餐廳: Green Waffle Diner (希慎廣場)
資訊:

2023-12-19 2818 瀏覽
小清新風格嘅cafe Green Waffle Diner一直都想試吓,今次嚟到銅鑼灣希慎廣場分店,換上聖誕風新裝🎄幾有氣氛。Lunch set性價比都唔錯🤑包括主菜、餐湯/沙律、filter coffee、窩夫,而且餐牌有生酮、無麩質選擇,切合唔同人需要🫶🏻是日餐湯🎃南瓜湯幾creamy。生酮科布沙律其中一款生酮選擇,鋪滿唔同顏色食材,好似芝士、雞肉、香脆煙肉粒、麵包粒等,好繽紛好吸引😻😻Kefir Ranch醬汁係自家製,有啲似ceasar salad醬汁味道,配沙律菜一流👍🏻斑蘭窩夫半份套餐附送,半份都唔細,窩夫口感做得好好😋邊位好鬆脆如餅乾,中間帶一定嘅鬆軟感覺。不過班蘭味🍃就未算十分突出。窩夫預先淋上黑糖蜜,建議可以另上,等客人可以先嘗窩夫原味,再按自己喜好淋上醬汁。Filter Coffee跟套餐免費添飲filter coffee☕️來自星級咖啡品牌Blooms Coffee,帶較深嘅烘焙香氣,幾解膩。人均消費:$140推介指數(10分為滿分):7.5分

是日餐湯
🎃南瓜湯幾creamy。

生酮科布沙律

斑蘭窩夫半份

Filter Coffee

人均消費:$140
推介指數(10分為滿分):7.5分
2023-12-18
在希慎廣場算老臣子的 ɢʀᴇᴇɴ ᴡᴀғғʟᴇ ᴅɪɴᴇʀ翻新前常去吃 翻新後卻一次也沒去過以前在面向玻璃的高桌位置 現在全轉成卡座還有半開放式的用餐空間餐廳招牌當然是各式窩夫還有人氣的鑊仔餐點 生酮餐單等等最近還推出了夏日限定菜單呢𓋪 ᴘʀɪɴᴄᴇss ᴏᴄᴇᴀɴ sᴍᴏᴏᴛʜɪᴇ ʙᴏᴡʟ顏色看起來超驚艷的果昔碗!以超級食物 - 藍螺旋藻打造夏日海洋藍色底層有菠蘿 芒果 杏仁奶製成冰爽沙冰ᴛᴏᴘᴘɪɴɢs 配以亞麻籽 穀麥片等質感像沙冰和乳酪的混合 菠蘿味道相對突出整體是個清新解膩的組合呢 ~ 𓋪 焗芝士西蘭花及椰菜花價錢只售 ʜᴋᴅ 𝟸𝟾 !性價比超高啊 對於我超愛吃椰菜花的人 簡直恩物經過車打芝士和巴馬臣芝士烤焗後 蔬菜質感頗軟身 但還是吃得到椰菜花的甜味𓋪 ᴍᴀᴄ & ᴄʜᴇᴇsᴇ sᴋɪʟʟᴇᴛ ( ʙᴀʙʏ sɪᴢᴇ )邪惡的芝士通心粉用上火熱鑊仔保持熱度配以大量鹹香美式芝士烤焗形成拉絲重口味的芝士份量甚至比通心粉還多強烈建議兩至三人點一份 ʙᴀʙʏ sɪᴢᴇ 就恰好了𓎾 ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴᴏ𓎾 ᴀᴅᴀᴘᴛᴏɢᴇɴɪᴄ ʟᴀᴛᴛᴇᴀᴅᴀᴘᴛᴏɢᴇɴɪᴄ 是種植物物質含銀杏
在希慎廣場算老臣子的 ɢʀᴇᴇɴ ᴡᴀғғʟᴇ ᴅɪɴᴇʀ
翻新前常去吃 翻新後卻一次也沒去過
以前在面向玻璃的高桌位置 現在全轉成卡座
還有半開放式的用餐空間

餐廳招牌當然是各式窩夫
還有人氣的鑊仔餐點 生酮餐單等等
最近還推出了夏日限定菜單呢
顏色看起來超驚艷的果昔碗!
以超級食物 - 藍螺旋藻打造夏日海洋藍色
底層有菠蘿 芒果 杏仁奶製成冰爽沙冰
ᴛᴏᴘᴘɪɴɢs 配以亞麻籽 穀麥片等
質感像沙冰和乳酪的混合 菠蘿味道相對突出
整體是個清新解膩的組合呢 ~
𓋪 焗芝士西蘭花及椰菜花

