2024-09-08 1454 瀏覽
依間意粉都一直好出名 其實我已經食過兩三次。佢地嘅意粉真係好出色,甜品都唔例外,唔好睇佢間鋪細細,特別要表揚廚師用心製作。今日就叫左一個 意大利炸海鮮 。同埋一個 手造意大利幼麵配西班牙紅蝦,紅蝦膏濃汁 。依個意粉不得了 ,濃烈嘅紅蝦膏,意粉好有質感 ,仲叫左一個法式焦糖燉蛋(格雷伯爵茶味)自家製冰糕 。哩個甜品外凍內熱。超級好味呀 甜品控嘅你唔好錯過呀 。不過價錢都比較偏貴。但係都係值得一試。佢地方都容易搵,輕鐵洛車就搵到
依間意粉都一直好出名

哩個甜品外凍內熱。超級好味呀
甜品控嘅你唔好錯過呀 。
不過價錢都比較偏貴。但係都係值得一試。
佢地方都容易搵,輕鐵洛車就搵到
2024-09-05 1325 瀏覽
環境情調好舒服,好岩聚餐。🍅 焦糖鳳梨漬車厘茄之前食過用酸梅整的,第一次見用焦糖鳳梨蓉,口感軟滑,車厘茄的酸甜十分開胃,賣相亦好吸引!🍝 手造墨汁意大利幼麵材料豐富,搭配魷魚、椰菜花與西京味噌海鮮汁,濃郁的海鮮風味讓人陶醉,特別係手工麵,軟韌彈牙,小麥味香,幾好食!🐷 手造貓耳朵貓耳朵係用新鮮薯仔整,口感十分細膩,同普通麵粉的味道唔同,配豬肉腸、煙芝士和辣肉腸醬,惹味!🍇 提子馬斯卡風芝士忌廉甜品提子搭配馬斯卡風芝士忌廉,花形的法式薄脆和提子檸檬啫喱碎,香滑的口感與清新的果味交織,滿足。🫶🏻蘋果汁+朱古力新鮮的蘋果汁清甜可口,天然酸甜味,十分解膩。濃郁的朱古力,好香滑。食物水準高,亦見用心,服務一流,絕對值得一試!❤️
環境情調好舒服,好岩聚餐。

🍅 焦糖鳳梨漬車厘茄

🍝 手造墨汁意大利幼麵

🐷 手造貓耳朵

🍇 提子馬斯卡風芝士忌廉甜品

🫶🏻蘋果汁+朱古力

食物水準高,亦見用心,服務一流,絕對值得一試!❤️
  • 手造墨汁意大利幼麵
屯門手工意粉/ 🍴JEP by Involtini /:朋友之前到訪過話好好食,今次就一於一齊黎試下🤣人氣米芝蓮餐廳嘅姊妹店JEP by Involtini ,位於屯門田景站 珀御地下。餐廳主打手工意粉係每日即制,所以餐廳Booking會比較full,強烈建議大家需要預先訂位。🌟3 Courses Tasting Menu $488🌟 Bread basket 🧺 💭Black Rye Bread & Sourdough 聽聞佢哋嘅麵包好好食今日終於可以一試一款係黑麥麵包 一份係酸種麵包配上自家牛油十分軟熟同香😋🌟Pineapple pickled Cherry Tomatoes採用了鳳梨焦糖的醬汁酸酸甜甜咁樣😛係個頗開胃的前菜🦞 Lobster Tagliatelle 啖啖嘅龍蝦肉🦞配上手工意粉好正😆手工意粉麵質偏硬身,超有咬口掛住滿滿既醬汁😛不過個人覺得呢個就比較普通啲反而另一個main有驚喜好多🍇 Grape dessert 有個甜品作結尾真幸福提子檸檬沙冰配上忌廉和薄脆中和返提子檸檬既酸味道比較清新最主要食完main已經幾飽食返個酸酸地既甜品中和返🤩Gnocchi Salam
屯門手工意粉/ 🍴JEP by Involtini /

