2022-05-17 191 瀏覽
位於海港城人氣班戟店當然要黎試下啦酸忌廉黑松露醬薯條薯條十分新鮮,熱辣辣,配酸忌廉醬食十分開胃松葉蟹忌廉意粉係餐廳signature dish,雜菌量算多,松葉蟹腳多肉又保持到鮮味🤩🤩士多啤梨藍莓梳乎厘有賣相,入口鬆軟,沾上吉士cream配水果放落口,十分有層次感!
位於海港城人氣班戟店
當然要黎試下啦

酸忌廉黑松露醬薯條
薯條十分新鮮,熱辣辣,配酸忌廉醬食十分開胃

• 士多啤梨藍莓香蕉班戟
  • 松葉蟹忌廉意粉
最近發現怎麼快連晚餐也離不開梳乎厘鬆餅不管午餐晚餐都有pancake的存在( ˘͈ ᵕ ˘͈ )跟友人嚐嚐這家長期排長龍的日式西餐廳難得平日放工時間不用排隊 直入店舖便坐下他們家主打美式漢堡和咸甜班戟 也有其他各類意粉沙律小食一掀開餐牌心裡已默唸:班戟 班戟 班戟…飛快地決定當晚甜點的去向而友人們負責主食的選擇 點下黑松露孖寶𓍊黑松露忌廉意粉+酸忌廉黑松露薯條𓍊兩份都頗重黑松露味道 入口醬汁較稠杰香濃份量適中 不過意粉的忌廉松露汁加重油膩感最後竟然三人都食不下整碟意粉另一道蕃茄海鮮意粉 配三款海鮮:帶子 大蝦 青口當中帶子味道較突出 熟度恰好 然而青口味道僅乎於熟與不熟之間 味道怪怪的 反而有點似生蠔 •ૅω•́)ᵎᵎᵎ(幸好當晚無肚瀉)不過整碟賣相不太理想 水汪汪也偏淡色看來似蕃茄湯多過蕃茄醬 份量比黑松路意粉少 價錢較進取 可一而不可再主菜食過後 馬上向店員示意端上pancake原味班戟味道簡單直接 鬆軟度不錯 算不太甜旁邊的忌廉發打得挺身 不易融掉 三人分1份pancake剛好 又可以過過口癮(๑´ϖ`๑)𓇠𖤥 J.S. FOODIES 尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2608
最近發現怎麼快連晚餐也離不開梳乎厘鬆餅
不管午餐晚餐都有pancake的存在( ˘͈ ᵕ ˘͈ )

跟友人嚐嚐這家長期排長龍的日式西餐廳
難得平日放工時間不用排隊 直入店舖便坐下
他們家主打美式漢堡和咸甜班戟 也有其他各類意粉沙律小食
一掀開餐牌心裡已默唸:班戟 班戟 班戟…
飛快地決定當晚甜點的去向
份量比黑松路意粉少 價錢較進取 可一而不可再

主菜食過後 馬上向店員示意端上pancake
原味班戟味道簡單直接 鬆軟度不錯 算不太甜
旁邊的忌廉發打得挺身 不易融掉
三人分1份pancake剛好 又可以過過口癮(๑´ϖ`๑)

𓇠

𓇠
蕃茄海鮮意粉 ₁₉₈
  • 黑松露忌廉意粉
2022-05-10 257 瀏覽
母親節唔一定淨係晚餐嘅,都可以午餐啫!陪母親大人去tst shopping,再去依間望到海嘅好地方嘆番個lunch都可以係一個不錯選擇!黑松露漢堡肉唔會overcook,肉汁juicy好食😂加埋大大件薯角都相當飽肚額外叫左個檸檬pancake檸檬味好出好清新,但唔會太酸或太甜味道適中,好啱食!
母親節唔一定淨係晚餐嘅,都可以午餐啫!
都可以係一個不錯選擇!

