2012-02-29 54 瀏覽
第一次惠顧euro go go,點了一份芝士磨菇肉醬意粉及蜜糖雞翼。很喜歡這裡的芝士磨菇肉醬意粉,在面層舖上厚厚芝士,再加上香濃的肉醬,很美味。而蜜糖雞翼也做得不錯,很惹味,只是略嫌有點貴。
而蜜糖雞翼也做得不錯,很惹味,只是略嫌有點貴。
2012-02-28
  • 芝士磨菇肉醬意粉
2012-01-05 30 瀏覽
planned to have dinner after movie. it was near 6pm but their tea time lasted till 6, which meaned we can have an inexpensive dinner. ahhahaha1st set: fried chicken wing + garilc bread : my fd said they were good!tomato risotto : the rice was 'al dente' with a raw tomato flavour, quite nice, not as salty as those offered by other restaurants2nd set:mushroom and sauage spatgetti: just so-so. they use real tomato sauce, but not the salty canned sauce i saw the couple next to us have a dinner se

1st set:

2nd set:

i saw the couple next to us have a dinner set for 2 ($168 ), which includes salad, pizza, grilled chicken, spatgetti etc. may give it a try next time
2012-01-01
2011-11-17 25 瀏覽
突然好掛念Euro Go Go 的焗意粉,所以午餐轉戰於此。差不多二時,人潮漸散極易搵位。過往在此只食過菠菜雞皇意粉和蘑菇肉醬意粉,但從接觸蘑菇肉醬後,被深深吸引‧‧‧變成我在Euro Go Go的例牌菜了。滿滿的肉醬,沒帶一粒肥膏份量是多到是撈完意粉後還餘幾啖可以剩品嚐的,醬汁充滿濃濃的茄味,酸甜度剛好,既沒搶對方風頭,反之能亙相扶持。食過幾次,品質味道也沒變﹗現在意粉更可以轉螺絲粉,份量超多的,而螺絲粉比意粉的好處係,好讓肉醬﹑蘑菇及紅蘿蔔粒盡情攝入粉中每一個位置,令每一口也是香甜美滿午餐時段可以加$6成為餐,有沙律/蒜蓉包及汽水/湯,沙律是精裝版,但每樣菜都有少少,新鮮爽脆,算不錯。
午餐抵
變成我在Euro Go Go的例牌菜了。
次次都食你
滿滿的肉醬,沒帶一粒肥膏
最愛螺絲粉

次次都食你
最愛螺絲粉
  • 焗蘑菇肉醬
2011-09-16 13 瀏覽
屋企人一向都好中意食euro go go是日同媽咪外出shopping 下午茶時間好自然就泥左呢到3:30店內有唔少人 好在等左10mins就有位叫左通粉、香草汁海鮮意粉、煙肉蘑菇薯蓉、蜜糖雞翼飲熱檬茶及凍忌廉朱古力好濃蕃茄味 夠曬入味 酸酸地咁 nice !幾清唔會太濃味 唔錯呀薯蓉好香又滑 可惜有點乾身雞翼熱辣辣又好味 ! 次次泥都必定點 ! 正 !
屋企人一向都好中意食euro go go
是日同媽咪外出shopping
下午茶時間好自然就泥左呢到
3:30店內有唔少人 好在等左10mins就有位

