2021-11-28
放假日,訓到自然醒,老公帶我去天水圍Flat Mountain Cafe食午餐。哩度空氣清新,環境寧靜舒適,係度品嚐美食令人有種好放鬆既感覺。Cafe有室外座位背後有花牆,室內也設有吧枱座位。餐牌都有不同選擇:All Day Breakfast 、Burger、Poked,飲品有不同coffee、花茶、梳打。食物方面我點左:車打芝士薯餅蝦肉漢堡配芥末蛋黃醬伴蕃薯薯條,哩個burger超級多蝦,賣相十分吸引,食入口鬆軟蝦彈牙,車打芝士薯餅配芥末蛋黃醬絕配,醬汁濃厚入味,仲有蕃薯薯條,邪惡得來又比較健康。飲品揀左熱朱古力,令我十分驚喜,😍熱飲朱古力都拉花,有兩個心形❤️❤️勁靚,唔捨得飲🙉老公叫左個All Day Breakfast-煙燻三文魚全日早餐,勁多野食,有磨菇、煙肉、牛油果、煙生文魚、茄豆、牛角包、炒滑蛋、沙津菜。飲品點左牛奶咖啡。食完正餐後,老公仲叫左Cafe甜點俾我品嚐,四款不同甜品係用生酮材料整成,食左唔怕肥。有迷您小Burger、士多啤梨cake、朱古力cake、百爵茶cake,賣相十分精美,鍾意食甜點粉絲不容錯過。Cafe侍應服務有禮,食物有水準,性價比高。
Cafe有室外座位背後有花牆,室內也設有吧枱座位。
Cafe侍應服務有禮,食物有水準,性價比高。