黑松露漢堡肉唔會overcook,肉汁juicy好食😂
加埋大大件薯角都相當飽肚
額外叫左個檸檬pancake
檸檬味好出好清新,但唔會太酸或太甜
味道適中,好啱食!
2022-05-07
慶祝紀念
母親節
呢排去開海港城shopping 有勁多coupons♪ 一於係呢度用埋 即刻變到好抵食呢(*¯︶¯*) 每次經過都見到呢間餐廳勁多人排隊 今次等咗無耐就有位 即刻試一試先ᕙ(•̤᷆ ॒ ູ•̤᷇)ᕘ士多啤梨藍莓香蕉班戟 $129Omg淨係個賣相已經好吸引好正好靚😍 仲要有三大嚿pancakes🥞就咁望已經覺得好治癒好soft 食落當然都無失望(ᕑᗢᓫ∗)˒口感真係勁勁勁軟熟 味道係超級濃香嘅蛋味´༥`而且食落甜度啱啱好 一啲都唔膩ଘ(੭ˊᵕˋ)੭令人想一啖接一啖咁食曬佢.ᐟ.ᐟ士多啤梨甜中帶少少酸🍓 其他生果都好新鮮總之成個味道係超級夾 一定一定要試呀.ᐟ.ᐟ蕃茄海鮮意粉 $198入面有大蝦 帶子 藍青口🖖🏻意粉多汁到可以用湯嚟形容🍝 但味道又真係有驚喜喎😳仲以為呢度出名嘅係甜品 點知其他食物一啲都唔遜色意粉口感彈牙 而且每條意粉都食到好濃郁嘅蕃茄味🍅唯一美中不足嘅係 蝦唔新鮮🦐 其他海鮮都好味的🫶🏻酸忌廉黑松露薯條 $69薯條上面嘅酸忌廉醬一啲都唔吝嗇 仲有好多黑松露😍一上菜已經聞到超級香♡ 份量都唔少呢粗身嘅薯條食落有口感又香脆 同埋食落都是熱辣辣的(•͈˽•͈)配上一大啖醬成件事真係又邪惡又大滿

士多啤梨藍莓香蕉班戟 $129

👾味道:8/10
🔙回頭率:8.5/10
(10分最高)
2022-04-23 366 瀏覽
喺香港食過幾間疏乎厘pancake呢度嘅係我心目中香港嘅第一!先講外型,非常靚真動L咁上台同我日本食到嘅一樣配嘅忌廉非常滑普通咁加埋糖漿去食已經係好完美好幸福嘅感覺另外值得一讚嘅係佢除咗pancake之外呢個松葉蟹忌廉意粉都好好食!意粉質地好味好彈牙松葉蟹嘅份量都出奇幾多食落去覺得好新鮮再加埋忌廉同魚子成件事真係好夾同朋友搶着食如果佢嘅份量可以再大啲就好啦另外,海港城呢間經常要排隊亦都可以用海港城coupon如果想食記得早啲嚟啦
喺香港食過幾間疏乎厘pancake
呢度嘅係我心目中香港嘅第一!

先講外型,非常靚
真動L咁上台
同我日本食到嘅一樣
配嘅忌廉非常滑
普通咁加埋糖漿去食
已經係好完美好幸福嘅感覺

另外值得一讚嘅係佢除咗pancake之外
呢個松葉蟹忌廉意粉都好好食!
意粉質地好味好彈牙
松葉蟹嘅份量都出奇幾多
食落去覺得好新鮮
再加埋忌廉同魚子
成件事真係好夾
同朋友搶着食
如果佢嘅份量可以再大啲就好啦

