4天前
💖 ilBelPaese chicken. pizza. pasta (尖沙咀)✨尖沙咀麼地道62號永安廣場地下19-23號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️平時永安中心真係好少去,今日行過本來只係諗住幫襯買Gelato😝,點知見佢套餐都抵食,所以就好快坐低左🤭-SET 1 $268意式烤雞(半隻)配蔬菜🐥+意式雜錦豆湯🍲+意大利雪糕烤雞火喉岩岩好!完全唔會鞋😳充滿油香又Juice💦,旁邊配菜好甜👍🏻。雜豆湯口感豐富同時亦有咬口☺️,好特別。Gelato揀左榛子🌰,好香!-SET2 $268蜆肉意大利麵🍝+招牌IBP意式沙律🥗+意大利雪糕意大利麵雖然汁比較少,但好滑身,可能加左欖欖油😆,蜆肉冇沙又大粒。招牌IBP意式沙律係一個好特別嘅沙律,因為鹹鹹哋🤣,入邊嘅吞拿魚肉帶有少少鹹香,出奇地同沙律好夾。我幾中意😝 Gelato揀左莓果味想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩啊
✨尖沙咀麼地道62號永安廣場地下19-23號舖
-SET 1 $268