🦞 Lobster Tagliatelle

啖啖嘅龍蝦肉🦞
配上手工意粉
好正😆
手工意粉麵質偏硬身,超有咬口
掛住滿滿既醬汁😛

如果大家想試下
建議可以先試吓佢哋嘅lunch😌

另外
佢哋仲有姊妹店喺銅鑼灣
地方相對上大好多~

⚜️🔔JEP by Involtini (屯門)
屯門良德街8號珀御地下G05號舖
2024-08-14
慶祝紀念
生日
2024-09-03 1167 瀏覽
原來屯門有高質意大利餐廳,性價比高,屯門友不要錯過!✨天然酸種餐包這款餐包的酸香味道獨特,外表金黃酥脆,內裡柔軟濕潤,咬下去的瞬間,能感受到濃郁的酸種風味。🍅 焦糖鳳梨漬車厘茄這道菜色彩繽紛,焦糖鳳梨的甜味與車厘茄的酸酸清新完美融合,每一口都是夏天的味道,清新又開胃!🦀 松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯松葉蟹的鮮味與意大利飯的濃郁香氣結合,蟹膏的醇厚感將整道菜提升到另一個境界!這份意大利飯真的是無法抗拒的美味,絕對是蟹粉控的夢想之選!🍤 手造意大利幼麵配西班牙紅蝦,紅蝦濃汁手造意大利幼麵搭配西班牙紅蝦,濃郁的紅蝦汁讓每一口都充滿海味,口感滑順,令人滿足!連蝦頭都香酥無比,忍唔住食埋~🍇 甜品提子配上馬斯卡風芝士忌廉,法式薄脆,提子檸檬啫喱,開胃又清新!擺盤十分精緻!如果你也在屯門附近或入屯門,千萬不要錯過JEP by Involtini!這裡絕對能讓你享受美食的無限樂趣!
原來屯門有高質意大利餐廳,性價比高,屯門友不要錯過!

✨天然酸種餐包

🍅 焦糖鳳梨漬車厘茄

🦀 松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯

🍤 手造意大利幼麵配西班牙紅蝦,紅蝦濃汁

🍇 甜品

• 松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯
  • 傳統卡邦尼手造意大利麵
  • 手造意大利幼麵配西班牙紅蝦
2024-08-24 1398 瀏覽
好耐冇嚟過呢度啦, 尋晚見到天氣咁好就過嚟食晚飯, 之前都係淨係食手造🍝意大利幼麵配西班牙紅蝦🦐作為佢哋嘅招牌菜,真係勁好食每次都必點嘅😆 今次經店員推介松葉蟹🦀甲羅燒蟹膏意大利飯🍛中間有燒香嘅蟹膏,中間就係生嘅鵪鶉蛋🥚,將佢哋一齊撈埋Risotto, 係超級有層次感而且味道好濃郁, 好特別嘅味道真係超好食😋Tasting Menu 頭盤就有焦糖🍍鳳梨🍅車厘茄 , 用鳳梨蓉包住車厘茄真係超好食🤩甜品方面佢哋都好有心機, 呢個甜品都係第一次食好特別😜 🍇提子馬斯卡風芝士🧀忌麃法式薄脆提子🍋檸檬啫喱🥳除咗嘢食環境好舒服店員都超級Nice, 每一位店員都好有禮貌, 整餐晚飯都超級開心🥳

甜品方面佢哋都好有心機, 呢個甜品都係第一次食好特別😜
🍇提子馬斯卡風芝士🧀忌麃法式薄脆提子🍋檸檬啫喱🥳

之前都已經食過好幾次JEP ,  今時今日真係已經好少有禁用心做美食嘅餐廳,每一次食不論系招牌定係新菜式都真係俾到好大嘅驚喜我😋 個人認為香港最好食嘅手工意粉🥰今次就叫咗佢哋tasting menu 焦糖鳳梨瀆車厘茄造成鳳梨蓉包裹住車厘茄,酸酸甜甜幾開胃嘅 手造意大利幼麵配西班牙紅蝦作為佢哋嘅招牌菜,一如既往地出息keep到個水準,手工製嘅意粉口感比較彈牙爽口而且做到非常掛汁😝 配搭上佢哋嘅紅蝦汁真係一絕 😋紅蝦頭壓落去滿滿嘅蝦膏🤩 大滿足👍 松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯鍾意食蟹嘅人私心大推,由外面放咗蟹肉嘅意大利飯慢慢食到入去中間被燒香嘅蟹膏,成到菜個層次好豐富,意大利飯煮得夠creamy煙煙韌韌而且蟹膏味超濃郁 但係又唔會膩😝 甜品方面佢哋都非常用心,今次就叫咗佢哋嘅自家制雪糕配伯爵茶燉蛋,食落去口感好綿滑而且伯爵茶味亦都好足😋 而佢哋tasting menu嘅甜品亦都非常唔錯 清新嘅水果配搭上脆餅嘅口感非常用心

