🎀尖沙咀。韓國人主理🇰🇷純白全層極寬敞韓燒店🐮🎀🪄店名* #GalbiTown🔮地址* 尖沙咀堪富利士道8號格蘭中心1樓🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$996.6 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_尖沙咀剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_韓國菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵琴日食完韓燒 今日再食多次😋今次黎到尖沙咀呢間都開左一段時間既地道韓國烤肉 一上到去比佢個空間嚇親😂因為全層都係呢間舖頭 以全白簡約裝修為主!店員老闆都係韓國人 就好似去左韓國當地一樣👍整體感覺好舒服~最搞笑系按鈴叫佢地 個鈴聲系牛叫🐮真係十級社死😂🍽️食物質素🍽️食物方面牛豬選擇唔算太多種類 但勝在質素好高 全部都十分地道 而且仲有店員專人幫忙燒 保證食物味道😍另外佢地份量都頗多 仲有提供外賣醃製肉類 如果中意餐廳調味都可以買翻去自己燒😆👀評分💖💖💖💖💖🪄小菜組合落單後就有各式各樣既小菜呈上 有雞蛋卷,魚板絲,泡菜,木耳,蘿蔔,蓮藕,水泡菜,沙律 果然十分豐富 我個人推介要試下雞蛋捲真係好好食😍另外佢地泡菜都好適合夾埋燒肉一齊食 解膩感😆👀評
🎀尖沙咀。韓國人主理🇰🇷純白全層極寬敞韓燒店🐮🎀

🪄店名* #GalbiTown
🔮地址* 尖沙咀堪富利士道8號格蘭中心1樓🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$996.6 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄小菜組合

🪄韓牛肉眼扒$340
另外就叫左呢款肉眼扒 份量都幾大塊~佢地用左平板燒 雪花唔算太多 所以唔會話太肥膩 店員燒後就剪成小放系隔座比我地食用 呢個設計十分貼心☺️肉眼扒肉質有咬口 入口牛味濃鬱 肉汁爆發口中 好幸福😍😙仲可以點上麻油&鹽 增加肉既香味💕

👀評分💖💖💖💖
🪄豬五花腩$168
另外五花肉都係韓燒店必食拉😆佢地呢款肥瘦相隔 比較中薄身 都係用左平板燒 仲有配埋燒熱的泡菜醬比我地~呢款肉質比較偏實 我更中意食更肥美既五花肉🤣呢款就稍微硬左少少 岩中意瘦肉既人士~

🪄調味牛肋骨肉$280
呢款上到黎卷埋一舊我以為系好細塊 點知原來攤長之後都幾多肉😍而且佢系刀切格紋好靚 呢款調味系帶微甜果味 所以食落好juicy 肉質一啲都唔硬 個人最中意呢款!

🪄水蕎麥麵$118
蕎麥麵配清爽湯底 蛋絲,青瓜,酸蘿蔔,肉片 份量頗多 一整碗都有好多碎冰 所以食用時相當有冰涼爽快感 岩曬而家炎炎夏日🌞而且湯汁酸酸甜甜 仲有爽口青瓜及酸蘿蔔 味道十分不錯👍

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

• 水蕎麥面
  • 前菜
  • 韓牛肉眼扒
2024-09-16 169 瀏覽
「生酮飲食」低碳飲食,目標吸收更多蛋白質,增加肌肉,減少進食碳水化合物,所以食肉獸都可以有靚靚Body出到尖沙咀,見到呢間餐廳好多韓國人幫襯,而且餐廳是由韓國人開辦,可以試到地道韓式燒肉👍🏻👍🏻👍🏻由韓國人負責接待及燒肉,有專人燒肉,每燒完一款肉,讓我們慢慢享用調味特選牛肋骨肉 $320使用了櫻花蜂蜜醃製的牛肋骨肉,肉質非常鮮嫩。韓牛新鮮肉眼 $340有身份認證,隨碟附有QR code可以scan肉的詳細資料,可以看到牛肉的來源地豬肋肉 $198有豐富的肉味,再搭配調味料🧂值得一試紫蘇油拌蕎麥麵 $128蕎麥冷麵拌入紫菜和紫蘇油,來提升風味,蕎麥麵健康且口感獨特,適合喜愛輕食的人。每張餐枱都有獨立平板點餐,再平板睇到餐廳有提供「冷凍包裝肉類產品」,喜歡韓式燒肉朋友,可以選擇外賣回家自製韓式燒肉餐廳亦都有提供「醬油蟹」,醬油醃製的韓國新鮮花蟹,下次有機會都想嘗試下😋https://www.openrice.com/zh/hongkong/r-galbi-town-%E5%B0%96%E6%B2%99%E5%92%80-%E9%9F%93%E5%9C%8B%E8%8F%9C-%E7%87%

