2023-03-10 99 瀏覽
尖沙咀梳士巴利道10號香港藝術館1樓平台, 👩🏻‍❤️‍👨🏻BF首次帶我來慶祝生日🎂, 被安排的座位面對全海景享用特式澳洲菜式, 寫意非常🤩一眼看見卓然不凡的招牌Dining Bar Lounge菜牌🧾, 仲有我最鍾意既 {薯仔丸子} 🥔中帶有磨菇、米脆和松露, 食得好滋味😋BF 則order既{和牛 西冷牛扒} 🥩配菜有我都鍾意既 braised savoy cabbage皺葉椰菜🥬, smoked potatoes煙熏薯仔🥔, 黑蒜汁及松露, 最後BF既dessert甜品🤤係Pavlova{蛋白脆餅}, 帶有車厘子果醬, Vanilla cream雲尼拿忌廉同埋tarragon龍蒿, 佢話好味且甜而不膩👍🏻佢order俾我既甜品Yuzu Mousse Cake🎂{柚子🍊慕絲蛋糕}, 餅底係軟綿既sponge cake, 仲有好清香Jasmine mousse茉莉慕絲, 面頭dressing係Vanilla cream & Yuzu雲尼拿忌廉同柚子, 窩心的甜😍用餐時仲有帶浪漫格調既Coaster杯墊, 令
用餐時仲有帶浪漫格調既Coaster杯墊, 令我迷醉🥰😇
2023-03-07 148 瀏覽
今次同朋友黎到尖沙咀嘆下午茶,環境舒適可包覽維港海景視覺一流,食物方面叫左tea set for 2,鹹點有:烤豬肉醃蘿蔔包、千層酥配鱈魚籽青瓜、野生蘑菇小丸子松露、鴨肝伴砵酒汁配酸種麵包、黑毛豬風乾火腿配新鮮青豆蘆筍鹹點每樣味道都唔錯,最為特別系蘑菇小丸子松露,松露味超出好好食甜點有:牛奶鏡面抹茶、馬斯卡彭芝士東甩、香蕉焦糖脆餅、百利甜酒拖肥、花生醬派焦糖脆粒朱古力醬、咖啡蛋糕榛子忌廉同紅桑子牛油酥餅忌廉白酒啫喱,我最鍾意系英式鬆餅配英式忌廉同杏桃百里香果醬,鬆餅甜度適中,一啲都唔乾身,整體方面職員好親切有禮,會主動介紹食物同幫忙影相,食物質素幾好,望住海景食野好值回票價
2023-03-06 146 瀏覽
和老友特意來一試呢處澳洲菜式, 安排了面海的位置, 飽覽尖東海濱長廊如畫景緻, 心曠神怡💓, 坐下好快就來菲達芝士🧀:伴有烤意大利青瓜🥒、橄欖醬、咖哩、杜卡香料, 撈埋一齊食回味無窮。橘鹽醃鱒魚🐟 :淋上法式山葵酸忌廉、🫗漬青瓜一起, 魚香滿溢。海鱸魚🐠:混和香料南瓜濃湯、烤雅枝竹、🌰栗子, 魚味更濃郁, 好味到冇得彈😽😽😽紅桑子蛋白脆餅🥞:黏住龍蒿、車厘子果醬🫐、雲尼拿忌廉食更可口。柚子慕絲蛋糕 🍊: 清甜不膩喉,鍾意食甜品嘅,一定要試😽😽呢處蛋糕特別在厨師🧑🏻‍🍳會將甜品餐車推到枱旁, 俾我倆任揀蛋糕, 然後即時切件;每人一杯甘甜cocktail🍸🍹, 亦附上雅緻杯墊, 足見呢處總厨著實用心經營🫶🏻
2023-03-06 104 瀏覽
前幾日系尖沙咀剪頭髮,之後仲同閨蜜行左一陣美麗華,行到肚餓之後,閨蜜推薦呢間餐廳,我睇到網上 既圖片即刻覺得好吸引🍾,所以即刻答應來呢間餐廳食野。🥄我地選擇左sea view menu🍽️🍽️,特別安排入座海景枱、獲贈個人化餐牌等等,還可以贈送迎賓雞尾酒乙杯。😚🥣Foie Gras Parfait鴨肝凍醬| 🥣呢個鴨肝沒有鵝肝甘肥膩,但系多左一重肉既甘香,味道濃厚。🍡Potato Gnocchi薯仔丸子| 🍡薯仔QQ 糯糯,丸子肉質彈牙。🐟Sea Bas海鱸魚 |🐟魚肉鮮美,所以其實唔點汁都已經好好食,再點汁就變左更加惹味。 😋🥪Pavlova蛋白脆餅| 🥪賣相非常完美,咬落去好甘香酥脆,好考廚師功夫。🎂Triple Chocolate Cake三重朱古力蛋糕| 🎂作為朱古力愛好者就一定會中意呢個,三種不同既朱古力濃度衝擊你既味蕾,就系正!👍👍餐廳既所有野都好岩我地心水🍸🍸,最滿意既地方就系呢度既設計好有格調,岩曬我地文青打卡,真系好多地方影相都超級好睇!