今次就叫咗佢哋tasting menu

焦糖鳳梨瀆車厘茄
造成鳳梨蓉包裹住車厘茄,酸酸甜甜幾開胃嘅

手造意大利幼麵配西班牙紅蝦

松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯

2024-07-30 2719 瀏覽
心血來潮來到JEP享受一個高質午餐 餐廳主打食手工意粉 $158 3-course lunch 有前菜或湯+main course+是日甜品 另有飲品 以餐廳的食物質素來說是個性價比很不錯的午餐🥗 前菜可選Ham或蕃茄凍湯 另外有兩個熱辣辣的餐包(麵包好好食🤪)🍝 冬陰功汁新鮮魷魚手做長卷面 第一次食mafaldine這種意大利粉 是一種攣攣的、中間粗幼度的一種意粉 口感煙靭配合上冬陰功汁很掛汁 這個配搭很有驚喜 新鮮魷魚爽口彈牙 好食👍🏻 🍝蕃茄辣椒乾風乾豬面肉手做闊面豬面肉煎香後 鹹香味道跟闊條麵很夾 蕃茄汁有少少辣辣地連埋芝士味 整個醬汁都很好吃 視乎合預期的味道 🌸 當天甜品是士多啤梨雪葩 最特別是花花造型 十分吸睛 味道酸酸甜甜很清新
心血來潮來到JEP享受一個高質午餐 餐廳主打食手工意粉

🍝 冬陰功汁新鮮魷魚手做長卷面

🍝蕃茄辣椒乾風乾豬面肉手做闊面

午餐
唔打唔撞食到,冇諗過咁驚喜⭐️其實都早幾個月食,但真係好念念不忘決定要留返個好評比佢哋😚。。。。。。。。。。。。。。。。雖然因為冇book位排隊排咗成半個鐘但又坐低就發現等得係冇錯㗎!!由餐湯餐包去到main course加埋甜品午餐都只係200蚊樓下。。。。。。。。。。。。。。。。餐包非常特別有幾款選擇一次過俾你試晒醬料味道亦好好 最驚喜一定係佢嘅意粉!另一半叫咗冬陰功意粉,難得地佢食西餐會食過返尋味!再加上佢哋嘅手工意粉口感非常特別,超有彈性 而且味道濃郁希望佢哋可以喺新界開多幾間唔同分店啦🥳🥳
唔打唔撞食到,冇諗過咁驚喜⭐️
其實都早幾個月食,但真係好念念不忘
決定要留返個好評比佢哋😚
。。。。。。。。。。。。。。。。
雖然因為冇book位排隊排咗成半個鐘
但又坐低就發現等得係冇錯㗎!!
由餐湯餐包去到main course加埋甜品
午餐都只係200蚊樓下
。。。。。。。。。。。。。。。。
餐包非常特別有幾款選擇一次過俾你試晒
醬料味道亦好好
最驚喜一定係佢嘅意粉!
另一半叫咗冬陰功意粉,難得地佢食西餐會食過返尋味!
再加上佢哋嘅手工意粉口感非常特別,
超有彈性 而且味道濃郁
  • 意式炸海鮮
  • 冬陰功闊條麵
  • Strawberry  Ice  Bar
2024-07-16 2522 瀏覽
✍︎︎3-COURSE LUNCH MENU$158/Per Set是日精選前菜 或 是日精選餐湯手造長捲麵冬蔭汁|菇|新鮮本地魷魚手造意大利幼麵配西班牙紅蝦紅蝦膏濃汁(+$220)是日精選甜品LEMON TEA / LEMON WATER / LEMONADE / AMERICANO 自己整"提拉米蘇 $65❥每款食物都真心高質好食!••••••••••••••••••••••••••••••🔎JEP by Involtini 屯門良德街8號珀御地下G05號舖••••••••••••••••••••••••••••••
✍︎︎
3-COURSE LUNCH MENU
$158/Per Set

是日精選前菜 或 是日精選餐湯

手造長捲麵
冬蔭汁|菇|新鮮本地魷魚

手造意大利幼麵配西班牙紅蝦
紅蝦膏濃汁(+$220)

