2019-09-01 53 瀏覽
兩個人食叫咗三樣嘢食,最想最想試就係個龍蝦多士!見到都開心,多士表面揸咗牛油,咬落已經好香,其實龍蝦本身就唔系重味,所以一定要落曬啲汁先好食,啖啖肉,無海水味,無雪味!薯條有普通薯條同甜薯,夠淋幾好食!賣相又靚,打卡啱曬三重芝士雞肉烤餅,上枱仲系熱騰騰,芝士溶晒喺烤餅入邊一咬落去可以拉給絲,而且芝士味非常突出好濃郁!鮮茄虎蝦意粉,有成五隻大虎蝦,落足料,個汁酸甜度啱啱好。兩杯飲品賣相都好靚,味道就還可以!

鮮茄虎蝦意粉,有成五隻大虎蝦,落足料,個汁酸甜度啱啱好。

兩杯飲品賣相都好靚,味道就還可以!
瞬間匯聚旺角這一站,這小店主打龍蝦為主題村有著濃濃無法抵魅力,賣相及視覺焦點尤其係蝦肉珍品,沾著蝦膏/蝦肉嚐品海鮮精華口感誘惑之餘軟硬度適中,加強番質感更豐盈飽滿紮實充鮮-鮮甜滋味較有嚼勁快捷就把一整尾剝下,拼配烘烤蒜蓉牛油包簡單得黎夠實在每一口飽滿Q彈的味道的確很明顯帶點清新的排包漲卜卜沙律醬酸酸甜甜醒胃,苦是一個人獨享頓時隨即爆發!整個龍蝦匯以熱石鍋滾熱主食海鮮材料必備持久什錦豐富足料濃郁美味煙韌嚼感適中而不軟烏冬充當主角地索盡而且飽腹感高,不論怎麼樣搭怎麼樣食都適合至極

瞬間匯聚旺角這一站,這小店主打龍蝦為主題村

整個龍蝦匯以熱石鍋滾熱主食海鮮材料必備
持久什錦豐富足料濃郁美味

2019-08-29
2019-08-31 55 瀏覽
今晚收工黎到旺角見到呢間樓上舖主打食龍蝦,好似幾有意思,就同朋友上左黎。主打龍蝦,當然菜式好多都係圍繞著龍蝦。我地就選擇困難,揀左龍蝦匯($468),分別有龍蝦包、半隻龍蝦尾仲有龍蝦石鍋烏冬。飲品就揀左一杯Day Dreamer Honey ($58)同埋Kama Magic Drunk($58)。龍蝦包兩邊都炕到脆脆地,中間夾有大大隻龍蝦鉗,仲有啲檸檬牛油,大大啖咬都幾爽。伴碟有蕃薯薯條同薯仔薯條兩種,仲有啲夠曬爽脆既沙律菜。半隻龍蝦尾係波士頓龍蝦的大小,體型吾大,肉質鮮甜結實,比河蝦多一種鮮美和咬勁。頗為美妙的是龍蝦身上附着橙黃色蝦膏,在香蒜牛油、香葉、迷迭香外加上少許鹽裏烤熟入味,上菜時卧在油醋上的沙律菜上,顏色喜人,係夏日的獨特清爽味。最正的係蝦肉拼得上那種白水一燙而起的嫩質。龍蝦石鍋烏冬發出滋滋聲響,配上秘製龍蝦湯緩慢攪拌,散發出鮮香,配上煙韌烏冬,讓人無法拒絕的主菜。石鍋的溫度包裹海鮮(有青口,魷魚,木耳絲,粟米),食個時令人貼心暖暖。因為依個係第一個上菜,儲熱性能一流的石鍋能長時間保持食物溫度,同其他菜色一齊享用時不用擔心飯菜會冷掉。我呢杯Day Dreamer Hone

