星期日晚梗係要同friend食好嘢喇,我哋揀咗間位於荃灣嘅西餐廳。餐廳裝修好有氣氛,有西式小酒館嘅感覺,仲有啲貓貓設計,型格得嚟又帶可愛。食物嘅選擇有好多,除咗有晚市套餐之外,亦都可以散嗌再加錢變成套餐。套餐有沙律、餐湯、主菜、甜品同飲品,相當掋食。而最吸引我嘅就係呢個 Wine + 半價小食。我哋嗌咗枝白酒($180) 同日式鰻魚汁燒魷魚鬚($44)。店員仲會俾我哋試下酒先,相當專業。白酒仲有冰桶裝住,就唔怕變暖。個魷魚鬚好彈牙,份量都唔少,作為佐酒小食真係一流。因為驚太飽,所以我哋 a la carte 主菜。西班牙海鮮炒飯($168)- 好豐富,有青口、大蝦同蜆肉!而意大利飯者到粒粒分明,煙韌有口感,仲好入味添。二人分享啱啱好。墨魚咀鮮蝦燴墨魚汁意大利粉 ($158)- 好濃郁嘅墨魚汁,但配上蝦同墨魚咀味道又相當夾,墨汁意粉都好爽滑,值得一試。

因為驚太飽,所以我哋 a la carte 主菜。

2021-04-16 62 瀏覽
呢間店好有浪漫的感覺,幫女友慶祝生日飯!服務態度100分,好有禮。d嘢唔錯,嗌左一份肉眼扒同小食拼盤,加30蚊就有一個set,包括有餐湯,飲品及甜品,抵食又好食
呢間店好有浪漫的感覺,幫女友慶祝生日飯!
服務態度100分,好有禮。
2021-04-14
慶祝紀念
生日
2021-04-14 1881 瀏覽
和朋友去了荃灣楊屋道73號地下Catee食飯。這是一間很有情調的貓主題西餐廳,餐廳店內燈光調得很有氣氛讓人感覺舒服。店員服務殷勤有禮,招呼我們在卡位安坐,讓人感覺自成一角,更加有私人空間。牆上貼了貓的畫像,視覺讓感覺餐廳內的氣氛和諧有生氣。我們點了烤紐西蘭肉眼牛扒配香濃燒汁,香煎石斑柳配香草忌廉汁,小食點了,英式炸薯條配黑松露醬。套餐跟了南瓜餐湯及黑白麵包,南瓜湯十分香濃,而且creamy ,南瓜蓉濃郁,質感幼滑。黑白麵包質感軟熟,點上意大利黑醋,酸酸味味,十分開胃。另外再上一份煙鴨胸雜菜沙律,新鮮沙律菜中和了煙鴨胸的油膩感覺,十分配合。香紐西蘭肉眼牛扒配香濃燒汁,我點了七成熟 ,熟度剛好濃,質地肉質,配菜及薯容十分豐富,鋪滿了整個碟,好足料。香煎石斑柳配香草忌廉汁,兩塊魚柳煎得剛好,外脆內軟,配菜亦是相當豐富。炸英式薯條配黑松露醬,是粗薯條,淡淡的黑松露醬味道,作為小食一流。最後來一個朱古力蛋糕甜品,作為一餐的完結十分完滿。總結:Catee 是一間相當有情調及氣氛的餐廳,好適合情侶拍拖食飯,而且食物有質素, 店員服務殷勤有禮,抵讚👍👍
和朋友去了荃灣楊屋道73號地下Catee食飯。

