐姐係set入面既所有野!🥣當日嘅餐湯係魚忌廉湯平時好少試呢個配搭 發覺都幾唔錯 唔係一般罐頭開嘅味道 好creamy😋🥗沙律係配左我最中意既麻醬😍主菜叫咗🥩美國安格斯牛板胛 $278 dinner set 叫左五成熟真系啱啱好 冇overcooked到👍🏼份量幾足呢個真係值得一試脂肪比例啱啱好 唔會好un 夠淋 肉質膩嫩~ 配上薯蓉 整體十分足料😋🍝黑松露野菌燴扁意粉$168 dinner set 值得一讚嘅係好creamy!!🤤意大利面嘅質地夠彈牙 成個口感好香濃好豐富 都算幾大碟🍰當日既蛋糕係朱古士蛋糕 朱古力味濃郁 cheesecake 香滑飲品
當日生日專程到呢間餐廳食

黑松露野菌燴扁意粉

🍰當日既蛋糕係朱古士蛋糕
朱古力味濃郁 cheesecake 香滑

飲品方面 我地叫左1杯跟餐免費既濃情朱古力🍫
味道超濃郁 本身鍾意cream既我仲叫左多cream 佢地都真係比多左好多cream🤣
不過可惜係佢地既cream麻麻 唔夠香滑

另外加錢要左杯士多啤梨奶昔🍓
勝在唔太甜仲飲到士多啤梨粒粒🤤

整體尼講 呢間餐廳 服務好 店員態度良好 蛋糕免切餅費 店員攞蛋糕出尼仲會播生日歌 dinner set包咁多野 嘢食水準高 呢個價錢食到咁既質素真係抵!💕好適合慶祝生日/紀念日🥰有機會一定會再尼試🤤

慶祝紀念
生日
美國安格斯牛板胛
黑松露野菌燴扁意粉
跟同事交接工作,而我們沒有office,餐廳當然是不二之選🥳選址荃灣西風評不錯的的Catee,餐廳以貓貓做主題,牆身掛上不少貓貓畫,店員有禮主動最令我印象深刻,最後交接順利完成yeah!我們點了兩個Set Dinner,有齊麵包、是日沙律、餐湯、主菜、飲品及甜品,好齊全😉先來的是兩款麵包,配橄欖油及黑醋。沙律是青瓜沙律菜及芝麻醬。蕃茄湯味濃帶甜,質感薄唔會太heavy。明太子蟹肉蟹子忌廉汁會意大利麵 ($188)口感creamy,有好多汁;Catee’s 香煎海鮮拼盤($278)有好多款海鮮,三大塊魚、蝦、蜆及青口,兩個主菜同同事二人share食剛剛好!甜品士多啤梨蛋糕,似乎係自家製,酸酸甜甜作為甜品不錯。餐飲我點了Green Tea Latte還有拉花。加一服務費

先來的是兩款麵包,配橄欖油及黑醋。

甜品士多啤梨蛋糕,似乎係自家製,酸酸甜甜作為甜品不錯。
餐飲我點了Green Tea Latte還有拉花。

加一服務費
2020-11-14 74 瀏覽
今日和朋友行開荃灣, 發現有間以貓做店名的餐廳(Catee) ,裝修有少許歐陸風格,配上少許昏暗的燈光,帶點情調, 有點浪漫感覺❤️。進入餐廳內, 看到有好多很特别的裝飾及畫圖,另外牆上有個大電視, 全是播放貓貓及動物的短片, 愛貓之人一定要嚟食下嘢。 我們點了2個晚餐一起吃, 分別是海鮮餐拼盤及豬手, 晚餐都會配上餐湯、沙律、飲品及甜品。 餐湯有薯仔湯,飲落都好濃濃厚的薯仔味,飲完個湯都好滿足, 之後上菜沙律同主菜, 個海鮮拼盤份量好豐富呀,有3款魚、蜆類、蝦、青口伴菜沙律, 我同朋友一齊吃,也吃不了成個。 再試埋個豬手, 外皮好鬆脆, 肉很鬆軟, 再配上豬手汁, 簡直就像去了德國吃道地豬手, 很好吃喔! 吃完兩個主菜, 已經非常足夠了, 再來一個伯爵綠茶蛋糕甜品, 我真的很喜歡伯爵的味道, 不會太甜。 最後再配上特式飲品, 朋友點了個乳酪, 而我要飲番傳統涷檸茶才能把脹脹肚子消化一下, 好開心🥳, 價錢合理, 食物份量又豐富,下次一定要再嚟試吓不同食物,值得推介👍🏻
2020-11-13 1971 瀏覽
餐廳燈光昏黃,播住Lemon Tree及Big Big World等老舊英文歌,更有不少貓貓嘅裝飾及擺設,我估老闆應該係貓痴😆🍽香草意式烤原條牛面肉($258)一般西餐廳嘅set dinner普遍只有steak或飯麵類可揀,但呢度竟然仲有牛面肉及Seafood Platter,選擇性都幾多👍🏻牛面肉口感有啲似牛腩,炆得夠腍又入味,味道唔錯,腍到連老人家都肯定食到👍🏻配菜種類都有幾款,而且更有我鍾意嘅秋葵,抵讚👍🏻🍽英式炸原條海爐魚柳薯條伴他他醬($138+$30升級套餐)魚柳表面嘅脆漿炸得勁香脆,魚肉嫩滑之餘又啖啖肉,真係名副其實嘅外脆內嫩🤤薯條同魚柳一樣都係新鮮熱辣即炸,餐廳亦毫不吝嗇咁俾咗勁多他他醬,炸物配他他醬一齊食,真係香口惹味😋🥗沙律(套餐包括)沙律都幾新鮮,加咗紅腰豆及芝麻醬一齊食都幾清新開胃😋🥣餐湯(套餐包括)餐包有2款,而餐湯係粟米忌廉湯,口感較稠,感覺似罐頭湯,味道只屬一般!☕️飲品(套餐包括)熱咖啡唔錯,味道幾香濃😋熱朱古力賣相都幾吸引,面層有cream外,仲有一支朱古力百力滋點綴😋朱古力味道略為甜咗少少,所以我自行加咗少少熱水溝淡😆🍰甜品(套餐包括)甜品係士多啤梨蛋