伴碟有蕃薯薯條同薯仔薯條兩種,仲有啲夠曬爽脆既沙律菜。

我呢杯Day Dreamer Honey細杯過Kama Magic Drunk,係Gin做底,集合檸檬同蜜糖,味道酸酸甜甜,杯邊有海鹽。

Kama Magic drunk 點菜時就好神秘,菜單上並冇講有雞尾酒的成份。佢係 Gin tonic 的變種,有時下流行的蝶豆花元素加平時配方- 杜松子酒(Gin),tonic water, 檸檬 同冰。配方極簡單,做壞做完美都很難,因為由酒的取材到細節上的處理都會影響最終感覺。杯邊上掛有甜甜的菠蘿,有一管檸檬汁插係酒入面,飲法玩味。

兩杯雞味酒就係夏末初秋之時,帶出一抹凉意。
2019-08-30
5 分鐘 (堂食)
2019-08-31 32 瀏覽
之前見到朋友食左個龍蝦餐,好吸引,今日一於來試試。這餐廳主打龍蝦食品而且是限量供應的,份量十足的龍蝦滙套餐($468),套餐包括龍蝦包、烤蒜蓉牛油龍蝦及龍蝦什錦海鮮石鍋湯烏冬(或飯)。我地揀左龍蝦什錦海鮮石鍋湯烏冬龍蝦掛在熱哄哄的石鍋上,賣相吸晴,鳥冬海鮮吸盡濃郁既龍蝦湯,美味可口。龍蝦包配薯條及蕃薯條軟熟麵包夾住彈牙肥美既龍蝦肉,配上特別既醬汁,啖啖肉口感大滿足。跟餐的日本甜番薯條亦是驚喜之作,香口鬆脆,味道比薯條甘香。烤蒜蓉牛油龍蝦 (半隻) 龍蝦肉爽口彈牙,每一口都食到蒜蓉牛油味,配上檸檬醬可提升鮮味。兩杯特飲Double Berries (Strawberry & Blueberry ) & Ms. Cakery (Strawberry & Cheese cake) 前者藍莓味重,有種藥水既味道。 後者士多啤梨味重,連cream 一齊食,好香滑。

我地揀左

龍蝦什錦海鮮石鍋湯烏冬

龍蝦掛在熱哄哄的石鍋上,賣相吸晴,
鳥冬海鮮吸盡濃郁既龍蝦湯,美味可口。

龍蝦包配薯條及蕃薯條

跟餐的日本甜番薯條亦是驚喜之作,香口鬆脆,味道比薯條甘香。

烤蒜蓉牛油龍蝦 (半隻)