🥣Foie Gras Parfait鴨肝凍醬| 🥣

呢個鴨肝沒有鵝肝甘肥膩,但系多左一重肉既甘香,味道濃厚。

🍡Potato Gnocchi薯仔丸子| 🍡

薯仔QQ 糯糯,丸子肉質彈牙。

🐟Sea Bas海鱸魚 |🐟

🥪Pavlova蛋白脆餅| 🥪

賣相非常完美,咬落去好甘香酥脆,好考廚師功夫。

最近吃了尖沙咀海景西餐Hue Dining 的3道菜套餐,慶祝周年紀念,成件事好Chill!值得生日或者周年活動嘅時候試吓!酸種麵包作為前菜~生蠔(3隻)燒蕃茄、韭菜木+犀草醬:這道生蠔雖然每隻都係細細隻,但食落非常新鮮,燒蕃茄和韭菜木的搭配非常好,令到成件事酸酸甜甜又有不同味道,相當開胃。鵝肝凍醬+砵酒啫喱、漬洋梨、水蘿蔔,香草芥末醬,本身我都鍾意食呢類型嘅味道嘢,鵝肝凍醬非常正,口感比平時食嘅更加柔軟,砵酒啫喱和漬洋梨的搭配非常特別,提升口感層次香。香煎海鱸魚、焦香牛油果、麻油紅蘿蔔、芫荽及青口濃湯香煎海鱸魚的口感剛好,魚肉鬆軟,外皮煎得香脆,與帶有輕微焦香牛油果相得益彰,口感豐富!麻油紅蘿蔔的爽甜味和香氣與芫荽的香濃的味道好夾,底部青口濃湯的濃郁鮮味(好似海鮮湯咁!),充滿層次感。Rangers Valley 牛面頰肉|和牛燒汁•鹽焗蘿葡.椰菜花苗及牛骨髓牛面頰肉經過慢燉,口感鮮嫩多汁,配上和牛燒汁更提升香味。鹽焗蘿葡和椰菜花苗的配搭令整體相得益彰,而牛骨髓的軟熟口感令整體更特別。Pavlova酒浸車厘子、蛋白霜、檸檬香蜂草及馬鞭草蛋白蛋糕非常好味,口感柔軟,酒浸車厘子香氣特別,

酸種麵包作為前菜~

香煎海鱸魚、焦香牛油果、麻油紅蘿蔔、芫荽及青口濃湯

Pavlova酒浸車厘子、蛋白霜、檸檬香蜂草及馬鞭草蛋白蛋糕非常好味,口感柔軟,酒浸車厘子香氣特別,仲有檸檬香蜂草和馬鞭草的搭配非常好。表面個蛋白餅鬆化香脆,味道好match!