🍽香草意式烤原條牛面肉($258)

🥗沙律(套餐包括)
沙律都幾新鮮,加咗紅腰豆及芝麻醬一齊食都幾清新開胃😋

🥣餐湯(套餐包括)

☕️飲品(套餐包括)
熱咖啡唔錯,味道幾香濃😋

🍰甜品(套餐包括)
甜品係士多啤梨蛋糕,蛋糕幾鬆軟,士多啤梨味亦好突出,都幾好食😋

總括來講,整體食物味道不錯,份量又多又抵食,性價比高,值得回頭👍🏻
2020-11-11 111 瀏覽
今日想食西餐,見到呢間裝修幾得意,用貓做主題,又幾有feel就入左去。見到佢有個精選晚餐,選擇都幾多,又好似幾抵食咁,有包前菜、餐湯飲品同埋甜品。所以就同朋友冇人嗌左一set黎試下。前菜有提供包,黑色應該係竹炭味,而且可以倒入黑醋同埋橄欖油沾住嚟食,幾開胃。之後仲有餐湯,幾鍾意呢個湯因為佢唔算好濃味冇咁鹹!前菜來講都幾豐富,仲有個沙律添!西班牙海鮮炒飯好足料,有青口、蝦、蜆肉,飯入邊仲撈左八爪魚,辣肉腸!飯質濕潤,仲有啲紅、黃椒,幾香!烤美國安格斯牛板胛叫左五成熟,食落幾嫩,個醬汁幾好味,配菜仲有薯仔、秋葵等等。呢度嘢飲估唔到仲有台式嘢飲,有幾特別,叫咗杯熱情果乳酪同埋伯爵奶茶拿鐵都唔錯,又夠大杯。最後仲有蛋糕作結,係士多啤梨味海棉蛋糕,唔知係咪每日嘅甜品都唔同呢?

之後仲有餐湯,幾鍾意呢個湯因為佢唔算好濃味冇咁鹹!

前菜來講都幾豐富,仲有個沙律添!

2020-11-09 137 瀏覽
同好朋友咁岩經過想入去試試。俾個餐廳名吸引左!雖然環境唔大,但都幾好氣氛,仲播我中意嘅音樂。叫左2個dinner set。每個都好夠份量。先上左薯仔餐湯同2款餐包。中意薯仔餐湯,但就有少少飽腹感。香煎海鮮拼盤魚肉都有3大塊!份量好夠啊!蝦夠大隻,貝殼類都好味😋有少少疏菜,好好啊!秋葵係我至愛再黎個德國脆皮豬手外脆內嫩,加埋酸菜好match啊🤭我地2個女仔食唔曬,有啲浪費😖下次去食可以叫少d餐包左野飲,我就叫左杯strawberry yogurt drink. 唔會太甜,非常好👍🏻甜品時間!百爵茶蛋糕,好味😋真係捧住個肚走啊。坐係到等餐時間tv播好多猫猫短片,非常可愛啊!我都好中意猫猫🐱店主應該都係愛猫之人。
同好朋友咁岩經過想入去試試。俾個餐廳名吸引左!

先上左薯仔餐湯同2款餐包。中意薯仔餐湯,但就有少少飽腹感。

香煎海鮮拼盤

再黎個德國脆皮豬手
外脆內嫩,加埋酸菜好match啊🤭
我地2個女仔食唔曬,有啲浪費😖下次去食可以叫少d

甜品時間!百爵茶蛋糕,好味😋

2020-11-08
  • 德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