之前聽同事話公司附近有一間墨西哥菜連平日下午都有放題,仲話好好食,所以我又搵左幾個同事去試下。間餐廳外牆係粉紅色,門口就有個酒吧位置,甚有名外國渡假feel。午餐放題價錢為 $129+1,以灣仔區黎講價錢合理。由於我地太多人,我地選擇坐吧枱,要走上2樓拎野食。野食陳列區唔算大,要排隊拎。估唔到仲有甜品同生果食,生果睇落新鮮,食落係好甜,唔知有無浸過糖水呢~雖然午餐好多人,不過refill都算快,唔會出現無野食可拎嘅情況。聽同事講呢度最特別嘅係有自創嘅牛油果醬可以任食!係必食之一,我我覺配墨西哥脆片好好食,又唔會漏!另外,我覺得雞搥都係必食之一,烤得啱啱好,好入味好多汁!!!!!!我仲encore左兩轉! 蝦都好新鮮彈牙啊!放題仲包飲品,真心好高質同抵食!

由於我地太多人,我地選擇坐吧枱,要走上2樓拎野食。
野食陳列區唔算大,要排隊拎。

我仲encore左兩轉! 蝦都好新鮮彈牙啊!

放題仲包飲品,真心好高質同抵食!
2019-08-02
2019-08-04 2328 瀏覽
朋友仔的生日飯選了一個很特別的地方, 原因就是近她的公司。不過也讓我嘗到較少吃的墨西哥菜, 又幾有特色幾好吃的, 朋友仔沒有揀錯。墨西哥菜令我即時聯想吃不同的辣椒...無論衣服或是食物顏色也是十分鮮豔。這兒的東西這MENU 也是一樣, 色彩繽紛, 讓人看見也開心一點。每人先點一杯COCKTAIL舒解放工後的悶氣, MEXICANO 顏色也很漂亮, 菠蘿及檸檬交織出微酸的清新, grenadine及tequila 帶來甘甜和酒香, 組織了一杯很夏日, 很適合女生飲的COCKTAIL, 味道酸酸甜甜, 很合我口味。心多多又好香口東西的我選了一個PARTY PLATTER 派對併盤, 什麽小食也有一些, 每款幾件, 最啱開心SHARE。燒烤雞翼從來都沒有令人失望, 烤得雞油都滴走, 皮薄肉嫩, 帶微辣很惹味。邪惡的炸青椒芝士更是配酒的好朋友, 咸香度滿分, 有驚喜!傳統的墨西哥小食 - 手撕豬肉小漢堡也很美味, 豬肉絲一點也不乾, 還吃到肉汁, 加入燒烤醬作調味。漢堡包烤過後又暖又軟, 這個小漢堡難怪一向是受歡迎的PARTY FOOD。薄餅也是很常見的墨西哥食物, 這個有點似印度的咖喱肉碎薄

薄餅也是很常見的墨西哥食物, 這個有點似印度的咖喱肉碎薄餅, 每口都嘗到香料的豐富。 餡料中混入芝士和豆後更香濃和令人飽肚。

併盤還包括這個粟米片, 牛油果莎莎醬加上香脆脆的很難令人抗拒。一邊吃一邊和朋友傾計吹水, 是最佳的減壓方法。

開心果烤三文魚柳是朋友仔點的主菜, 不但顏色漂亮, 也吃得較為健康一點, 平衡返那個炸物。

三文魚肉想不到的嫩, 魚肉很滑, 只以海鹽和黑椒調味已經很好吃。 配上開心果醬, 又是另一番滋味, 多了果仁香, 層次軟為豐富。

伴碟的露荀也好吃, 條條都粗身有質怠, 爽脆鮮甜。加上芒果蕃茄碎酸酸甜甜的開胃, 整碟都可以吃得清, 是個烤紅肉以外的另一個好選擇。

臨走時看到了這個火辣辣的場, 墨西哥果然是個愛辣的地方...有這麽多款辣椒醬, 但我真的一點也不敢試
2019-07-30 305 瀏覽
🔎 灣仔駱克道114-120號嘉洛商業大廈*📍 Coyote Bar & Grill.($188 墨西哥自助餐)迷你煙燻豬肉漢堡漢堡細細個好的骰,漢堡包🍔表皮鬆軟,內裡係手撕豬肉,豬肉經過調味,但略厭太多味道過重.所以我挑起d避免太多豬肉,味道更好😛雞肉栗米薄餅卷薄餅皮不佢太厚身,雞肉加栗米呢個配搭唔錯,但調味一般,整體OK.如果怕自己未必習慣食,可以先小小落口睇下口感如何.是日水果,甜品士多啤梨布丁幾好味,水果以菠蘿🍍西瓜🍉蜜瓜為主.西瓜唔太甜,其他生果尚算可以.但價錢真係好抵,絕對值得嚟感受一下墨西哥風味😍#entrywanchai
🔎 灣仔駱克道114-120號嘉洛商業大廈
📍 Coyote Bar & Grill

