【中環⋄雪糕放題西餐廳】🍽Holly Brown💛📍中環士丹利街22號地下唔知大家鐘意食普通ice cream定gelato?🍨小編都幾鐘意gelato果種滑溜溜既texture😆重點係聽講gelato比一般雪糕較少脂肪!食gelato雪糕放題都即刻冇咁重罪惡感🦦Holly Brown本身既gelato都幾出名佢地而家dinner set就包埋all you can eat gelato可以任食咁多款口味嘅gelato真係好滿足🤤Main dish揀咗 Wagyu Beef Cheek🐮肉質超級粉嫩 配紅酒sauce好match👍🏻而且個底既南瓜蓉幾特別 甜甜地幾好食😋另外Surf and Turf嘅Iron Steak都幾大塊啲薯條本身調咗味幾好 不過可以再脆啲雪糕方面私心推薦Blue Vanilla係必食的💙另外Apple Pie都唔錯 個味道幾特別又唔太膩~⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ❝我地食咗咩? ت ❞☞ Braised Wagyu Beef Cheek with Pumpkin Mash $298☞ Surf and
【中環⋄雪糕放題西餐廳】
🍽Holly Brown💛
📍中環士丹利街22號地下

唔知大家鐘意食普通ice cream定gelato?🍨
小編都幾鐘意gelato果種滑溜溜既texture😆
重點係聽講gelato比一般雪糕較少脂肪!
食gelato雪糕放題都即刻冇咁重罪惡感🦦
Holly Brown本身既gelato都幾出名
可以任食咁多款口味嘅gelato真係好滿足🤤
Main dish揀咗 Wagyu Beef Cheek🐮
肉質超級粉嫩 配紅酒sauce好match👍🏻
而且個底既南瓜蓉幾特別 甜甜地幾好食😋

啲薯條本身調咗味幾好 不過可以再脆啲
雪糕方面私心推薦Blue Vanilla係必食的💙

另外Apple Pie都唔錯 個味道幾特別又唔太膩~

❝我地食咗咩? ت ❞

☞ Surf and Turf $378

2021-10-06 74 瀏覽
之前去過Holly Brown食任食雪糕Dinner Set幾好食 所以近排就去試埋佢嘅free flow wine set😚佢係包一份主食(有pizza、炸雞小食嘅選擇) +任食薯條+任飲啤酒、紅酒同白酒 唔知係咪都係咁好食呢😝Free Flow Wine Set (1.5 Hrs) $300/person👅 Pizza Pepperoni 上枱嘅時候見到好大塊pizza 好足料🤩佢係薄批嚟嘅 中間帶少少煙韌 邊邊位就比較脆身 Pizza 嘅醬料都幾好食 同埋都有幾多餡料😛有salami 蘑菇 芝士🧀同蕃茄 食落酸酸甜甜 又有salami嘅鹹香 唔錯😋👅 Japanese style fried chicken呢個就相對普通啲🤓望落同麥樂雞差唔多 不過炸得好香脆 炸衣唔會太厚 雞嘅肉質都唔錯 唔會太乾🤤而佢嘅燒烤醬調味都幾好 用嚟點麥樂雞再送酒 真係幾正🙈👅 Fries我哋點左幾次薯條 值得一讚嘅係每次上枱嘅時候薯條都熱辣辣😍同埋炸得好脆 一啲都唔馬虎‼️薯條落咗少少椒鹽味粉 用嚟送酒一流🥰👅 酒嘅選擇有:Nugan Third Generation Shiraz Nugan Thir

👅 Pizza Pepperoni

👅 Fries

👅 酒嘅選擇有:
Nugan Third Generation Shiraz
Nugan Third Generation Cabernet Sauvignon
Nugan Third Generation Sauvignon Bianc
Nugan Third Generation Chardonnay
Asahi
Sapporo
Apple Cider