兩杯特飲

前者藍莓味重,有種藥水既味道。

後者士多啤梨味重,連cream 一齊食,好香滑。

2019-08-31 184 瀏覽
最近友人黐咗線,成日話要食龍蝦,為咗塞住佢把口,唯有帶佢嚟到呢間專食龍蝦嘅餐廳。龍蝦匯 $468 我高度推薦大家一定要叫呢個set,有齊各種必食,價錢上慳一筆,兩人share剛剛好。個set包括三樣嘢。龍蝦包雖然不及日本名店Luke’s Lobster嘅份量咁誇張,但係都好足料,整體點埋個牛油檸檬汁食,味道再提升。烤蒜蓉牛油龍蝦雖然只得半隻,但!超!香!烤得入味而龍蝦又唔會煮得過熟。薯條有普通款同蕃薯條,不過有啲淋淋哋咁,再脆啲就更正。龍蝦雜錦海鮮石鍋湯烏冬上枱時個湯一路滾緊,淨係聽聲都食慾大增,龍蝦湯好濃郁鮮甜,忍唔住不停齋飲湯,唔會過鹹,飲完唔會口渴,雜錦海鮮都多款式。Good-Nite Dear $58 朱古力味再加咗baileys喺入面,面頭再鋪上燒過嘅棉花糖,好sweet嘅感覺,好啱女仔飲。Grapefruit & Passion Fruit Tea $48 顏色漸層做得好靚,飲落酸酸甜甜,食完濃郁湯烏冬後飲份外清新。需加一服務費,埋單2人約$630。如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
龍蝦包
烤蒜蓉牛油龍蝦、龍蝦包
薯條有普通款同蕃薯條,不過有啲淋淋哋咁,再脆啲就更正。
龍蝦雜錦海鮮石鍋湯烏冬
Good-Nite  Dear
需加一服務費,埋單2人約$630。
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
龍蝦包
烤蒜蓉牛油龍蝦、龍蝦包
龍蝦雜錦海鮮石鍋湯烏冬
Good-Nite  Dear
2019-08-29 34 瀏覽
和好友去了旺角這間出名食多款龍蝦🦞美食的餐廳晚餐。地點都好方便易找,就在波鞋街旁邊~平日夜晚都好full,好多人食!..餐牌好多龍蝦🦞食品選擇,我地㨂了一陣,最後決定試下龍蝦pizza再叫其他野食~..叫了3款野食,碟碟都份量頗大!小食:雙重炸薯條🍟配龍蝦芝士醬、黑松露芝士醬、蜜糖芥末醬 超大份!雙色薯條🍟係蕃薯條和薯仔薯條 最開心係有3款醬可以點🤤 我最喜歡蕃薯條點黑松露芝士醬,好香濃!薯仔薯條就點龍蝦芝士醬,味道好夾!..意式龍蝦海鮮薄餅🦞又要嘩!個pizza 有一上枱俾個龍蝦頭搞到我嘩左一聲,係薄脆嘅批,有龍蝦肉,蝦,魷魚,蜆肉等等!仲有黑橄欖,沙律菜!唯一係啲餡放得唔夠平均,我第一件食落冇龍蝦肉..威靈頓牛柳🐄我們都點了「是日精選」😋 是我每一次見到都會叫的威靈頓牛柳! 好好味!包在酥皮內的牛柳肉質鮮嫩,啖啖juicy! 配酥皮口感豐富,令人回味! ..加上點了的靚靚飲品~此餐值💯分!
平日夜晚都好full,好多人食!

叫了3款野食,碟碟都份量頗大!

小食:雙重炸薯條🍟
配龍蝦芝士醬、黑松露芝士醬、蜜糖芥末醬

超大份!雙色薯條🍟係蕃薯條和薯仔薯條

意式龍蝦海鮮薄餅🦞

威靈頓牛柳🐄

加上點了的靚靚飲品~此餐值💯分!

2019-08-26
2019-08-29 38 瀏覽
最近都和好嘢食有密切的關係, 意想不到旺角竟然有龍蝦控必去的地方。之前經過還沒有留意這一間食店,這一次真是大開眼界。因為朋友是龍蝦控,而我也很喜歡吃龍蝦,所以經朋友推介,去了這間樓上的食店 (接待處在下面的)。上到去環境不錯, 原本想試一下店舖當日的推介,但打開餐牌就看見這一個龍蝦滙套餐, 二人吃剛剛好,所以立即點了這一個。飲品也非常美, 影相拍照一流。首先這個龍蝦湯飯先上, 大家如果不吃飯可以改住烏冬, 但我覺得飯真是沒有選錯, 因為龍蝦湯非常入味, 吃到最後飯粒會完全把龍蝦湯的味吸收。龍蝦肉配合其他海鮮令到這個湯非常鮮甜。這個飯我們吃到底一粒也沒有浪費。哈哈。 又是打卡推介!之後龍蝦滙還有這個龍蝦包和焗龍蝦。龍蝦包是把整個龍蝦肉夾在中間, 好壯觀。咬著龍蝦包裝啖啖肉好爽好正。我初時以為是普通的包, 真係非常滿分。焗龍蝦出奇地龍蝦不乾身, 蒜蓉味不濃烈, 但令到龍蝦帶出原本的鮮味。單這個龍蝦滙已經積滿分了!這隻龍蝦真心不細隻~~而且還很有味!材料用料都很高質!真心推介大家來吃一吃!! 我們食到一半已經很滿座,所以下次來我都是早少少好了!