牆上貼了貓的畫像,視覺讓感覺餐廳內的氣氛和諧有生氣。

黑白麵包質感軟熟,點上意大利黑醋,酸酸味味,十分開胃。

最後來一個朱古力蛋糕甜品,作為一餐的完結十分完滿。

2021-04-14 1360 瀏覽
今日路過荃灣楊屋道,見到🐱🐱catee,好有衝動兩口子每人一個set dinner,平均$290!有頭盤,湯、沙律,主菜、飲品、甜品,都非常滿意什菜湯味道較清、沒有太多油脂,配合自家製黑白麪包加橄欖油墨魚咀沙律,火箭菜系我致愛,好開胃羊架5成熟非常肉嫩,沒有多餘血水流出,冇雪味,有埋薄荷醬和燒汁,我男朋友分左一件比我,我都好滿意我嘅頂級肉眼嚟啦又系五成熟好有水準😍😍外脆內軟的肉眼,我沒有點一汁,已經把佢KO我當然系iced coffee,不過不失,正路野玫瑰latte,有啲驚喜,有點近似400次咖啡真係飽到捧住個肚,仲有個提拉米蘇滑滑smooth cotton creamI loving this
今日路過荃灣楊屋道,見到🐱🐱catee,好有衝動
兩口子每人一個set dinner,平均$290!
有頭盤,湯、沙律,主菜、飲品、甜品,都非常滿意
什菜湯味道較清、沒有太多油脂,配合自家製黑白麪包加橄欖油
墨魚咀沙律,火箭菜系我致愛,好開胃
羊架5成熟
我嘅頂級肉眼嚟啦
又系五成熟
好有水準😍😍外脆內軟的肉眼,我沒有點一汁,已經把佢KO
我當然系iced coffee,不過不失,正路野
玫瑰latte,有啲驚喜,有點近似400次咖啡
真係飽到捧住個肚,仲有個提拉米蘇
滑滑smooth cotton cream
I loving this
2021-04-08
  • 烤澳洲羊架伴薄荷醬
  • 餐湯
  • 咖啡
2021-04-13 56 瀏覽
今日約左好友去行荃灣,下午由南豐紗廠開始出發,行勻成個荃灣,夜晚去到荃新天地附近就睇下有咩餐廳醫肚!係Open rice見到有間係貓貓做主題既西餐廳,果斷決定就佢啦!一入到去就見到連隔板都係貓樣,一路食野一路望住都好治癒。入面仲有部電視係到播緊加菲貓,電視送飯一流!黎返正題!坐低時店員同我地講有廚師推介係out of menu既,有推介唔洗諗就梗試埋佢啦!同朋友2個人叫左2個主食+1個小食拼盤小食拼盤 – 4粒明太子炸小丸子,4隻雞翼,炸薯條,2隻焗蠔上菜時全部野食都仲熱辣辣,小丸子入面滿滿明太子一D都唔吝嗇,雞翼同焗蠔都算大隻,非常惹味~而炸薯條外脆內軟,全部清哂!廚師推介 - 墨汁鮮蝦墨魚咀意粉黑色意粉加埋用黑色碟,真係差D影唔到佢!意粉軟硬適中,蝦同墨魚咀都非常爽口,意粉同配料既味道唔會互搶,非常出色!美國安格斯牛板胛店員推介3-5成熟,我地就叫左5成。切既時候唔會有血水,但入面既肉仲係紅卜卜~食落肉質好soft,會一口接一口咁食!仲有個紫椰菜薯蓉,平時薯蓉食得多會好膩,但加左紫椰菜變左帶甜又清新既薯蓉,仲變左解膩配菜!另外要讚既係餐廳上菜唔會一口氣上菜,令到D野食凍哂影響味道。

同朋友2個人叫左2個主食+1個小食拼盤

廚師推介 - 墨汁鮮蝦墨魚咀意粉

美國安格斯牛板胛

另外要讚既係餐廳上菜唔會一口氣上菜,令到D野食凍哂影響味道。店員見我地食完蠔同雞翼仲會幫忙換碟,非常細心呢!
見到餐廳仲有做午市,係附近返工既話,一定會變飯堂!
2021-04-12 71 瀏覽
食嘢一定係人生中其中一件最美好嘅事,所以每日都會話食埋今餐先減。😆💪🏻呢間地點係📍荃灣楊屋道73號地下嘅🍽Catee食物係好大份,特別係如果你叫Set嘅話佢會有埋頭盤嘅餐湯、沙律、然後除咗主菜仲有埋甜品同餐飲,真係一個set都已經食到好飽好飽。仲有服務員嘅態度真係一流,時不時都會關心下你有冇需要幫忙,感覺好細心好Warm,呢part特別令到我印象好深刻!❤️🔹 $188 德國脆皮豬手伴蜜糖芥茉及德國酸菜(佢個皮揸得好趣,兼且佢嘅豬肉唔會太鹹,配搭買酸菜食好開胃。)🔸 $208 香煎格蘭比目魚伴香草忌廉汁(冇骨嘅魚肉配酸酸地嘅醬汁,可口!)🔹 $98 白酒羅勒煮蜆(蜆肉細細隻,每一啖都可以連埋有酒味嘅湯底一齊品嚐,食極唔夠喉😆)

🔹 $188 德國脆皮豬手伴蜜糖芥茉及德國酸菜

🔸 $208 香煎格蘭比目魚伴香草忌廉汁

(冇骨嘅魚肉配酸酸地嘅醬汁,可口!)