同埋呢度嘅環境坐得好舒服 唔會太嘈 好啱朋友一齊傾吓計😚仲有服務都好好 大家不妨嚟呢度試吓🥰

😋 好味:8.12/10
🤑 價錢:7.89/10
🤗 服務:8.32/10
😝 環境:8.00/10
😚 衞生:7.99/10
🤩 整體:8.10/10
2021-10-05 117 瀏覽
有時喺中環食西餐真係好貴,最怕係啲貴夾唔飽嘅西餐。呢間嘅set lunch就真係好抵食,佢百幾蚊一個餐包咗湯或者沙律+mian dish再加一杯嘢飲,重點係佢包一件蛋糕或者雪糕做甜品!呢間餐廳嘅蛋糕同雪糕都出咗名有水準,就咁散叫都要$50 ,所以食set lunch有甜品送埋係抵食嘅!而佢啲main dish都唔錯,亦都有素食選擇。餐廳啲侍應態度都好好,加上佢位都比較多,中午都容易book到位。所以我通常一個月都會食兩三次。😁
2021-10-04
2021-10-05 84 瀏覽
上完瑜珈堂around 12點半出街搵嘢食,咁啱見holly 有位,即入!舖頭頗大,檯同檯有空間,坐得幾舒服!我哋around 12點9坐低,一坐低就嗌咗嘢食,等咗around 4個字,嘢飲到齊,繼續等到1點8,催咗3次之後,嘢食卒之到齊!幾個fd嗌咗幾個lunch set, Egg Benedict, pizza, 黑松露帶子risotto, 冬陰功risotto, 相未影得齊,因為佢哋未試過同時係張檯度出現!同埋我哋真係食得好趕,最尾三催四請先嚟到嘅帶子risotto 已經係塞落口咁滯!嘢食整體不過不失,中環嚟講,價錢適中!但服務質素真係有待改善!10個字先嚟到嘅risotto 都得不到一句”唔好意思”,員工態度都極冷漠!

2021-10-02
1K
2021-09-26 112 瀏覽
“Surf and Turf”($378)“Slow Cooked Suckling Pig with Potato Wedges”($358)之前去Holly Brown多數都係食雪糕同梳乎厘班戟正餐部分咁耐都未試過🤣知道最近推出咗set dinner,最正係包埋任食gelato😍有咁正嘅優惠當然要去食啦😝今次去咗中環店,店入面仲有樂手彈琴幾好feel☺每個set都會跟咗湯/沙律,飲品☺所以我地就各要咗一款😚餐湯係蘑菇湯,味道都幾濃郁🍄第一個餐要咗Surf and Turf海陸雙拼有USDA牛肩扒🐮,幾隻燒蝦🦐同帶子同埋薯條🍟塊扒叫咗5成熟,都真係煎得岩岩好☺入面帶啲嫩紅色,食落仲幾juicy又唔會韌😚蝦同帶子size就偏細,味道正正常常😆第2份要咗Slow Cooked Suckling Pig🐷乳豬外皮香脆,入面肉十分香嫩🤤骨同肉係輕輕一切已經可以分離😍真心大推😚唔怪得成為舖頭嘅招牌菜😍食完主菜就嚟到另一個重頭戲任食gelato🍦🤤去嗰晚有12種口味雪糕提供,有一次可以叫2球😍2個人叫3 round已經可以食哂所有味😝個人覺得必食嘅一定係最經典嘅blue vanilla💙印象中h
“Surf and Turf”($378)

之前去Holly Brown多數都係食雪糕同梳乎厘班戟
正餐部分咁耐都未試過🤣
有咁正嘅優惠當然要去食啦😝
今次去咗中環店,店入面仲有樂手彈琴幾好feel☺

每個set都會跟咗湯/沙律,飲品☺
所以我地就各要咗一款😚
餐湯係蘑菇湯,味道都幾濃郁🍄

第一個餐要咗Surf and Turf海陸雙拼
有USDA牛肩扒🐮,幾隻燒蝦🦐同帶子同埋薯條🍟
塊扒叫咗5成熟,都真係煎得岩岩好☺
入面帶啲嫩紅色,食落仲幾juicy又唔會韌😚
蝦同帶子size就偏細,味道正正常常😆

乳豬外皮香脆,入面肉十分香嫩🤤
骨同肉係輕輕一切已經可以分離😍
真心大推😚唔怪得成為舖頭嘅招牌菜😍

食完主菜就嚟到另一個重頭戲任食gelato🍦🤤
去嗰晚有12種口味雪糕提供,有一次可以叫2球😍
2個人叫3 round已經可以食哂所有味😝
個人覺得必食嘅一定係最經典嘅blue vanilla💙
印象中holly brown一杯雪糕都唔平,任食真係好抵🤣