Custard Tart肉桂香料鬆餅 . 黑糖及姜吉士撻勁鬆化,口感豐富,肉桂香料味道好香,加埋黑糖和姜味道好match。

整體用餐體驗非常好,食物好食環境好之餘,店員好好人主動幫手影相,勁Nice!同埋最主要就係成個海景都係好值得打卡,感覺舒適都好緊要!
2023-03-03 104 瀏覽
放假又同姊妹黎呢度食好西!點解?因為呢度無論環境服務同食物質素都無非常無得頂!我哋揀咗tasting menu😽先歎左碗法式南瓜湯🎃🥣!南瓜湯有好多南瓜蓉,非常鮮甜,而且配埋烤栗子同忌廉芥末醬,令成個湯口感更豐富同質感順滑呢個係鵪鶉🦆‼️鵪鶉好嫩滑唔老身,加埋啲烤紅葱、熟肉抹醬、咖啡豆碎令成個鵪鶉油而不膩同好清新!好好味🥰香煎海鱸魚係我地至愛,焦香牛油果令魚既味道更濃郁同好match,加埋啲麻油紅蘿蔔、芫荽及青口濃湯令鱸魚更清甜😎香煎帶子🦪煎得恰到好處,帶子依然保持嫩滑,再加埋忌廉粟米同松露酸豆醬,令帶子更香濃!每啖都有粟米清甜味🤪烤澳洲和羊🐑非常好食,羊既質素非常高質,肉質煙韌,配埋罕有而油脂比較少既羊頸、杏鮑菇、味噌茄子及醬汁,係完美嘅健康配搭☺️
2023-03-03 129 瀏覽
Weekend brunch ($480),剩係個景已經值回票價!1. 先嚟自家制麵包,熱辣辣,加埋有啲煙燻味嘅牛油,好食!2. Starters to share有成5個starters,真係好滿足想試多幾款嘅胃,最重要嘅係5款都好好食,最好食嘅有生牛肉他他&三文魚!3. Main couse:油甘魚 & 牛腹扒 (+$50)油甘魚外皮煎到好香口,肉質嫩滑,充滿油香,好食!牛腹扒唔係入口即溶嗰隻,但好香牛味,食得過。4. 甜品:吉士撻 & 香蕉拖肥蛋糕甜品一啲都唔甜,唔“漏”。服務一流,抵讚!

1. 先嚟自家制麵包,熱辣辣,加埋有啲煙燻味嘅牛油,好食!

2. Starters to share

油甘魚外皮煎到好香口,肉質嫩滑,充滿油香,好食!

牛腹扒唔係入口即溶嗰隻,但好香牛味,食得過。

4. 甜品:吉士撻 & 香蕉拖肥蛋糕
甜品一啲都唔甜,唔“漏”。

服務一流,抵讚!

2023-03-02 119 瀏覽
媽媽生日,作為孝順女嘅我一早預約定餐廳,一家人一齊慶祝媽媽生日💞一去到餐廳,媽媽已經捉住爸爸瘋狂打卡,由門口到入座都不停影相,好興奮📸特別係餐廳對住維港海景,大大塊落地玻璃窗可以無死角睇到海景,好正😍依個 鴨肝凍醬 入口即溶,鴨肝嘅味道好耐都揮之不去🤤食到有少少攻鼻嘅辣,原來係香草芥末醬,兩者又幾夾喎🫢媽媽話 烤意大利青瓜 好啱胃口,因為依種意大利青瓜好有營養,更可以促進新陳代謝,真係厲害呢😮然後爸爸最喜歡 和牛西冷牛扒,惹味嘅黑蒜汁同松露好香👃🏼要讚嘅係薯仔煙熏味好出,好出色嘅伴菜😜甜品有兩樣分別係 蛋白脆餅 同 柚子慕絲蛋糕🥰兩樣嘅甜度都恰到好處,食埋甜品真係好滿足啊😚
2023-03-01 106 瀏覽
唔係生日先可以食大餐既🤗huedining 既海景真係好靚呀😍望住個海景食真係好有feel❤️Starter 香煎帶子 - 大大粒帶子,鮮甜味美,配上香甜忌廉粟米🌽汁味道更佳生牛肉他他 - 配既係紅椒核桃醬,裡面仲加有洋蔥🧅粒,味道有好層次Main Course香煎海鱸魚 🐟 ,啖啖嫩滑魚肉配上特製醬料,的確唔錯牛臉頰肉 - 比較少食既部位,口感好腍,仲會配有牛骨髓呀3 set course 仲會配埋甜品,非常滿足🤗
唔係生日先可以食大餐既🤗