($188 墨西哥自助餐)
迷你煙燻豬肉漢堡

雞肉栗米薄餅卷

是日水果,甜品

#entrywanchai
2019-07-26 350 瀏覽
來這家餐廳吃Pre-birthday dinner🥳Mexican Buffet🇲🇽.這家CP值實在太高了!平日我很愛吃墨西哥捲餅,愛吃牛油果,愛吃沙拉,愛吃漢堡⋯⋯這一頓完全滿足到我的喜好而且任食啊🥳才$188!!!(另加一)任食tacos, guacamole, tortilla 不是夢🥰加$20可以任飲凍檸茶,雜果賓治!味道很好吃,超有墨西哥風情🇲🇽選擇雖然不算很多但我吃到很撐了很推薦炸雞肉球,小漢堡和自製guacamole with tortilla chips配salsa sauce!!另一驚喜是甜品brownie超濃味!!不算太甜好滿足!墨西哥菜一向不太便宜這個價位完全超值😻人很多,請記得先預約喔📞🤟🏻
來這家餐廳吃Pre-birthday dinner🥳
Mexican Buffet🇲🇽
這家CP值實在太高了!
平日我很愛吃墨西哥捲餅,愛吃牛油果,愛吃沙拉,愛吃漢堡⋯⋯
這一頓完全滿足到我的喜好而且任食啊🥳
才$188!!!(另加一)
加$20可以任飲凍檸茶,雜果賓治!
味道很好吃,超有墨西哥風情🇲🇽
選擇雖然不算很多但我吃到很撐了
另一驚喜是甜品brownie
超濃味!!不算太甜
好滿足!
墨西哥菜一向不太便宜
這個價位完全超值😻
人很多,請記得先預約喔📞🤟🏻
2019-07-23 245 瀏覽
第一次走到駱克道最旺最旺既一部份食晚飯, 好驚訝點解一直都忽略左駱克道!今晚係為Margaritas & Guacamole而定位這間餐廳!果然有數之不盡唔同變化既margaritas!!  有得揀frozen或者on the rocks,  我揀左on the rocks 大大杯!依度叫la rose,  好feminine haha,  平時杯邊既鹽都變左糖,  都係第一次咁樣飲Guacamole 同tortilla 更加唔洗諗, 墨西哥菜一定要叫百吃不厭 , 如果今日有球賽應該更有氣氛更啱feel(red tortilla 原來唔辣,  混入左其它tortilla刺激感官多左,  好醒!)Guacamole 少少少少微辣, 想飲多兩杯放工食下tortilla 飲酒, 實在係久遺的享受.....點解我咁耐無做過架呢?... 傾到差唔多先揀main dish都未遲!講真細食少少既人可能一碗tortilla 剩係飲酒都夠LOL 我同朋友叫多左個沙律 同tacos (grilled salmon)!!!  Such a Mexican night!!三文魚雖然唔係煙, 係grilled,

百吃不厭 , 如果今日有球賽應該更有氣氛更啱feel

Guacamole 少少少少微辣, 想飲多兩杯

傾到差唔多先揀main dish都未遲!

grilled salmon taco

三文魚雖然唔係煙, 係grilled,  但一點不鞋口, 同醬汁一齊融化
我揀左soft taco,食落有少少呢hea, 建議叫hard taco! 又香口啲

總結:  愛牛油果之人得閒真係要食多啲墨西哥菜!
愛Margaritas & Guacamole就更加唔洗諗

環境方面, 依度感覺好chill, 啱哂放工過泥,
上面個層主要係buffet, 下層就係a la carte & BAR  ~~
比較中意下層 , 闊落啲,
仲有好多墨西哥帽好似比人拎來影相