2021-09-23 80 瀏覽
因為上網睇到人介紹惠顧晚市套餐,可以任食意大利雪糕今次係專登為雪糕而來。星期日晚訂咗位,但其實好少人。侍應安排我哋坐另一台客嘅隔離。但其實餐廳好多位,唔知點解要坐到咁迫。蘑菇湯嘅蘑菇味好濃郁,唔會有臭青味。 主菜叫咗豬肋條同埋漢堡包,味道同分量都不錯。豬肋條唔會太鹹,漢堡包個包包好鬆脆。食完主菜其實已經有啲飽,不過我來係想食意大利雪糕,所以點都會食埋佢。今晚雪糕有13款,不過好多特別嘅味道都冇曬,只係有啲最基本嘅味道。每人每次可以嗌3球雪糕,2個人試咗12球,最好味係朱古力同咖啡,味道好濃郁。侍應見你食完一個round,就會再問你要唔要添雪糕。服務非常好,不過一次過食咁多雪糕,第二日唔舒服,所以大家都要適可而止。埋單每人二百幾蚊 可以食到主菜同埋咁多款雪糕,性價比真係好高呀。
因為上網睇到人介紹惠顧晚市套餐,可以任食意大利雪糕
今次係專登為雪糕而來。

2021-09-19
  • Gelato
因為任食gelato而來 結果發現set dinner都好好食💛【Squid Ink Linguini Seafood】$238墨汁意粉最有驚喜! 份量適中 有兩隻大蝦同帶子 蘆筍 好入味又新鮮! 最重要係夠彈牙!意粉掛住墨魚汁 墨魚汁仲有少少蘑菇粒!【Whole Spring Chicken】$248食燒春雞最怕就係乾~ 但肉質唔算嫩不過又未到乾身! 可惜係無乜味道 要點汁先好食!仲有大量薯條🍟 【Pizza of your choice】$198有3個選擇~ 最後揀左pepperoni 口味!材料好豐富 熱辣辣食仲要做到拉絲既效果👍🏻【Gelato】滿心期待既Gelato!結果部分想試既味道都無供應🙁 餐紙上面有既都有試晒! 最中意係烏龍茶同開心果~ 其他就正正常常! 反而taro食落去口感好似芋泥😂

意粉掛住墨魚汁 墨魚汁仲有少少蘑菇粒!

【Whole Spring Chicken】$248
仲有大量薯條🍟

【Pizza of your choice】$198

【Gelato】
2021-09-19 99 瀏覽
再訪Holly Brown💛中學時期最鐘意就係食Holly Brown嘅Gelato,今次係為咗任食Gelato而嚟,依家只要惠顧晚市套餐就可以無限free flow,一於嚟食返夠皮😝• Slow Cooked Suckling pig w/ Potato Wedges $338非常令人驚艷嘅乳豬,難怪係店裡嘅招牌菜!除咗去酒樓飲之外都好少食乳豬,亦都唔係度度都有得食。依度嘅乳豬係採用西式做法烹調,豬肉嘅油脂味香而不羶,肉質超級嫩滑又juicy,我諗係我食過最軟嫩嘅豬肉,個皮仲要又薄又脆,味道無可挑剔,仲有我最鍾意嘅薯角添🤤• Surf and Turf $378牛扒order咗三成熟,overcook咗少少目測大概五成熟,不過食落都juicy一啲都唔韌,冇咩脂肪位,肉味較出眾,另外配上香煎過嘅大蝦同帶子,質素都唔錯!本日重點當然係All You Can Eat Gelato!雪糕款式就視乎返當日嘅供應~個人推介富香濃奶香顏色又搶眼嘅藍色雲尼拿同埋濃郁不甜膩嘅朱古力味,撈埋薄荷味一齊仲可以變做薄荷朱😳