叫左通粉、香草汁海鮮意粉、煙肉蘑菇薯蓉、蜜糖雞翼
飲熱檬茶及凍忌廉朱古力
通粉
好濃蕃茄味 夠曬入味 酸酸地咁 nice !
香草汁海鮮意粉
幾清唔會太濃味 唔錯呀
煙肉蘑菇薯蓉
薯蓉好香又滑 可惜有點乾身
蜜糖雞翼
雞翼熱辣辣又好味 ! 次次泥都必定點 ! 正 !
通粉
香草汁海鮮意粉
煙肉蘑菇薯蓉
蜜糖雞翼
2011-08-09 27 瀏覽
甚少吃Euro GoGo,每次經過也只會覺得是相當不健康的美式簡餐。另一原因是超級浪費,這裡大部份都是錫紙盤作器皿,店方省卻自已的清潔工夫卻製造無限量的垃圾,為環境做多一點,不想吃。五點半的鐘數想來個late-tea原來不易,餐廳很多都落場,快餐店又換了晚市餐牌,最後路過這六點才轉晚市的地方,就坐下來。始終敵不過心魔,只要了個焗西蘭花,大比吃的是mini size白汁香腸火腿蘑菇意粉配熱檸水。煙肉焗西蘭花在烚煮過程已變成淋到索水的鬆散狀態,可幸煙肉芝士份量足,撫順不滿,但白汁多的部份還是交由大比負責。白汁香腸火腿蘑菇意粉是下午茶size,約6吋的錫紙盤,份量不多,一見鋪面的芝士粉和白汁,小比就皺眉,但對家吃得飽足,只好放下成見,就當帶小朋友到麥當當吃Junk Food也可樂上半天吧。商場大裝修,燈光、空間感也大減,不自在。

2011-06-17 27 瀏覽
又到咗食lunch時候,行經Euro Go go,其實本身諗住食隔離嘅Riso Cafe,但我同啲fd都覺得好肚餓,而Riso 仲未開,所以選擇了Euro go go。雖然有午市套餐,但不覺得是特別優惠。最後決定唔揀套餐,而是我的例牌"煙肉磨菇薯蓉"加忌廉朱古力,total $49。而蒜蓉包係旁邊說要減肥的fd給我的,剛好我想增肥,故點了較heavy的薯蓉同忌廉朱古力,必有效當我興高采烈去點食物,點餐的員工是非常寸。首先我們想點食物,但係收銀度冇人,於是我哋叫係open kitchen 做緊野嘅女員工幫我哋落單,我哋都睇得出佢好唔願意咁,仲好唔耐煩咁聽我哋落單,最後仲del咃張單比我哋lo!等咗8分鐘,先黎忌廉朱古力,同朋友的蒜蓉包。忌廉朱古力好creamy ,個人認為好飲過sTARBUCKS 嘅mocha + cream。Cream亦唧得較靚。而蒜蓉包幾脆,香草味道很配,但牛油同蒜蓉有啲咸,而且有肥膩感等多2分鐘,薯蓉同友人嘅意粉都到,然後當然大囇芝士粉,落到遮住曬啲薯蓉著蓉上的煙肉切到好細粒,好方便淨係用spoon食,我都好快係5分鐘食光!overall,員工的態度令我好憤怒,雖然
雖然有午市套餐,但不覺得是特別優惠。

當我興高采烈去點食物,點餐的員工是非常寸。

等咗8分鐘,先黎忌廉朱古力,同朋友的蒜蓉包。

overall,員工的態度令我好憤怒,雖然食物質素中上,但服務扣了不少分,而下次再來,想試Riso Cafe有名的燴飯
2011-06-14
8 分鐘 (堂食)
  • 忌廉朱古力
2011-06-13 23 瀏覽
是日同朋友仔出市中行街街~去左Euro Go Go 食lunch^^因為貪佢地方夠令令~同埋未試過xD我係個到叫左個粟米雞皇意粉,朋友叫了芝士吞拿魚意粉^^其實仲有好多選擇~不過都係等下次再去食先算xb之後買完之後,,等野食尼^_______^佢個到話即叫即焗,所以時間耐小小,,,不過is ok~為左食好野,,等一陣都冇所謂啦尼到了~好香噴噴牙,,,忍吾住馬上問餐
是日同朋友仔出市中行街街~
去左Euro Go Go 食lunch^^
因為貪佢地方夠令令~同埋未試過xD
我係個到叫左個粟米雞皇意粉,朋友叫了芝士吞拿魚意粉^^
其實仲有好多選擇~不過都係等下次再去食先算xb
之後買完之後,,等野食尼^_______^
佢個到話即叫即焗,所以時間耐小小,,,
不過is ok~為左食好野,,等一陣都冇所謂啦

