2021-01-27
又到左一年一度嘅草莓季啦大家要把握機會, 食最甜最多水份嘅士多啤梨Italian Tomato今期推出左期間限定Strawberry Sweets Fair士多啤梨蛋糕祭系列, 成個系列有成八款士多啤梨產品包括日本淡雪士多啤梨芒果慕斯蛋糕、士多啤梨開心果雪芒蛋糕、日本淡雪士多啤梨蛋糕、士多啤梨培茶牛奶朱古力慕斯蛋糕、士多啤梨雙重芝士開心果吉士忌廉泡芙蛋糕、士多啤梨芝士撻、士多啤梨乳酪慕斯甜品杯同韓國金香士多啤梨忌廉蛋糕<士多啤梨雙重芝士開心果吉士忌廉泡芙蛋糕>大食妹除左士多啤梨外, 都好鍾意開心果所以今次就試一試呢個士多啤梨雙重芝士開心果吉士忌廉泡芙蛋糕呢個蛋糕味道同口感嘅層次非常豐富, 泡芙皮軟硬適中, 中間有順滑嘅開心果醬同香甜士多啤梨大食妹覺得成個蛋糕最正嘅係佢雙重芝士蛋糕嘅部分, 士多啤梨味道濃郁, 甜而不膩配搭外層順滑嘅cream, 非常好食宜家買原個蛋糕或三件件裝蛋糕仲送50蚊韓國金香士多啤梨優惠券, 各位士多啤梨控仲唔去試吓?