• Surf and Turf $378

2021-09-18 63 瀏覽
呢度係一間專食西餐既輕食CAFE! 食物都幾有水準而且抵食炸魚柳配粗薯條沙律,番茄肉醬意粉,香煎鵝肝帶子意粉炸魚柳炸到好脆口,咬開魚肉厚嫩多汁,點少少鹽食更加滋味,本身已經夠香味 薯條脆香新鮮番茄肉醬,酸酸地幾開胃 每條意粉掛滿醬汁,麵條彈牙 加埋野菌片同火箭菜 賣相精美味道一流想再食豪氣點也有鵝肝帶子 北海道帶子煎香加厚身大隻既鵝肝鵝肝入口油香豐盈,食完滿口鵝油香氣 脂香甘甜入口即溶 口感好滑意粉吸左鵝肝既油香更加香同美味平均消費$300評分8/10士丹利街22號地下
呢度係一間專食西餐既輕食CAFE! 食物都幾有水準而且抵食
炸魚柳配粗薯條沙律,番茄肉醬意粉,香煎鵝肝帶子意粉
想再食豪氣點也有鵝肝帶子 北海道帶子煎香加厚身大隻既鵝肝
意粉吸左鵝肝既油香更加香同美味
平均消費$300
評分8/10
士丹利街22號地下
2021-09-15 128 瀏覽
今日9月15日,年假,去中環試下Holly Brown,點樣得知Holly brown 呢…貴花田YouTube 介紹過.午餐都有好多款選擇,意粉,漢堡包薯條,素菜等等,最終order左午餐比較難食到既慢煮乳豬薯角餐(一般晚餐先有乳豬),餐湯南瓜湯,甜品意大利蛋糕,飲品檸檬薑茶。南瓜湯幼滑,正常做法,乳豬皮脆多肉汁,唔膩。好味,甜品其實有Gelato 雪糕同幾款tart可以揀,第一次的話,意大利蛋糕就一定無得輸,真係無令我失望。檸檬薑茶原來是茶包,但都好夠薑。下次再來試其他先1點前賣單仲有9折
南瓜湯幼滑,正常做法,
乳豬皮脆多肉汁,唔膩。好味,
檸檬薑茶原來是茶包,但都好夠薑。
下次再來試其他先
1點前賣單仲有9折
2021-09-15
  • 西班牙慢煮乳豬
Free Flow Gelato🍦 All You Can Eat Gelato💫..中環想吃有質素既西餐🍽,價錢不貴又具水準,呢間Holly Brown 會係我其中一個推介❤️。環境寬敞,舒適捨意,菜單選擇亦不少呢。其中不能不試餐廳出名主打:Gelato🍦,意大利雪糕有多種口味選擇,總有岩你既口味呢。悄悄告訴你。。餐廳最近推出咗一個晚市All You Can Eat Gelato 優惠。顧客只要惠顧Set Dinner, 就可以任食Gelato 🍨,晚晚超過10款選擇,真係超吸引啊😍。ll $238ll $338ll $378 今次趁有時間同屋企人黎食個晚餐🍽,菜式有水準呢。每份套餐跟上Corn Soup or Salad。Linguini 用上墨汁🖤 帶鮮味香甜而麵條夠煙韌,海鮮用上煎香帶子& 大蝦,Yummy。Suckling Pig🐽 Slow Cooked 效果十分嫩滑,真係嫩嫩豬,配上香脆薯角 & 煎香雜菜。Surf & Turf 一款海陸雙拼Main Course。Red Meat 用上USDA Flat Iron Steak🥩;Seafood 配上 Prawn🦐 & Sc

l[Squid Ink Linguini Seafood]l $238

l[Slow Cooked Suckling Pig w/ Potato Wedges]l $338

l[Surf and Turf]l $378

Surf & Turf 一款海陸雙拼Main Course。Red Meat 用上USDA Flat Iron Steak🥩;Seafood 配上 Prawn🦐 & Scallops🐚。前者Medium 肉嫩帶焦香 肉味濃又夠Juicy、海鮮亦係新鮮貨色、薯條同樣香脆,一款滿足食肉獸既慾望。整體西餐很有質素呢。

Dessert :All You Can Eat Gelato,用上點雪糕紙任你揀,真係花多眼亂😍。鐘意食雪糕既朋友一定會超開心呢。除左一般口味,仲有特色雪糕:Oolong tea、Fruitti Di Bosco、Peanut Butter、Apple Pie、Pancake、Stracciatella,真係超吸引啊啊啊。Sorbet 都有呢。其中Pistachio💚 我都幾鐘意。