裝修依個樓梯位好靚><
洗手間位幽你一默:
gentlemen to the left:

women are always RIGHT!
2019-07-17
  • guacamole
  • Margaritas
煙燻手撕豬肉墨西哥薄餅朋友推薦來這家墨西哥菜吃晚飯,這裏的裝潢很有墨西哥特色,氣氛也很好,適合喝酒聊聊天。墨西哥玉米脆片沙拉$128我們點了一份墨西哥玉米脆片沙拉$128,盤子大的玉米脆片把我們嚇到了,太驚喜了!搭配牛油果和雜菜吃也十分不錯。煙燻手撕豬肉墨西哥薄餅$135 這個 煙燻手撕豬肉墨西哥薄餅實在太好吃了!特別是裡面的芝士,加上手撕豬肉,味道配合得超贊!而且餅皮很鬆軟,口感有點像Pizza,但要比Pizza厚實一些,一定要趁熱吃! 開心果烤三文魚柳 $210 三文魚烤得剛剛好,肉質很鮮嫩,配菜是芒果和蘆筍,個人認為蘆筍再嫩一些會更好。 朱古力布朗尼 $65 朱古力味很濃,雪糕比布朗尼還好吃,整體配撘不錯,擺盤亦很美,加了不少分呢。 總體來說今晚體驗還不錯,尤其是環境優雅,慢慢談心感覺一流,會再去吃的!

墨西哥玉米脆片沙拉$128

煙燻手撕豬肉墨西哥薄餅
開心果烤三文魚柳
朱古力布朗尼
2019-07-09 349 瀏覽
朋友鍾意食墨西哥菜,所以我就同朋友嚟到灣仔既墨西哥菜餐廳 Coyote。餐廳位置幾近灣仔港鐵站A1出口,所以都幾方便。嚟到門口發現原來最近餐廳做緊$188+10%一個人既任食自助晚餐,逢星期一至星期四。餐廳有兩層,下面主要客人都係飲下酒或者食單點食物。第二層就有食物擺放比客人任食。任食既食物包括有蝦/蜆,美國卡珍燒牛肉,烤豬仔骨,燒春雞,薯仔,當我諗緊好似無咩墨西哥元素既時候,我發現都有nachos,牛油果taco等墨西哥代表食物。任食甜品就有panna cotta,心太軟,cheesecake同brownie等。加$20有凍檸茶或者Coyote賓治任飲,客人可以自己斟。食完前菜就食燒春雞同埋pulled pork mini slider,食完都幾飽肚。

餐廳有兩層,下面主要客人都係飲下酒或者食單點食物。

第二層就有食物擺放比客人任食。

加$20有凍檸茶或者Coyote賓治任飲,客人可以自己斟。

2019-07-09 223 瀏覽
突然好想食Nachos , 朋友推薦下,去了灣仔這間墨西哥餐廳品嚐一下。這餐廳分兩層,地方寬敞,一半以上係外國人,三幾個朋友一枱,感覺很好。拿上餐牌,感覺樣樣都好新鮮,樣樣都想order。結果,我倆order 了, 一個招牌派對拼盤,凱撒沙律,頂級牛扒鐵板燒,2 杯fruit punch。先來一個凱撒沙律及拼盤,份量比我想像中多, 拼盤裏面包括雞翼,墨西哥薄餅,香炸墨西哥辣椒,串燒, 迷你漢堡,牛油果醬配粟米片等等。沙律菜好新鮮,芝士比一般餐廳濃郁,有少少辣,好開胃。拼盤內牛肉串燒,膿郁惹味,雞翼外脆內嫩滑,而pizza, 係用墨西哥薄餅皮包着辣肉腸及重味cheese,第一次吃這樣的Pizza。 我最鍾意就係burger ,明顯嘅煙燻手撕肉,吃落好似豬肉鬆,但比他肉質柔嫩,加了 source, 放在鬆軟嘅麵包上👍👍👍😋😋頂級鉄板牛扒配上我最愛嘅洋蔥,😍😍牛扒已切件,熱辣辣送上,燒得焦香,肉質剛剛好,原來還附上墨西哥薄皮,廚師把薄皮放在有盒蓋上,好細心唔會咁快凍,把牛扒,加上酸忌廉紅番茄放在墨西哥餅皮一齊吃,實在好滿足,吃到這裏,實在感覺我倆眼闊肚窄,因為吃了三份二,已經有飽嘅感覺。而這

