非常夢幻有情調既水母餐廳,每張檯都可以近距離睇到唔同種類既水母,一路食一路睇住D水母游呀游,真係好治癒!! 特別岩情侶黎,真係超浪漫!!❤️慢煮加拿大帶骨豬鞍 厚切慢煮豬鞍份量都幾多,肉質好軟嫩,味道又出色!! 加上焗蔬菜等配菜,啖啖肉得黎又有D菜 balance返🧡香煎比目魚配蕃茄莎莎 比目魚扒外皮煎得幾香口,魚肉超嫩,用叉已經可以分開,薯蓉好香好軟滑,仲有mini薯仔粒粒同唔同配,好豐富💛美國租薯條配自家製松露醬 黑松露醬微微甜,黑松露味又好香,每條薯條都點大量醬,好邪惡又好幸福💚日本炙燒芝士熔岩蛋糕 一定要試既甜品!! 面層燒左一層焦糖脆片,芝士蛋糕texture 好軟滑, 芝士味濃郁甜度又岩岩好~

2023-05-28 51 瀏覽
這間餐廳真係好特別,好多人以為這裡是海X公園,其實這裡是荃灣plaza 88 商場內的水母主題餐廳🍴,這裡真係香港少有的特式餐廳,有色彩繽紛嘅水母陪住進餐,真係好特別,這裡地方昏暗,影人相就比較差啲,但環境的確好值得影,食物方面叫咗日本甜蝦帶子他他配三文魚子$168、法式蟹肉龍蝦湯配馬斯卡邦尼芝士泡沫$118、忌廉牛肝菌湯$118、炒蕃茄汁天使麵配大虎蝦$268、帕馬火腿意大利飯$198、慢煮加拿大帶骨豬鞍$298、日本灸燒芝士熔岩蛋糕$158、日本夢王法式燉蛋配鮮果$108,價錢我覺得真係唔平,尤其係啲甜品,價錢真係嚇親,不過都明經營呢一間餐廳嘅成本應該都唔平,所以價錢貴都明白.食物味道其實都不錯,尤其係個豬鞍真係整得幾唔錯.食物份量整體來講比較少,服務也不錯,整體來講不錯.#水母#dinner#荃灣#晚飯#晚餐#特別#打卡#igable#jellyfish #主題餐廳#浪漫#romantic
2023-05-28 46 瀏覽
-一直都知道有呢間🪼水母餐廳 感覺上好有feel喺香港真係唔常見有呢一類嘅主題餐廳今次屋企人生日🎂終於嚟到🫧 餐廳唔算好夠位 記得book位門口有塊黑色遮光布 揭開行入去就係神秘嘅海洋世界🌊水母🪼真係好治癒 望住佢哋咩都唔做放鬆嘅感覺🤩呢度有好多唔同品種 分別放喺唔同嘅水族箱餐廳裏面仲有四個大大個嘅🪼水母缸打卡位📸四面都係鏡 無限延伸 望落去好似勁大咁😍🟣Dinner Set $1288-Tuna Tomato Salad x2-Lobster Soup x2-Lobster Linguine-Angus Rib Eye Steak-Dessert x2🟣Pork Ribs (Large) $388🟣Basque Burnt Cheese Cake with Icecream $148🟢Crazy Berry’s $98🟢Cube O Virgin Sangria $98.當日我哋三個人食咗二千令蚊啦 價錢又唔係去到太進取食物味道整體都唔錯嘅🤤份量亦都唔會細細碟 都夠飽呢到店員都比較多 服務好有禮貌👍🏻整體用餐體驗都唔錯一家大細都好適合過嚟🤩小朋友一定會好興奮 好似去咗海族館...

