餐廳係九展地下分兩個鋪位, 兩邊既餐牌一樣, 一邊係寵物區域, 可以帶寵物一同進食, 但要自己去門口點食物, 之後店員會送餐。香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬 $118 (有餐湯&餐飲)今次午餐時間試豬肉眼, 見好多人都點呢個。 豬肉眼份量好大好厚, 仲配左薯仔, 差啲食唔晒, 但食到中間位置有少少乾, 配多啲汁就更好。

香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬 $118 (有餐湯&餐飲)

• 香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬
2021-11-29 68 瀏覽
平時最多去九龍灣嘅地方,就係翻公司🤣就算最遠都係行到去megabox覓食難得今日翻完上半晝,見有時間,就同同事一齊行去EMax九展搵吓有咩正Cafe呢間I’m not nothing同事話試過荔枝角果間都very good,話價錢同質素超級成正比咁話喎😌一睇個門口裝修就知,有啲料到喎,一定行打卡文青風😎不過由於我哋2個人無book枱嘅關係,所以即時walk in;可惜喺無得即時入,全場滿座🥲不過reception 姐姐都好好人咁話,半小時後應該可以入到,叫我哋行下先再翻去👀結果我哋2條友去到2點先開波食lunch🤣在此溫馨提示去嘅伙伴們記得book定位,唔好以為emax咁遠又星期六、日就無咁多人🙆🏻‍♀️餐廳行簡約風格👻但啲畫風又幾盞鬼喎!有種好唔match但又好match嘅感覺🕺🏻menu選擇並唔係特別多,但勝在乜款都有啲,一定揀到你啱食嘅!烤菠蘿煙肉吉雞肉千島醬漢堡配薯條🍟($108)呢個堅抽推薦呀!你見唔見到舊菠蘿🍍就算隔住個mon都feel到嘅果種光澤感呀!本身真係無expect個burger係咁好食🍔吉列雞肉唔會太厚炸粉,而且好嫩,連埋個香煎過嘅牛油burger皮,juicy
平時最多去九龍灣嘅地方,就係翻公司🤣
就算最遠都係行到去megabox覓食

一睇個門口裝修就知,有啲料到喎,一定行打卡文青風😎
結果我哋2條友去到2點先開波食lunch🤣

餐廳行簡約風格👻但啲畫風又幾盞鬼喎!
有種好唔match但又好match嘅感覺🕺🏻

烤菠蘿煙肉吉雞肉千島醬漢堡配薯條🍟($108)
呢個堅抽推薦呀!
本身真係無expect個burger係咁好食🍔
吉列雞肉唔會太厚炸粉,而且好嫩,連埋個香煎過嘅牛油burger皮,juicy + 脆 + 香味 = 正正子👅
個千島醬同菠蘿真係神來之筆,夾埋一齊食真係加好多分!
而粗薯條都唔失禮人架,炸得乾身,調味岩岩好!
呢個漢堡真喺Must try!

香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬($118)
好榮幸地宣布,今日order嘅兩款菜都好有質素🤤
呢個排menu上無state喺幾多oz(係咪得牛會state咋🤣?)
所以一上果時候望到個厚度/份量都幾驚喜😈
最鐘意個豬肉眼排煎得好juicy,唔會overcook,配上咸度適中嘅醬汁,仲有車厘子醬(唔係死甜果種化學怪味!),超match!

隨餐仲order咗兩杯飲品:
→☕️咖啡香濃,配上邪惡忌廉,入口即時變得creamy!