調味特選牛肋骨肉 $320
使用了櫻花蜂蜜醃製的牛肋骨肉,肉質非常鮮嫩。

韓牛新鮮肉眼 $340

豬肋肉 $198
有豐富的肉味,再搭配調味料🧂值得一試

紫蘇油拌蕎麥麵 $128

餐廳亦都有提供「醬油蟹」,醬油醃製的韓國新鮮花蟹,下次有機會都想嘗試下😋https://www.openrice.com/zh/hongkong/r-galbi-town-%E5%B0%96%E6%B2%99%E5%92%80-%E9%9F%93%E5%9C%8B%E8%8F%9C-%E7%87%92%E7%83%A4-r803950
2024-09-15 188 瀏覽
餐廳空間感超大,舒適寬敞仲有房間好有私人空間,大多數食客都是韓國人,以為自己身處韓國🤗醬油蟹真係韓國美食之一,蟹膏滿滿撈飯簡直一流👍🏻韓牛生牛肉,又一韓國美食之首,配埋梨夾埋一齊食.正呀喂…最重要食材新鮮。海鮮煎餅,係我在香港食過最好食嘅煎餅,煎到一d都唔乾啖啖海鮮,你地食過就知我講咩🤩牛肉鍋裏面d牛肉多到不得了😂配埋小小韓國粉絲超正👍🏻餐前韓國小碟係免費🤩🤩🤩好多選擇添👉🏻👈🏻

醬油蟹真係韓國美食之一,蟹膏滿滿撈飯簡直一流👍🏻

牛肉鍋裏面d牛肉多到不得了😂配埋小小韓國粉絲超正👍🏻

餐前韓國小碟係免費🤩🤩🤩好多選擇添👉🏻👈🏻
2024-09-14 154 瀏覽
用「大滿足」都未完全形容到🥹真係食得好盡興(*ˉ︶ˉ*)舔舔脷! ! 清一色韓國店員,主要用英文溝通啊,不過落單就用平板~好方便👍🏻冇數針一共有10碟前菜、泡菜、沙律(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)有得refill ! 最中意水泡菜,仲有啲冰一齊上,酸酸甜甜,好開胃,爽口過傳統餣果款!嗌燒肉必食啊! 嗌左:生牛肉拌飯 $138 老公話要用生命推薦咁中意😂😂賣相靚~生牛肉新鮮(*ˉ︶ˉ*)加埋拼醬同埋大量蔬菜,入口又爽又甜又脆!下次仲要叫啊(*ˉ︶ˉ*)所有燒肉都有店員幫你燒~對火喉既掌握拿捏得啱啱好~亦會預留時間俾你用餐,一道接一道咁燒~ 濟州黑毛豬五花肉 $198食親韓燒都要有五花肉~呢款濟洲黑毛豬既肉味好濃,肉質爽彈,唔會油膩,燒完好香,油脂分布得好平均,包菜食一流!特選牛肋骨肉 $320好好味,爆汁!醃醬啱啱好,保留到牛味,肉質好腍~口感好厚實!專登叫多個蔬菜拌盤 $40一齊包肉食,有青陽辣椒又有紫蘇葉,my fav!! Lunch set $138 有齊大醬湯、炒牛肉、白飯(*ˉ︶ˉ*)以尖沙咀價錢嚟講,擽唔錢啊,份量都好足! 👍🏻另外仲有叫飲品,重點要講既係,佢地既杯係有冰鎮過! (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎

嗌左:
生牛肉拌飯 $138

濟州黑毛豬五花肉 $198

特選牛肋骨肉 $320

Lunch set $138

另外仲有叫飲品,重點要講既係,佢地既杯係有冰鎮過! (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)好細心!
2024-09-13 162 瀏覽
餐廳的氛圍相當雅緻,黑白餐桌與橙啡色椅子的搭配,加上良好的抽風設計,讓人感受到簡潔舒適的環境,比一般的燒肉店更像是一家高級西餐廳。前菜的八小碟風味獨特,款式多樣,讓人眼前一亮。海鮮煎餅外酥內嫩,帶有濃厚的海鮮鮮味,蝦、魷魚和青紅辣椒的搭配更是增添了風味。五花肉、豬頸肉和牛肋骨肉各具特色:主打濟州直送的黑毛豬五花肉,肉質鮮美,脂肪與瘦肉的比例恰到好處。經過燒烤後,脂肪微微融化,散發出誘人的香氣,鮮嫩的肉質與濃郁的脂肪完美結合。豬頸肉柔軟多汁,卻不油膩,搭配韓式辣醬、蒜蓉醬和芝麻油,讓每一口都充滿層次感。牛肋肉質地緊實,肉汁豐富,經過燒烤後散發出的烤肉香氣令人難以抗拒。外層微焦,內部則鮮嫩多汁,可能因為使用了梨汁醃製,帶有一絲甜味。這次我們沒有點生菜包,選擇洋蔥沙律及冰泡菜來搭配燒肉,意外地帶來了驚喜。洋蔥的清爽口感不帶辛澀,而冰泡菜的爽脆與微酸恰好與五花肉相得益彰。韓國籍的店員熱情友好,樂於介紹食材及分享燒肉的技巧,這裡絕對值得一試。

前菜的八小碟風味獨特,款式多樣,讓人眼前一亮。

海鮮煎餅外酥內嫩,帶有濃厚的海鮮鮮味,
蝦、魷魚和青紅辣椒的搭配更是增添了風味。

五花肉、豬頸肉和牛肋骨肉各具特色:

1K
2024-09-12 183 瀏覽
尖沙咀有唔少韓國餐廳,呢間最近新開張,由韓國人主理,主打韓牛燒肉,佔地8000呎,空間感十足,裝修簡潔,用平板電腦落單,晚上都幾多人食,但完全冇油煙味,適合聚餐。點完餐後會送上免費前菜,大部份都可以無限任添,款式多元化,而且味道都唔錯,淨係食嗰啲已經飽咗一半。平日午餐時段有套餐,夜晚主要都係燒肉為主,另外亦有鍋物等選擇。肉類方面要咗豬肋骨、五花肉同伊比利豬頸肉。店員會過嚟幫忙燒,服務周到,而且仲會擺盤,俾你影到靚一靚。個人最鍾意豬頸肉,入口即化,簡單調味已經食得,其他都夠腍身。小食要咗海鮮煎餅,薄身微脆,粉漿唔多,而且食落唔覺得油膩。另外有大醬湯,配料十足,飲落暖笠笠,調味啱啱好,撈埋碗白飯真係飽晒。最後飲埋支米酒,夠晒過癮。