🔹 $98 白酒羅勒煮蜆

2021-04-10 41 瀏覽
餐廳裝潢有心思 除左播放與貓有關既影片 四處亦充滿貓貓佈置 感覺舒服有情調 每件擺設都有貓的蹤影 愛貓之人一定會喜歡🐱深木色的設計為餐廳設下溫和的基調 晚上燈光昏暗有情調 特別適合情侶或朋友把酒談心👫.▪️German Crispy Pork Knuckle With Honey Mustard and Sauerkraut | Hkd$178德國脆皮豬手雖然肉質未算十分嫩滑 但豬手皮脆卜卜而且口感不錯 加上性價比高 算是荃灣頗高質既隱世餐廳😋
.▪️Salmon Wellington With Dill Cream Sauce | $238平日威靈頓牛柳聽得多 今次一於試試威靈頓三文魚🐠外層酥皮薄而酥化 三文魚扒嫩滑軟腍 口感外脆內軟 如果再加多點鵝肝醬更能增添層次感🤘🏻▪️美國安格斯牛板胛 | $278 牛板胛五成熟恰到好處🥩表面煎得香脆 內裡肉質腍嫩之餘牛味十足 很有驚喜🤩

▪️美國安格斯牛板胛 | $278
  • 威靈頓三文魚
  • 美國安格斯牛板胛
<<Daily 豬仔尋食記🐖>>經過荃灣,見到有間小店裝修幾特別幾復古,一於決定入去試吓。呢間鋪雖然細細地,但係每個角落都擺滿曬裝飾品,睇得出老闆好鍾意收藏貓貓同復古嘅裝飾🤣入到去都幾full架,好彩都有卡位坐,我同朋友兩個都坐得好闊落☺️Menu好多選擇,真係花多眼亂🙈我哋最後嗌左兩個Dinner set,兩個都奉送是日沙律、餐湯、飲品及甜品。沙律有菜之外,加左洋蔥令到個沙律幾fresh,on top仲有好多鴨胸肉,跟餐沙律黎講都好多份量下架👍🏻餐湯就跟左忌廉湯,對我黎講就稀左少少,不過都好夠味!烤紐西蘭肉眼牛扒伴濃香燒汁 ($268)主角當然係塊牛扒,我哋今次叫咗五成熟,好Juicy好有牛味,份量上都幾大塊,仲要完全冇筋架!另外想重點提及個配菜,我都係第一次見到有咁多配菜😂有菇、酸瓜同埋我好鍾意食嘅薯蓉!份量真係多到瀉,食完呢個我同朋友都已經好飽,好抵食😆墨汁鮮蝦意大利麵 ($138 +$30轉配套餐)唔知你有冇發現係menu上面搵唔到呢?其實呢個係當日嘅隱藏menu黎架!我自己都好鐘意食墨汁意粉,不過唔係間間都整得好食架!聽到侍應推介之後,即刻心郁郁
<<Daily 豬仔尋食記🐖>>

經過荃灣,見到有間小店裝修幾特別幾復古,一於決定入去試吓。

烤紐西蘭肉眼牛扒伴濃香燒汁 ($268)

墨汁鮮蝦意大利麵 ($138 +$30轉配套餐)
唔知你有冇發現係menu上面搵唔到呢?其實呢個係當日嘅隱藏menu黎架!我自己都好鐘意食墨汁意粉,不過唔係間間都整得好食架!聽到侍應推介之後,即刻心郁郁想試吓☺️睇相都知個意粉有幾多墨汁啦,個汁好濃郁好夠味,仲好足料好多海鮮!😆

