2024-05-06
🌟港鐵屯門站C3出口 3分鐘路程🌟#vcity #cuppingroom #cafehopping #cafeholic #coffeeholic 平日嘅下晝適合同朋友去Cafe嘆嘆咖啡 傾吓偈今日去咗Vcity ge cupping room呢度幾特別 有Open area 可以喺陽光之下嘆咖啡但係我就略嫌有少少冷氣唔夠 所以揀咗Cafe入面嘅座位同朋友揀咗一個主食 一個甜品 當然唔少得咖啡啦🧡#法式紅酒燴牛面肉扁意粉- 牛面肉煮得好稔 入味- 扁意粉軟硬度岩岩好🧡#Tiramisu法式西多熱香餅- 用左cupping room ge咖啡 有咖啡凍 手指餅- 最重要係法式西多熱香餅 外脆內軟 - 夾埋雲呢拿雪糕 咖啡凍 手指餅 忌廉 一齊食 係完美嘅Tiramisu組合😀😀🧡#dirty🧡#flatwhite - 呢次飲咗fruity咖啡豆- Dirty做到最重要ge層次 Expresso 同凍奶層次分明👍🏻👍🏻❣️唔黎呢度食過 都唔知 呢度原來有會員制鍾意飲咖啡嘅真係可以考慮吓🤗
平日嘅下晝適合同朋友去Cafe嘆嘆咖啡 傾吓偈
今日去咗Vcity ge cupping room