2024-09-12 130 瀏覽
環境好乾淨,職員都係講韓文,感覺好似去左韓國咁,仲有oppa幫手燒肉,火候控制岩岩好,肉質靚之餘,仲可以食到牛肉最佳既熟度,超軟嫩🤤🤤.⭐️韓牛新鮮肉眼肉眼部位肉質比較軟淋,唔會過肥太多脂肪,食完唔會有好油膩既感覺🥰.⭐️韓牛新鮮板腱肉好高質既板腱肉,牛味濃,而且雪花分布平均,有爆汁既效果🥹 值得一試!.⭐️鐵板烤牛肉配嫩豆腐湯套餐Lunch Time時段,$138就包左一份烤牛肉、豆腐湯、白飯,份量十足!
⭐️韓牛新鮮肉眼
⭐️韓牛新鮮板腱肉
⭐️鐵板烤牛肉配嫩豆腐湯套餐
2024-09-10 333 瀏覽
心血來潮好想食醬油蟹,捉咗奴才爸同我去尖沙咀一間韓國餐廳試吓,入到餐廳發現原來好多韓國人幫襯,睇嚟呢間應該幾地道😌喺平板上點完菜之後好快就有幾碟唔同嘅前菜,有昆布、泡菜、木耳、鵪鶉蛋等,真係好有傳統地道韓國菜嘅feel👍🏻醬油蟹🦀醬油蟹已經全部處理好切開四份,而且見到超多膏🤩🤩底下仲有一碗飯同紫菜,會有店員幫手將啲蟹同蓋上既蟹膏刮乾淨再撈埋落啲飯度,唔使自己搞咁捩hea👍🏻蟹肉軟糯鮮甜唔會太咸,一隻唔係幾夠食🤭🤤辛奇湯🍲味道係好地道既韓國泡菜豆腐湯,入面好足料🤩如果唔食得辣嘅朋友就要留意,因為都比較辣,但係送飯嘅話就真係一流😋特選牛肋肉🐂呢款係餐廳招牌菜,用櫻花蜜糖醬醃製🍯韓牛牛脂分布比較平均,肉質軟滑得黎有咬口而且好juicy😋所用既燒網又同豬五花唔同,確係製作認真講究👍🏻濟州黑毛豬五花肉🐖有店員幫手燒我最欣賞🤭熟手燒至少可以確保唔會燒過龍😌雖然係五花肉部位,但係燒完見佢放上隔網上又唔係滴咗好多油出嚟,肉質軟熟唔肥膩,濟州黑毛豬果然名不虛傳😋🤑 人均消費:~$500🤩 推薦指數:9 / 10📍 餐廳資料:GALBI TOWN (尖沙咀)尖沙咀堪富利士道8號格蘭中心1樓☆.。.:*・°

醬油蟹🦀

濟州黑毛豬五花肉🐖
濟州黑毛豬五花肉

🤑 人均消費:~$500
🤩 推薦指數:9 / 10
📍 餐廳資料:GALBI TOWN (尖沙咀)
尖沙咀堪富利士道8號格蘭中心1樓

☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*
喜歡我的食評請Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.foodie

#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #尖沙咀美食 #韓國餐廳 #醬油蟹 #韓燒 #地道韓國菜 #GalbiTown
辛奇湯
特選牛肋肉
濟州黑毛豬五花肉
🍴前菜驚喜咗我!懷疑有6-8碟(冇認真數😳)竟然有辣蟹、唔同嘅蛋同泡菜,都幾有誠意🤣部分前菜仲可以任添🙊我都添咗幾次😂.🍴調味牛肋骨肉 呢款係韓牛🐄肉質細軟,充滿肉汁😋牛肉調味啱啱好,好似係用櫻花蜂蜜醃製🍯好惹味😍仲有店員幫你燒!所以熟度係啱啱好😋仲要都幾大舊👍🏼.🍴醬油蟹蟹跟一碗紫菜飯,好大碗🍚店員會問駛唔駛幫你撈🥣醬油偏甜,加埋一齊食到蟹嘅鮮甜,一啲都唔腥,蟹肉JELLY狀,仲好多蟹膏🦀好食!-💡因為餐廳好大,平日夜晚都有多過一半位剩😗.💡除咗多前菜,仲有水果送👍🏼.💡環境大但唔知點解間中有1-2隻野飛唻飛去😓不過可能因為果陣新開希望有改善😳-💎推介指數: 💎💎💎💎💡性價比:✨✨✨🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️(下次想多啲人食多啲嘢🤩)-
🍴前菜
🍴調味牛肋骨肉
調味牛肋骨肉
🍴醬油蟹
醬油蟹
💡因為餐廳好大,平日夜晚都有多過一半位剩😗
💡除咗多前菜,仲有水果送👍🏼
💎推介指數: 💎💎💎💎
💡性價比:✨✨✨
調味牛肋骨肉
2024-05-25 1346 瀏覽
朋友說這是一間正宗的韓國餐廳,連韓國人也大推!位於尖沙咀的韓國餐廳。😍環境不錯又夠大,枱與枱之間很闊落,大部份員工都是韓國人,小編也看到很多韓國人來光顧😱以平板電腦落單,員工會幫忙燒🤩不用擔心燒得不好吃。韓牛新鮮肉眼$380呢個價錢可以食到韓牛!真係好抵!質地鮮嫩多汁,同喺韓國食嘅感覺真係好似! 呢個價錢嚟講咁大份,又好味,絕對會因為呢塊韓牛嚟多幾次!🥰🥰🥰海鮮煎餅$138 個人覺得海鮮唔夠多,蔥嘅份量比較多。同時煎餅一夾就散開,好似麵粉比較多。個人不推介😞五花肉$168五花肉都好肥,好似相片咁多數都係皮同肥膏,咁啱呢一份五花肉嘅比例唔係咁好。但係職員都燒得好好食。都推介,亦都視乎彩數🤣調味牛肋骨肉$280 呢個牛肋骨肉都幾有驚喜,已經配上調味醬汁,更加惹味!不過肉質會比較韌,但牛尾會更濃郁。但係個人都係鍾意肉眼。咁大份,自己燒就得啦。好彩有職員幫手燒😂