飲品方面,我哋嗌左杯紅莓汁同latte,本身以為跟餐會幾細杯,原來都幾大杯㗎,味道都唔錯。最後想重點提及下個是日甜品,係榛子蛋糕😆唔會太甜,佢啲cream都唔會好油膩,本身想食多件架!不過真係太飽🤣下次再嚟試吓其他嘢,推薦!
2021-04-05 67 瀏覽
呢間其實之前lunch都有食過,今次就試下晚餐。夜晚好爆場,最好預約。餐廳環境昏暗有氣氛,雖然有貓貓裝飾,但就不是貓cafe😆.我們點了一個精選晚飯套餐/ 烤紐西蘭肉眼牛扒伴香濃燒汁(奉送是日沙律🥗、餐湯、飲品及甜品)$268餐湯是意式蔬菜湯,略嫌較稀,餐包軟熟,配上橄欖油及香醋。主菜的肉眼扒點了三成熟,都有牛味,肉質算嫩,配菜有牛油炒雜菇、薯蓉幼滑有牛油香😋✨.蒜香鮮蝦炒意大利麵 $138一上枱濃濃的蒜油香味已經非常撲鼻✨😍,蝦肉大大隻,意粉🍝乾身,偏硬爽口,食落更是惹味!平時鍾意食開creamy嘅我都覺得好OK!.另外我們點了一個小食拼盤 $148明太子雞翼(4pcs)、炸三文魚小丸子(4pcs)、香辣蒜香焗蠔(2pcs)及炸薯條拼盤超豐富,份量大好抵食。仲要味道好,特別是三文魚小丸子,酥脆香口又特別,難以在其他地方吃到。😍✨.這裏必點濃情朱古力🍫❣️ 濃味朱古力配上厚厚忌廉真係無得輸,仲有支pocky,超水準,推薦一定要點!.最後甜品是柚子芝士餅,好高質,酸酸地配上蘋果中和返,味道和諧😋.總體而言,這間性價比頗高,服務都不錯,但就是太多人,服務偏慢。

餐湯是意式蔬菜湯,略嫌較稀,餐包軟熟,配上橄欖油及香醋。

蒜香鮮蝦炒意大利麵 $138

另外我們點了一個小食拼盤 $148

2021-04-04 45 瀏覽
.🔺Catee呢間餐廳係以貓貓做主題😺周圍都貼上好多貓貓嘅畫 電視仲會播住貓貓嘅影片😹.香烤黃金帶子🥠一客有六隻 帶子煎得啱啱好 幾鮮甜👌🏻.小編Order 左2份Main✌🏻👉🏻美國安格斯牛板胛、煎冰島鱈魚配牛油忌廉汁牛板胛肉質軟林 脂肪比例較少 所以牛味會較重 鱈魚有濃濃蒜蓉香 兩份Main都有大量配菜😯薯蓉、酸菜、牛油炒蘑菇 小編覺得薯蓉整得乾左D~每個main 加$30就可以轉套餐有餐包沙律同埋餐湯~
🔺Catee
呢間餐廳係以貓貓做主題😺
周圍都貼上好多貓貓嘅畫 電視仲會播住貓貓嘅影片😹
香烤黃金帶子🥠
一客有六隻 帶子煎得啱啱好 幾鮮甜👌🏻
小編Order 左2份Main✌🏻
👉🏻美國安格斯牛板胛、煎冰島鱈魚配牛油忌廉汁
牛板胛肉質軟林 脂肪比例較少 所以牛味會較重
鱈魚有濃濃蒜蓉香 兩份Main都有大量配菜😯
薯蓉、酸菜、牛油炒蘑菇
小編覺得薯蓉整得乾左D~
每個main 加$30就可以轉套餐
有餐包沙律同埋餐湯~
2021-04-02 60 瀏覽
自己本身都幾鍾意貓,一直都知道香港有唔少以貓做主題嘅餐廳,今日過嚟荃灣呢邊,搵到呢間餐廳都係以貓做主題,雖然冇真貓,但係整體嘅氣氛都唔錯,仲有開放式嘅Bar,同情侶嚟食嘅話都幾浪漫。我同朋友二人揀咗兩個套餐,套餐包埋沙律湯主菜同埋甜品。首先就係湯,《大蒜薯蓉》,蒜味香濃,結結地好好飲,配埋佢哋自家製嘅竹炭麵包,唔錯。飲完湯之後就到沙律,沙律就正正常常冇咩特別,但係幾新鮮,側邊有橄欖油同埋醋可以自己加。之後就到主菜《烤紐西蘭肉眼牛扒伴香濃燒汁》$268我哋要咗五成熟,出到嚟真係比嘟5×,唔會overcooked或者太生,牛扒好Juicy,亦都好重牛味,好正,略嫌有少少乾,需要點多啲汁,整體都唔錯,值得一讚係配菜份量多,有德國酸菜、薯蓉、雜菌!《西班牙豬腩辣肉腸炒飯》$168好耐冇食西班牙炒飯,辣肉腸同埋豬腩同炒飯融合埋一齊,食落都好香口,同其他西班牙炒飯唔一樣嘅係佢冇咁重口味,食得清淡嘅朋友都可以食,飯粒嘅口感都唔錯,唔會太林幾啱我。最後就係甜品,Mocha蛋糕,雖然外表唔係太突出,但估唔到味道都幾好,咖啡同埋朱古力味都好出,忌廉都好幼滑,好味!影相都唔錯,可以邊食嘢邊打個卡,店員嘅服務