→🍇葡萄柚梳打勁解渴,而且用上真柚肉,酸甜感覺好清新呀~

誠意推薦呢間隱世Cafe比大家!食物質素唔錯,環境又夠Chill,重點係性價比夠高🎖如果大家假日入emax行街,記得book嚟試下!♥️
2021-11-25 81 瀏覽
今日同朋友去九龍灣行街,朋友話裕民坊開咗好多新嘅餐廳,話有一間打卡好靚,咁我哋梗係去食下啦!😝😝一去到餐廳外面,就好似置身喺城市花園,真係好靚。未開門已經有人喺度排隊,好彩我哋都幾早去,所以一開門就有得入去。🤪Lunch set 黎講都幾多選擇,我哋一人叫咗一個餐share 黎食。😝焗加拿大豬肉眼配西梅黑醋汁:分量幾大,賣相好靚,塊豬好厚身,肉汁多,肉都好林,所以唔會話要趙好多下先吞得。隔離仲有啲薯蓉,配埋啲醬汁好夾。😋😋香蒜海鮮配有幾黃姜忌廉意大利飯:啱晒打卡,海鮮排得好靚,黃姜飯嘅黃色都好吸睛,分量都幾大,啲蝦好爽彈,我哋兩個人都食得好飽。😝😝👍🏼嘢飲來講,花茶係用玻璃胡裝,打卡一流,味道淡淡地,所以飲落去都幾舒服,梳打嘅顏色都好靚,啱晒打卡😍😍😍總括來講,同好友談心傾偈打卡一流👍🏼🤪

焗加拿大豬肉眼配西梅黑醋汁:
隔離仲有啲薯蓉,配埋啲醬汁好夾。😋😋

香蒜海鮮配有幾黃姜忌廉意大利飯:

總括來講,同好友談心傾偈打卡一流👍🏼🤪

啱晒女仔打卡 宮廷Cafe 性價比高🫖INN呢間Cafe好多地方都有分店,之前一直都好想試荔枝角嗰間~不過嗰日去咗九龍灣個頭,就嚟呢邊食咗其中一間分店😙店舖裝修好靚,好宮廷風格!女仔應該會幾鍾意,以白色為主 好啱打卡🤤巴馬火腿卡邦尼煙肉全蛋闊面 $118巴馬火腿好大塊 有鹹香味 煙肉份量都多 增加個口感!闊面好好食 每一啖都有蛋漿味 好張囗份量都好多 男仔都絕對夠食😋鹽燒虎蝦配栗子紫薯意大利飯 $148虎蝦好大隻,雖然唔算特別彈口 但都算鮮甜 本身好鍾意食栗子紫薯呢個飯就好啱我🥰🥰同埋呢個配搭比較新鮮好少見 栗子紫薯非常濃郁 除咗有佢哋醬汁嘅味道,仲食到一粒粒嘅口感!榛子朱古力班㦸 $68Pancake個賣相好靚❤️可以加$10多雲呢拿雪糕 但我就冇加到啦😗Pancake上邊好多忌廉好滑又唔會太死甜😋仲有好多香蕉同椰子配料 入邊榛子朱古力醬好濃郁 好食 每一啖都好邪惡!呢間餐廳唔止睇得嘢食都好味 特別啱晒啲女仔去打卡(即係我)🤪
啱晒女仔打卡 宮廷Cafe 性價比高🫖

不過嗰日去咗九龍灣個頭,就嚟呢邊食咗其中一間分店😙

巴馬火腿卡邦尼煙肉全蛋闊面 $118
份量都好多 男仔都絕對夠食😋

鹽燒虎蝦配栗子紫薯意大利飯 $148

榛子朱古力班㦸 $68

2021-11-19
一直想試INN 好耐, 因為成日都見到好多人打卡~宮廷式GE裝修, 入到去有種豪華嘅感覺見到Emax 都有一間就岩曬咑, 聽Concert 之前就可以入黎打下卡, 食下好野!鮮牛油果醬烤美國黑毛豬鞍扒 $188上碟個下我都有D Surprise, 估唔到佢個扒咁大件同配菜咁多佢有薯蓉墊底,食到薯蓉係用牛油同加左小小奶一齊整, 好creamy另外仲有好多蕃薯蓉, 好好食呀~好甜而個毛豬鞍扒肉汁好好, 肉地嫩滑, 食落有咬口又唔會好乾慢煮巴馬火腿黑松露野菌釀雞卷 HKD 188雞卷完全係估唔到佢係呢個食法, 好印象地好食!圓柱體嘅雞卷入面有巴馬火腿同埋黑松露野菌, 每切一下都覺得入面係好多料!雞肉滑同多汁, 一D都唔會話煮完會鞋口!同樣, 佢配菜有好多嫁~薯蓉墊底加埋蕃薯蓉, 真係飽!原本想試埋佢個dessert, 但因為呢2個肉都已經好飽, 唯有下次先試!值得一講嘅係佢地係pet friendly, 仲有個outdoor 位置比狗狗一齊食~好正!