尼到了~好香噴噴牙,,,忍吾住馬上問餐

芝士吞拿魚意粉
粟米雞皇意粉
2011-06-11
芝士吞拿魚意粉
粟米雞皇意粉
2011-05-24 18 瀏覽
有2年冇去過了~ 佢地D蜜糖雞翼真的幾好食....但係E+同以前比....E+個D咸左D呀...大致上都OK! 但係冇以前咁吸引我去食咁JA.... 價錢方面就貴左好多了....唔係咁抵食....試就係值得一試...成日去食就唔係咁得啦...下午茶... 我同朋友2個人...每人叫個餐... 算係平D都around$40一個人了...仲要係好細碟....食午餐的我就唔見意去了...$40係食唔飽的呀....
有2年冇去過了~
佢地D蜜糖雞翼真的幾好食....
但係E+同以前比....
E+個D咸左D呀...
大致上都OK!
但係冇以前咁吸引我去食咁JA....

價錢方面就貴左好多了....
唔係咁抵食....
試就係值得一試...
成日去食就唔係咁得啦...
下午茶... 我同朋友2個人...
仲要係好細碟....
食午餐的我就唔見意去了...
$40係食唔飽的呀....
2011-05-17
  • 蜜糖雞翼
2011-05-06 23 瀏覽
醫肚都OK既, 好味就未講得上.下午茶餐都算底食, 食左個肉醬意粉加杯汽水都係28蚊.初初黎都見咁細碗以為實唔夠飽啦...(其實我係LATE LUNCH)原來都OK.食物質數真係冇咩特別.所以唔形容喇友人食左個茄牛通粉同薯仔皮, 個薯皮唔錯.想講下佢果度有位化曬妝, 茶曬粉, 眼影眼線既男服務員.係向出面執台既.我唔係性別歧視, 但係真係CAM得好緊要加埋佢D動作同語氣.忍唔住邊食邊笑...我都覺得自己好衰.
醫肚都OK既, 好味就未講得上.

下午茶餐都算底食, 食左個肉醬意粉加杯汽水都係28蚊.

原來都OK.食物質數真係冇咩特別.所以唔形容喇

友人食左個茄牛通粉同薯仔皮, 個薯皮唔錯.

忍唔住邊食邊笑...我都覺得自己好衰.
2011-05-05
2011-05-03 26 瀏覽
The appearance of the food is very poor. Service not good. The taste just acceptable, very common, not hot enough. I am so disappointed.
2011-05-01
10 分鐘 (堂食)
2011-03-05 15 瀏覽
叫坐個吞拿魚意粉,西蘭花同加左$8叫個香蕉pancake吞拿魚意粉普普通通,冇咩特別,不過我記得上年食吞拿魚意粉時d吞拿魚多好多ga個西蘭花,我食食下食到一舊係凍ge!係凍過室溫果種!!擺入口時嚇親,因為上面d汁係熱ge,真係估佢唔到....好彩只係其中一舊有呢個情況..咁就算啦香蕉pancake唔大件,有少少朱古力漿係面,賣相幾靚,食落都好味其實叫香蕉味就係因為怕芒果味會酸,或者蜜桃味會用罐頭蜜桃,所以香蕉味係冇死ge~冇叫野飲,叫埋就差唔多$100窮苦學生都係返學校飲水丫,個waiter哥哥都幾好,問我個pancake想即刻上,定係食完個意粉先上
叫坐個吞拿魚意粉,西蘭花同加左$8叫個香蕉pancake