拿上餐牌,感覺樣樣都好新鮮,樣樣都想order。

沙律菜好新鮮,芝士比一般餐廳濃郁,有少少辣,好開胃。
凱撒沙律

招牌派對拼盤

牛油果醬配粟米片(拼盤的一部份)

頂級鉄板牛扒

而這餐廳亦好環保,fruit punch係提供鐵飲管的。

好開心食到不同口味嘅嘢,按今次經驗,下次再來, 一定多叫幾個好友,才可選擇更多款式。
2019-06-30
招牌派對拼盤
牛油果醬配粟米片(拼盤的一部份)
頂級鉄板牛扒
2019-07-06 179 瀏覽
放假夜晚約朋友出黎chill下,黎到位於灣仔食墨西哥菜既餐廳餐廳除左食野之外,都有個飲野既area,就算唔食野都可以坐底飲杯野傾下計環境充足墨西哥風情,感覺好有氣氛餐牌上食物款式都幾多,食物圖片都幾吸引,而且價錢合理落完單先黎兩杯飲品,我就叫左fruit punch ,酸酸甜甜,果味幾出,唔錯。而朋友就叫左virgin fruit mojito,薄荷味道好出,都幾refreshing我地叫左個蟹餅,都幾大塊,而且外皮炸得夠脆,食到一絲絲既蟹肉,蟹味濃郁,幾鮮味另外仲叫左個nachos,份量都幾多,而且有好多材料,雞絲、肉醬、莎莎醬、牛油果醬、sour cream同埋大量嘅芝士。味道都幾濃,特別係個肉醬,辣辣地幾惹味。最後我哋仲叫咗兩個甜品,一個係churros,churros炸得外脆內軟,而且好重玉桂味,點埋個朱古力醬同雲呢拿雪糕,味道好夾另外仲叫咗個墨西哥心太軟,味道係非常濃朱古力味嘅心太軟,帶點辣味,非常特別,而且感覺好新鮮,配埋雪糕,冷熱交融嘅感覺好正, 為呢一餐畫上圓滿嘅句號。

環境充足墨西哥風情,感覺好有氣氛

餐牌上食物款式都幾多,食物圖片都幾吸引,而且價錢合理

2019-07-05 162 瀏覽
一向都覺得香港Mexico restaurant 唔多,嗰日同朋友講起,佢就suggest 我嚟呢間食。嚟到門口我初頭以為只係一間Bar, 點知有好多嘢食。我地叫咗個墨西哥雞湯,飲落有D似佢地嘅醬汁,第一次飲有Avocado 嘅湯頭盤㨂咗crab cake, 嘩!真係好足料,好多蟹肉,食一件已經覺得好滿足另外仲有chicken quesadillas, 叫佢全因為中間層melted cheese , 雖然D cheese 可以再多D,但都好好味叫埋BBQ baby ribs , D 燒汁真係好好味,肉質鮮嫩,正!雖然我地已經好飽,但都食哂朋友仲叫咗杯Mexicano, 佢話幾重Vodka 味,菠蘿味唔多

2019-07-04 2465 瀏覽
在灣仔要食特色菜,可以試下Coyote 墨西哥菜,地點方便,一出地鐵站就到,好就腳。餐廳環境寬敞,有兩層,樓上可以包場開party。有很多Mexican 特色的裝飾。燈色都好有feel。香辣雞翼配青瓜條 ($112/6pcs)有三種味揀,南美芒果最有特色,雞翼夠大隻,厚肉又嫩滑,配芒果sauce酸酸甜甜,好啱夏天食,連青瓜都切得咁有Mexico 風情。墨西哥薄餅配辣肉腸 ($135),半溶的芝心夾chorizo 的quesadilla,令人難以抗拒,配牛油果醬、酸忌廉和蕃茄粒,味道更豐富。坐係吧枱特別好feel,見到bartender用純熟技巧去調不同飲品,我地都即刻叫返杯Mexicano ($57),帶菠蘿味,Mojito ($60)都好好飲,相當足料,仲用金屬飲管,好環保。三色醬玉米脆片 ($168)Nachos除左正常的黄色,仲有紅色和黑色,都幾特別。牛油果醬係有機的,有大塊牛油果肉,口感不錯。番茄莎莎醬凍的,有蕃茄肉,味道非常清新,帶微辣,都幾惹味。芝士醬温的,味道濃郁。脆炸傳統西班牙油條配雲呢拿雪糕及朱古力醬 ($65),新鮮製的churros熱辣辣,可以蘸上朱古力醬,也可配