另外,海港城呢間經常要排隊
亦都可以用海港城coupon
如果想食記得早啲嚟啦
2022-04-12 509 瀏覽
今日到訪,完全不用排隊很久,真幸運。龍蝦沙律這沙律賣相吸引,顏色奪目,不但有啖啖肉的龍蝦肉,p.s. 龍蝦肉唔鞋口,仲有軟滑的牛油果,還是有鮮味的三文魚籽,香甜的粟米和清甜的車厘茄,配合和風芝麻汁,惹味可口又不膩,真是飽肚又輕盈。海鮮蕃茄意粉這意粉上鋪滿海鮮,不但有大蝦、還有魷魚和青口等,味道不錯,加上蕃味海鮮意粉汁,清新又鮮美,意粉是幼身意粉,帶一點Q彈口感,份量十足。多天在家午餐,今日能外出午餐都是小確幸。

今日到訪,完全不用排隊很久,真幸運。

海鮮蕃茄意粉

這意粉上鋪滿海鮮,不但有大蝦、還有魷魚和青口等,味道不錯,

多天在家午餐,今日能外出午餐都是小確幸。
午餐
之前路過依間餐廳😃見到門面有班戟🥞漢堡包🍔同意粉嘅相📸就比佢吸引到了🤩默默將佢擺入我嘅收藏名單🤍而今日終於去試了😭但因為係星期日😯所以去到舖頭都排晒長龍😣😣又因為每枱限時90分鐘😯而且5點3就截堂食😭所以我同朋友由四點開始等⏱店員都好有禮貌話俾我哋知可能會入唔切呢😣但因為真係太想食!🥹所以我哋決定堅持!然後真係俾我哋5點3之前入到去!😍P.S. 係等緊位嘅期間🚶🏻‍♀️好多人都排我哋尾!不過店員都好有禮貌亦都好有耐心咁樣同佢哋講返唔接堂食了🤍一坐低就快快脆嗌咗三樣嘢食同兩杯飲品🥰包括係1️⃣特濃海膽忌廉意粉配炸蝦天婦羅🍤 $1882️⃣芝士漢堡🍔 $1393️⃣士多啤梨藍莓香蕉班戟🥞 $129Café Mocha🥤$42Mint Mocha Frappe🥤$451️⃣特濃海膽忌廉意粉配炸蝦天婦羅🍤 $188依個係店員推薦💖意粉幼身係天使麵款🤍忌廉汁超濃郁🥰雖然海膽味就食唔出🤣但係意粉好掛汁!每一啖都好滿足🤤天婦羅好脆身!油味唔重😌青椒天婦羅都唔錯👍🏻又可以中和返啲膩感🤍好味!2️⃣芝士漢堡🍔 $139漢堡包食得出有牛油香味🤤相信係煎過個包😌好香口👍🏻蕃茄同埋生菜都新鮮🥰牛肉好厚又Juicy💦但係調味嗰度真係

一坐低就快快脆嗌咗三樣嘢食同兩杯飲品🥰

1️⃣特濃海膽忌廉意粉配炸蝦天婦羅🍤 $188
特濃海膽忌廉意粉配炸蝦天婦羅

2️⃣芝士漢堡🍔 $139
芝士漢堡🍔

漢堡包食得出有牛油香味🤤相信係煎過個包😌好香口👍🏻蕃茄同埋生菜都新鮮🥰牛肉好厚又Juicy💦但係調味嗰度真係有啲鹹😣薯條好食!外脆內軟🤍
3️⃣士多啤梨藍莓香蕉班戟🥞 $129
士多啤梨藍莓香蕉班戟

其實就係梳乎厘多過班戟💖勁香蛋味🤤而且入面嘅濕潤感同空氣感保持得好好😍好似食緊雲咁樣☁️生果幾新鮮👍🏻士多啤梨🍓唔算話太甜😌但係又啱啱好可以中和返班戟嘅膩感👍🏻連埋whipped cream一齊食就perfect🤍我最鍾意係外皮煎到有啲焦香🤤嗰個味真係好正丫🥰

嘢飲嗰方面就普普通通啦😗
Mint  Mocha  Frappe
Mint Mocha Frappe🥤$45
偏甜但薄荷同朱古力味都出😌不過就唔係好沙冰☹️好快溶晒🧊😢
Café Mocha🥤$42
今次依個又係Mocha🤣但咖啡味唔太重😢而且唔甜🤣一般般啦