一直都知道有呢間🪼水母餐廳 感覺上好有feel

一家大細都好適合過嚟🤩
小朋友一定會好興奮 好似去咗海族館

2K
2023-05-27 69 瀏覽
水母水母•我愛你🥰甚少喺主題餐廳食嘢 今晚破例 book枱去水母餐廳打卡 完全因為形狀顏色變化多多嘅水母😍🙂 對住佢哋食嘢 都幾治癒下-🐟香煎比目魚配蕃茄莎莎 $298厚身比目魚柳 煎得有水準 魚肉唔腥 醬汁最精彩豐富‼️ creamy sauce配蕃茄莎莎🍅仲有橄欖油🫒 薯蓉香滑柔順 同蕃茄嘅甜酸醒胃好搭-🍖紐西蘭羊架配自家製香濃燒汁 $298燒汁濃郁唔鹹 羊架本身亦夠味 脂肪同肉嘅比例適中 不過有啲over cooked-🍰日本炙燒芝士熔岩蛋糕 $158蛋糕面層經過炙燒🔥 變咗焦糖薄片 食落似crème brûlée cheesecake 都幾得意-🍹Cube O Sangria $88Mocktail有蘋果汁同蔓越莓汁 加埋新鮮水果切粒 顏色靚靚 少甜而refreshing -📍Cube O荃灣楊屋道88號Plaza 88 8樓
水母水母•我愛你🥰

🐟香煎比目魚配蕃茄莎莎 $298

🍖紐西蘭羊架配自家製香濃燒汁 $298

🍰日本炙燒芝士熔岩蛋糕 $158

🍹Cube O Sangria $88

📍Cube O
  • 日本炙燒芝士熔岩蛋糕
氣氛感超強勁既一間餐廳✨置身係水母身邊享用晚餐✨👍🏻 每一台旁邊都會有一個大魚缸,可以一路食飯一路睇水母🙊 環境超適合慶祝!!為好姊妹或者男友們必留意👀除咗環境氛圍超好之外,嘢食都十分好食✨Pan fried foie gras $188佢煎既Pan fired 拿捏得好好,唔會過燶或者唔太pan fired ,帶到鵝肝嗰個香味Truffle Fries $78 薯條好脆 超鍾意黑松露醬Angel Hair with tiger prawn pasta $268 依個意粉喺必叫!佢跳出嚟嗰個醬汁,好好食,酸酸甜甜,而且有三個大虎蝦😍👍🏻Pork ribs small $288豬肉好嫩嘅,有少少微辣,唔食得辣嘅,我哋都表示okJapanese grilled cheese cake $158未試過芝士蛋糕,上邊係有一層焦糖,然後燒溶咗,啲芝士蛋糕都係有少少流心嘅狀態Mango Baby $98 Total with service charge : $1186

除咗環境氛圍超好之外,嘢食都十分好食✨
Pan fried foie gras $188

Truffle Fries $78
薯條好脆 超鍾意黑松露醬

Pork ribs small $288
豬肉好嫩嘅,有少少微辣,唔食得辣嘅,我哋都表示ok

Mango Baby $98

法式蟹肉龍蝦湯配馬斯卡邦尼芝士泡沫🤍🤍🤍🤍龍蝦味好濃,成個湯鮮而不膩!日本甜蝦帶子他他配三文魚子🤍🤍🤍所有海鮮都好鮮甜,但個sauce略嫌有少少少少濃美國粗薯條配自家製松露醬🤍🤍🤍薯條炸得好好食,每一條都好脆好香!但係松露醬嘅酸味有啲太出,反而松露味較輕!西班牙紅蝦三文魚子意大利飯🤍🤍🤍🤍蝦味非常濃,而飯底比香港普遍西餐嘅硬,比較正宗!忌廉冬陰公海鮮意大利麵🤍🤍🤍🤍冬陰公同忌廉味平衡得好好,以西餐嘅標準,夠辣亦夠酸,但又唔會會太濃,失去食西餐嘅感覺,而海鮮味都好濃!
法式蟹肉龍蝦湯配馬斯卡邦尼芝士泡沫🤍🤍🤍🤍
龍蝦味好濃,成個湯鮮而不膩!

日本甜蝦帶子他他配三文魚子🤍🤍🤍
所有海鮮都好鮮甜,但個sauce略嫌有少少少少濃

美國粗薯條配自家製松露醬🤍🤍🤍

西班牙紅蝦三文魚子意大利飯🤍🤍🤍🤍
蝦味非常濃,而飯底比香港普遍西餐嘅硬,比較正宗!