huedining 既海景真係好靚呀😍
望住個海景食真係好有feel❤️

Starter

Main Course
香煎海鱸魚 🐟 ,啖啖嫩滑魚肉配上特製醬料,的確唔錯

牛臉頰肉 - 比較少食既部位,口感好腍,仲會配有牛骨髓呀

3 set course 仲會配埋甜品,非常滿足🤗
2023-03-01 2670 瀏覽
一直都知Hue Dining呢個打卡勝地。估唔到下晝都有,Jazz live band - 有saxophone和guitar,更會即興唱生日歌!Weekend Brunch $480p.p.Sharing Starters 自家製麵包、果仁牛油酸種麵包經過長時間發酵,味道比起一般麵包香濃,淡淡的果仁牛油也使麵包的味道昇華海鱒魚、鱈魚子及三文魚籽鱒魚十分新鮮,香味香濃,配上鱈魚子及三文魚籽更增加了口感。牛心蕃茄、哈密瓜果醋及海帶整道菜式酸酸甜甜的,十分開胃。烤杏鮑菇、法式牛油汁、焦香小洋蔥及榛子蘆筍、香烤發酵荷蘭醬及脆穀物生牛肉他他、紅椒核桃醬、西洋菜及烤大蒜這個牛肉他他配上了紅椒核桃醬,很特別。牛肉完全無筋,吃起來感覺像墨西哥的tacos。Main澳洲石灰岩海岸牛腹扒、油封蒜頭、舞茸菇、復古甘筍、Madeira (+$50)上菜已切件,油脂分佈均勻,配上岩鹽,外皮烤得香脆,相當腍嫰。油甘魚、烤蟶子、香蒜及辣椒油魚肉質厚而新嫰,輕輕逼出魚油,香口但不油膩,配上彈牙香濃的蟶子,驚喜十足,鮮味四溢。濃縮咖啡加上奶泡,比較fruity和細滑

Weekend Brunch $480p.p.
Sharing Starters

自家製麵包、果仁牛油

海鱒魚、鱈魚子及三文魚籽
鱒魚十分新鮮,香味香濃,配上鱈魚子及三文魚籽更增加了口感。

牛心蕃茄、哈密瓜果醋及海帶
整道菜式酸酸甜甜的,十分開胃。

烤杏鮑菇、法式牛油汁、焦香小洋蔥及榛子

蘆筍、香烤發酵荷蘭醬及脆穀物

生牛肉他他、紅椒核桃醬、西洋菜及烤大蒜

Main

油甘魚、烤蟶子、香蒜及辣椒油

濃縮咖啡加上奶泡,比較fruity和細滑

2023-02-19
2023-03-01 89 瀏覽
今年公司嘅Annual lunch 去咗尖沙咀嘅Hue Dining 到食!我今次都係第一次去呢間餐廳,估唔到咁有驚喜😍<<🌰法式南瓜湯🎃>>用料充足,南瓜味好重,加左栗子同忌廉芥末醬係入面,令到成個湯嘅味道更加濃郁! 好飲🦆👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻<<🥕香煎海鱸魚🐟>>鱸魚煎到好香,聞到已經流口水!魚嘅味道好重,但一啲都唔腥!連埋焦香牛油果同青口濃湯一齊食,更加帶出魚嘅香味!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻<<🌽香煎帶子🐚>>賣相好吸引,帶子邊煎到少少燶。口感外脆內軟,帶子鮮味十足。食得岀餐廳選用嘅食材都好新鮮!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻<<🐦鵪鶉🦆>>肉質鮮嫩嘅鵪鶉配烤紅葱、熟肉抹醬及☕️咖啡豆碎,呢個配搭好特別。但味道岀奇地夾。每樣食材都能夠突顯鵪鶉嘅鮮味!值得推介!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
<<🌰法式南瓜湯🎃>>
<<🥕香煎海鱸魚🐟>>
<<🌽香煎帶子🐚>>
<<🐦鵪鶉🦆>>
2023-03-01 72 瀏覽
💃之前去九龍附近行山,行完之後去尖沙咀行街,見到有間優雅風, 文青滿滿的餐廳,餐廳位於藝術館上面,雖然唔起眼,但系位置都算就腳,而且裝修高級精緻,食物都好比心機製作。 🍽橘鹽醃鱒魚🐔超級大兜,鱒魚望落肥瘦適中,其他配料好似法式山葵酸忌廉、漬青瓜都幾香。🍽薯仔丸子🐮肥美既丸子,肉質爽口彈牙,有超級多磨菇、米脆、松露同埋其他配料,這樣的配搭,一試難忘,食個不停。🍽海鱸魚🐥用料上剩,有幾豐富既烤雅枝竹、栗子香味~咬落去肉質柔嫩甘甜,脂香四溢。🐥三重朱古力蛋糕🐥朱古力味道香濃,唔會好苦,好甘好滑。🐥柚子慕絲蛋糕🐥柚子酸甜,慕絲蛋糕好綿好滑。我地都覺得呢間餐廳sea view menu有驚喜,贈送迎賓雞尾酒乙杯 同埋即影即有合照。食品質素幾高, 再加上呢個無敵海景,心情都好好多。💕

