2023-07-15
又到周年紀念嘅日子,想搵一個充滿特色又浪漫嘅餐廳嚟慶祝,依家餐廳完全可以俾到我有依種感覺,昏暗嘅環境中,佈置得同水族館一樣,投影機將海洋環境投射係牆上面,而坐位就以二人枱為主,每枱旁邊都有一缸水母🪼,每一缸都係唔同品種,可以欣賞唔同水母嘅游姿,同唔同到心儀啲水母同枱就要睇運氣啦🍀我地就好好彩同到最大隻嘅太平洋海刺水母一齊食飯🍽️忌廉冬陰功海鮮意大利麵$228微微冬陰功味,配上青檸嘅酸味,加上忌廉滑溜嘅口感,雖然係主食之一,但作為開胃菜都唔錯,而且啲海鮮都新鮮鮮甜火腿野菌黑松露意大利飯$198飯粒保持口感,芝士脆片加上咸香嘅火腿片,增加多一種口感同味道層次美式香烤豬肋骨配雜菜薯條(L)$388我地兩個都係大胃王,細份點會夠我哋食呀🤣,豬肋骨肉質彈牙,一啲都唔黐骨,醬汁味道岩岩好同豬肋骨好夾👍薯條仲要粗身,外脆內軟熱辣辣嘅口感好滿足😌Peaches Sweet$88🍹Peach🍑 、pineapple🍍、lime and soda🥤 係夏天依段日子飲就啱晒,水蜜桃味道好出,飲完都有淡淡甜味留係口Cube O Sangria$88🍹Fresh fruits, pineapple 🍍,cranb
忌廉冬陰功海鮮意大利麵$228
火腿野菌黑松露意大利飯$198
美式香烤豬肋骨配雜菜薯條(L)$388
Peaches Sweet$88🍹
Cube O Sangria$88🍹
Fresh fruits, pineapple 🍍,cranberry and soda 🥤 酸酸甜甜相當解渴,水果味道配搭適合,而且顏色都好靚