忌廉冬陰公海鮮意大利麵🤍🤍🤍🤍
法式蟹肉龍蝦湯配馬斯卡邦尼芝士泡沫
西班牙紅蝦三文魚子意大利飯
忌廉冬陰公海鮮意大利麵
2023-05-25 30 瀏覽
Cube O - Journey with Seajellies (荃灣)荃灣楊屋道88號Plaza 88 8樓-今日去咗荃灣一間水母餐廳度食飯,環境好靚,食飯嘅時候可以望住隔離嘅水母,心情都愉快啲,好有feel之餘食物質素都非常唔錯,推薦!🥹-法式纽西蘭羊架配自家製香濃燒汁 $298羊架份量都幾足,煎得啱啱好唔會太老,肥瘦適中,表面焦香,入口軟腍🔥-10oz原切安格斯肉眼扒 $428肉眼扒我哋order咗五成熟,口感軟熟,有牛味-西班牙紅蝦三文魚子意大利飯 $298Risotto creamy 之餘好有咬口,煮得好入味,上面有三文魚子增加好感,仲有大大隻西班牙紅蝦,味道鮮甜,口感彈牙~

法式纽西蘭羊架配自家製香濃燒汁 $298
10oz原切安格斯肉眼扒 $428
肉眼扒我哋order咗五成熟,口感軟熟,有牛味
西班牙紅蝦三文魚子意大利飯 $298
2023-05-23 862 瀏覽
📍呢間餐廳一直都好想試,今次終於可以book到!入到去環境昏暗,好有浪漫嘅氣氛,啱曬情侶一齊嚟,而且每張枱隔離都會有水母魚缸,可以邊欣賞水母邊食晚餐,好有格調!🍴慢煮加拿大帶骨豬鞍 $298豬鞍非常厚切大份,肥瘦均勻肉質鬆軟,原本嘅肉汁再加上淋喺上面嘅醬汁,令到成個豬鞍都好juice好入味!👍🏻🍴西班牙紅蝦三文魚籽意大利飯 $298紅蝦好大隻口感彈牙,個意大利飯好creamy仲有淡淡嘅菇味,再同埋啲三文魚籽放入口一齊食,口感豐富而且帶有鮮味!😍😍🍴巴斯克芝士蛋糕配日本香滑牛奶雪糕 $148Cheese cake質地非常鬆軟,加上士多啤梨同埋藍莓平衡返,唔會好膩,而個雪糕好滑好挺身有淡淡嘅奶味。🍴Crazy Berry’s/ Mango Baby $98Crazy berry’s係由4種莓mix埋一齊嘅沙冰,有不同嘅莓嘅酸甜味,好fresh好豐富!Mango baby會飲到芒果嘅甜同埋橙嘅酸,加埋一齊好特別!兩杯當中比較鐘意Mango Baby,因為芒果同橙加埋一齊竟然意外地夾,而且唔會話其中一種水果味特別出,反而好似變咗一種新嘅味道咁😳😳
📍呢間餐廳一直都好想試,今次終於可以book到!

🍴慢煮加拿大帶骨豬鞍 $298

🍴西班牙紅蝦三文魚籽意大利飯 $298

🍴巴斯克芝士蛋糕配日本香滑牛奶雪糕 $148

• 巴斯克芝士蛋糕配日本香滑牛奶雪糕
  • 慢煮加拿大帶骨豬鞍
2023-05-22 34 瀏覽
水母主題,慢慢行進餐廳,恍如置身水底世界,感覺很好。 環境昏暗,滿滿情調,七彩水母隨意漂游,令人感到浪漫,是約會的好去處,浪漫氣氛和食物,也是不錯的~ 溫馨提示,記住要預訂~愛跟朋友拍照,穿美美來打卡! 慢煮加拿大豬鞍架 大大件,份量不少!豬鞍架平日也很愛吃,大塊亦厚切,經慢煮方式烹調,肉質份外軟嫩~味道不錯,配菜豐富。慢煮之後,肉質軟腍鎖著肉汁,不會很硬。香煎過可口!有胡椒味,濃郁味道,好吃! 阿根廷紅蝦天使面 紅蝦大隻,入口啖啖肉,好吃,鮮甜彈牙!份量不算細,對得住價錢!賣相精緻,味道可口,鮮甜爽滑。 薯蓉 香味十足,入口綿密,最愛吃西餐的朋友,必加薯蓉~棒! 以水母主題打卡餐廳,非常適合慶祝特別日子,餐廳滿滿是打卡位,和水母一起進食,非常特別! 這個特別之餐廳~令朋友感到快樂,朋友說會跟子女來,一邊觀賞水母,一邊用餐。感受一下和水母共進晚餐之感,配合餐廳燈光氣氛,一家大細或者情侶,也有快樂,點完餐離開座位拍照,參觀美美的水族館,有趣!水母各種形態有不同,海洋感的風味,獨特用餐之體驗呢 味道質素也是不錯的呢
水母主題,慢慢行進餐廳,恍如置身水底世界,感覺很好。

溫馨提示,記住要預訂~愛跟朋友拍照,穿美美來打卡!