🐥三重朱古力蛋糕🐥朱古力味道香濃,唔會好苦,好甘好滑。
🐥柚子慕絲蛋糕🐥柚子酸甜,慕絲蛋糕好綿好滑。
2023-02-27 103 瀏覽
最近食左好幾餐西餐~呢間係其中一間心水推薦!!首先餐廳地點位置藝術館內,文藝氛圍氣息濃厚用餐時可面向維港海景,店員友善:)晚市既有tasting meun,亦有2course/3course的選擇~點上兩份3-course,菜式與友人共享💕Starter要左香煎帶子同生蠔~生蠔搭配清新既莎莎醬,味道鮮甜開胃😚😚香煎帶子食落香嫩,配上爆谷碎粉同玉米粒可加強層次口感~主菜要上紅酒燉牛面頰同羊架✨牛面頰燴至鬆軟,更配上正立方體既牛骨髓味道細嫩精巧!!羊架點上5成半熟,生熟程度拿捏得宜肉香細嫩,騷香軟淋,非常出色!!!甜品更顯心思細緻,創意兼備~要上蛋白蛋糕同吉士撻💕蛋糕以技術風乾,質感輕脆,配上莓果脆粒同細滑吉士醬,清新不膩❤️吉士撻撻身香脆,吉士體幼滑香濃,配以果粒薑絲作以平衡,配搭得宜,整體出色!!!
最近食左好幾餐西餐~

呢間係其中一間心水推薦!!

首先餐廳地點位置藝術館內,文藝氛圍氣息濃厚
用餐時可面向維港海景,店員友善:)

點上兩份3-course,菜式與友人共享💕

Starter要左香煎帶子同生蠔~

生蠔搭配清新既莎莎醬,味道鮮甜開胃😚😚

香煎帶子食落香嫩,配上爆谷碎粉同玉米粒可加強層次口感~

主菜要上紅酒燉牛面頰同羊架✨

牛面頰燴至鬆軟,更配上正立方體既牛骨髓
味道細嫩精巧!!

羊架點上5成半熟,生熟程度拿捏得宜

肉香細嫩,騷香軟淋,非常出色!!!
甜品更顯心思細緻,創意兼備~

要上蛋白蛋糕同吉士撻💕

🌟餐廳:Hue Dining📍地址:尖沙咀梳士巴利道10號香港藝術館1樓平台💰價位:~$400 - $800⏰營業時間:星期一至日12:00 – 22:00📱電話:35005888想搵一個寧靜舒適既地方歎返餐西餐? 仲想enjoy埋一覽無遺既海景? 有乜好選擇?🧐我就約埋best fd book 左呢間位於尖沙咀海旁香港藝術館平台既澳洲菜西餐廳「Hue Dining」✨餐廳可以飽覽維港夜景,加上用左大量藝術畫作作陳設,係呢個咁醉人既氣氛食飯,超正,即刻介紹下先❤️🌟3 courses menu 780 per person🌟🌟STARTERS 前菜🔹Spiced Pumpkin Velouté | grilled chestnuts & mustard cream (v) 法式南瓜湯、烤栗子、忌廉芥末醬🔹Foie Gras Parfait | port jelly, pickled pear, radishes & vanilla mustard 鴨肝凍醬、 砵酒啫喱、漬洋梨、水蘿蔔、香草芥末醬- 介紹前菜之前,要推介下佢地提供既sourdough先💕💕Sourdough外脆內軟,搭配自
🌟餐廳:Hue Dining
📍地址:尖沙咀梳士巴利道10號香港藝術館1樓平台
💰價位:~$400 - $800
⏰營業時間:星期一至日12:00 – 22:00
📱電話:35005888

