一向喜歡食泰國菜既我,知道沙田新城市廣場新開咗一間面積好大好闊落,內裏裝潢好靚嘅泰國餐廳,木系格調充滿泰國特色風情,就連飯碗都係用椰子殼嚟做嘅,好特別吖😍重見到有房間可以book 㖭架👍🏻而且仲有泰國米芝蓮主廚坐鎮㗎😮🌀蟹肉炒飯$168呢個蟹肉炒飯嘅蟹肉份量都幾多,重要都幾鮮甜,好欣賞啲炒飯炒到粒粒分明之餘又唔會話太過乾,好好食👍🏻配埋啖啖大嚿蟹肉一齊食香氣四溢😋🌀羅氏蝦炒金邊粉$108金邊粉個醬汁好好食,酸酸甜甜好開胃吖!大大隻新鮮肥美嘅羅氏蝦夠晒彈牙,不過伴食果堆辣椒粉🌶️食得辣先至好加落去呀!因為真係好辣下🥵🌀原隻魷魚$48好大塊燒魷魚🦑燒得新鮮又彈牙,配泰式酸辣汁食,好開胃吖😋🌀泰式鹹蛋魚餅$88泰式魚餅平時就食得多,但呢個好特別,魚餅中間竟然釀了鹹蛋黃😮而且每件魚餅都有足足半個鹹蛋黃😈真係有夠邪惡吖!!好喜歡魚餅肉有勁香既檸檬葉香味,好好食吖😋🌀芒果沙冰$48大大杯用新鮮芒果打成嘅沙冰造型好吸睛🤩好香水仙芒既味道,清甜又解渴👍🏻🌀鮮椰子水$38椰子水好清甜,夏天飲極消暑😋飲到尾食埋啲滑嘟嘟嘅椰子肉一流吖🥰
🌀蟹肉炒飯$168
🌀羅氏蝦炒金邊粉$108
金邊粉個醬汁好好食,酸酸甜甜好開胃吖!
🌀原隻魷魚$48
好大塊燒魷魚🦑燒得新鮮又彈牙,配泰式酸辣汁食,好開胃吖😋
🌀泰式鹹蛋魚餅$88
好喜歡魚餅肉有勁香既檸檬葉香味,好好食吖😋
🌀芒果沙冰$48
🌀鮮椰子水$38
午餐
  • 蟹肉炒飯
  • 燒原隻魷魚
  • 羅氏蝦炒金邊粉
當晚,我約了細堂妹到方便大家的沙田新城市廣場3期,有間泰式水上市場主題餐廳及米芝蓮推介泰式餐廳 <Here Thai Market> 食泰國菜! 食飽後行街!以泰式水上市場背景,綠色為主色調,配合木餐桌,桌上備有多款調味料;店內都好大! 晚市都幾 full!相對店員也有好幾個,算是不少!Menu 以 QR code 落單,入座限時 90分鐘泰國茶 $10/位埋單先知有茶錢 $10/位泰國茶的茶味濃,其茶味比較普洱突出!泰式晚餐水準很好,每款食物我們也很滿意呢! 以質素來說,價錢合理!蟹肉炒飯 $168啖啖肉的蟹肉鮮甜,份量也不少啊!炒飯乾身香口!配料還有炒蛋、甘筍粒;色香味俱全!海鮮炒闊河粉 $128 (走辣)可選擇要辣還是走辣?!大家都覺得闊河粉富彈性之餘,既粗身又均勻入味,而且夾起來都幾長!燈光下油光閃閃!食起來惹味又滑溜!海鮮包括:蝦、輕煎的元貝,魷魚...等,香口惹味! 卻是整體份量不多!免治牛肉串燒 $56 兩串落單時留意,有些是1串,有些是2串!牛肉味濃郁帶辣,多肉汁,香辣醒胃的醬汁提升鮮味!泰式香蕉煎餅 $88賣相幾似印度薄餅,入口香脆,略嫌多油!夾雜薄薄
 食飽後行街!
晚市都幾 full!
相對店員也有好幾個,算是不少!

Menu
以 QR code 落單,入座限時 90分鐘
泰國茶 $10/位
埋單先知有茶錢 $10/位
泰國茶的茶味濃,其茶味比較普洱突出!
泰國茶
泰式晚餐水準很好,
每款食物我們也很滿意呢!
 以質素來說,價錢合理!
蟹肉炒飯 $168
啖啖肉的蟹肉鮮甜,份量也不少啊!