總結!雖然價錢就比較貴🥲但食物味道幾唔錯🥰而且好鍾意店員嘅服務態度🤍排咁耐隊都感覺幸運!幸福!值得呢!💖
2022-03-27
60 分鐘 (堂食)
特濃海膽忌廉意粉配炸蝦天婦羅
芝士漢堡🍔
Mint  Mocha  Frappe
以前在尖沙咀返工成日去海港城搵嘢食︎♩︎呢間好高質嘅西日餐廳成日都要排隊架😋這天很幸運不需排隊 ----* 酸忌廉黑松露薯條$69⭐️9/10----* 招牌沙律配柚子醬$89⭐️7/10----* 明太子醬北海道三文魚籽意粉$158⭐️9/10🍟薯條熱辣辣新鮮炸起 外脆內軟充滿綿綿質感的薯蓉 黑松露醬同酸忌廉味道好夾 中和返食得多炸薯條既油膩感 🥗招牌沙律配搭了不同的蔬菜例如紅椒 蜜柑增添口感 配搭柚子醬很清爽偏甜 蒜蓉包烘烤得非常脆口 蒜蓉味濃 🍝明太子意粉超級多醬🥰鋪滿三文魚子和海苔絲 每口意粉都可以沾滿咸香鮮味的醬汁 很滿足JS除咗碗大 食物份量都俾得好足夠 🤣 今次兩個女仔食都好飽 下次要試埋甜品🧁 :::::::::::::✿︎

----* 酸忌廉黑松露薯條$69⭐️9/10
----* 招牌沙律配柚子醬$89⭐️7/10
----* 明太子醬北海道三文魚籽意粉$158⭐️9/10

:::::::::::::

✿︎
2022-03-17 2463 瀏覽
今日同foodie 二姐出街,一齊食左個tea 😋😋好耐冇見啦!呢間JS Foodies 我一路都想試,但成日都好似好多人咁🥲🥲今次都排左一陣先有位呢😚安排既位置非常好,就係窗邊卡位,陽光照入嚟影相非常靚👍🏻👍🏻☀️ 係門口已經睇定OpenRice, 揀好晒食咩😂😂🔸奇蹟之雙重濃厚開心果班戟 $139▪️救命呀厚身嘅pancake真係好吸引😂😂 睇第一張相就見到我興奮既心情😂😂都攞定😂😂Pancake香軟蓬鬆,空氣感十足,超級好味❤️❤️❤️佢嘅開心果雪糕同埋d 果仁碎都好好味呀❤️❤️❤️🔸白酒煮藍青口 $188▪️煮得非常入味👍🏻👍🏻 唔會過熟😋😋我終於佢醬汁嘅味道👍🏻👍🏻👍🏻仲附送薯條架🤤🔸士多啤梨沙冰 $50 ▪️少女就係要飲粉紅色既野飲😂😂酸酸甜甜,上面仲有士多啤梨🍓👍🏻👍🏻🔸Flat White $39▪️香濃既咖啡味道,沐浴喺陽光下,嘆咖啡真係好正👍🏻兩位加埋 $458,Pancake非常正😍😍下次再食🤩