鮮牛油果醬烤美國黑毛豬鞍扒 $188
另外仲有好多蕃薯蓉, 好好食呀~好甜
而個毛豬鞍扒肉汁好好, 肉地嫩滑, 食落有咬口又唔會好乾

慢煮巴馬火腿黑松露野菌釀雞卷 HKD 188
雞卷完全係估唔到佢係呢個食法, 好印象地好食!
雞肉滑同多汁, 一D都唔會話煮完會鞋口!
同樣, 佢配菜有好多嫁~薯蓉墊底加埋蕃薯蓉, 真係飽!

2021-11-16 53 瀏覽
Emax 最近都有好多唔同concert 聽, 聽音樂會之前就緊係醫下肚仔啦!揀左好耐食咩好, 見到呢間INN-I'm Not Nothing 門面靚靚仔仔咁, 6點幾去個時仲要唔多人, 就衝左入去喇!呢間西餐廳裝修好靚呀, 有好華麗嘅水晶燈, 仲有要好多唔同草做擺設如果日頭黎一定好岩打卡!慢煮巴馬火腿黑松露野菌釀雞卷 HKD 188呢個雞卷真係好令人深刻印象!佢係將雞肉捲成一個圓柱體, 入面再有好多唔同配料~包括巴馬火腿,黑松露野菌個皮仲要脆脆地, 入面D肉又唔會鞋, 好嫩另外要講一講佢個雞肉都好滑同多汁, 口感有好多層次!另外 我係加左$$ 去upgrade 做一個set dinner有番碗南瓜湯同埋一杯野飲~個南瓜湯好濃, 有粒粒南瓜蓉野飲方面我就叫左杯lime soda薄荷味好重, 好fresh!

就衝左入去喇!

如果日頭黎一定好岩打卡!

慢煮巴馬火腿黑松露野菌釀雞卷 HKD 188
呢個雞卷真係好令人深刻印象!
個皮仲要脆脆地, 入面D肉又唔會鞋, 好嫩
另外要講一講佢個雞肉都好滑同多汁, 口感有好多層次!

有番碗南瓜湯同埋一杯野飲~
個南瓜湯好濃, 有粒粒南瓜蓉
野飲方面我就叫左杯lime soda
薄荷味好重, 好fresh!
2021-11-09 59 瀏覽
今天同朋友到九龍灣行街,順便去食個中午,行下行下,見到呢間鋪, 覺得舖頭嘅裝修好靚好現代化,菜單都好好,所以我哋就入去食。呢度嘅裝修好華麗現代化, 有水晶燈, 擺設又好靚。佢菜單嘅選擇, 有甜品, 又主菜 ,又有set lunch, set lunch包餐湯, 飲品。 呢個價錢可以食到一個set lunch 係好抵食。set lunch價錢好抵食。飲品的選擇都好多, 有好多特飲。餐湯係白湯, 好好味, 好濃郁。Macha Latte拉花好靚, 好有藝術感, 而且好香濃嘅抹茶味, 好滑。我同朋友都叫咗一個豬鞍扒, 肉質鮮嫩, 入口即溶 食得出係一個好靚嘅,同埋好高質嘅 豬鞍扒,肉質鮮嫩,嫩滑, 配上特製嘅醬汁 ,好有口感。

呢度嘅裝修好華麗現代化, 有水晶燈, 擺設又好靚。

set lunch價錢好抵食。

飲品的選擇都好多, 有好多特飲。

餐湯係白湯, 好好味, 好濃郁。

2021-11-09 68 瀏覽
今日去同媽媽係九龍灣附近探親朋好友, 順便試下九展既INN ,Staff 好NICE , 而且餐廳非常打卡ABLE, 我地都影左好多靚相。由於唔太餓既關係, 所以我地淨叫左1個主食, 1個甜品,1杯飲品Share…..1️⃣慢煮巴馬火腿黑松露野菌釀雞卷 HKD 188呢道係一道極為複雜既菜式, 把雞肉捲成一個圓柱體,再包住慢煮巴馬火腿,黑松露野菌…雞卷可以用4個字概括- 外脆內嫩雞卷外層雞皮煎得香脆唔油,里面雞肉嫩滑多汁, 再加上慢煮巴馬火腿 & 黑松露調味,令味道同口感更突出。2️⃣法式班戟 – Mango , passion fruit and Cream( + 1 球雪糕) HKD 68+10=78Mango , passion fruit 十分新鮮, Mango 十分香甜。至於法式班戟就略微厚左少少雪糕 就正常3️⃣蔓越莓玫瑰綠茶 HKD 48 非常難得唔係茶包, 茶味清新解油膩。正!我同媽媽都食得好飽好滿足, 環境靚,情調好,推介比大家。

1️⃣慢煮巴馬火腿黑松露野菌釀雞卷 HKD 188

至於法式班戟就略微厚左少少
雪糕 就正常

3️⃣蔓越莓玫瑰綠茶 HKD 48
非常難得唔係茶包, 茶味清新解油膩。正!

