2022-05-14
🐮Beef ragu $118呢個應該係店既招牌,係𝐎𝐩𝐞𝐧𝐫𝐢𝐜𝐞都係熱門之選😲粗管通配上蕃茄肉醬,好強既掛汁🥹粗管通帶煙韌口感!牛肉碎炒得好香好重牛味🐮面上加左即溶芝士,更加豐富既口感😋味道偏濃味,我食到後期先覺得有啲咸同油膩,但整體都係好夾好好食😍🍝??? 𝐓𝐨𝐝𝐚𝐲 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 當日係咸蛋黃醬帶子扁意粉,佢好似每周都唔同,見佢ig定期會轉,所以我唔肯定呢家仲有冇🫣我覺得呢個意粉係癲左😂好好食!!每啖都食到咸蛋黃碎!!味道仲有啲奶油香😋雖然佢整到有少少乾身無咩汁有啲乾,但佢個配搭係天衣無縫🥹調味好出色,!帶子都大粒,煎得幾香唔錯。食完真係覺得好邪惡😂🍹??? 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐥𝐞𝐦𝐨𝐧𝐚𝐝𝐞 呢個都係期間限定飲品🤭真係唔知呢家仲有冇😂蝶豆花配上新鮮檸檬汁,自己倒落去,酸度由自己控制都唔錯😲超清新!!好岩我食完啲油膩感重既意粉,好飲😋☕️𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 咖啡味香濃,味道可以。
🍝??? 𝐓𝐨𝐝𝐚𝐲 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥
🍹??? 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐥𝐞𝐦𝐨𝐧𝐚𝐝𝐞
☕️𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞
咖啡味香濃,味道可以。