係門口已經睇定OpenRice, 揀好晒食咩😂😂

🔸奇蹟之雙重濃厚開心果班戟 $139
奇蹟之雙重濃厚開心果班戟

🔸白酒煮藍青口 $188
白酒煮藍青口

🔸士多啤梨沙冰 $50
士多啤梨沙冰

🔸Flat White $39
▪️香濃既咖啡味道,沐浴喺陽光下,嘆咖啡真係好正👍🏻
Flat White

兩位加埋 $458,Pancake非常正😍😍下次再食🤩
2022-03-16
奇蹟之雙重濃厚開心果班戟
白酒煮藍青口
士多啤梨沙冰
Flat White
2022-03-16 3959 瀏覽
今日去咗海港城長期排隊嘅人氣pancake店,J.S.Foodies TOKYO🥞🥞朝聖雖然而家疫情小人左,但係都仍然要排隊不過今日幸運地等咗兩張枱大約排咗15分鍾就有位,仲要安排我哋坐窗口四人枱,坐得舒服,而且影相打卡呢個座位係一流呢度除咗pancake係每台必食之外,其他食物同飲品質素亦相當高,店員亦非常有禮貌,怪不得咁多人黎朝聖✨🥞▪️奇蹟之雙重濃厚開心果班戟 $139暫時食過數一數二好食嘅pancakePancake超級鬆軟充滿蛋香,配咗開心果雪糕同埋cream,超級濃嘅開心果味(我知道佢個名點解啦😋)另外加咗超級鬆脆嘅焦糖合桃,所有食材組合冇得輸,我真係想大叫一聲好好味呀呀呀…………🍟🧆▪️白酒煮藍青口配薯條 $188青口幾鮮甜,重點係佢嘅白酒牛油蕃茄醬汁,超級好味,一啖青口一啖汁,真係不得了,薯條就正常水準發揮🧉▪️Strawberry Frappe $50士多啤梨沙冰,非常濃郁嘅士多啤梨味🍓加上牛奶一齊打成,質感滑溜,但有食到幼細嘅士多啤梨粒粒,面頭邪惡嘅cream加上新鮮嘅士多啤梨,好飲☕️▪️Flat White $39咖啡冇乜特別,正正常常水準
今日去咗海港城長期排隊嘅人氣pancake
店,J.S.Foodies TOKYO🥞🥞朝聖
雖然而家疫情小人左,但係都仍然要排隊
不過今日幸運地等咗兩張枱大約排咗15分
鍾就有位,仲要安排我哋坐窗口四人枱,
坐得舒服,而且影相打卡呢個座位係一流

呢度除咗pancake係每台必食之外,其他
食物同飲品質素亦相當高,店員亦非常有
禮貌,怪不得咁多人黎朝聖✨

🥞▪️奇蹟之雙重濃厚開心果班戟 $139
暫時食過數一數二好食嘅pancake
Pancake超級鬆軟充滿蛋香,配咗
開心果雪糕同埋cream,超級濃嘅
開心果味(我知道佢個名點解啦😋)
另外加咗超級鬆脆嘅焦糖合桃,所有
食材組合冇得輸,我真係想大叫一聲
好好味呀呀呀…………

🍟🧆▪️白酒煮藍青口配薯條 $188
青口幾鮮甜,重點係佢嘅白酒牛油蕃茄
醬汁,超級好味,一啖青口一啖汁,真
係不得了,薯條就正常水準發揮

🧉▪️Strawberry Frappe $50
士多啤梨沙冰,非常濃郁嘅士多啤梨味🍓
加上牛奶一齊打成,質感滑溜,但有食到
幼細嘅士多啤梨粒粒,面頭邪惡嘅cream
加上新鮮嘅士多啤梨,好飲