這次沒有吃到人氣的窩夫甜品有點可惜
啊 還有鑊仔薯粒也是超想安可的
下次去銅鑼灣可以再戰一回
2024-05-24
呢間餐廳係主打精美嘅美式餐點 結合加拿大式同美式傳統美食 提供多元化菜式 今個夏日就推出季節主題藍螺旋藻菜式喔-🥞彩虹班戟($158)四層班戟配搭新鮮水果仲有自家製藍螺旋藻棉花糖色彩繽紛賣相超吸引打卡呀😍班戟分別係原味、斑蘭、紅龍果&藍蜾旋藻藍蜾旋藻係super food 有助支持免疫系統同促進整體身體健康喔💕🧇自製棉花糖石板街窩夫($103)窩夫新鮮熱辣即製面頭有杏仁片、棉花糖,朱古力粒口感豐富配上冰凍嘅雪糕入口冰火交融,好爽呀😆☕️Adaptogenic 鮮奶咖啡($47)添加健康植物物質有助我增加身體免疫力🫖有機伯爵紅茶($43)茶味香醇濃郁餘韻悠長
呢間餐廳係主打精美嘅美式餐點
結合加拿大式同美式傳統美食
提供多元化菜式
今個夏日就推出季節主題藍螺旋藻菜式喔

🥞彩虹班戟($158)
四層班戟配搭新鮮水果
仲有自家製藍螺旋藻棉花糖
色彩繽紛
賣相超吸引打卡呀😍
班戟分別係原味、斑蘭、紅龍果&藍蜾旋藻
藍蜾旋藻係super food
有助支持免疫系統同促進整體身體健康喔💕

🧇自製棉花糖石板街窩夫($103)
窩夫新鮮熱辣即製
面頭有杏仁片、棉花糖,朱古力粒
口感豐富
配上冰凍嘅雪糕
入口冰火交融,好爽呀😆

☕️Adaptogenic 鮮奶咖啡($47)
添加健康植物物質
有助我增加身體免疫力

🫖有機伯爵紅茶($43)
茶味香醇濃郁
餘韻悠長
想吃甜品但又想無負擔感?☺️ 銅鑼灣最近有餐廳推出夏天限定Menu,以藍螺旋藻做主題,營養價值高的Super Food🫶彩虹Pancake ($158)由4款Pancake味道組成:原味、藍螺旋藻、斑蘭、紅肉火龍果班戟,頂層再加上士多啤梨、藍莓、覆盆子、青蘋果、自家製藍螺旋藻棉花糖和鮮忌廉~ 藍螺旋藻含有豐富的蛋白質及維生素,非常有營養價值👍 Pancake口感鬆軟綿密~至於他們的全新鮮奶咖啡Adaptogenic Latte($47),加了適應原(Adaptogens)及數款有機認可全食蘑菇到咖啡中,令咖啡都變得有營養☕️餐廳位於銅鑼灣希慎廣場13樓,地點方便,而且採光度好,行完商場來嘆嘆下午茶吧!☕️▫️▫️▫️▫️▫️🗺️ 📍 Green Waffle Diner (希慎廣場) (銅鑼灣) 銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1303號舖

▫️▫️▫️▫️▫️

銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1303號舖
同朋友行街發現我哋平時去開嘅Green Waffle Diner出咗夏天限定menu食物都係海洋一般嘅藍色🌊所以就去咗食brunch🌤️原來係用藍色螺旋藻做,佢係superfood有豐富蛋白質、維生素、礦物質同抗氧化物,有助支持免疫系統和促進整體身體健康☀️🌈彩虹班戟有原味、藍螺旋藻、斑蘭、紅肉火龍果pancake,上面再有士多啤梨、藍莓、覆盆子、青蘋果同自家製藍螺旋藻棉花糖,健康得嚟pancake鬆軟仲要每層都唔同味夾埋好特別🤩🥑牛油果煙三文魚waffle分別配上牛油果同煙三文魚上面仲有流心水煮蛋,下面waffle外脆內軟,當brunch最正。☕️Adaptogenic 鮮奶咖啡加入Adaptogens同數款有機認可全食嘅蘑菇入咖啡中,適應原是一種植物物質幫我哋應對焦慮同並增強身體免疫力,真係越飲越健康💪🏻