炒飯乾身香口!配料還有炒蛋、甘筍粒;色香味俱全!
蟹肉炒飯
海鮮炒闊河粉 $128 (走辣)
可選擇要辣還是走辣?!
燈光下油光閃閃!
食起來惹味又滑溜!
海鮮包括:蝦、輕煎的元貝,魷魚...等,香口惹味!
 卻是整體份量不多!
海鮮炒闊河粉
免治牛肉串燒 $56 兩串
落單時留意,有些是1串,有些是2串!
牛肉味濃郁帶辣,多肉汁,香辣醒胃的醬汁提升鮮味!
免治牛肉串燒
泰式香蕉煎餅 $88
賣相幾似印度薄餅,入口香脆,
略嫌多油!
夾雜薄薄又天然香甜的香蕉片;配上朱古力醬及煉奶,別有一番風味!
泰式香蕉煎餅
凍泰式椰奶咖啡 $34 (少甜少冰)
選用泰國一級咖啡!

咖啡的甘香醇厚與濃厚香滑的椰奶互相配合,入口甘甜平衡!冰涼順喉!
比 McCafe 的厚椰奶鐵更勝一籌!
凍泰式椰奶咖啡
鮮椰子水 $38
椰青一個,當日最高溫 32 度,絕對有清甜解暑的感覺!
鮮椰子水
2024-06-19
$292.5 (晚餐)
海鮮炒闊河粉
免治牛肉串燒
凍泰式椰奶咖啡
鮮椰子水
娘娘去完泰國返嚟都戒唔到舖泰菜癮,所以返到嚟香港搵咗一間新開嘅泰國餐廳試一試!呢間係泰國米芝蓮總廚親自主理嘅泰式餐廳🇹🇭💂🏻‍♀️《燒原隻魷魚》 $58好大隻的燒原隻魷魚🦑 非常彈牙可口,搭配泰式特制辣醬汁,酸酸甜甜,非常開胃!評分: 90/100💂🏻‍♀️《泰式香茅燒乳鴿》 $68首先嗌個燒乳鴿,肉質好鮮嫩,仲充滿香茅香味😊 鹹甜恰到好處!而且個外皮都非常香脆,拎嚟做前菜非常好。評分: 93/100💂🏻‍♀️《安格斯牛肉船麵》 $128呢個船麵個湯底都好正宗,同係泰國食的味道相似!牛肉肥瘦適中好鮮嫩🥩 用金邊粉做面底,索哂個濃湯🍲 雖然比泰國貴幾倍,但係都食到正宗嘅味道。評分: 85/100💂🏻‍♀️《瀨尿蝦炒飯》 $168呢個瀨尿蝦炒飯比較特別,上碟個擺盤已經好吸睛👀 砌到成個海星咁!啲瀨尿蝦肉鮮甜彈牙,啲飯炒到粒粒分明,又有蝦汁的鮮味,非常好食。評分: 90/100💂🏻‍♀️《泰式香蕉煎餅》 $88Roti真係泰國嘅甜品no.1,外皮煎到金黃酥脆,內餡的香蕉🍌香甜軟糯,配返埋啲煉奶及朱古力醬非常搭配!評分: 88/100💂🏻‍♀️《芒果冰沙》《鮮椰子水》$48/$38芒果冰沙有啲淡,唔夠芒果

💂🏻‍♀️《燒原隻魷魚》 $58

評分: 90/100

💂🏻‍♀️《泰式香蕉煎餅》 $88
評分: 88/100

💂🏻‍♀️《芒果冰沙》《鮮椰子水》$48/$38
芒果冰沙有啲淡,唔夠芒果味但冰沙質細綿密,都比較清新拎嚟解膩啱啱好!