☕️▪️Flat White $39
咖啡冇乜特別,正正常常水準

• 奇蹟の開心果雜莓班戟
2022-03-06 259 瀏覽
之前聽朋友講話依間日式西餐既Pancake好出色所以就試下佢有幾好食,得知餐廳冇得book只有Walk in,趁平日冇咁多人早少少嚟排定隊,好彩真係唔係等咗好耐就有位,今次叫咗沙律同甜品食,首先係龍蝦沙律,超級足料,龍蝦都多,好爽彈好新鮮食完已經有飽肚嘅感覺,之後到重頭戲甜品士多啤梨藍莓香蕉pancake,口感輕柔,空氣感十足,超級好食,可以再encore(建議如果大家想唔使排隊就平日來,之前朋友假日去要等大約一個鐘)
之前聽朋友講話依間日式西餐既Pancake好出色
食完已經有飽肚嘅感覺,之後到重頭戲甜品
🥗🤤美味到不得之了。主菜甜品樣樣掂西餐廳🦞🥞🍴J.S. FOODIES📍尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2608-2609號舖起初認識J.S. FOODIES是因為FLIPPER'S班戟🥞💕由於FLIPPER'S只在銅鑼灣有店,而且長期都超長人龍,所以我又點可以錯過J.S. FOODIES呢間唔使過海、有熱食、又有我最愛班戟嘅食店呢😝😝😝😝😝咁啱J.S. FOODIES有得用海港城嘅coupon,更抵‼️唔食真係對唔住自己🤪🤪🤪在網上得知呢間餐廳都是長期排長龍,所以今日趁週末專登早少少🤏🏻等佢開門。最後仲好好彩,成為左第一round最後一檯入座的客人😆😆😆😆😆 餐廳只有12張枱,如果錯過左,就要等1.5 hours了❗️🔅龍蝦沙律 🦞🥗超~Fresh💦💦💦三文魚籽好大粒,而且粒粒爆鮮,龍蝦🦞好爽彈,啖啖肉😋😋😋其他沙律菜配料如小蕃茄、粟米、烚蛋🥗🍅🌽🥚全部都好新鮮,加埋有檸檬汁提鮮🍋,真係每一口都是清新的感覺,一啲都無誇張‼️🤤🤤真好久沒有食過一個咁Fresh嘅沙律了🤤🤤唯一要說的是,牛油果🥑有少量🤏🏻黑色纖維,但其實尚可接受,明顯已比坊間的餐廳新鮮好多‼️🔅松葉蟹忌廉意粉 🦀🍝這個超
🥗🤤美味到不得之了。主菜甜品樣樣掂西餐廳🦞🥞

🍴J.S. FOODIES

唔食真係對唔住自己🤪🤪🤪

🔅龍蝦沙律 🦞🥗

超~Fresh💦💦💦
三文魚籽好大粒,而且粒粒爆鮮,龍蝦🦞好爽彈,啖啖肉😋😋😋

🤤🤤真好久沒有食過一個咁Fresh嘅沙律了🤤🤤

松葉蟹忌廉意粉

🔅松葉蟹忌廉意粉 🦀🍝

這個超驚喜🤩🤩
松葉蟹🦀份量好足,不但有兩只蟹腳,而且整份的忌廉汁也是滿滿一絲絲的蟹肉,充滿奶香同鹹鮮味🤤🌊

意粉有咬口,每一條都沾滿蟹肉忌廉汁,而醬汁雖然超~creamy但不膩,好好食,最後連汁都食晒😋😋👍🏻

🔅士多啤梨藍莓香蕉班戟 🍓🫐🥞

一如既往,FLIPPER'S班戟🥞永遠不會令我失望😋

班戟入口有濃濃的蛋香🥚,非常鬆軟及充滿空氣感,配合微甜微酸的士多啤梨同藍莓 & 幼滑忌廉,冰火交融,口感豐富,非常幸福☺️☺️💕💕

🐷🐷整體評價:
J.S. FOODIES不論沙律、主菜、甜品🦞🥗🥞🦀,全部都好掂,好好食😋😋 堪稱全能西餐廳呀‼️

但餐點的定價稍貴,價格同比有啲🤏🏻高,無coupon的話,間唔中食下好啦🤪🤪

用餐優惠
優惠券
松葉蟹忌廉意粉
2022-02-23 184 瀏覽
▫️濃厚栗子蒙布朗班戟點餐後才發現不是疏乎厘班戟,海量的栗子蓉下是hotcakes,綿綿密密的栗子蓉和糖漬栗子,栗子控的我表示滿意▫️蕃茄肉醬意粉想不到是用近年很少見的天使麵,幼細的麵條很掛汁,肉醬的量也很多,食到最後反而有肉醬比意粉多的情況出現係不用排隊下的情況下,日式cafe j.s.foodies 都係一個不錯的選擇🌟
▫️濃厚栗子蒙布朗班戟