🌈彩虹班戟

🥑牛油果煙三文魚waffle

☕️Adaptogenic 鮮奶咖啡
2024-05-15 76 瀏覽
今日下午帶兩小朋友去銅鑼灣利園室內遊樂場玩完,跟住就行去希慎廣場搵食,順便慶祝母親節;見到13樓有間親子餐廳,開放式設計,環境好開揚😍8安士安格斯封門柳配阿根廷青醬和薯蓉封門柳肉味濃郁,肉質嫩滑,配上特製青醬酸酸甜甜好開胃烤卡津雞肉薯粒鑊仔餐廳招牌菜式之一,薯仔切成一粒粒,面上鋪有兩隻半生蛋和滿滿芝士好惹味;雞肉份量充足👍士多啤梨大黃醬配雪糕waffle用全麥和蕎麥製成,口感特別😍配上朱古力雪糕一齊食,層次豐富滿足

8安士安格斯封門柳配阿根廷青醬和薯蓉
封門柳肉味濃郁,肉質嫩滑,配上特製青醬酸酸甜甜好開胃

烤卡津雞肉薯粒鑊仔

士多啤梨大黃醬配雪糕
2024-05-12
母親節
  • 烤卡津雞肉薯粒鑊仔
  • 窩夫
2024-04-29 161 瀏覽
|牛油果煙肉蛋窩夫|.今日決定做半日文青行完誠品就上左去食Green Waffle💕.星期六、日有專屬既Brunch Menu呢個打卡非常靚既窩夫最驚喜既地方係佢可以選擇要Keto生酮飲食版既窩夫底生酮飲食成日都聽到但一塊無糖、無麩質、低碳水既窩夫究竟係點既味道未試過Keto Diet既我完全想像唔到所以更加驚喜加倍🤣因為比我想想像中好食💕佢比一般窩夫少左牛油既味道但依然非常鬆軟而且竟然有少少甜甜地係好食架😆.之後配上一隻完美既流心蛋黃焗得香脆既煙肉同埋新鮮creamy既牛油果🥑係營養balance又健康既靚靚午餐選擇❤️.*自費聲明:是次到訪所有支出均為自費,並未接受任何款待或邀約,特此聲明。
|牛油果煙肉蛋窩夫|
今日決定做半日文青
行完誠品
就上左去食Green Waffle💕

星期六、日有專屬既Brunch Menu
呢個打卡非常靚既窩夫
最驚喜既地方
係佢可以選擇要Keto生酮飲食版既窩夫底
生酮飲食成日都聽到
但一塊無糖、無麩質、低碳水既窩夫
究竟係點既味道
同埋新鮮creamy既牛油果🥑
係營養balance又健康既靚靚午餐選擇❤️

*自費聲明:
2024-04-26 134 瀏覽
啱啱星期日 我哋去左Green Waffle Diner 食埋lunch😋 呢間餐廳有埋開心兒童餐 而且仲有創意填紙 可以一路係度畫🎨咗1個兒童餐同兩個主食 仲要幾好食😳🧇新鮮水果配窩夫窩夫上配有多種新鮮生果🍓 賣相十分吸引🤩 呢個窩夫仲要係即叫即做😍 食落外脆內軟 牛油甘味勁香 仲好鬆化!Noah全部清晒🐟 Fish and Chips 啤酒脆漿銀鰽魚炸魚薯條我一向最愛經典嘅炸魚薯條😳 Green Waffle Diner呢款fish & chips 好特別🤩 用啤酒配脆漿炸嫩滑嘅銀鰽魚 炸到金黃色😍 食落脆卜卜 魚肉幼滑且鮮美🌭 費城牛肉芝士熱狗呢款熱狗係用原片牛肉燒熟 再配上芝士同洋蔥🧅 食落口感好豐富🤤 食落肉味香濃而且超足料!芝士嘅鹹香味加埋一絲絲嘅洋蔥 超有咬口 配埋醬料令成個配搭好出色!

