2019-11-06
今晚黎到一間好有feel既「Glasshouse 」,一黎到門口聽到落pub的音樂,成個人不其然也high起來🥰🌟椰香青咖喱青口·蜆$128🌟難得有mix既海鮮,又有最鐘意食既蜆,當然不能錯過啦😝個椰香青咖哩汁好香濃,椰香味好重😋而且仲有三片多士,用黎點青咖哩汁,更美味☺️🌟酥炸黑椒魷魚配韓式泡菜醬$88🌟魷魚炸得好酥脆,份量十足,就咁淨食都已經好夠味;點了韓式泡菜醬,辣辣地,更加過癮😉🌟泰式炒手工墨汁麵配溫泉蛋$128🌟個人最愛係呢個「Pad Tai」,加了溫泉蛋,口感更香滑,Pad Tai 都好夠獲氣😋🌟美國頂級西冷配秘製京醬$268🌟秘製京醬味道是甜甜的,好特別,我同朋友揀了五成熟,肉質好juicy,旁邊配菜都好豐富,食完已經要投降了,食不到甜品😣🌟荔枝玫瑰冰茶$58🌟荔枝味偏重的,味道都頗甜,鐘意荔枝特飲的,可以order呢杯冰茶試試😋今晚美足不足的是差一杯有酒精的飲品🤪
🌟椰香青咖喱青口·蜆$128🌟
🌟酥炸黑椒魷魚配韓式泡菜醬$88🌟