2023-04-21
窮撚賣咖啡 間吾中都聽到👂其實係一間位於旺角嘅cafe黎 今次都專程黎到 同朋友食下野傾下計放鬆下☺️🍀四川麻辣奶油鮮蝦意粉本身係配蜆肉 但咁岩蜆肉賣晒 所以店員問左我地之後 幫我地轉左配鮮蝦🦐 蝦好大隻 口感彈牙有嚼勁 而且剝左外殼 令蝦肉吸晒麻辣味道 食落味道更加濃郁😍 麻辣程度較高 如果吾食得辣嘅朋友可以試下其他🫣 醬汁黏稠度較高 依附係意粉表面 有掛麵效果 食落味道好濃厚🍝🍀髒髒牛角包窩夫牛角包窩夫 就係將牛角包整成窩夫形狀🧇 口感酥脆 食落好香口 配埋Oreo餅乾同餅碎🍪 再加埋雪糕🍦 增加左口感層次感 食落都更加入味 更加開胃🤤🍀焙茶鮮奶依杯野飲由自己倒同攪拌 先倒入鮮奶 再倒入焙茶😉 隨左可以視覺上享受 仲可以體驗一下焙茶鮮奶嘅製作過程🤣🍀濃爆72% Real朱古力鮮奶朱古力迷一定要試下 朱古力味好濃郁🍫 入口細滑 好吸引😜
🍀四川麻辣奶油鮮蝦意粉
🍀髒髒牛角包窩夫