🧇新鮮水果配窩夫

🐟 Fish and Chips 啤酒脆漿銀鰽魚炸魚薯條

🌭 費城牛肉芝士熱狗
2024-04-24 131 瀏覽
我哋weekend下晝多數唔煮飯,會帶佢哋出去餐廳食,上星期去開銅鑼灣希慎行街,見到Green Waffle Diner 有開心兒童餐食,仲要好抵呀,只係$58!!所以即刻試吓😋入到去叫完餐之後,哥哥俾咗一張填色紙同顏色筆我哋🎨可以俾小朋友邊等嘢食邊畫畫,Keira 即刻好開心可以發揮創意👩‍🎨我哋今次叫咗一個兒童餐👧🏻同埋兩個主菜,仲有甜品!🍽️樣樣都咁好食,等我又分享吓食咗啲咩啦🙌𝕂𝕚𝕕𝕤 𝕞𝕖𝕟𝕦:自家製肉醬意粉,配橙汁🍝🧃肉醬意粉一向係Keira 最愛, 呢個肉醬意粉雖然細細碟,但係醬汁非常豐富,仲有好多芝士喺上面添🧀媽媽都偷食咗真係好好味🤤𝕞𝕒𝕚𝕟:烤雞肉薯粒鑊仔🥔🐓呢個係連鑊仔上菜,賣相一流😍中間一隻留心蛋真係勁吸引,雞肉每一舊細細件唔使切,肉質嫩滑多汁,薯粒嘅份量比我想像中多,每一粒都炸到好脆口,加埋芝士真係正到爆👍銀鰽魚炸魚薯條🐟🍟呢度菜係爸爸飛弗,鰽魚炸得非常香脆,魚肉非常嫩滑又無骨,啱晒小朋友食!再加埋我哋好鍾意嘅粗薯條,正呀😍𝔻𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥:班蘭班戟呢個賣相真係一百分💯喬媽本身係pancake 控,對於靚嘅pancake成日都忍唔住要食😚所以即使係lunch tim

𝕂𝕚𝕕𝕤 𝕞𝕖𝕟𝕦:
自家製肉醬意粉,配橙汁🍝🧃

𝕞𝕒𝕚𝕟:
烤雞肉薯粒鑊仔🥔🐓

銀鰽魚炸魚薯條🐟🍟

𝔻𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥:
班蘭班戟
呢個賣相真係一百分💯喬媽本身係pancake 控,對於靚嘅pancake成日都忍唔住要食😚所以即使係lunch time都要叫一個嚟試吓🤭結果真係好有質素呀,班蘭味好清新,仲好香牛油同蛋味,好想再encore🥰

呢個午餐真係食得好滿足呀😍埋單嗰陣哥哥仲送咗一張刮刮咭俾我哋,原來只要消費滿$350會送一張刮刮咭可以贏獎品喇🎁大家快啲去又食又又拎啦😝

𝔾𝕣𝕖𝕖𝕟 𝕎𝕒𝕗𝕗𝕝𝕖 𝔻𝕚𝕟𝕖𝕣
📍銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1303號鋪
  • 班蘭班戟
  • 烤卡津雞肉薯粒鑊仔
2024-04-21 125 瀏覽
♦️Green Waffle ♦️希慎廣場對上一次去Green waffle 都係2/3 個月內的事,今次帶男朋友來吃下午茶。座位不少,但坐得幾迫夾。可以自助落單,基本上上菜都好快速。🧇 窩夫即點即做,熱辣辣好好食三文魚、牛油果 Egg Benedict 窩夫三文魚、牛油果各一加上水波蛋水波蛋做得完美,籖下看著蛋液流下時簡直賞心悅目,加上香脆的窩夫,非常好吃。Cappuccino 冇拉花,酸和苦度也平衡,正常發揮。唯獨有個男waiter 串串共,叫佢落單好吾願意,仲要串我地「你地加單自己掃barcode 」就即刻走咗去,真心趕客😕香港飲食業就係比依啲人玩死,間餐廳做幾多marketing 都冇用。
♦️Green Waffle ♦️希慎廣場