慢煮加拿大豬鞍架

阿根廷紅蝦天使面

薯蓉
香味十足,入口綿密,最愛吃西餐的朋友,必加薯蓉~棒!

味道質素也是不錯的呢
2023-05-18 54 瀏覽
母親節老公話要同我食餐燭光晚餐慰勞下佢揀左間荃灣西餐最特別係水母館黎,可以同水母近距離一齊食飯門口完全唔似一間餐廳好隱蔽右手面幕後先係餐廳位置一入到黎已經比五顏六色既水母吸引住真係好特別既體驗兩個人叫左一份沙律,兩份主食,一杯野飲同d 水母真係好近!香草煙三文魚水牛芝士蕃茄沙律d 醬汁甜甜酸酸配搭得好好煙三文魚大大塊醬漬蕃茄好好食!忌廉冬蔭公海鮮意大利麵依個好好食~冬蔭公味好出酸碌辣辣,意粉口感岩岩好海鮮配料都好豐富有大蝦,魷魚,帶子,青口10OZ 厚切安格斯肉眼扒擺盤配料都有心思真係好厚身,煎得個面有焦香Peaches Sweet好香蜜桃味!打到面頭有泡泡感覺得好清新唔錯!原來仲可以包場今次黎睇唔到好靚既柱位水母,有少少可惜但係餐廳環境同服務都好好!
母親節老公話要同我食餐燭光晚餐慰勞下

佢揀左間荃灣西餐

最特別係水母館黎,可以同水母近距離一齊食飯

門口完全唔似一間餐廳好隱蔽

右手面幕後先係餐廳位置

一入到黎已經比五顏六色既水母吸引住

真係好特別既體驗

兩個人叫左一份沙律,兩份主食,一杯野飲
同d 水母真係好近!

香草煙三文魚水牛芝士蕃茄沙律
d 醬汁甜甜酸酸配搭得好好
煙三文魚大大塊
醬漬蕃茄好好食!

忌廉冬蔭公海鮮意大利麵
依個好好食~冬蔭公味好出

酸碌辣辣,意粉口感岩岩好
海鮮配料都好豐富有大蝦,魷魚,帶子,青口

10OZ 厚切安格斯肉眼扒
擺盤配料都有心思
真係好厚身,煎得個面有焦香

Peaches Sweet
好香蜜桃味!
打到面頭有泡泡
感覺得好清新唔錯!

原來仲可以包場
今次黎睇唔到好靚既柱位水母,有少少可惜

但係餐廳環境同服務都好好!
2023-05-12
2023-05-17 86 瀏覽
想與水母🪼來個浪漫晚餐❔呢間餐廳絕對係首選✌🏻餐廳設有三種區域:VIP區 - 水母萬花筒位置(適合私隱度較高)小魚缸區 - 每張枱旁邊都設有小魚缸 (適合二至四人)大魚缸區 - 大魚缸加上大投射螢幕(適合多人聚餐)香煎法式鵝肝配紅莓醬🪿$188厚身既鵝肝肥美油香重🪿加上脆口多士🍞可按自己喜好沾上幾多紅莓醬🍓之後可以食埋無花果、藍莓🫐蕃茄🍅酸酸甜甜中和其油膩🙂忌廉冬蔭功海鮮意大利麵 $228超creamy 😋淡淡既冬蔭功味夾雜係濃濃既忌廉中好match👍🏻超多新鮮彈牙海鮮:蝦🦐帶子、魷魚🦑加上蘑菇🍄意大利麵軟硬度適中🫶🏻10oz 厚切安格斯肉眼扒🥩 $428Medium 熟度剛剛好✌🏻超厚身又重牛味🐃仲有好多配菜中和油膩感🥰Crazy Berry’s🫐 $98成杯紅卜卜睇落好有熱情❤️‍🔥由士多啤梨🍓藍莓🫐紅桑子❤️蔓越莓❤️組成既mocktail🍹飲落好fresh又鮮甜😋Forever Young $168由藍莓🫐加上Hendricks Gin已成既cocktail🍸望落好似置身於海洋🌊同呢個環境好適合🈴️飲落好易入口🩵
想與水母🪼來個浪漫晚餐❔呢間餐廳絕對係首選✌🏻