我同媽媽都食得好飽好滿足, 環境靚,情調好,推介比大家。
2021-11-08
2021-11-09 45 瀏覽
今日去九龍灣附近收工, 順便試下附近既INN , 醫飽肚仔先反屋企。INN =I’m Not Nothing , 個名幾有意思。餐廳裝修到好靚,環境極具宮殿Feel, 比人好華麗感覺,令人耳目一新。今日係平日星期一,我1800就到,成為佢地第一枱客。我叫左matcha latte 同煙三文魚忌廉菠菜意大利雲吞matcha latte, 成杯茶味都幾濃口感豐富。首先, 拉花十分靚,已經加左分。其次, 色澤自然,係好靚既偏淺綠色香,一上枱就聞到茶香。另外, 抹茶味同奶味比例好岩, 唔會搶左大家風頭,而且質感香滑,唔太甜,所以好岩我口味。煙三文魚忌廉菠菜意大利雲吞一大舊煙三文魚, 煙三文魚味濃,口感肥美, 煙三文魚餘韻可以LAST 好耐,所以 味濃既煙三文魚好岩配清清既菠菜意大利雲吞。菠菜意大利雲吞大概有8-10粒, 係以菠菜容做餡。總括而言, Staff nice, 環境靚, 食物質素Good, 下次要約埋FD 一起去試多d

今日係平日星期一,我1800就到,成為佢地第一枱客。
matcha latte, 成杯茶味都幾濃口感豐富。

煙三文魚忌廉菠菜意大利雲吞
菠菜意大利雲吞大概有8-10粒, 係以菠菜容做餡。

2021-11-08
  • Matcha  Latte
2021-11-01 65 瀏覽
Inn分店越開越多,其他分店我都有食過午餐同晚餐,質素唔錯。估唔到黎到九展都見到佢,而且仲有一邊係做動物餐廳,真係唔錯,岩曬有養狗既人士。黎開九展,未食午餐的我見到呢間,兩話不說入去食啦😋點知星期日既午餐,原來係甘多人,幾乎坐滿,幸好兩個人岩岩有位唔洗等😊每人叫一個set lunch,慢慢嘆,夠寫意~墨西哥香辣紅腰豆肉醬意粉 - 呢個就係一個辣辣地既意粉,唔可以話好出色,普普通通,但呢個價錢既套餐,我係願意再食。而且,套餐跟左一個粟米湯同28蚊以下飲品,都抵食。烤菠蘿煙肉吉列雞肉千島醬漢堡配薯條 - 呢個好食,有驚喜,菠蘿好甜,煙肉好大塊,雞肉炸唔會覺得油膩,而且唔會炸到好干,配埋一齊食,好juice 的一個漢堡,好好食,下午要再叫。飲品叫左西柚檸檬梳打同埋香蕉朱古力奶昔,呢兩款都好好飲,唔會踩雷👍🏻