鮮椰子水喺泰國一日飲三個,呢度嘅椰子水都比較清甜,十分解渴。🥥
評分: 85/100

總結:
整體嘢食嘅味道都唔錯,而且價錢都算平,而且佢喺新城市廣場入面,非常方便🩷同埋地方好大,就算多朋友一齊去食都容納到。

頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖
泰式香茅燒乳鴿
瀨尿蝦炒飯
  • 蟹肉炒飯
2024-11-03 0 瀏覽
早排發現到哩間餐廳想試吓,但係當時遲咗一步拎位,要等成廿張枱😵‍💫,唯有放棄去其他餐廳。今次再經過沙田諗住去碰下運氣,不過正值晚飯時間,預咗又係大排長龍,照去望下會唔會有機會。去到門口嘅時候,竟然一個人都無😯,可以即刻入座。坐低之後,見到枱面上嘅餐碗仲有飯......已經胃口大減🤮餐廳係手機落單,職員只係需要專心上菜 同 收拾餐枱。當我哋搵附近職員幫手換新餐具嘅時候,職員都顯得有啲唔耐煩。食物上菜速度算幾快,手機落單之後,食物好快就陸續送上。泰式奶茶 ($32)Thai Milk Tea奶茶可以揀熱 或者 凍,甜度 同 冰量都可以調整,想口感豐富啲可以加$4加珍珠。珍珠煙韌,食落有少少甜味。餐廳好有心思,每杯飲品都會套上編織竹杯套,好有特色。可惜杯套上有啲疑似蛋汁嘅污積😥😥,未正式開始食已經對餐廳大打折扣😰泰式生蝦 ($108)一份生蝦有8隻。蝦肉爽口彈牙,都幾新鮮。配埋酸辣汁同蒜片一齊食,好味👍🏻海鮮炒闊河粉 ($128)味道唔錯,調味岩岩好,河粉入味得嚟又唔會太咸,亦唔會炒到好油。但係份量細得誇張,所謂嘅海鮮就係兩粒蝦仁同一件魷魚。兩個人share的話,每人大約分到半碗河粉、一隻蝦
去到門口嘅時候,竟然一個人都無😯,可以即刻入座。
坐低之後,見到枱面上嘅餐碗仲有飯......已經胃口大減🤮
食物上菜速度算幾快,手機落單之後,食物好快就陸續送上。

泰式奶茶 ($32)
Thai Milk Tea

珍珠煙韌,食落有少少甜味。
餐廳好有心思,每杯飲品都會套上編織竹杯套,好有特色。

泰式生蝦 ($108)

一份生蝦有8隻。蝦肉爽口彈牙,都幾新鮮。
配埋酸辣汁同蒜片一齊食,好味👍🏻

海鮮炒闊河粉 ($128)

但係份量細得誇張,所謂嘅海鮮就係兩粒蝦仁同一件魷魚。
兩個人share的話,每人大約分到半碗河粉、一隻蝦 同 半件魷魚😓
如果一個女仔食,都未必夠飽。

燒羅氏蝦 ($56)

我哋叫咗生蝦,炒河粉有蝦,串燒又叫咗燒蝦。唔小心變咗全部都係🦐🦐🦐
所有串燒都係兩串起,餐牌上面嘅價錢係一串嘅價錢,入到app落單就會自動計數。
燒蝦好大隻,肉質彈牙,蝦頭仲有好多蝦膏,正😋

餐廳唔收加一,不過會收返每人$10茶錢。
後來上網見到餐廳由米芝蓮名廚打理,整體食物味道係唔錯,不過份量真係少得誇張。
同衞生方便有待改善😐
食到一半大約係8點左右,仲係晚餐高峰時間,但係餐廳已經有1/3空枱,我諗好多食客都同我一樣,食完無下次。
2024-10-17 234 瀏覽
是咁的,個日因為係星期日原本想去食個間餐廳未夠8點已經Full哂🥲於是就去左昵一間沙田新開的泰式餐廳🍛見佢拎過米豬蓮🌟又好似幾好食🤤於是就排隊🍽️而小弟就行入左後面嘅muji🛍️Miss左大約2-3位👥於是想厚住面皮問下🤔可唔可以補飛🎫其實都預左無❌, 純粹想問下💬其實你可以比張新飛我?🧾客氣小小講等多陣⌛因為人都唔多👀「個個都咁昵🙄, 我地好難做😓, 你再排過啦」我都明你好忙🫤, 咁我再排過🔄只係希望態度可以好小小小小😅入到去分別叫左 :第一 : 蟹肉炒飯 【3粒星/5粒星】蟹肉都叫唔錯👍,無咩雪味❄️,但炒飯真係無咩鑊氣🔥,炒飯係一個好難煮嘅野🍳,一定要大火快炒🚀,所以由佢,好難責怪泰國炒飯要好乾身🥵,但泰國一個普通大排檔都絕對好食過佢🇹🇭第二 : 安格斯牛肉船麵 【3粒星/5粒星】牛係無咩問題👌,金邊粉真心好食🍲,個湯真係普通到無得再普通😐,基本上無咩牛味又無咩船麵味🤷‍♂️,不過講唔上唔好食😶,不過唔係咩米豬蓮🌟第三 : 炒通菜 【4粒星/5粒星】夠惹味😋,菜又新鮮🌿,真係幾有泰國風味🇹🇭,昵個價錢唯一挑剔下,就係唔洗炒到咁多水💦,個汁可以似返醬🥢,多汁多到好似湯咁 ! 🥣第四 : 泰
是咁的,個日因為係星期日
原本想去食個間餐廳未夠8點已經Full哂🥲
而小弟就行入左後面嘅muji🛍️
Miss左大約2-3位👥
於是想厚住面皮問下🤔
可唔可以補飛🎫
其實都預左無❌, 純粹想問下💬
其實你可以比張新飛我?🧾
客氣小小講等多陣⌛
因為人都唔多👀
「個個都咁昵🙄, 我地好難做😓, 你再排過啦」
我都明你好忙🫤, 咁我再排過🔄
只係希望態度可以好小小小小😅
入到去分別叫左 :