我同朋友二人揀咗兩個套餐,套餐包埋沙律湯主菜同埋甜品

之後就到主菜《烤紐西蘭肉眼牛扒伴香濃燒汁》$268

《西班牙豬腩辣肉腸炒飯》$168

影相都唔錯,可以邊食嘢邊打個卡,店員嘅服務態度都好好,聚會嘅話都幾合適。
朋友介紹呢間餐廳氣氛幾好又幾抵食,特登過黎試下~門口細細但好似幾有型,感覺唔錯~餐廳名叫「Catee」,可能店主係一個愛貓之人呢~餐廳入面既裝飾都係圍繞住貓貓~餐廳細細但都幾有情調~幾乎所有掛畫都係貓貓~每張枱都有幅貓貓畫隔住,好靚~有Set dinner幾好喎,都幾多選擇,個餐仲有沙律、餐湯、主菜、甜品同飲品,都係由百幾到二百幾蚊,幾抵食~叫左2個set dinner,個湯係西蘭花忌廉湯,有麥飽同竹炭飽,個飽上枱果時都係暖暖地既,個湯就清清地,幾好然後到沙律啦,都幾大兜喎,沙律除左菜都係有D海鮮好似蝦呀墨魚呀咁,都幾開胃額外加左個焗蠔,新鮮熱辣好好食,原本一客六隻,但可能Size比較細,所以俾左七隻主菜揀左香煎石斑柳配香草忌廉汁,魚柳好滑而且有兩塊,配菜仲有好多薯茸同菜同埋菇,個香草忌廉汁就比賽杰身,但味道都唔錯另一個主菜揀左香烤澳洲羊架伴薄荷醬,羊架好滑一D都唔韌,烤得岩岩好呀~仲有成3件咁多,好抵食~然後又有好多配菜,好飽肚甜品係綠茶芝士蛋糕,估唔到咁大件,個Size係平時點一件蛋糕個Size,綠茶味好香,成件食晒。。。。。。。飲品揀左一杯Latte一杯Cappuccino,兩
朋友介紹呢間餐廳氣氛幾好又幾抵食,
特登過黎試下~
門口細細但好似幾有型,
感覺唔錯~

餐廳名叫「Catee」,
可能店主係一個愛貓之人呢~
餐廳入面既裝飾都係圍繞住貓貓~
餐廳細細但都幾有情調~

幾乎所有掛畫都係貓貓~

每張枱都有幅貓貓畫隔住,
好靚~

有Set dinner幾好喎,
都幾多選擇,
個餐仲有沙律、餐湯、主菜、甜品同飲品,
都係由百幾到二百幾蚊,
幾抵食~

叫左2個set dinner,
個湯係西蘭花忌廉湯,
有麥飽同竹炭飽,
個飽上枱果時都係暖暖地既,
個湯就清清地,
幾好

然後到沙律啦,
都幾大兜喎,
沙律除左菜都係有D海鮮好似蝦呀墨魚呀咁,
都幾開胃

額外加左個焗蠔,
新鮮熱辣好好食,
原本一客六隻,
但可能Size比較細,
所以俾左七隻

主菜揀左香煎石斑柳配香草忌廉汁,
魚柳好滑而且有兩塊,
配菜仲有好多薯茸同菜同埋菇,
個香草忌廉汁就比賽杰身,
但味道都唔錯

另一個主菜揀左香烤澳洲羊架伴薄荷醬,
羊架好滑一D都唔韌,
烤得岩岩好呀~
仲有成3件咁多,
好抵食~
然後又有好多配菜,
好飽肚
甜品係綠茶芝士蛋糕,
估唔到咁大件,
個Size係平時點一件蛋糕個Size,
綠茶味好香,
成件食晒。。。。。。。