▫️蕃茄肉醬意粉

2022-02-18 268 瀏覽
每次喺海港城經過呢間提供梳乎厘甜品嘅日式西餐店🎏,都好好奇點解咁多人排隊,到底係真係好好食吖🤔?定係有優惠券抵食啲?難得見到冇咩人排隊,排咗一陣17:10落咗單埋位坐,17:15截單。雖然店員已經通知製作需時20分鐘🕠,但都遲咗17:47先上菜,10分鐘KO鯨吞,準時18:00離座。今次天荒地老流連在摩天輪🎡,食物正常,唯獨係等得耐咗啲啦————————————————👅班尼迪蛋梳乎厘班戟($139)👉🏻水波蛋有啲過熟,外層蛋黃已經有半熟蛋感覺,切開唔夠流心🥚,荷蘭醬調得比較酸,所以一啖食落容易遮蓋咗蛋香👍🏻單純評價梳乎厘食係OK嘅,因為有足夠嘅香甜蛋味,結構比較綿密,放咗入口過咗一秒先變空氣☁️,都係乖乖做返甜食喇!👅Flat white($39)👉🏻 咖啡偏花香味🌷,合格———————————————— 🚩總結:貴貴的👛性價比一般———————————————— 🌟注意:部份食物做唔到外賣🥡————————————————📍 J.S. FOODIES地址:尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2608-2609號舖.🗺地區:#bem尖沙咀📥分類:#bem西餐💰人均消費:#bem_1

————————————————
👅班尼迪蛋梳乎厘班戟($139)

👅Flat white($39)
👉🏻 咖啡偏花香味🌷,合格

🚩總結:貴貴的👛性價比一般
🌟注意:部份食物做唔到外賣🥡
📍 J.S. FOODIES
🗺地區:#bem尖沙咀
📥分類:#bem西餐
💰人均消費:#bem_101至200蚊
2022-02-06 255 瀏覽
J.S. FOODIES (海港城) (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2608-2609號舖每次假期經過都見到要排隊等位,今次12:45pm嚟到!唔洗排隊😍😻!即刻walk in衝入去食!奇蹟の雙重濃厚開心果班戟 $139J.S. FOODIES出品的梳乎厘班戟,綿密有彈性之餘、入口夠鬆軟!碟上有食落輕身的原味忌廉 + 開心果忌廉,仲有開心果雪糕! 因應個人喜好自行與班戟調配! 仲有開心果碎 + 烤焗至脆卜卜又甜甜的焦糖山核桃💚 成款pancake開心果味香濃!鐘意食堅果類 / 開心果控,唔好錯過💚!黑松露忌廉意粉 $139濃濃黑松露、菇菌同蒜香!幼身意粉,軟硬度煮得剛好!而且掛滿忌廉汁!酸忌廉黑松露薯條 $69粗身薯條,即叫即炸,好酥脆!酸忌廉,分量多,會蓋過黑松露醬味,但味道唔過酸~CARAMEL MACCHIATO (熱) $40焦糖甜度適中,好飲! 同啡味好平衡!MINT MOCHA (熱) $39有淡淡薄荷味,啡味、奶泡、可可味都好平衡,拉花好靚!
J.S. FOODIES (海港城) (尖沙咀)

奇蹟の雙重濃厚開心果班戟 $139

黑松露忌廉意粉 $139

酸忌廉黑松露薯條 $69
粗身薯條,即叫即炸,好酥脆!
酸忌廉,分量多,會蓋過黑松露醬味,但味道唔過酸~

CARAMEL MACCHIATO (熱) $40
焦糖甜度適中,好飲! 同啡味好平衡!

MINT MOCHA (熱) $39
有淡淡薄荷味,啡味、奶泡、可可味都好平衡,拉花好靚!
$234.5