第一 : 蟹肉炒飯 【3粒星/5粒星】
蟹肉都叫唔錯👍,無咩雪味❄️,
但炒飯真係無咩鑊氣🔥,
炒飯係一個好難煮嘅野🍳,
一定要大火快炒🚀,
所以由佢,好難責怪泰國炒飯要好乾身🥵,
但泰國一個普通大排檔都絕對好食過佢🇹🇭

第二 : 安格斯牛肉船麵 【3粒星/5粒星】

牛係無咩問題👌,金邊粉真心好食🍲,
個湯真係普通到無得再普通😐,
基本上無咩牛味又無咩船麵味🤷‍♂️,
不過講唔上唔好食😶,不過唔係咩米豬蓮🌟

第三 : 炒通菜 【4粒星/5粒星】

夠惹味😋,菜又新鮮🌿,
真係幾有泰國風味🇹🇭,昵個價錢唯一挑剔下,
就係唔洗炒到咁多水💦,個汁可以似返醬🥢,
多汁多到好似湯咁 ! 🥣

第四 : 泰式鹹蛋魚餅【1粒星/5粒星】

當時點個時,禁多左一個🤦‍♂️,
於是叫侍應幫幫手Cancel一個✋,
於是幫我Cancel哂❌,之前見幾位侍應已經係咁傾計🗣️,
我仲驚佢聽唔到👂,提多一次🔁,
於事再搵第二位再落單💁‍♂️,同佢講岩岩落左兩個,
取消一個🚫,點知兩個都無哂🙅‍♂️,
佢淨係答 :「你岩岩唔係搵我落」😑
我心諗,咁你想點 ? 🤔唔想落單 ? 🫠
之後黎左,仲後悔!😖
個咸蛋真係好難食又唔香又無咩旦黃口感🥚,
魚餅又咸又煎到硬掘掘又無口感又無魚香❌🐟!
但不得不提🍵
餐廳最高質素就係杯菊花茶🌼,
唔太甜又有菊花香🌸
同埋送個一壺茶🫖…….

應該好難會有下次 ! 😔
泰式鹹蛋魚餅
2024-10-13
諗住米芝蓮餐廳 就一定有肯定兩個人六點去食 嗌咗個大蝦同埋炒椰菜花+2杯嘢飲成為三百幾 菜嘅份量好少嗌咗個羅氏九層塔大蝦個蝦我哋等咗好耐 所以嗌侍應幫我哋跟進點知上碟係暖 完全冇賣相 鐵盤係唔熱 蝦都係唔熱嗰隻囉我哋等咗好耐,費事叫人整返熱 快啲食完就算大部份侍應生見你未食完停咗喺度就問你仲要唔要 仲要喺我面前收晒嗰全部嘢 俾我種感覺好趕人走最後我嗌埋單 個侍應叫我行出去cashier,但發現隔籬枱買單係有人服務,唔使行出去櫃檯埋單好失望 唔會再去
諗住米芝蓮餐廳 就一定有肯定
兩個人六點去食 嗌咗個大蝦同埋炒椰菜花
+2杯嘢飲成為三百幾
菜嘅份量好少
嗌咗個羅氏九層塔大蝦
個蝦我哋等咗好耐 所以嗌侍應幫我哋跟進
點知上碟係暖 完全冇賣相
鐵盤係唔熱 蝦都係唔熱嗰隻囉
我哋等咗好耐,費事叫人整返熱 快啲食完就算
好失望 唔會再去
放假黎食個飯 見到個menu 有咖喱飯 諗住試試佢如圖所見 tea set最貴都係128點知掃完code 咖喱蟹肉飯變左188 所有價錢唔同曬叫個女侍應問下點解 比佢喝狗咁喝 之後話我無用下午茶menu睇 我即時show比佢睇已經係下午茶menu佢就好唔耐煩叫我等佢另一個同事更好笑 話個app show咩 佢地電腦都一樣 幫唔到我落個價錢係大份 應該係唔夠料整細份???你唔夠料整細 但可以整到份大?如果其他人信左實體menu order完發覺貴咁多點算?既然整唔到就唔應該係下午茶系丁出個option出黎啦
放假黎食個飯
我即時show比佢睇已經係下午茶menu
佢就好唔耐煩叫我等