最後跟餐飲品:Iced Cappuccino、Matcha Latte、Hot Chocolate,餐後refresh 一下味蕾吧。
❣️晚市優惠 • 任食Gelato❣️
* 惠顧晚市套餐,即享任食Gelato
* 同行顧客必須每位惠顧一份晚市套餐
* 中環分店: 星期一至星期日
* 荔枝角D2 分店: 星期六、日
×××[Holly Brown]×××
©中環士丹利街22號地下
2021-09-14 1751 瀏覽
💛黃店💛位於中環士丹利街< 𝓗𝓸𝓵𝓵𝔂 𝓑𝓻𝓸𝔀𝓷 >, 一間高質超值西餐廳, 每個角落充滿香港感覺。ᴬᵖᵖᵉᵗⁱᶻᵉʳ:◇ˢᵃˡᵃᵈ◇ˢᵒᵘᵖᴮʳᵃⁱˢᵉᵈ ᵂᵃᵍʸᵘ ᴮᵉᵉᶠ ᶜʰᵉᵉᵏ ʷⁱᵗʰ ᴾᵘᵐᵖᵏⁱⁿ ᴹᵃˢʰ ᵃⁿᵈ ᴿᵉᵈʷⁱⁿᵉ ᴶᵘⁱᶜᵉ $²⁹⁸紅酒燜和牛頰肉配上甜滑南瓜蓉, 肉質相當軟淋, 整體味道高質。ˢˡᵒʷ ᶜᵒᵒᵏᵉᵈ ˢᵘᶜᵏˡⁱⁿᵍ ᴾⁱᵍ ʷⁱᵗʰ ᴾᵒᵗᵃᵗᵒ ᵂᵉᵈᵍᵉˢ $³⁵⁸慢煮烤乳豬外脆內軟, 旁邊放有香脆薯角, 非常邪惡。ᴰᵉˢˢᵉʳᵗ:ᴬˡˡ ʸᵒᵘ ᶜᵃⁿ ᵉᵃᵗ ᴳᵉˡᵃᵗᵒ任食多款不同口味意式雪糕, 藍色雲尼拿為打卡之主, 質感相比普通雪糕軟為黏口。ˢᵉʳᵛᵉᵈ ʷⁱᵗʰ ᵀᵉᵃ ᵒʳ ᶜᵒᶠᶠᵉᵉ:◇ᴸᵃᵗᵗᵉ◇ᴹᵒᶜʰᵃᴮˡᵘᵉ ᴹᵒᵒⁿ $¹⁵⁰雞尾酒加入荔枝青檸汁, 面層放有煙燻泡泡, 打卡一流。Holly Brown📍中環士丹利街22號地下
💛黃店💛

ᴬᵖᵖᵉᵗⁱᶻᵉʳ:
◇ˢᵃˡᵃᵈ
◇ˢᵒᵘᵖ

慢煮烤乳豬外脆內軟, 旁邊放有香脆薯角, 非常邪惡。

ᴰᵉˢˢᵉʳᵗ:
ᴬˡˡ ʸᵒᵘ ᶜᵃⁿ ᵉᵃᵗ ᴳᵉˡᵃᵗᵒ

ˢᵉʳᵛᵉᵈ ʷⁱᵗʰ ᵀᵉᵃ ᵒʳ ᶜᵒᶠᶠᵉᵉ:
◇ᴸᵃᵗᵗᵉ
◇ᴹᵒᶜʰᵃ

ᴮˡᵘᵉ ᴹᵒᵒⁿ $¹⁵⁰
雞尾酒加入荔枝青檸汁, 面層放有煙燻泡泡, 打卡一流。

Holly Brown
📍中環士丹利街22號地下
2021-09-09
好多年前去Holly Brown食冷板炒雪糕,今次無得炒雪糕,但有個Special Offer - 任食Gelato!係任食Gelato!任食Gelato呀!其實呢個係Set Dinner,先選餐湯或沙律,一份主菜,一杯飲品,最後甜品就是雪糕放題。是夜餐湯是Corn Soup 粟米湯,雖然唔似忌廉湯咁多料,但都有唔少粟米粒,味道香濃。主菜叫左個Squid Ink Linguini Seafood $238,係墨汁扁意粉配兩隻大蝦,兩隻帶子,兩條蘆筍。扁意粉軟硬度剛剛好,墨汁Creamy,大蝦帶子煎到兩邊金黃色,爽口彈牙。全個配搭超好味!食完同友人討論有冇墨汁意粉關注組!我地覺得呢間幾高質!第二份主菜叫左Pizza Pepperoni $198,薄批少少脆底,香濃芝士味,都唔錯。第三份主菜叫左Whole Spring Chicken $248,隻燒春雞都幾大隻,配薯條,車厘茄同翠玉瓜,好豐富。燒雞味道令我諗起響外國超市買到既燒雞,唔會太乾身,肉質一般,唔算太乾但亦唔算嫩。.飲品除了咖啡或紅茶,還有多款西茶,汽水及果汁可選,亦可加錢配其他特飲。我就建議大家飲熱飲,你懂的!食完主菜其實都幾飽
Corn  Soup