飲品也非常美, 影相拍照一流。

龍蝦肉配合其他海鮮令到這個湯非常鮮甜。

這個飯我們吃到底一粒也沒有浪費。哈哈。

又是打卡推介!

之後龍蝦滙還有這個龍蝦包和焗龍蝦。

龍蝦包是把整個龍蝦肉夾在中間, 好壯觀。

咬著龍蝦包裝啖啖肉好爽好正。

我初時以為是普通的包, 真係非常滿分。

單這個龍蝦滙已經積滿分了!

這隻龍蝦真心不細隻~~而且還很有味!材料用料都很高質!

真心推介大家來吃一吃!!
我們食到一半已經很滿座,所以下次來我都是早少少好了!
2019-08-21
2019-08-29 31 瀏覽
這間餐廳主食龍蝦🦞,慶祝我們的拍拖週年紀念,可惜去到當日,店員表示龍蝦未返貨,唯有選擇別的食物😔但估唔到,龍蝦以外的食物都非常美味。雙重炸薯條配龍蝦芝士醬、黑松露芝士醬、蜜糖芥茉醬($75)作為薯條控,一定不會放過品嚐薯條的機會,更開心的是有三種醬料可以選擇。最吸引的是黑松露芝士醬,配上薯條非常好味。吉列牛排配忌廉蘋果咖喱撈烏冬($148)吉列牛排外皮炸得很脆,肉質一般,不容易咬開,CP 值較低,但咖喱撈烏冬非常入味,味道濃郁。海膽忌廉蟹肉意粉($158)意粉煮得非常彈牙,很creamy,又不會太漏,每啖都有蟹肉,海膽非常新鮮,整個意粉的配搭非常好味。
但估唔到,龍蝦以外的食物都非常美味。

雙重炸薯條配龍蝦芝士醬、黑松露芝士醬、蜜糖芥茉醬($75)

吉列牛排配忌廉蘋果咖喱撈烏冬($148)

海膽忌廉蟹肉意粉($158)

• Apple Crumble
  • 海膽忌廉蟹肉意粉
2019-08-29 36 瀏覽
原來旺角山東街開左間以龍蝦主題既餐廳,今日同朋友特意去會一會先🍴🍴🍴由於兩個女仔所以點左三個菜都差不多🈵🈵.法國藍青口(500g)$208熱辣辣送上以檸檬酸配白酒青口夠新鮮味入味,份量足夠.黑松露野菌薄餅$148個人喜愛食黑松露,pizza以薄身製作,唔會膩.烤蒜蓉牛油龍蝦(half-size)$238:大大隻開邊龍蝦🦞🦞肉質都好鮮牛油味勁香👏🏻👏🏻👏🏻.Pineapple&mint tea $48咁熱既天氣緊係要整杯菠蘿特飲,唔會太甜岩哂我😋
法國藍青口(500g)$208
熱辣辣送上以檸檬酸配白酒青口夠新鮮味入味,份量足夠
黑松露野菌薄餅$148
個人喜愛食黑松露,pizza以薄身製作,唔會膩
Pineapple&mint tea $48
咁熱既天氣緊係要整杯菠蘿特飲,唔會太甜岩哂我😋
一個月一度嘅朋友聚會,當然要搵啲特別嘢食一下。今次朋友就推介咗喺鬧市入面嘅龍蝦店🦞🦞其實總括嚟講菜式唔算太多選擇,但最吸引到我哋嘅就係佢嘅龍蝦匯。龍蝦匯入面有龍蝦包、烤蒜蓉牛油龍蝦、薯條,同埋沙律。當然仲有唔同嘅醬汁點。但係大食嘅我哋對於單單一個龍蝦匯又點會夠食。之後我哋再嗌咗個龍蝦芝士Mac N Cheese(Risotto),仲有Nachos。個Risotto其實都幾好食,但龍蝦鉗其實都幾難開。講返龍蝦匯,佢嘅烤蒜蓉牛油龍蝦同龍蝦包真係好好味,尤其是龍蝦包,juicy得嚟又唔會話好重味精,包又好鬆軟,完全索哂啲龍蝦汁。結果我哋仲嗌多咗兩個龍蝦包添(當日買一送一)!總結嚟講,可能係見識少,香港的確無咩地方可以有咁多款龍蝦菜式選擇,而且價錢亦唔係貴,如果唔大食每人$200絕對落到樓。咁嘅質素的確少見。唯一挑剔係有個別菜式龍蝦份量其實唔多,如果係大食積記得叫龍蝦包,一嚟方面唔駛剝殼,二嚟大件夾抵食🦞🍞P.S. 平日夜晚有可能要訂位,因為舗位唔算大,有機會要排隊味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️

