2022-08-29
🅹🅴🅽🅹🅴🅽 🅱︎🅰︎🅺🅴🆁🆈🇭🇰最強食材crossover好有halloween feel🥰完全驚喜到爆嘅配搭🤩💛 #eatchiban_黃店﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/萬聖節限定蛋糕🎃 $498/京都焙茶+錫蘭茶☕️x日本南瓜餡🎃x黑糖厥餅芝士奶蓋🥛x黑芝麻生乳x朱古力𝑏𝑎𝑖𝑙𝑒𝑦𝑠🍫唧花一睇就覺得係無敵嘅combo🤍蛋糕體🎂茶味香濃越食越香 唔係特濃所以更加突出到餡料🤩好少食南瓜嘅甜品🎃本身擔心會唔夾🥺點知好正~仲有啲南瓜皮好真材實料🎃日本南瓜好清甜 蓉嘅質地好濕潤黑糖厥餅就一向咁軟綿煙韌🖤加啲甜味同口感 另外仲有朱古力🍫脆脆cream同奶蓋又係無敵😍奶蓋鹹香好上癮🥰黑芝麻cream無糖有少少顆粒🤍朱古力baileys酒味after taste好濃🥂唔洗驚食得多南瓜餡會膩最驚喜係底下竟然有啲士多啤梨🍓cream好fresh🤤
💛 #eatchiban_黃店
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