飲品揀左一杯Latte一杯Cappuccino,
兩杯都係個餐包埋唔洗加錢,
仲有拉花架,
食完芝士蛋糕再飲杯咖啡真係超滿足~
兩個人加埋600蚊都唔洗,
環境又有情調,
下次可以再去~
2021-03-24
2021-03-29 51 瀏覽
今日收工同老公來到荃灣呢間餐廳,好有趣係一間無貓貓的貓貓主題餐廳🐱 點了兩個主菜一個小食,加$30跟一個set:甜品+麵包+沙律+餐湯,最驚喜係甜品🍊🍰orange cheesecake!!!!真係無諗過質素咁高,勁濃芝士味又香滑,橙味好出伴住蘋果食感覺好fresh幾特別,加$30太抵,呢件cheesecake已經值番!🐟威爾頓三文魚扒伴刁草忌廉汁 $248三文魚好好食!焗得剛剛好唔鞋口,鹹度又剛好,又唔腥,外層酥皮鬆脆,jo第一次食呢款菜式勁鍾意!伴碟薯蓉雜菇也不錯呢🐷德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜 $188真係超大份無可能食得哂😂好耐無食過豬手,味道不錯,好有咬口,配上蜜糖芥末及德國酸菜好好食😋🐟炸三文魚小丸子 $78見好特別就order試下,食落熱辣辣好脆口!外層炸得好脆,入面係三文魚、香草、洋蔥,超對jo口味!點上沙律醬好好食又唔腥,大讚👍🏻整體食物質素不錯,餐廳又播住懷舊英文歌滿有情調,好岩三五知己來食飯飲酒🍷服務也不錯見唔夠位放菜式即加多張枱俾我哋,又會過來同我們聊天問下好無食,感覺很好🥰

🐟威爾頓三文魚扒伴刁草忌廉汁 $248

🐷德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜 $188

🐟炸三文魚小丸子 $78

• 威靈頓三文魚扒伴刁草忌廉汁
  • 德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜
  • 芝士蛋糕
這間位於荃灣嘅catee無論係環境 服務同埋食物都一流餐廳用咗貓做主題呢間餐廳用咗好多貓貓嘅裝飾仲有部電視播住加菲貓嘅動畫座位坐得好舒服 暗暗哋幾有氣氛員工服務好好 非常Nice香煎格陵蘭比目魚伴香草忌廉 $208比目魚扒好厚肉 食落外脆內嫩完全唔會腥 魚肉夠肥美配菜都好豐富有菇 紫椰菜同埋薯蓉份量十足好扺食套餐+$30 就有埋餐湯 餐包 沙律 飲品同埋甜品忌廉湯味道唔錯 略嫌口感較稠個碟仔仲係貓貓圖案好得意沙律好豐富有滿滿嘅魷魚同八爪魚甜品係蘋果蛋糕 賣相好吸引食落唔會好膩蒜香蝦仁炒意大利麵 $138呢個pasta足足有十件蝦仁 仲要每件都大大隻 好抵食意粉食落都幾辣 蒜香味濃郁好惹味燒虎蝦 (2串) $62虎蝦燒得唔錯 好新鮮蝦味濃郁Creamy Cookie Milk Shake +$14呢杯奶昔飲落好creamy 面頭一大pat cream好正Dragon Ball $78第一次試火龍果同Vodka呢個combination 估唔到都幾好飲好fresh
這間位於荃灣嘅catee無論係環境 服務同埋食物都一流

呢杯奶昔飲落好creamy
面頭一大pat cream好正

Dragon Ball $78
2021-03-28 52 瀏覽
疫情期間,有段時間無幫襯, 今日心血來潮, 想食過悠閒午餐, 上網睇睇, 見餐牌回復從前, 以決定再次到訪食午餐,.餐牌變化雖然不大, 主打有雞扒, 意粉, 有魚, 有牛扒.女友食清啲, 揀要石班魚, 肚餓, 最穩陣就梗係意粉.但味道水準好, 鴨胸燴意粉, 有咬口, 煎石班皮脆肉軟, 味美!特色飲品凍朱古力美味依然.午餐價錢58蚊, 有餐湯或沙律可選, 有餐包配黑醋橄欖油, 主菜意粉, 仲有凍朱古力, 絕對超值.老板有心, 員工親切, 值得推介支持.
餐牌變化雖然不大, 主打有雞扒, 意粉, 有魚, 有牛扒.
女友食清啲, 揀要石班魚, 肚餓, 最穩陣就梗係意粉.
老板有心, 員工親切, 值得推介支持.