2021-07-15
登登登凳✨睇門口已經覺得勁日式架呢~~無諗過係大商場都有咁特式既小店,二話不說即刻入去試試佢係未真係咁日本先😌入到去都仲係覺得好靚好靚😍簡簡單單既裝潢已經好舒服~好有日本小店feel呢餐牌都好鬼靚😆同男朋友一人一個定食再加啲串燒已經好飽肚~大阪牛肉飯定食 $68- 啲牛肉超級軟淋👍🏻入去即溶好好食👍🏻- 啲牛比份量多到同啲飯一比一咁濟😂鐘意食牛既一定唔可以錯過依個飯!!.燒三文魚腩定食 $88- 好好好值得叫🤤一擺入口真係戀愛了~成個口都好香魚油!!個魚皮又超級香脆!撈埋珍珠米白飯超好食🤍- 可以點埋佢個柚子醋/吱啲檸檬汁一齊食~好夾好fresh無咁油膩添架.燒鱈魚乾(左)$38- 好香脆既小食,點埋蛋黃醬真係完美- 略嫌燶左少少~希望下次會更好👍🏻.追加牛舌(右)+$22- 有一定厚度但完全唔韌😳- 燒得十分之好!!個熟度係岩岩好所以超級juicy💦.燒日本雞皮(左)$38- 我期望係有汁果種雞皮略知黎到係超脆卜卜果種🥲但味道都唔錯既不過得一串唔太抵食😢.追加小食燒雞髀肉(右) $14- 好juicy🤤🤤啖啖肉👍🏻推介跟餐送既茶👍🏻👍🏻好好飲~建議野飲選擇可以多返少少呢~.好有hea
餐牌都好鬼靚😆同男朋友一人一個定食再加啲串燒已經好飽肚~
大阪牛肉飯定食 $68
- 啲牛肉超級軟淋👍🏻入去即溶好好食👍🏻
燒三文魚腩定食 $88
燒鱈魚乾(左)$38
- 好香脆既小食,點埋蛋黃醬真係完美
- 略嫌燶左少少~希望下次會更好👍🏻
追加牛舌(右)+$22
- 有一定厚度但完全唔韌😳
- 燒得十分之好!!個熟度係岩岩好所以超級juicy💦
燒日本雞皮(左)$38
追加小食燒雞髀肉(右) $14
- 好juicy🤤🤤啖啖肉👍🏻推介
跟餐送既茶👍🏻👍🏻好好飲~
建議野飲選擇可以多返少少呢~
好有heart既小店
大部分野食都好好食🤍🤍環境又好舒服