Squid Ink Linguini  Seafood

食完同友人討論有冇墨汁意粉關注組!我地覺得呢間幾高質!
Pizza  Pepperoni

Whole  Spring  Chicken

Gelato

食完主菜其實都幾飽肚,但點都叫三球Gelato先啦,看到落單紙係有少少失望,原本22款常設口味加1款限定口味的選單上有11款未有提供!剩下的12款大部分是普通口味,例如牛奶,雲尼拿,藍色雲尼拿,朱古力。
前三款口味相近,但雲尼拿有雲尼拿籽,口感較豐富。朱古力亦非常濃味。其他口味我較喜歡咖啡,花生醬,芒果雪芭及烏龍茶。另外開心果稍為遜色,甚至乎是失望;是日限定的香芋則是口感也有別於其他雪糕。
你估下我食左幾多球?
2021-09-01
Corn  Soup
Squid Ink Linguini  Seafood
Pizza  Pepperoni
Whole  Spring  Chicken
Gelato
2021-08-17 635 瀏覽
Holly Brown 🍝 (Part 1)除了日式料理其實我也很喜歡西餐😆,特別是pasta☺️一些特別的日子,如果你想吃得奢侈一點的話,你們也可以來試一下這間餐廳,Holly Brown😋卡邦尼意粉:我覺得意粉的口感很彈牙,非常適合我的要求😍汁很creamy所以食都一半都飽飽地😆最重要的是真的沒猜到份量真的好大好大好大👍重要的東西要講三次😌我覺得整體的體驗不錯,食物和服務員的質素都很好☺️最重要的是你也會吃得很飽😂但是價錢方面就會比較貴,所以可能一些特別的人日子和另一半來也是一個好的選擇🙆‍♂️。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。卡邦尼意粉:$128餐廳:Holly Brown Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔅地址:中環士丹利街22號地下
Holly Brown 🍝 (Part 1)

卡邦尼意粉:

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
卡邦尼意粉:$128
餐廳:Holly Brown
Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔅
地址:中環士丹利街22號地下
1K
2021-08-15 1934 瀏覽
Holly Brown's set dinner now includes free flow gelato Monday to Saturday nights. We also ordered a cocktail as it was quite pretty.For the set dinner, it includes soup OR salad.The Blue Moon came and it was definitely a cute drink to have. Despite having vodka, the curacao, lychee and lime turned it into a sweet and refreshing drink.For our mains, my friend had an Impossible Burger as he never tried it before. I also tried a bit of the patty. We agreed it was a bit dry though I think this does

Blue Moon
For our mains, my friend had an Impossible Burger as he never tried it before. I also tried a bit of the patty. We agreed it was a bit dry though I think this does not do Impossible Beef justice as I tried it at Butcher Club before and it was really good.
My braised wagyu beef cheek was amazing. The sauce was rich and the wagyu was so tender and it was almost melting in my mouth with the rich sauce. The pumpkin mash was also fine and sweet and complemented the rich flavor of the beef cheek.
Finally the dessert. There were 12 flavors for us to choose from and you can keep ordering 3 scoops a time. I had 11 scoops while my friend had 3 scoops so I basically tried all the flavors.

I directly compared their famous blue vanilla and regular vanilla and actually the regular vanilla is richer.
Out of all the flavors, Coffee was my favorite while Apple Pie was my least favorite(it wasn't bad but just didn't taste like Apple Pie, which I love). Assuming most people eat 3-4 scoops, I would say for 200-300 dollars(depending what main course you order), this is quite a catch
2021-08-10
Blue Moon