龍蝦匯

龍蝦芝士Mac N Cheese(Risotto)

味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️
性價比 ⭐️⭐️⭐️
5 分鐘 (堂食)
  • 龍蝦包
  • 烤蒜蓉牛油龍蝦
  • 龍蝦芝士Mac N Cheese
2019-08-26 42 瀏覽
早排聽朋友介紹話旺角有間餐廳係專食龍蝦。今日終於去試下啦。因聽朋友話呢間餐廳都幾爆,所以我約早一星期訂位。餐廳內好多擺設及裝飾都係用龍蝦及及藍色做主題,比人感覺都幾清新同似海洋feel龍蝦匯🦞 $468 (限量供應)龍蝦匯🦞內有三樣食品,包括龍蝦🦞包 + 烤蒜蓉牛油龍蝦🦞 + 龍蝦🦞什錦海鮮石鍋烏冬/飯烤蒜蓉牛油龍蝦🦞烤蒜蓉牛油龍蝦🦞,肉質好鮮甜外食落重有好香的蒜蓉味。加埋果龍蝦🦞頭勁多蝦膏,一個字來形容正正正👍🏻👍🏻龍蝦🦞包麵包加埋牛油烘得香脆,內餡係用原隻龍蝦🦞來拆肉,食落啖啖都係龍蝦🦞肉,加上薯條MIX蕃薯條甜甜地加咸咸地好龍蝦🦞什錦海鮮石鍋烏冬果湯飲落係係勁濃郁龍蝦鮮甜咊、內裹有勁多海鮮,內有青口、龍蝦、鳴門卷、粟米等,最正係烏冬,因烏冬吸收左龍蝦湯的鮮甜味,果龍蝦湯好飲到我直頭將所有湯到飲晒😻日式雞軟骨餃子 $48餃子外皮煎得香脆,內餡好Juicy,擺盤都好有心思Cookie & Mint $58本來諗住要來打卡呃LIKE ,但飲落幾好味。曲奇及薄荷味調校得好BalanceSunset - Chubby $58菠蘿沙杯飲落好重菠蘿,正,呢D天氣飲真係解暑聖物

龍蝦匯🦞 $468 (限量供應)