以平板電腦落單,員工會幫忙燒🤩不用擔心燒得不好吃。

韓牛新鮮肉眼$380

• 韓牛里脊
  • 水冷麵
  • 嫩豆腐湯
2024-05-23 970 瀏覽
今次喺尖沙咀食韓燒,就一改平時淨係去某一條街度~可以試啲新嘢入到去餐廳嘅時候就點咗幾個例牌,分別就係肉啊、醬油蟹飯佢呢度嘅前菜極度之豐富,好少見韓國餐廳前菜已經係會有蟹??? 真係好有誠意跟住仲會有嚟到香港駐韓嘅店員,去幫你燒肉、處理食物,完全就係懶人食飯,冇用過自己個手同埋個腦去食嘢😂😂同大叔傾偈嘅時候更加發現佢都係韓國文化嘅忠實擁躉,傾吓韓星傾吓嘢食時間過得好快

入到去餐廳嘅時候就點咗幾個例牌,分別就係肉啊、醬油蟹飯

2024-05-23 949 瀏覽
見到呢間韓燒店網上面咁多好評所以就嚟試一試午餐一入到去12點幾得兩台食緊飯,成個餐廳嘅裝修有啲似醫院,感覺怪怪的,唔似一般嘅韓國餐廳另外唔知係咪啱啱開始做生意冇幾耐,iPad入邊冇午餐嘅選擇,跟住店員又好似唔知發生緊咩事咁,搞咗好一陣子先至落到單我哋兩個人叫咗一個冷麵,另外要咗一個泡菜湯配烤牛肉個冷麵味道正常冇咩特別另外唔記得咗影相嘅泡菜湯,好足料嘅,不過湯好少,煲得太乾個烤牛肉上枱嘅時候已經唔係好夠熱,但係味道係可以嘅整體嚟講冇覺得特別好食,不過價錢比起其他韓國餐廳偏貴少少
見到呢間韓燒店網上面咁多好評所以就嚟試一試午餐

我哋兩個人叫咗一個冷麵,另外要咗一個泡菜湯配烤牛肉

個冷麵味道正常冇咩特別

另外唔記得咗影相嘅泡菜湯,好足料嘅,不過湯好少,煲得太乾

個烤牛肉上枱嘅時候已經唔係好夠熱,但係味道係可以嘅

整體嚟講冇覺得特別好食,不過價錢比起其他韓國餐廳偏貴少少

2024-05-23 719 瀏覽
小白兔話想食正宗韓菜,朋友推介一間新開張的韓國菜。地方寬敞,近地鐵站,放工好快就到。有專人幫忙燒,坐定定等食就得。送上前菜,八小碟各有特色。第一次食醬油蟹,蟹肉入口就溶,夠辣,好特別特選牛肋骨鎮店食品,上等牛肋骨, 用蜂蜜醃製,肉質 嫩滑,肉汁豐富,甜而不膩。海鮮煎餅 香氣撲鼻煎餅,混合大量香蔥和海鮮,外脆內軟口感牛肋骨湯牛肋骨大份又多,牛肉味重,肉軟淋。湯底還有幼滑韓式粉絲韓牛前胸牛肉薄身牛,牛肉味重,油脂較多,燒後香氣撲鼻有燒肉當然要有啤酒 啤一啤去透心涼
小白兔話想食正宗韓菜,朋友推介一間新開張的韓國菜。

