2019-06-21
今日同仔仔去 TKO Goobne Chicken 食佢最鍾意的韓國烤雞。烤雞我自己本身都幾like因爲不經油炸所以不油不膩感覺健康又美味。我地見到新出左個 《UFO fondue》超吸引!個盤好似 UFO 咁,中間係芝士,圍著滿滿的雞腿。雞腿:六種口味中揀兩種:我地揀左《三重芝士烤雞》和 《果味醬油蒜香烤雞》《三重芝士烤雞 》外脆內嫩,十分惹味。每隻雞腿鋪上3種滿滿的芝士粉:車打芝士,忌廉芝士,藍紋芝士,滋味無窮。再沾上中間的芝士,拉芝士效果十足,可以說是 double cheesy!!《果味醬油蒜香烤雞》清新而香濃的蘋果檸檬醬汁配上陣陣蒜香,甘甜又醒胃。是多種烤雞口味中我最喜歡的!在點上中間的芝士醬味道更加豐富!口感十足!好正!另外我地還點了一個《烤雞午市套餐》,十分豐富,有魚糕湯,凱薩沙律,半隻烤雞(有骨或無骨)配薯角和白飯,飲品。先上的是魚糕湯和凱撒沙律。魚糕湯有兩篇厚厚的魚片。魚片煙煙 un un 很好食。凱撒沙律拌上蛋黃醬酸酸甜甜很開胃。烤雞味道我地揀左《火山烤雞》味道十分火辣,很能刺激味蕾!飲品揀咗 Coke Zero. 烤雞配汽水簡直一流!這餐飯大家都食得十分滿意,不久
我地見到新出左個 《UFO fondue》超吸引!
個盤好似 UFO 咁,中間係芝士,圍著滿滿的雞腿。
《三重芝士烤雞 》
《果味醬油蒜香烤雞》
烤雞味道我地揀左《火山烤雞》味道十分火辣,很能刺激味蕾!
飲品揀咗 Coke Zero. 烤雞配汽水簡直一流!
這餐飯大家都食得十分滿意,不久將來會再來幫襯的!