2019-09-29
妹妹生日,過去兩年都係去酒店食自助餐,食到悶悶地,本身係海鮮控既佢,話想食大大隻龍蝦,所以就試下DAY AND NITE BY MASTER KAMA🦞🦞✨地點方便,環境舒適,但地方略為細,只有數張枱,假日去之前記得book位!打開menu,見到個主打龍蝦匯乜都有,好似好正😋😋即刻叫番個,食物有蒜蓉牛油龍蝦🦞龍蝦包🦞🥖龍蝦海鮮什錦湯烏冬🦞🍜我最愛就係個龍蝦包,用牛油排包夾住啖啖嘅龍蝦肉,食落嘅感覺好幸福。龍蝦肉尚算新鮮,沒有痴殼嘅情況出現。由於唔夠食,另外加多個關西大阪燒,但個人覺得普普通通冇乜特別。多粉得來,海鮮都吾足夠。不過個人認為,未必會有翻炒再食嘅想法,因為餐廳環境細,以星期六外出晚飯來講,感覺有點冷清,當晚八時許亦沒有Full seat,只有三枱客,而且食材性價比唔算高,以同樣價錢來講,可以食到更好嘅選擇。