個價錢係大份 應該係唔夠料整細份
???
你唔夠料整細 但可以整到份大?
如果其他人信左實體menu order完發覺貴咁多點算?
既然整唔到就唔應該係下午茶系丁出個option出黎啦
當晚8點入座,入座前特意問咗門口侍應有冇用餐時間限制同另一位女侍應有無切餅費,當時門口侍應回覆冇用餐時間限制,而女侍應話要再確認吓有冇切餅費先,後來該女侍應向我哋其中一位朋友方向展示❎手勢,怕有誤解,決定問多一次有冇切餅費,而最後該女侍應回覆:「無問」,於是乎我地一直等佢確認。等到咁上下,見佢冇任何更新,我哋已經有好禮貌再問多次有冇切餅費。呢個時候個女侍應突然好大聲咁話:「冇,咪問咗三次囉。」由於佢一直都冇比確實答案,對於佢突如其來既無禮對待,我哋都有啲詫異同無奈,但亦唔想係餐廳嘈,所以諗住食埋飯就算。🫥後來有個海南雞飯(配湯)嚟到,一位男侍應直接扔落張枱度表示:「冇晒湯啦」,然後就轉身走,完全冇諗過比任何代替品或者提供後續安排。按常理本身價錢就係包括飯同埋湯,冇咗湯唔係應該要俾番代替品/有其他補償,而唔係通知一聲就算。🫠到最後我地無係餐廳切蛋糕,因為唔想再受氣食野,臨尾時,女侍應再補句:「今日有嘅野唔代表將來都係咁,今日冇,下一次就可能有。」感覺果下女侍應零禮貌、零服務可言😡最後野食到齊時(20:45)話夠鐘last order,然後未到9點半就已經收晒我哋所有嘢。需要閂門想早啲執嘢

最後野食到齊時(20:45)話夠鐘last order,然後未到9點半就已經收晒我哋所有嘢。需要閂門想早啲執嘢係可以理解,但點解唔係一開始入座前講明仲有45分鐘就last order? 最後想講絕對冇下次,星期六夜晚呢啲時間都可以有一半係空座,完全明白點解。真係比錢買難受!😡
2024-10-01 613 瀏覽
派位安排混亂人多既時候又唔派飛完全唔跟順序入有客人想掉檯就叫人你不如唔好食行番出去入到去要咩無咩有一半係餐牌上面既野全部都賣哂海南雞飯d油飯一舊舊似預制飯整出黎海南雞勁老燒雞又難食無味叫左碟燒魷魚凍冰冰咁上枱船麵d牛筋牛飲咬唔開泰式奶茶黎到攪兩下已經無哂冰又完全唔夠凍係得個龍眼冰算係正常少少呢樣應該都無得再差啦掛?同個職員反應就話係咁嫁啦埋單俾現金個職員又反白眼又西口西面連現金都唔想收咪唔好收囉伏到無人有俾錢買難受系列
派位安排混亂
叫左碟燒魷魚凍冰冰咁上枱
船麵d牛筋牛飲咬唔開
泰式奶茶黎到攪兩下已經無哂冰又完全唔夠凍
係得個龍眼冰算係正常少少
呢樣應該都無得再差啦掛?
同個職員反應就話係咁嫁啦
埋單俾現金個職員又反白眼又西口西面
連現金都唔想收咪唔好收囉
伏到無人有
俾錢買難受系列

2024-09-30
20 分鐘 (堂食)
2024-09-22 849 瀏覽
見佢新開,又話係米芝蓮,而且呢個商場又冇乜泰國嘢食,就帶阿爸阿媽入去試吓囉,點知間餐廳座位非常充足,但係又俾佢捉咗我同兩個老人家去坐大枱, 首先就係張枱大得來隔開晒,自己傾偈同屋企人傾偈係非常唔方便,一定會比隔離啲人聽到,另外環境又嘈雜,啲員工嘅服務態度就非常一般,個餐牌又唔係多嘢食,當日係平日嘅午飯時間,有套餐選擇,但係個個套餐最少埋單都一定要$100價錢唔係平,份量非常少,味道又一般,又等得耐,坐又坐得唔舒服,員工服務態度又麻麻,以上種種理由,點解唔揀間好啲嘅呢?

