2024-07-03
🥳黃金海岸嘅環境真係無得輸❤️老公帶我黎慶祝週年記念日🥳好浪漫💕🍴鐵板特選晚市定食🥚茶碗蒸:最鍾意食滑嘟嘟嘅茶碗蒸🔥呢個日式茶碗蒸食入口好軟滑✅高湯味道超濃郁💯好味道😋🐚帆立貝:帆立貝好大粒😍大粒程度可以用刀叉享用🍴側邊仲放咗海藻雞冠草🌿呢個海藻好有益架✅仲有降血壓嘅功效添🥳🐽四元豚:燒完嘅四元豚仲好香口🐷好juicy呀✅側邊放咗三款時令蔬菜🥬有茄子🍆脆肉瓜🥒同埋菇茹🍄正呀喂🥳🌸櫻花蝦炒飯:呢個櫻花蝦炒飯炒得啲米又鬆又粒粒分明 ❤️加埋脆口又金香嘅櫻花蝦✅仲有爽甜嘅豆豆🫛入口煙韌又爽口喔🥳🇯🇵漬物.湯品:味噌湯味道濃郁✅仲配埋我最愛嘅黃瓜漬物❤️大滿足呀😌🍣Hakata 刺身拼盤:必食嘅刺身拼盤❤️刺身勁新鮮✅有赤身、甜蝦、三文魚、帶子仲有大愛嘅海膽🥳我地食完再追加埋肥美嘅拖羅同埋超甜嘅吞拿魚腩❤️正到暈呀🤩
🍴鐵板特選晚市定食