座位不少,但坐得幾迫夾。
可以自助落單,基本上上菜都好快速。

🧇 窩夫即點即做,熱辣辣好好食

三文魚、牛油果 Egg Benedict 窩夫

三文魚、牛油果各一加上水波蛋

Cappuccino

冇拉花,酸和苦度也平衡,正常發揮。

2024-04-08
2024-04-20 82 瀏覽
早幾日係銅鑼灣上完堂,之後要搵食醫肚,同小朋友一齊食最緊要有兒童餐👧🏻今次我哋去左Green Waffle 食野🍴估唔到佢哋有開心兒童餐,仲有創意填色紙🎨好啱一家大細嚟啊😍一路食一路玩真係好開心✌🏻消費滿HK$350仲有刮刮卡送,即時刮開睇下有咩禮物🎁兒童餐🍱新鮮水果配自家製窩夫🧇橙汁窩夫即叫即整,外脆內軟,配上新鮮士多啤梨🍓藍莓🫐苹果🍏少甜忌廉😋真係啖啖滋味😉食到停唔到口餐廳會附送創意填色紙,木顏色筆,一邊食一路填顏色,爸爸媽媽又可以安心食飯🤪🧀Mac and Cheese Skillet 美式勁厚車打芝士鑊仔通心粉 芝士控必點‼️超邪惡芝士通心粉🥹意大利通粉配以濃厚嘅自家秘製芝士醬,啖啖拉絲,上枱時出晒煙🥰用鑊仔保留熱度,慢慢食都唔怕凍晒✌🏻再灑上香脆煙肉碎,豐富又好味😋🥪The Reuben Sandwich 自家醃製鹹牛肉羅賓三文治呢個三文治真係好厚,真係層層疊,鹹牛肉多到倒瀉🤭選用自家秘製醬汁醃製嘅鹹牛肉及酸菜,配上香脆麥包,咬落啖啖肉,牛肉唔會過鹹,香味十足✌🏻配以香滑芝士及秘製三文治醬汁,大滿足啊💕每份仲會配香脆薯條同沙律🥗你哋都快啲嚟食啊😋除咗有兒童餐,創意填色紙😜消費滿
早幾日係銅鑼灣上完堂,
之後要搵食醫肚,同小朋友一齊食最緊要有兒童餐👧🏻
今次我哋去左Green Waffle 食野🍴
估唔到佢哋有開心兒童餐,仲有創意填色紙🎨
好啱一家大細嚟啊😍一路食一路玩真係好開心✌🏻
消費滿HK$350仲有刮刮卡送,即時刮開睇下有咩禮物🎁

兒童餐🍱
新鮮水果配自家製窩夫🧇橙汁

你哋都快啲嚟食啊😋
除咗有兒童餐,創意填色紙😜
消費滿HKD$350,仲會有刮刮卡,睇下下個幸運兒會唔會係你😍
2024-04-15
看到很多讚好的食評,所以去左嘗試一下,食物質素和好評的食評相差甚大,所以要忍不住要寫篇評論和大家分享,看到餐廳名稱以為是賣健康食品為主,甚至由生酮食品。點知極之多炸薯仔和大量芝士的食品,極之肥膩,味道也很差,炸薯仔很硬很乾。食炸薯條要加100以上,感到還好 ,但口味極之極之不好食,不懂得為何有這麼多好評?是否俾錢買好平呢?大家心中有數。反而侍應的服務比食品要好太多 .熱情 好客。賣一些極之不健康的東西。又主打新生酮飲食和健康。會不會有點自相矛盾?重點是食物實在很難食。
2024-04-14
  • 牛扒粒薯粒鑊仔
去銅鑼灣唔知食咩好?Green Waffle Diner限時晚市 BBQ Rilbs 買一送一!🥩同場招牌超厚車打芝士鑊仔通心粉🧀現凡於星期一至四晚上6時後惠顧一份/半份燒烤豬肋骨伴蕃薯條及沙律,即可享買一送一/買半送半優惠 🐖🐷記得唔好錯過呀!🐷Barbecue Ribs with Sweet Potato Fries 🐖烤豬肋骨伴蕃薯條及沙律低溫慢煮豬肋骨肉嫩多汁,入口即化,淋上自家製嘅燒烤汁,BBQ風味令豬肋骨更香濃惹味。豬肋骨可選半份或全份,每份都會搭配炸番薯條及沙律。炸番薯條配搭豬肋骨,比較新穎而且較健康,食多幾條都唔怕😛🐓Crispy Chicken Wings 🍗香脆雞翼Green Waffle Diner必試招牌小食,嫩滑雞翼炸得金黄熱辣,香脆多汁,而且不同醬汁搭配帶畀您不同滋味!我會推介他們自家製的蒜香蜜糖醬🍯是很有特色的味道👅,濃厚的蒜香配上甜甜的蜜糖十分惹味😋😋最後點了一杯cocktail 🍹🍊Orange Blossom (Vodka, Orange juice,Kombucha Golden)選用Green Fermentation Lab的原味康普茶、新鮮橙
去銅鑼灣唔知食咩好?