餐廳設有三種區域:
VIP區 - 水母萬花筒位置(適合私隱度較高)
小魚缸區 - 每張枱旁邊都設有小魚缸 (適合二至四人)
大魚缸區 - 大魚缸加上大投射螢幕(適合多人聚餐)

香煎法式鵝肝配紅莓醬🪿$188

忌廉冬蔭功海鮮意大利麵 $228

10oz 厚切安格斯肉眼扒🥩 $428

Crazy Berry’s🫐 $98

Forever Young $168
荃灣西原來仲有一間特色水母餐廳!🌃仿佛置身於水族館中,每張餐桌旁都配有水母水族箱,可以一邊欣賞水母暢游的優美身姿,🍽一邊享受美食。紀念日,生日,想打卡?嚟呢度就啱啦🥰🥩美國安格斯肉眼扒拌碟會配上什菜和薯蓉。肉扒份量頗足,煎得剛好,入口的肉味也非常濃郁。🦐西班牙紅蝦三文魚子意大利飯主食出色,紅蝦新鮮,大隻彈牙,蝦頭的膏都好甘香。意大利飯索哂鮮蝦味,👍🏻飯粒濃郁,口感creamy有咬口。旁邊三文魚子的點綴,令整道菜更加豐富。🍟浩海炸魚薯條配上自家製的他他醬,即使被歸類為小食,份量還是相當足夠!!🐟魚肉質感好,一絲絲非常鮮美。搭配上經典薯條和自家製的他他醬,🫶🏻味道層次更多變。cube o dining 📍荃灣

🥩美國安格斯肉眼扒

🦐西班牙紅蝦三文魚子意大利飯

🍟浩海炸魚薯條

cube o dining
📍荃灣
2023-05-15 48 瀏覽
浪漫環境下與最愛共晉晚餐💗襯媽咪生日,帶咗佢去荃灣Cube O 餐廳食晚餐。呢道環境真係好浪漫溫馨,好舒適。水母暢遊再配合上燈光,係一個好正嘅沉浸式體驗🫧🫧好多水母陪伴住我們享受用餐,壓力一掃而空。⭐️ 法式紐西蘭羊架配自家製香濃燒汁 💲298呢道菜擺盤非常有心思🥰七成熟的羊肉口感嫩滑,搭配上濃郁的燒汁,真係好吸引。羊架味道不太過羶,我同媽咪都好喜歡。⭐️ 火腿野菌黑松露意大利飯💲198意大利飯混合大量黑松露🖤每啖都散發出濃濃的黑松露香味。火腿好薄脆鹹香,夾埋白汁食就岩岩好。⭐️ 浩海炸魚警條配自家製他他醬 💲108魚肉非常鮮嫩,外層的酥脆非常到位,搭配上特製的他他醬,味道非常好。⭐️ 巴斯克芝士蛋糕配日本香滑牛奶雪糕 💲148巴斯克蛋糕芝士味非常濃郁,搭配香滑的雪糕一齊食,好有幸福感。📍Cube O - Journey with Seajellies 荃灣楊屋道88號Plaza 88 8樓