每人叫一個set lunch,慢慢嘆,夠寫意~

• 香蕉朱古力奶昔
  • 烤菠蘿煙肉吉列雞肉千島醬漢堡配薯條
由九龍灣德福商場旁,乘免費穿梭巴士可直達門口,非常方便。🚍📍📍餐廳環境非常闊落,古典華麗的擺設及佈置,非常有氣氛!✨ 🏰👸餐廳於比鄰舖位,兼有提供寵物友善餐廳。有寵物打卡位,亦有客人用饍餐桌座位,非常貼心又有趣!🐶 🐱 📸當天還見到一對主人,帶着三隻狗狗來打卡,主人又可享用美食。👫🐕🦮🐕‍🦺因為兩間相連餐廳,是完全分隔開,所以不會影響怕狗狗的客人!🤭 😅☝寵物友善區🐶🐱📸✨ 1️⃣ 肉桂蘋果班戟💰 $68⭐⭐⭐⭐⭐/5肉桂、蘋果就是最佳配搭,散發著一股神秘吸引力!即製班戟有温度,配杏仁片、忌廉,味道豐富,非常滿足!🥰 💖 💕✨ 2️⃣ 意大利水牛芝士番茄沙律羅勒香醋汁💰 98⭐⭐⭐⭐⭐/5芝士份量充足,口感豐富。蕃茄及沙律菜非常新鮮爽口,配香草醋汁,味道清新自然不做作!🌿☘🥗✨ 3️⃣ Flat White💰$38⭐⭐⭐⭐/5唯一挑剔,拉花未算精緻!🤪🤣✨ 4️⃣ Affogato 濃縮咖啡+雪糕💰$52⭐⭐⭐⭐⭐/5整個配搭比例適中,個人獨愛,餐廳有提供已要給個讚!👍🥰 😘🍽 今次試了甜品及咖啡,食物飲品製作用心,非常美味!💖 💕🥰這裡環境舒適,想與朋友輕鬆相聚,這裡為優質選擇!👍👍👍💕💖

☝寵物友善區🐶🐱📸

✨ 1️⃣ 肉桂蘋果班戟
💰 $68
⭐⭐⭐⭐⭐/5
肉桂、蘋果就是最佳配搭,散發著一股神秘吸引力!

✨ 2️⃣ 意大利水牛芝士番茄沙律羅勒香醋汁
💰 98

✨ 3️⃣ Flat White
💰$38
⭐⭐⭐⭐/5
唯一挑剔,拉花未算精緻!🤪🤣

✨ 4️⃣ Affogato 濃縮咖啡+雪糕
💰$52
⭐⭐⭐⭐⭐/5
整個配搭比例適中,個人獨愛,餐廳有提供已要給個讚!👍🥰 😘

這裡環境舒適,想與朋友輕鬆相聚,這裡為優質選擇!👍👍👍💕💖
外賣自取
$141 (其他)
  • Affogato濃縮咖啡+雪糕
  • 肉桂蘋果班戟
美美o既西餐廳,裝修到好似宮殿一樣:華麗o既水晶燈,仲有落地o既大curtain,檯凳則係優雅、少少復古o既設計,你會覺得同english tea 一定會好襯。 後我少少入座o既女仔,一入o黎就大叫「嘩乜e 道咁鬼靚o既~!﹖」,女生一定超鍾意呢d。當我聽住背景播緊o既法文歌,一心準備享受一頓高級宮廷料理,卻又不其然被餐廳玩味、惡搞o既元素引來一個會心微笑……午餐o既香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬($118 未加一) 塊豬扒厚身肉地,脂肪度唔高,附上o既紅色車厘子醬味道清甜,滿滿車厘子同蘋果o個種果香,同塊扒幾搭配,係道菜o既靈魂所在。唔計呢個醬,塊扒本身都淋o左一隻類似洋蔥汁,同埋順便都俾埋yellow mustard 你,各式其適,梗會o岩你口味。跟餐有一客是日餐湯,係甘筍忌廉湯,佢creamy 濃稠,帶有甘筍碎o既顆粒口感。o係店員姐姐o既推介之下,餐飲試o左一杯熱情果薄荷梳打(加$23)。果然無介紹錯,杯o野堆砌得有d 像mocktail o既感覺,更重要o既係我覺得個調配比例幾好,酸甜得宜;曾經出面飲過d 會比較酸,亦都有d 可能落得太少果汁,會較重梳打水o個隻寡味。

香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬 ($118)
香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬
香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬

食物

熱情果薄荷梳打 (加$23)
食物
香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬 ($118)
甘筍忌廉湯
熱情果薄荷梳打 (加$23)
2021-10-26 97 瀏覽
周末與男朋友到九龍灣到處走走~便到這間看似文青又好看的餐廳吃午餐香橙煙鴨胸蜜糖芥末汁沙律碗煙鴨胸幾厚身,特別喜歡佢蜜糖芥末汁,好香甜,配上本身淡味既沙律菜好夾,又有橙refresh 下,唔會有任何油膩感又食得開心😋北海道蟹棒明太子海膽醬意粉海膽醬唔係好多地方有得食,比較黏稠,唔會太濃明太子就不過不失,有少少似蟹子既感覺個醬都幾夾蟹柳,唔錯既!Ice Green Tea Latte沖得幾好飲,唔會"死甜"有香濃茶味,配上cream 帶微微既甜味甜唔會蓋過綠茶同奶味~正Mocha朱古力味幾重,賣相都唔差,靜靜坐低飲住兩杯野飲幾舒服~店面感覺好lady, 但入面既裝飾都幾"特別"xd
周末與男朋友到九龍灣到處走走~
便到這間看似文青又好看的餐廳吃午餐
香橙煙鴨胸蜜糖芥末汁沙律碗

北海道蟹棒明太子海膽醬意粉
海膽醬唔係好多地方有得食,比較黏稠,唔會太濃
明太子就不過不失,有少少似蟹子既感覺
個醬都幾夾蟹柳,唔錯既!
Ice Green Tea Latte
沖得幾好飲,唔會"死甜"
有香濃茶味,配上cream 帶微微既甜味
甜唔會蓋過綠茶同奶味~正

Mocha
朱古力味幾重,賣相都唔差,靜靜坐低飲住兩杯野飲幾舒服~

店面感覺好lady, 但入面既裝飾都幾"特別"xd
2021-10-03
午餐
2021-10-26 971 瀏覽
喺週末假期日當然就係要chill下relax下啦! 而九龍灣當年就係其中一個選擇,一出地鐵就已經有德福廣場慢慢行,行完可以搭shuttle去MegaBox探索更多又或者去Emax吃喝玩樂吓。尤其是係EMAX , 隔一排冇去都發現多咗唔少餐廳,其中有一間近主打人同寵物一齊共用餐嘅體驗,睇到都覺得非常療癒, 嗰間就係Chill Inn當然裏面分開咗兩個地方,一個就係正常餐廳,另一邊就係可以比貓貓狗狗入去嘅地方,咁就擔心怕動物嘅問題~ 下一個更舒適嘅環境當然要配合歐陸風格咁就有放鬆嘅感覺時日餐湯- 而本人嘅餐廳就係忌廉煙肉碎湯, 單單忌廉湯未夠鮮味,再加埋煙肉碎先有得咬下, 濃濃的忌廉湯入口回甘香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬- 相信成日都會聽到牛有肉眼嘅部位,豬都原來唔例外,肉眼嘅部份當然講求嘅就係成舊都係肉,少啲脂肪,肉質飽滿。 的確可以見到豬肉眼果然睇落都非常厚實,雖然冇得好似牛扒咁樣要幾成熟但係切起上嚟都唔費勁,每一塊都係白雪雪晶瑩剔透,有豬頸肉嘅軟硬度但同事少咗豬頸肉嘅油花位,點車厘子醬就更甜, 亦可以點芥末帶出肉汁嘅鮮味, 當然仲有少少蔬菜薯仔作為配菜,夠晒大份嘅情況之下一個人食都已經

的確可以見到豬肉眼果然睇落都非常厚實,雖然冇得好似牛扒咁樣要幾成熟但係切起上嚟都唔費勁,每一塊都係白雪雪晶瑩剔透,有豬頸肉嘅軟硬度但同事少咗豬頸肉嘅油花位,點車厘子醬就更甜, 亦可以點芥末帶出肉汁嘅鮮味, 當然仲有少少蔬菜薯仔作為配菜,夠晒大份嘅情況之下一個人食都已經夠晒飽,就未必需要再加飯或者意粉

士多啤梨藍莓奶昔- 感覺就同乳酪一樣單更加凍有帶啲碎冰嘅奶昔實在令人難以抗拒,當然裏面亦都包含大量嘅士多啤梨同藍莓籽,配搭實在健康有益而且奶味足,確係清新而香濃嘅化身
10 分鐘 (堂食)
午餐
  • 士多啤梨藍莓奶昔
2021-10-24 53 瀏覽
美好的匆匆行程緊湊時間緊迫趕時間難得這餐廳有位幸運遇上這餐廳匆匆都可很美好意粉有新意漢堡有份量可麗餅有心思飲品恰到好處不甜不假新鮮Edaciousness 6/10匆匆一時都可遇到美好時刻
美好的匆匆

行程緊湊