龍蝦🦞包

日式雞軟骨餃子 $48
餃子外皮煎得香脆,內餡好Juicy,擺盤都好有心思

Sunset - Chubby $58
菠蘿沙杯飲落好重菠蘿,正,呢D天氣飲真係解暑聖物

日式雞軟骨餃子

2019-08-19
日式雞軟骨餃子
  • 龍蝦匯🦞
  • Cookie&Mint$58
  • Sunset-Chubby$58
2019-08-25 39 瀏覽
一直都想試下這間Cafe,但經過上次摸門釘,決定今次要提早預約,可以和閨蜜一起品嚐這個豐富的龍蝦大餐!打開menu,其實選擇都好多,但決定點了這個龍蝦匯.有龍蝦包,半隻烤蒜牛油龍蝦和龍蝦什錦海鮮石鍋湯飯,一次過滿足到我三種滋味。龍蝦什錦海鮮石鍋湯飯真的用料十足,熱乎乎,香氣四溢,看到好大隻的龍蝦。龍蝦湯滿濃,而飯粒夠軟身入味,食下去鮮甜味美,更搭配了青口,蜆肉等海鮮.好豐盛的什錦海鮮湯飯!然後就來這個不得不拍照的.龍蝦包和半隻烤蒜牛油龍蝦.龍蝦包夠軟身,而且外脆內軟,表面烘得有點脆,也能沾上煉奶,令到味道更有層次感.內裡的餡料,都看到有龍蝦肉加上醬汁,想不到味道也很配搭.我很鐘愛這個龍蝦包。半隻烤蒜牛油龍蝦,已經看到好大隻,而且龍蝦拑也是啖啖肉,喜歡食龍蝦,真的不要錯過這菜式.肉質既彈牙鮮美,加上蒜蓉也能令到龍蝦更為惹味!同場還有薯條和蕃薯條,新鮮即炸,好食惹味,香脆爽身.食完一條又想再食多一條.好食又邪惡!和閨蜜各自點了一杯飲料.mint - Lemonade 薄荷和青檸的凍飲沙冰,清新感十足,很有夏日的感覺。Nutella Chocolate熱可可一杯,滿佈的棉花糖,既夢幻又可口,
一直都想試下這間Cafe,但經過上次摸門釘,
決定今次要提早預約,可以和閨蜜一起品嚐這個豐富的龍蝦大餐!

打開menu,其實選擇都好多,

但決定點了這個龍蝦匯.

有龍蝦包,半隻烤蒜牛油龍蝦和龍蝦什錦海鮮石鍋湯飯,
一次過滿足到我三種滋味。

龍蝦什錦海鮮石鍋湯飯

真的用料十足,熱乎乎,香氣四溢,看到好大隻的龍蝦。

好豐盛的什錦海鮮湯飯!

然後就來這個不得不拍照的.龍蝦包和半隻烤蒜牛油龍蝦.

內裡的餡料,都看到有龍蝦肉加上醬汁,想不到味道也很配搭.
我很鐘愛這個龍蝦包。

半隻烤蒜牛油龍蝦,已經看到好大隻,而且龍蝦拑也是啖啖肉,
喜歡食龍蝦,真的不要錯過這菜式.
肉質既彈牙鮮美,加上蒜蓉也能令到龍蝦更為惹味!

同場還有薯條和蕃薯條,新鮮即炸,好食惹味,香脆爽身.
食完一條又想再食多一條.好食又邪惡!

和閨蜜各自點了一杯飲料.

mint - Lemonade

薄荷和青檸的凍飲沙冰,清新感十足,很有夏日的感覺。

Nutella Chocolate

熱可可一杯,滿佈的棉花糖,既夢幻又可口,滿足到少女愛甜的芳心。

整體而言,Cafe 的服務都不錯,而且送餐速度都算不錯,食物質素令人有驚喜.
加上每份食物都有一份心思.飲料更是具有特色.有機會再去光顧。
行到邊食到邊~旺角。今天約朋友見面,剛巧有一橦大廈門外播放龍蝦食物相。他是一個🦞控,二話不說直接上餐廳。-餐牌有太多選擇,選擇困難症的我都不知道選什麼好🤔最後我們選擇了什麼也可以吃到的龍蝦滙。HK$468 Kama龍蝦滙~龍蝦包-麵包搽上牛油又烤至香脆,伴上啖啖龍蝦肉,又酥脆又彈牙的口感真是令人興奮🥰。烤蒜蓉牛油龍蝦(半隻)-龍蝦烤至剛好,肉汁多又浸滿蒜香牛油濃味😋。龍蝦雜錦海鮮石頭鍋烏冬-橙色的🦞湯底便知道龍蝦味重,我連湯也喝清光。烏冬質地非常滑加上有不同海鮮。這個份量剛剛足夠2人吃。另外蕃薯薯條-二款不同的薯條也是外脆內軟。蕃薯條非常甜,好吃停不到口。另外的薯條是沒有加鹽完全是我杯茶。-HK$58 Sparkle Apple~最初我也擔心青蘋果沙冰會否非常非常非常甜但呷一口後就已經令它改觀了。味道清新又消暑解渴。-HK$48 Strawberry Rose Tea~完全沒想過這杯茶是非常大杯,內有新鮮士多啤梨果肉,玫瑰花味與士多啤梨非常合襯。-我們安排坐半卡位,店內環境舒適又有一、兩個拍照留念位置。如果不介意可以像我一樣,帶著龍蝦頭拍照留念🤪。是日晚餐差不多六百幾蚊