🌟STARTERS 前菜
Sourdough外脆內軟,搭配自家制既果仁牛油,真係好好味😋好食到停唔到口~
- 法式南瓜湯加入烤過既栗子碎粒,飲落夠哂口感,仲有啖啖栗子既香甜味另外,上層加左忌廉芥末醬,混合埋南瓜湯帶點微微酸味,飲落更有層次
- 鴨肝凍醬係我既至愛,我地仲特登留返幾件sourdough,配呢個凍醬黎食就更加正!
呢度既凍醬,充滿鴨肝既甘香味,好濃厚~
添合埋砵酒啫喱、漬洋梨及水蘿蔔,食落更有口感,酒香及果香味一流~
🌟MAIN COURSE 主菜
🔹Sea Bass | Burnt avocado, sesame glazed carrots, coriander & mussel bisque 香煎海鱸魚、焦香牛油果、麻油紅蘿蔔、芫荽及青口濃湯
🔹Iberian Black Pluma | Pressed suckling pig, caramelized kabu turnip, pineapple salsa & crackling 西班牙黑毛豬肋眼、乳豬、焦化日本蕪菁、菠蘿莎莎醬及脆豬皮

- 香煎海鱸魚賣相好精緻~
外皮煎至香脆,魚身夠厚肉,食落魚味濃郁配菜亦有好多款式,我就最欣賞焦香牛油果,好creamy 又可以作為魚既醬汁,好正

- 西班牙黑毛豬肋眼用左年幼既乳豬,肉身嫩滑多汁,好出色值得一提,餐廳仲用左黑毛豬既豬肉絲,以吉列形式炸成,食落好香脆,夠哂特別
🌟DESSERTS 甜品
🔹Pear Profiteroles | poached pear puffs, whisky gel, single origin Nyangbo chocolate sauce
    啤梨泡芙 配燉鴨梨 、 威士忌醬及單一產地非洲迦納朱古力醬
🔹Banoffee banana | Guanduia chocolate, miso caramel
    香蕉拖肥蛋糕 、 香蕉、榛果朱古力、味噌焦糖

兩款甜品擺盤都幾靚,而且份量十足~我覺得啤梨泡芙最正~上層用上中式合桃酥,再釀入好多煮制過既啤梨粒,味道酸酸甜甜之餘,做法又中西合壁,值得一試😋
🌟PETIT FOURS, TEA & COFFEE
🔹Persimmon Peach tea
🔹Hot Chocolate

食飽飯,我地飲返杯野,慢慢欣賞維港夜景,傾陣計先~
- 熱朱古力唔算太甜,朱古力味香醇~
- 蜜桃茶上枱個時已經香噴噴,飲落微微酸,香氣十足~
😋味道:4/5
🏢環境:4.5/5
💁🏻‍♀️服務:4/5
💵價錢:4/5
🤟🏻性價比:4/5
👅整體小總結
餐廳位置夠哂有優勢,毗鄰尖沙咀星光大道,維港景色盡入眼簾,呢個環境食飯,無得輸~裝修及燈光氛圍舒適,能寧靜地享受每一道菜式!
食物方面,以澳洲西餐為主,海鮮及肉類質素好高,而且擺盤亦好精繳,值得一試~
2023-02-20
2023-02-24 117 瀏覽
大伙同事齊來為新同事設迎新聚餐, 我和新同事同桌, 閒話家常🫱🏻‍🫲🏻今次揀咗餐廳tasting menu 首先上枱是生蠔🦪, 有燒蕃茄、韭菜木犀草醬伴碟, 份外鮮味;再來法式南瓜湯🍵, 內有烤栗子, 混以忌廉芥末醬, 香濃幼滑😜✌🏻之後來的香煎海鱸魚🐠, 伴碟的是青口濃湯、焦香牛油果、麻油紅蘿蔔、還有芫荽, 配菜並沒蓋過魚的鮮味, 外脆內軟入口即融;一起分享香煎帶子 , 有忌廉粟米🌽、還有松露酸豆醬伴碟, 又香又厚肉我上碟的鵪鶉🐥, 伴碟乃烤紅葱、熟肉抹醬、還有咖啡豆碎, 特式又嫩滑;最終來的烤澳洲和羊.羊頸 🐑, 有味噌茄子、杏鮑菇、還有醬汁伴碟, 滋味無窮😋👌🏻新同事對此處食品讚口不絕, 不枉此行👍🏻

新同事對此處食品讚口不絕, 不枉此行👍🏻