2024-12-09
屋企人生日諗住食間好啲餐廳🍴見到呢度好多好評,最後早一個禮拜直接打電話去餐廳book枱。點知就係惡夢嘅開始😶🌫️。1. 位置安排十分之差!book咗7點5位,去到俾咗張廁所位四人枱我地,櫈都係擺得4張。😂 見到窗邊有吉枱,問侍應可唔可以調,佢就話啲位一早set好咗冇得調。最後個侍應俾咗張圓凳我哋放主席位,一般黎講主席位冇問題嘅,問題就係個主席位凸左出走廊,右邊係廚房、後邊係廁所、左邊喺門口😂 比人撞都撞飽明明一早book左枱都可唔可以安排到咁🤙🏻。2. 食物選擇小佢個menu係有好多野食嘅,但好多都冇得點。主菜大部分都冇得點,海鮮套餐冇得點,但就咁單點又有。😇。3. 野食一次過出哂已經5個人坐4人枱,野食仲要一次過出,完全冇位放。要逼住勁快飲完個湯比位佢放野食🥹 下面張圖已經係收左湯碗,黎左8成野食嘅相,逼到手都冇位放😫😫😫。4. 花茶冇得refill熱水我見到有花茶嘅時候已經捉住咗其中一個侍應,confirm佢花茶有冇得refill熱水,佢答可以幫我加我先叫。點知到飲完叫人加水,另一侍應同我講:「冇得咁樣加熱水,可以就咁比杯熱水你,但係都唔會比你倒啲熱水落去。想飲就要再落單。」🫥🫥🫥
點知就係惡夢嘅開始😶🌫️
。
1. 位置安排十分之差!
明明一早book左枱都可唔可以安排到咁🤙🏻
2. 食物選擇小
3. 野食一次過出哂
4. 花茶冇得refill熱水
Wow~Nice fake小丑是我🤡
重點‼️個洛神花茶完全冇味!飲嘅紅紅地嘅水咁🫣
5. 豬肋骨得四條🥴
嬲到相都唔想影(加上都冇位拎到電話出嚟!)
豬肋骨係女仔手掌都大份過佢😂😂😂
呢間餐廳又刷新左我對豬肋骨嘅常識😶🌫️
。
最後嬲到蛋糕都冇點就走人!
性價比極低,安排又差!
唔會再黎食!