HK$468 Kama龍蝦滙
Kama  龍蝦滙
龍蝦包及蕃薯薯條
蒜蓉牛油龍蝦
龍蝦海鮮雜咁石頭鍋烏冬

我們安排坐半卡位,店內環境舒適又有一、兩個拍照留念位置。
如果不介意可以像我一樣,帶著龍蝦頭拍照留念🤪。

是日晚餐差不多六百幾蚊
2019-08-19
Kama  龍蝦滙
龍蝦包及蕃薯薯條
蒜蓉牛油龍蝦
龍蝦海鮮雜咁石頭鍋烏冬
2019-08-24 47 瀏覽
呢度好出名係食龍蝦就一於同朋友嚟試吓啦!兩個人叫咗三個餸烤蒜蓉牛油龍蝦🦞,蒜蓉同牛油味完全滲入龍蝦度,龍蝦啖啖肉又鮮甜,仲有薯條配埋黑松露野菌pizza,皮薄夠脆,一個人食三件都不會太濟,香濃嘅芝士配上野菌同菜,再加埋黑松露口感好豐富,推介法國藍青口,兩個人叫咗中size,可選兩種醬汁,我就叫左白酒忌廉汁,大概有20隻,好入味又唔會太膩Nutella Chocolate唔係好甜,配埋面上嘅棉花糖,層次好豐富!埋單756元
呢度好出名係食龍蝦就一於同朋友嚟試吓啦!兩個人叫咗三個餸

埋單756元
2019-08-24 42 瀏覽
提到龍蝦一定會諗起Master kama🥰咁岩係旺角想食龍蝦包就上左去😆見到menu有個叫龍蝦匯🦞🦞🦞好吸引!468一個餐 包左3樣野1️⃣龍蝦什錦石鍋湯烏冬超足料!有蜆肉八爪魚青口龍蝦蟹柳🌽熱辣辣拎到出嚟仲識滾🤩🤩2️⃣烤蒜蓉牛油龍蝦夠入味😍蝦肉彈牙(建議加d檸檬汁🍋)3️⃣龍蝦飽最經典 個飽有烘到少少脆身之餘本身佢都好鬆軟 夾埋龍蝦 個sauce 同菜真係perfect池😋😋😋另外叫左飲品 平凡中帶點不平凡朱古力有朱古力碎係入面 上面仲加咗棉花糖🥳🥳
提到龍蝦一定會諗起Master kama🥰

咁岩係旺角想食龍蝦包就上左去😆
見到menu有個叫龍蝦匯🦞🦞🦞好吸引!
468一個餐 包左3樣野
1️⃣龍蝦什錦石鍋湯烏冬
超足料!有蜆肉八爪魚青口龍蝦蟹柳🌽
熱辣辣拎到出嚟仲識滾🤩🤩

2️⃣烤蒜蓉牛油龍蝦夠入味😍蝦肉彈牙(建議加d檸檬汁🍋)

另外叫左飲品 平凡中帶點不平凡
朱古力有朱古力碎係入面 上面仲加咗棉花糖🥳🥳