2024-09-20
2024-09-07 1156 瀏覽
本身見到裝修幾靚 菜式唔錯 有名廚坐鎮以為冇死啦 入去叫咗個冬陰功湯 豬頸肉茄子沙律 同瀨尿蝦炒飯 首先上菜嘅係冬陰功 冬陰功入面仲有啲椰菜絲 唔講以為飲緊羅宋湯 味道正常,但顛覆我對泰式冬陰功嘅想像之後上嘅係豬頸肉茄子沙律 唔好食,只係烚過嘅豬頸肉冇燒過嘅 最大鑊係個瀨尿蝦炒飯 啲飯濕嘅痴到一舊舊 瀨尿蝦仲有浸雪味 垃圾員工衛生意識欠奉 抹枱布掂到餐具都照擺上枱 見到佢哋徒手執垃圾再拎餐具 🤮🤮🤢真係好失望 以為泰國點都唔會難食 佢令我對泰國菜有全新嘅認知 突破下限

之後上嘅係豬頸肉茄子沙律 唔好食,只係烚過嘅豬頸肉冇燒過嘅

🤮🤮🤢

2024-08-31 791 瀏覽
傍晚同朋友傾偈食晚飯,佢同我講早幾日同太太試過呢間唔差都係百零蚊,都幾抵食,咁啱太太今日傍晚帶左小朋友出黎沙田玩,咁又諗唔到食咩,朋友咁講就打算一試,點知一試就有少少覺得名過於實,其實價錢也不算貴,每樣都係幾十,百幾,但是份量就好精緻,本人覺得味道上都有少少偏鹹,不知是否我食得太過清淡😂😂😂,我地叫左一個燒烤(2串牛肉),一串魷魚,一碟炒蜆,一碟炒菜,一個炒飯,一個蛋黃蝦餅加埋四杯嘢飲,最後食埋個炒飯我同太太覺得唔夠飽最後再加多個炒寬邊河粉,最後買單差唔多900蚊😂😂😂,我個小朋友之後同我講下次不如食意粉屋好似好啲😂😂
2024-08-27 863 瀏覽
本身被餐牌上的菜式吸引入去一試,坐低侍應放下 餐版和QR code 作點餐用,想點想食的特色菜色大都沒有,禮貌問侍應,回覆是賣晒或沒有提供,連甜品都沒有,門口餐牌上大半菜式都沒有供應,原來而家可以咁樣做生意,無唔該換返張臨時餐牌,點了瀨尿蝦炒飯,瀨尿蝦腥既,蟹棗是街市買到的那種,雜菜咖喱只能算合格,燒年榚個表硬到咬唔入,免治雞串又係好一般。沒有下次,好唔好食都好個人,但你個餐牌上大半都沒有提供又沒有在入內用餐時提返食客,似有欺詐既感覺。
題外話/補充資料: 侍應全程大聲講大聲笑,食物態度,連張大廚相都起格,間餐廳真係得個殻
2024-08-25
2024-08-26 808 瀏覽
The food was okay but the staff/manager was super rude. No water. When I asked for water, she asked didn’t I order a drink with my lunch set…which I did not since I got a la carte instead. Pretty standard to have a glass of water even if I ordered a drink, right? They do not provide tissue either.Another table wanted to sit somewhere else and that same staff was clearly annoyed at them. The restaurant was only opened for 30min so there were only about five occupied tables and she was eating her

Another table wanted to sit somewhere else and that same staff was clearly annoyed at them. The restaurant was only opened for 30min so there were only about five occupied tables and she was eating her own lunch. I’d be fine if there’s no service charge but there is.

Definitely not coming back to try their other dishes.
2024-08-26
2024-08-25 587 瀏覽
本身有預訂枱都要等差唔多廿分鐘入座😓仲要無check我地booking係臨時搵枱出黎😡有個侍應serve野上枱個tray撞落個頭度一句唔好意思都無😓😓真係服務態度好差
有個侍應serve野上枱個tray撞落個頭度
一句唔好意思都無😓😓真係服務態度好差