好彩只係其中一舊有呢個情況..咁就算啦

冇叫野飲,叫埋就差唔多$100
窮苦學生都係返學校飲水

2011-03-03
2011-01-21 141 瀏覽
所謂服務是什麼?? 我今天從屯門分店的Euro gogo深深領略到。最近,我比較經常到那邊用膳,發現收銀職員已前後2次出錯單,及後有另一位職員(相信經驗比較豐富)走在他旁邊喝罵收銀員,我已很驚訝,因她竟然在顧客面前表現如此!!但是我並不太在意此事。但今天我遇到的事,卻是我感到很憤怒而不能不吐不快的。事緣我的兒子在進食時,我怕他尿片過重會尿濕褲子,結果我寧願在位子上給他很快的換尿片。當時更換後的尿片,我很快速的丟在地上(因沒有可能放在該店的坐位上,而當時我離垃圾桶不遠,打算及後會收拾),結果當我還在更換當中,有一位職員突然在我身後喝罵:"你唔好丟係地下,問我地攞膠袋丫!!"隨著就丟低一個膠袋在我桌面。我當時呆了,因為該職員所用的語氣非常不客氣,好像我做了一些很令人髮指的事!!該店的那位職員,事後我只記得她是紮著一條馬尾,沒有戴眼鏡,身份似在店內不差。請各位有去該店進餐的留意,切勿在該店丟低任何東西,以免遭受不必要的對待!!我亦已向有關當局反映意見,希望如果佢地唔可以俾客人無意丟野係地下的話,請張貼提示係當眼處。
2011-01-20
下午茶
2011-01-06 5 瀏覽
今日係平安夜.都係每年我同鄰居一聚既日子今年一位鄰居有事要做.得返兩個人"撐枱腳"我地7點度就去到3樓.點知冇哂位行左個round.終於見到有個空位~~我就去問有冇menuwaitress們都好有禮貌禁比我睇完就由鄰居去買.因為佢請 XDD肉醬意粉.呢間既意粉一向都係我既摯愛.如果係辣意粉我會更高興不過要就返我死黨呢Pizza半個.薄批一向嘛嘛.食左小小味道唔錯的.只不過我還是愛厚批忌薕朱古力.太多cream喇好濟..原本諗著飲湯.見成日黎都飲.就轉下飲野喇我決定下次都係飲湯好..euro go go既野食一向都唔錯價錢都唔會話太貴服務態度也不錯唯一係座位較小.唔太夠坐.而且每張枱之間既空間太小同人講野都驚嘈著隔離同比隔離聽到 :s
今日係平安夜.都係每年我同鄰居一聚既日子
今年一位鄰居有事要做.得返兩個人"撐枱腳"
我地7點度就去到3樓.點知冇哂位
行左個round.終於見到有個空位~~
我就去問有冇menu
waitress們都好有禮貌禁比我
睇完就由鄰居去買.因為佢請 XDD

不過要就返我死黨呢

Pizza半個.薄批一向嘛嘛.食左小小
味道唔錯的.只不過我還是愛厚批

忌薕朱古力.太多cream喇好濟..
原本諗著飲湯.見成日黎都飲.就轉下飲野喇
我決定下次都係飲湯好..

euro go go既野食一向都唔錯
價錢都唔會話太貴
服務態度也不錯
唯一係座位較小.唔太夠坐.而且每張枱之間既空間太小
同人講野都驚嘈著隔離同比隔離聽到 :s
肉醬意粉.摯愛
pizza
忌薕朱古力.太濟喇..
2010-12-24
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日
肉醬意粉.摯愛
pizza
  • 意粉
2010-12-16 22 瀏覽
食個tea set (其實係我的午餐)之前對euro go go既印象麻麻地.因為之前食過佢d意粉同薄餅都唔太好食.但係係呢一區又想食下cake就得呢間.cake既質素都算係唔錯.叫左個雙重朱古力蛋糕.朱古力味唔夠香濃.不過餅底同cream一層軟一層硬禁.口感唔錯而且又唔會太甜.加左個蜜桃茶,清清地.內有幾片"罐頭甜蜜桃".成個午餐都算係滿足
食個tea set (其實係我的午餐)

但係係呢一區又想食下cake就得呢間.
cake既質素都算係唔錯.
而且又唔會太甜.
2010-12-14
2 分鐘 (堂食)
2010-10-20 24 瀏覽
是日好早黎到,我地係第二台客點左白汁香腸火腿蘑菇意粉:冇咩特別,我瀋左好多芝士法式薯蓉焗田螺:我麻麻地好田螺,但朋友話好味蜜糖雞翼:好好味,好多蜜糖係底,好似唔洗錢咁下次要試其他意粉
是日好早黎到,我地係第二台客
點左白汁香腸火腿蘑菇意粉:冇咩特別,我瀋左好多芝士

法式薯蓉焗田螺:我麻麻地好田螺,但朋友話好味
蜜糖雞翼:好好味,好多蜜糖係底,好似唔洗錢咁

下次要試其他意粉
  • 蜜糖雞翼