餐廳環境寬敞,有兩層,樓上可以包場開party。

有很多Mexican 特色的裝飾。

燈色都好有feel。

三色醬玉米脆片 ($168)

芝士醬温的,味道濃郁。

脆炸傳統西班牙油條配雲呢拿雪糕及朱古力醬 ($65),新鮮製的churros熱辣辣,可以蘸上朱古力醬,也可配雪糕食,味道正宗,估唔到呢度都有得食。

• 三色醬玉米脆片
  • 墨西哥薄餅配辣肉腸
2019-07-02 149 瀏覽
從來不會刻意主動去食墨西哥菜,感覺很陌生,今天經過灣仔,心血來潮,很想体驗一下,於是走入去這間Bar 場試試。Bar 場有2層,客人以西人為主,大部份人入場均是以飲酒為主,我卻相反,故感覺有點怪怪的,不過反正中國人不多,大家互不相干,任性一下又何妨?打開餐牌,見到芒果大蝦沙律,二話不說便叫了,非常大盤,蝦很大隻,雖然有點鹹,但正好為清淡的沙律菜增添一點味道,配合芒果和紅椒絲,這個沙律的確十分豐富。特色蟹餅,是把蟹肉和雜菜粒揑造如飯團一樣大細,再煎香的,配上煙椒醬,既香且脆,內裡蟹肉非常飽滿,每一口也令人回味無窮!美國頂級肉眼扒,份量絕對不小,非常有肉味,不用點任何醬汁也已經很好味,用碳烤方式處理,份外香嫩!這裡還有128元的自助午餐,非常經濟,有時間真的要來再試。

這裡還有128元的自助午餐,非常經濟,有時間真的要來再試。

2019-07-02
20 分鐘 (堂食)
  • 特色蟹餅
話說今日同朋友上完西班牙文堂,又攰又肚餓,係學校附近行行下見到有間墨西哥餐廳,墨西哥又係講西班牙文,最岩就係menú 又係用西班牙文寫,岩晒上完堂想show off下既我地🙈餐廳裝修幾別緻,由於係酒吧既關係,所以中間有吧檯,食飯既我地就唔坐吧餐,餐檯都坐得好舒服,燈光昏暗但別有氣氛,其實唔錯。飲品方面我就點咗椰汁酒,酒味唔係太濃,反而椰子味好重又夠香,非常之正,一般點果酒既人都係唔飲得太烈之人,所以我覺得岩岩好,易入口又好飲,非常唔錯。朋友方面,就點咗一杯叫organismo既烈酒,中文翻譯我諗係「高潮」掛😆依杯係西班牙文國家好出名既酒,想當年我去秘魯既時候朋友都強烈推薦俾我,所以難得見到香港有,我都大力推薦俾朋友😌organismo 係俾較烈既酒,但都係好好入口既好酒,朋友話好飲,而且佢係好酒之人,加上難得可以試到異國風情,飲到佢都讚口不絕。食物方面,朋友點咗開心果三文魚柳,簡單係誠意之作,魚柳又口即融,煎得好香,係我人生食過排名前幾既魚排之一,不過美中不足係份量實在有啲唔夠,但真係太好味啦,所以原諒你啦!我點既係豬仔骨,份量超級大份!係大份到食唔晒果種,再加上,餐廳提供大量極邪惡b

我點既係豬仔骨,份量超級大份!係大份到食唔晒果種,再加上,餐廳提供大量極邪惡bbq醬食到我又飽又濟,同朋友果個魚扒分享黎食岩岩好,豬仔骨邪惡大份,魚排清新,份量唔多,兩樣野佩合起黎,再加埋兩杯飲品,簡單係政衣無逢。

