2020-12-05
✨之前已經試左Flipper's既梳乎厘班戟,今次我就試呢間屬同一集團既[𝐉.𝐒 𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞𝐬],佢地呢間鋪除左有供應Flipper's既梳乎厘之外,佢地主打仲有美式班戟、漢堡同一啲主食,選擇比我予期多...‼️.💬士多啤梨藍莓香蕉班戟 $119依款係Flipper's既熱賣款,之前係Flipper’s唔敢試怕士多啤梨酸,所以今次就試一試佢...😝!整體黎講,味道跟Flipper‘s鋪食無咩唔同,士多啤梨🍓唔算酸可接受,蛋香一樣好香濃,好鬆軟,祇係今次依個班戟入面比較濕潤,唯一要講既係啲cream少左dd,如果可以多番少少就更好😝..💬芝士漢堡 $109漢堡都係佢地既主打,係用美國頂級安格斯牛肩肉手打製作,但係覺得比予期有少少失望,可能覺得漢堡牛肉唔夠juicy,又或者唔啱我口味,整體黎講,味道一般般🙈....📍 J.S. FOODIES (又一城) (九龍塘)九龍塘達之路80號又一城LG2樓30號舖i.t blue block📍 J.S. FOODIES (海港城) (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2608-2609號舖..
💬士多啤梨藍莓香蕉班戟 $119
💬芝士漢堡 $109
📍 J.S. FOODIES (又一城) (九龍塘)
📍 J.S. FOODIES (海港城) (尖沙咀)