2024-10-31
今日嚟到位於旺角726大廈19樓一間多人推介話畫碟好靚既餐廳,餐廳環境優美,仲可以見到出面成個香港夜景,好多客人都會餐廳慶祝生日,會幫顧客影咪即影即有相片,我地黎到都有叫到佢地既畫碟甜品,仲影咪即影即有相片📸超好服務,呢度既職員仲要勁nice,好好態度,成個用餐感覺真係100分2人pizza 餐$506🌟黑松露牛肝菌蘑菇湯好濃好綿密🍄黑松露味道超突出🌟法式龍蝦海鮮湯好好飲,入面仲有沙白🦞超鮮甜🌟慢煮雞胸胡麻沙律上面有好多塊慢煮雞胸,食落去d肉係好嫩,再加上d沙律既配搭🥗成個前菜都好開胃🌟法式田螺配薯蓉呢個餸係即叫即整,送上黎仲係熱辣辣,下面既薯蓉係好濃既奶香味🥔好綿密,d田螺下好彈牙,好鮮甜🌟秘製北京烤鴨薄餅上面係煙熏味既烤鴨,分量好多,咸香鹹香,個薄餅皮係岩岩好,唔會好薄又唔會好厚🍕出面係脆入面係好軟熟,加上烤鴨既香口,就算第一次食既我都覺得好好味🌟波士頓龍蝦(半隻)占米多松露闊面$198呢度成半隻龍蝦都係用芝士去焗,d龍蝦肉炒肥美🦞食落去系好鮮甜,用左闊意麵去烹煮,比較有嚼口,加上黑松露既配搭,呢個面真係有好濃既海鮮味,好真材實料🌟開心果奶蓋巴斯克芝士蛋糕 $98用開心果味這整成既
2人pizza 餐$506
🌟黑松露牛肝菌蘑菇湯
好濃好綿密🍄黑松露味道超突出
🌟法式龍蝦海鮮湯
好好飲,入面仲有沙白🦞超鮮甜
🌟慢煮雞胸胡麻沙律
🌟法式田螺配薯蓉
🌟秘製北京烤鴨薄餅
🌟波士頓龍蝦(半隻)占米多松露闊面$198
🌟開心果奶蓋巴斯克芝士蛋糕 $98
用開心果味這整成既蛋糕,上面仲鋪滿左滿滿既開心果碎,食落去唔會好甜🍰最值得一提既係個劃碟係劃左依家好出名既chiikawa,劃到超逼真,搞到我唔夠膽食添,惹唔住同佢影左好多相
🌟海鹽抹茶芝士奶蓋
抹茶味超濃,上面仲有奶香好濃🍵鹹香既奶蓋,超好飲
🌟香芋芝士奶蓋
香芋味好重,個粉紫色好岩打卡🍹又唔會好甜,加上奶蓋既配搭真係好正