Green Waffle Diner
限時晚市 BBQ Rilbs 買一送一!🥩
同場招牌超厚車打芝士鑊仔通心粉🧀

🐖烤豬肋骨伴蕃薯條及沙律

🐓Crispy Chicken Wings
🍗香脆雞翼

最後點了一杯cocktail 🍹
Kombucha Golden)
選用Green Fermentation Lab的原味康普茶、新鮮橙汁及 Vodka沖調而成
新鮮橙汁的天然清甜味與伏特加融合,為雞尾酒增添了豐富的果味
康普茶具有豐富的有機酸和天然益生菌,有助於促進消化和增強免疫系統
味道清新且開胃,用來配搭豬肋骨可以解膩 🫶🏻

正!

• 香脆雞翼
  • 燒烤豬肋骨伴蕃薯條及沙律
  • 燒烤豬肋骨
2024-04-03 103 瀏覽
🌸《Green Waffle Diner · 西餐 ·銅鑼灣》-🔹 香脆雞翼 (6隻)每三隻就可以揀兩種醬汁口味,分別揀左buffalo同埋honey garlic sauce✨ 雞翼內裡好多汁,個人比較鍾意buffalo口味,微香辣,喜歡食甜食既朋友應該會比較鍾意honey garlic sauce😂-🔸細豬肋骨配番薯條細豬肋骨舖滿左BBQ sauce,豬肋骨煮到岩岩好,肉質好嫩而且好易離到骨👍🏻 番薯條亦都好香甜同脆口,好食😋-🔹Orange BlossomCocktail特飲大概有六款,今次就揀左有橙汁成份既orange blossom,飲落有好多橙汁粒粒,好好飲❤️-📍 Green Waffle Diner (希慎廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1303號舖-#foodbitxh_cwb #平民美食 #糧尾恩物 #糧尾之選 #糧尾救星 #平民小食 #平民小吃 #旺角美食 #灣仔 #香港小食
🌸
🔹 香脆雞翼 (6隻)

🔸細豬肋骨配番薯條

🔹Orange Blossom

銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1303號舖
2024-04-02 77 瀏覽
👍🏻香蕉雜莓窩夫 $108 7.5/10嗌左佢哋嘅招牌窩夫,做到外酥內軟,唔會乾增增~不過蛋香味唔算太突出🫢同埋唔算太甜,配雪糕食就岩岩好~生果種類都好豐富~ 酸酸甜甜同窩夫幾夾,係好清新嘅配搭~✨細多寶薯粒鑊仔 $153 8.5/10用鑊仔上可以keep住熱辣辣!薯仔粒表面有少少焦香,而薯仔味又好香,口感好綿密~配料有牛肉粒同煙肉粒,鹹鹹香香又可以增加口感!面頭鋪左滿滿嘅芝士,同薯仔撈埋一齊已經係冇可能唔好食😂再加埋流心溫泉蛋嘅組合冇得輸!👍🏻BBq豬肋骨 $168 8/10個期做緊買一送一好抵食😋嗌左細份但其實份量都唔少~燒烤醬醃得好入味,肉質唔乾,咬落去仲有肉汁!重口味人士仲可以蘸埋附送嘅醬汁🤣伴碟嘅蕃薯條都好熱辣辣,夠晒脆口!👍🏻桂花檸檬蜜 $43 7/10用茶壺裝住可以慢慢斟嚟飲,桂花淡淡清香,配搭檸蜜好清新柔和~⛩環境👍🏻環境光猛,座位都好闊落,雖然話限時90分鐘,但係客人唔多嘅時候,都唔會催人埋單💁🏼‍♀️服務👍🏻員工雖然好忙,但都以禮待人👛人均消費 ~$190(連加一服務費)⏱90分鐘

👍🏻香蕉雜莓窩夫 $108 7.5/10

✨細多寶薯粒鑊仔 $153 8.5/10

👍🏻BBq豬肋骨 $168 8/10

👍🏻桂花檸檬蜜 $43 7/10

⛩環境

💁🏼‍♀️服務
👍🏻員工雖然好忙,但都以禮待人

👛人均消費 ~$190(連加一服務費)

⏱90分鐘