不過,美中不足既地方係,餐廳竟然係全英文😭
我苦學多年既西班牙文竟然派唔上用場,落完單我同佢講咗句¡Gracias!佢都無同我講返句De Nada😢
2019-07-01 139 瀏覽
係人車繁忙的灣仔入邊, 有條酒吧街, 叫得酒吧街就緊係酒吧林立, 而好快, 我就俾呢間咁特式的門牌吸引左, 第一眼的感覺, 的確係好重要, 亦造就左我今次的呢份食評.Coyote Bar and Grill 係一間好有風味的墨西哥餐廳, 係大門的左邊同右邊分別都有一張枱係可以望住出邊黎食野, 可以一路同D FD開心吹下水, 一路望下出邊的風景.由於入座的時間極為肚餓, 所以就一次過點餐, 分享之選當然是派對拼盤無誤! 整個拼盤大推!!! 當中包含了香辣雞翼,大大隻炸得香脆juicy之餘,肉嫩,十分惹味有別於平日吃到的這裡的薄餅是很薄很脆的餅皮夾著餡拉絲的芝士;香辣肉腸香炸墨西哥辣椒(不吃辣的當初也怕怕, 點知一咬落去, 竟然俾濃濃的芝士味吸引左, 完全唔覺得有辣味的感覺)迷你煙燻手撕豬肉漢堡(這個肉質很好, 肉的醬汁也很到味ps.不要被看輕它迷你,肉量十足,絕無欺場串燒(呢個要先食, 香味濃郁, 唔會好滯)牛油果醬配墨西哥玉米片作為一家墨西哥餐廳,當然要一試這個玉米片自家製作的玉米片,沒有過多的調味而且配埋個即製牛油果醬, 微辣,食指大動啊!另外order左份bb豬仔骨,肉質嫩,唔會鞋

整個拼盤大推!!!
當中包含了香辣雞翼,大大隻
炸得香脆juicy之餘,肉嫩,十分惹味

有別於平日吃到的
這裡的薄餅是很薄很脆的餅皮夾著餡
拉絲的芝士;香辣肉腸

迷你煙燻手撕豬肉漢堡(這個肉質很好, 肉的醬汁也很到味
ps.不要被看輕它迷你,肉量十足,絕無欺場
串燒(呢個要先食, 香味濃郁, 唔會好滯)

牛油果醬配墨西哥玉米片
作為一家墨西哥餐廳,當然要一試這個玉米片
自家製作的玉米片,沒有過多的調味
而且配埋個即製牛油果醬, 微辣,
食指大動啊!

另外order左份bb豬仔骨,肉質嫩,唔會鞋口. 仲有好多汁, 切落去又唔會死實實, 洽到好處, 仲好大份..薯角都好好食, 最後仲幫薯角加入另一種食法, 就係配牛油果醬!!! 一定要試!!!

mocktail Virgin margarita
醒胃之餘一解肉類的油膩

Virgin Colada
濃香椰子味

原來而家有$128 all you can eat既推廣
星期一至五限定,平日如果起指定時間黎到既一定要試下

• 派對拼盤
  • BBQ Baby Back Ribs
2019-06-23 175 瀏覽
好期待每天放工後的私人時間,約朋友去飲杯,吃晚飯,是最好的時光!這晚朋友帶我去一間墨西哥餐廳,燈光帶昏暗,放著音樂,感覺很chill!先點飲品,我們這天都不喝酒了,點了mocktails,朋友點了Gunner,清涼解渴的感覺,薑啤和薑水的組合,淡淡薑的辛辣。我點了Virgin Colada,用菠蘿汁、椰奶和檸檬汁調成,很有熱帶風情,偏甜一點的無酒飲料!點了幾款小食,這個特色蟹餅配煙椒醬很不錯,外面炸得很香脆,裡面有一絲絲的蟹肉,還有些蔬菜粒,好鮮甜!加上煙椒醬味道更提升!另一道菜香辣雞翼配青瓜條很惹味,雞翼烤得很香脆,外脆內嫩,雞翼裏面還保持肉汁,有三款口味,這碟是煙燻香辣,香辣醬好刺激,加上青瓜條可以減去膩感!去墨西哥餐廳怎少得墨西哥薄餅,蓋上牛油果醬,加丄碎番茄及酸忌廉烤牛肉,墨西哥薄餅口感帶點煙韌,sore cream幾開胃!主菜點了極級安格斯芝士漢堡,Medium,超級豐富的burger,厚厚的安格斯漢堡,充滿牛肉香,還有滿滿的芝士,味道非常濃郁!中間的餡料還有辣番茄醬炸洋蔥圈,好滿足!配菜有香脆的薯角!想不到墨西哥菜也很適合香港人的口味!

配菜有香脆的薯角!
想不到墨西哥菜也很適合香港人的口味!
2019-06-18