2023-05-10
之前食過一次覺得佢整體嘅嘢食都好唔錯今次就帶朋友嚟試吓,除咗嘢食環境都好啱打卡蟹肉明太子流心西班牙蛋餅蛋餅入面有蟹肉,薯仔,蛋,表面有沙律醬一切會有流心,食落去有明太子嘅味道,唔好睇佢細細個其實超飽肚有蟹肉同薯仔,所以我覺得超好食。好香蛋香味,識落啖啖蟹肉同薯仔🥔瘋狂芝士野菌大啡菇多士黎到嘅時候有少少同我想像唔一樣開頭以為係兩塊多士上面放咗配料出嚟原來係超級豐富,超級邪惡又有營養包佢用左營養穀物果包,有合桃同乾果,配上無敵多好似忌廉嘅芝士,同埋大量嘅菇加埋一齊食唔會好膩 因為佢配料其實都好多,如果佢有多兩塊穀物包就更好,咁嘅配搭第一次覺得穀物包原來係好食,食囉麵包香,又食到一粒粒嘅穀物有咬口,簡直係Perfect match髒髒牛角包窩夫 🧇🥐好耐冇食過牛角包窩夫🧇朋友話好想食咁就叫咗個髒髒,佢用咗Oreo,食落去唔會超甜,牛角包窩夫都香脆不是飲品.凍檸茶見到佢我覺得好特別,平時心太軟多數都係食就咁朱古力味佢呢個係紅茶心太軟+檸檬雪芭心太軟茶味好香,雪芭好檸檬🍋分開食佢各有各自己嘅味道一齊食就係凍檸茶嘅味道,值得推介❤️蜜柑奶昔好flesh,酸酸甜甜蜜柑味好突出 ,但又唔會蓋過咗奶嘅味
蟹肉明太子流心西班牙蛋餅
蛋餅入面有蟹肉,薯仔,蛋,表面有沙律醬
瘋狂芝士野菌大啡菇多士
黎到嘅時候有少少同我想像唔一樣
開頭以為係兩塊多士上面放咗配料
出嚟原來係超級豐富,超級邪惡又有營養
髒髒牛角包窩夫 🧇🥐
好耐冇食過牛角包窩夫🧇
不是飲品.凍檸茶
見到佢我覺得好特別,平時心太軟多數都係食就咁朱古力味
佢呢個係紅茶心太軟+檸檬雪芭
心太軟茶味好香,雪芭好檸檬🍋
分開食佢各有各自己嘅味道
一齊食就係凍檸茶嘅味道,值得推介❤️
蜜柑奶昔
好flesh,酸酸甜甜蜜柑味好突出 ,但又唔會蓋過咗奶嘅味