送上前菜,八小碟各有特色。

第一次食醬油蟹,蟹肉入口就溶,夠辣,好特別

特選牛肋骨

海鮮煎餅
香氣撲鼻煎餅,混合大量香蔥和海鮮,外脆內軟口感

牛肋骨湯
牛肋骨大份又多,牛肉味重,肉軟淋。湯底還有幼滑韓式粉絲

韓牛前胸牛肉
薄身牛,牛肉味重,油脂較多,燒後香氣撲鼻

有燒肉當然要有啤酒 啤一啤去透心涼
2024-05-22 603 瀏覽
尖沙咀有間有韓國人主理嘅燒肉點,全店約8000尺,佢哋嘅牛肉全部都係直接由韓國入口,可以食到正宗韓牛!而且佢哋會送超多款前菜!佢哋嘅泡菜都好好味,燒肉一齊食好正😚而且阿燒肉佢哋會有專人幫手,我哋坐喺度等食就得~❥濟州黑毛豬新鮮五花肉 $198五花肉係原條上燒嘅時候先幫你剪開燒得兩面金黃好香脆,油脂逼曬出嚟配埋餐廳特調醬汁,好好味🤤❥特選牛肋骨肉 $320特選牛肋骨肉喺餐廳嘅招牌肉質好軟身,牛肉味好香用咗櫻花蜂蜜腌製食落好入味,口感微甜~不愧係招牌🥰❥水冷麵 $118水冷麵配咗青瓜絲同一塊牛肉味道酸酸甜甜口感冰涼麵條好有彈性好消暑開胃😋❥醬油蟹 $270醬油蟹食落鮮甜好多蟹膏肉質好似果凍咁配埋紫菜飯好夾!

❥濟州黑毛豬新鮮五花肉 $198

五花肉係原條上
燒嘅時候先幫你剪開
燒得兩面金黃
好香脆,油脂逼曬出嚟
配埋餐廳特調醬汁,好好味🤤

❥特選牛肋骨肉 $320

特選牛肋骨肉喺餐廳嘅招牌
肉質好軟身,牛肉味好香
用咗櫻花蜂蜜腌製
食落好入味,口感微甜~
不愧係招牌🥰

❥醬油蟹 $270

醬油蟹食落鮮甜
好多蟹膏
肉質好似果凍咁
配埋紫菜飯好夾!
2024-05-21 617 瀏覽
餐廳好大,店員話有成8000呎,白色裝修,好光猛好乾淨,坐位闊落舒服,枱同枱之間有距離,抽煙好好,店內完全唔油煙👍🏻清一色韓國店員,平板電腦落單方便👍🏻有7碟精緻前菜,可refill,如果order燒肉,另外仲有多2碟特別嘅前菜:水泡菜同辣醬生蟹;水泡菜好少地方有得食,酸多過辣,好開胃。辣醬生蟹,雖然都幾辣,不過都食到生蟹超新鮮💯醬油蟹 $270韓國花蟹好鮮甜,以前食過嘅醬油蟹個醬油通常都偏咸,呢個醬油完全唔太咸,可食到蟹嘅鮮味,超正💯💯💯特選牛肋骨肉 $320櫻花蜂蜜醃製,醃醬唔會太重味蓋過牛味,肉質好腍好滑,牛味濃,仲幾厚㖭,好🉐💯💯濟州黑毛豬新鮮豬頸肉 $218豬肉味濃,油脂好平均,肉質彈嘅,新鮮👍🏻燒完好香,一啲都唔覺油膩😋包肉蔬菜 $40菜超新鮮,生菜咬到「索索」聲😜米酒 $88食燒肉配米酒👍🏻👍🏻特別要提嘅係店員服務及態度超讃,全程幫忙燒肉,好有心機,仲幫手撈埋蟹羔💯💯💯超級推薦💯💯💯

清一色韓國店員,平板電腦落單方便👍🏻

醬油蟹 $270
特選牛肋骨肉 $320
濟州黑毛豬新鮮豬頸肉 $218
包肉蔬菜 $40
菜超新鮮,生菜咬到「索索」聲😜
包肉蔬菜
米酒 $88
食燒肉配米酒👍🏻👍🏻

超級推薦💯💯💯
包肉蔬菜
  • 醬油蟹,特選牛肋骨肉,濟州黑毛豬豬頸肉,