⭐️ 法式紐西蘭羊架配自家製香濃燒汁 💲298

⭐️ 火腿野菌黑松露意大利飯💲198

⭐️ 浩海炸魚警條配自家製他他醬 💲108

⭐️ 巴斯克芝士蛋糕配日本香滑牛奶雪糕 💲148

2023-05-14 63 瀏覽
應該係全港唯一嘅水母餐廳,分三個區域:🔘VIP區-水母萬花筒嘅位置,設每位最低消費🔘小魚缸區-每張枱側邊都有個小魚缸,通常二人或者四人枱,覺得呢一區最好坐,幾有情調~🔘大魚缸區-有個大魚缸同大螢幕,影像投射出嚟都幾靚,如果多人用餐通常坐呢邊🔘日本甜蝦帶子他他蝦同帶子可口鮮甜,配搭三文魚子點綴,味道幾有層次,但份量偏小🔘香煎法式鵝肝 鵝肝外脆內軟入口即溶,配搭自家製紅莓醬中和返油膩口感~🔘炸魚薯條幾出色嘅炸魚,魚肉鮮嫩, 炸粉唔會過厚,薯條偏幼身都夠脆,side dish嘅價錢得到主菜嘅份量,呢個dish幾抵食~🔘法式紐西蘭羊架粉嫩羊架,外皮燒到少少焦香,肉質軟熟唔臊,薯蓉都幾綿滑好味!!🔘歌劇院蛋糕層次分明嘅蛋糕,食得出每層不同口感,蛋糕濕潤鬆軟,朱古力味濃郁~整體食物質素唔錯,定價較高,同水母一齊用餐嘅體驗幾特別,夢幻而又多打卡位,幾適合節日慶祝,或者帶小朋友嚟都會好開心~之前都擔心水族館會有怪味,但發現完全冇呢個情況,咁啱我坐嗰張枱望住嘅水母好靚,係南美洲海刺水母,有多條紅色線好特別~
應該係全港唯一嘅水母餐廳,分三個區域:
🔘VIP區-水母萬花筒嘅位置,設每位最低消費

🔘日本甜蝦帶子他他

🔘香煎法式鵝肝
鵝肝外脆內軟入口即溶,配搭自家製紅莓醬中和返油膩口感~

🔘炸魚薯條

🔘法式紐西蘭羊架

🔘歌劇院蛋糕

2023-05-12 57 瀏覽
今日朋友生日,所以帶左佢去一間位於荃灣好正嘅 cube o,餐廳裝修以水母為住,入到去就好似置身於深海一樣,同水母一齊共舞🥰而且仲好多打卡位,又坐得舒服今次我地叫左以下幾樣野食1. 日本甜蝦帶子他他配三文魚子:日本甜蝦帶子他他配三文魚子真係超出預期,鮮味十足,令人回味無窮。甜蝦同帶子質感鮮嫩,又帶有微微嚼勁,加上三文魚子的鮮甜滋味,真係一絕。另外,佢嘅配搭亦十分恰到好處,唔會覺得腥,而且保住甜蝦帶子同三文魚子嘅原味,令味道更加突出😋😋2. 美國粗薯條配自家製松露醬:薯條炸得脆身香口,加上松露醬嘅香氣,真係好好味。粗薯條嘅質感十分好,炸得剛剛好,唔會太腍身,但又唔會太硬身,即係好好咬口。而松露醬嘅味道已經夠香,唔洗再加其他調味,加上粗薯條嘅鹹味,真係好開胃😋3. 法式燒香草黄油雞配红酒汁:香草牛油味,令人聞到都流口水。雞肉煮得岩岩好,好juicy一啲都唔會鞋口,加上香草同黄油嘅味道,真係正呀😋😋4. 冬陰功海鮮意大利粉:呢道冬陰功海鮮意大利粉真係好特別,味道好鮮辣,非常開胃。意大利粉嘅質感好彈牙,加上海鮮嘅鮮甜味,真係好好味。而冬陰功湯汁嘅味道亦十分出色,冬陰公汁鎖晒係海鮮同意粉上,冇多

今次我地叫左以下幾樣野食

1. 日本甜蝦帶子他他配三文魚子:

2. 美國粗薯條配自家製松露醬:

3. 法式燒香草黄油雞配红酒汁:

4. 冬陰功海鮮意大利粉:
呢道冬陰功海鮮意大利粉真係好特別,味道好鮮辣,非常開胃。意大利粉嘅質感好彈牙,加上海鮮嘅鮮甜味,真係好好味。而冬陰功湯汁嘅味道亦十分出色,冬陰公汁鎖晒係海鮮同意粉上,冇多餘嘅醬汁,好鬼死惹味,而且香辣味道十分搭配,唔會太辣,但又有一定嘅辣味😋😋

5. Cube 0 Red Sangria:
酒香十足,口感幼滑。佢嘅味道唔會太濃郁,但又有一定嘅酒香味,同生果非非常搭配。而且佢嘅酒精濃度唔高,唔會太過刺激,所以一杯飲落去好舒服🥰

6. Peach Sweets:
桃味香濃,而且飲落清新有甜,口感幼滑,好岩係夏天熱辣辣嘅日子飲用😋

整體黎講,餐廳食身質素高,環境好靚又舒服,岩晒情侶拍拖黎食