是日精選甜品

自己整"提拉米蘇 $65

❥每款食物都真心高質好食!
🔎JEP by Involtini
屯門良德街8號珀御地下G05號舖
2024-07-14 3109 瀏覽
今天是2024年7月14日(日)。應懷孕11週老婆要求,我帶她和弟弟到屯門的JEP用餐。我預早在網上Book了位,並在今天早上9點左右確認了訂位。我們本來歡天喜地的,今天早上十一點十五在紅磡開車岀發,但有一點塞車加上泊車的關係,十二點十五才到達現場。誰知道一男店員(沒戴眼鏡的)竟然以責怪語氣跟我老婆話因為他打了2次電話沒聽,他已把我們預訂的位置給人了。我跟那男店員說我們幾分鐘前打過去餐廳叫他們稍等,但店員聽不清楚我們說話掛線。此外,我們中間有孕婦,又駕車超過一小時過來,能否通融一下,那店員卻以粗俗的語氣說他們無做錯,也再沒有辦法安排位置給我們,該店員一直以怪責和輕挑的態度敷洐顧客,令我和弟弟十分失望,亦令懷孕的老婆氣得要死。更令人憤怒的時,我們之後嘗試致電該店總店負責人,相關人士在接到我們反映意見後便說會致電我解釋事件,但之後卻沒有再致電我,我打去店舖也再打不通電話。我一直是該店的熟客,亦一直認可負責人的理念,但這次我實在忍不了,這是令人不能接受的服務態度,亦實在令我對其十分失望。原本期待已久的用餐,竟變成這樣差的體驗。希望負責人看到此評論,能認真整頓貴店店員服務態度,亦希望不會再有食

希望負責人看到此評論,能認真整頓貴店店員服務態度,亦希望不會再有食客受不該受的氣了。

2024-07-14
午餐
my booking today at JEP was cancelled after 15 mins. I honestly don’t know what business good will / hospitality means to your restaurant. As reservations mean nothing to you, I cancelled all my upcoming bookings with both JEP and Invotini. It took me, a pregnant woman, 45 mins to drive to JEP. Your staff did not even apologise once for giving my table to walk-ins. He even proclaimed “the responsibility is not on him” because he called me twice. As I was in car park and could not pick up calls when he called, I called him back one minute later - he missed my call. I will never visit any of your restaurants ever again, and I will spread the words.
2024-06-26 2056 瀏覽
朋友話帶我嚟呢間餐廳慶祝生日,話系手工意粉,住屯門既我地當然要嚟試一試啦!!當時我地系walk in,室內已經冇曬位,職員建議我地坐室外,當晚天氣都有26度,幸好有微風,唔算太熱,職員仲開埋把遮俾我地同點蚊香,好貼心🩷🩷我地叫左個set dinner一齊share,頭盤系一個酸酸甜甜既蕃茄仔,好開胃,個人覺得吾錯,口感好酸甜。加上佢地既酸種麵包配橄欖油都唔錯。另外主菜系龍蝦手工意粉,意粉包滿龍蝦汁,非常入味,不過意粉口感麻麻,整體味道系唔錯,但手工意粉有啲太厚皮,龍蝦肉好爽口,但份量有啲少。甜品系提子啫喱餅,一個字:好甜😂。外觀擺設好靚,但味道麻麻。所以我地另外叫了tiramisu,呢個Tiramisu好特別,系要自己攞手指餅去點,另外仲有一杯咖啡自己倒落去,食法好新鮮,手指餅都好鬆化,Tiramisu味道好濃郁。整體嚟講,食物質素平平,但夠新奇,可以吸引人,當晚坐外面雖然有啲熱,但發現影相非常吾錯,環境幾好,如果天氣吾熱,大家可以選擇坐外面。呢間餐廳價錢比較貴,我地兩個人只叫了一個set dinner,埋單6xx,但我地都覺得佢地食物質素同份量唔值呢個價🤣。

2024-05-18 1944 瀏覽
呢間主打手工意粉嘅小店,真係名不虛傳。最初去佢銅鑼灣總店食,數月前去埋屯門分店。自從上次食完一直念念不忘,有幾次去不是太多人排隊,就係已兩點鬆啲準備3:00落場,一直食唔到。🥲今次特登book位食個佛誕靚午餐😋如同上次,店員會簡單講menu上每款set嘅特色,你又可以問吓食材配搭等問題,服務好好。😚🔅餐包⭐️⭐️⭐️⭐️餐包熱辣辣,有法國牛油麵包及酸種包,個酸種包好好食🤤🔅頭盤有兩款可選,分別係Ham set或者蕃茄湯,我們每款各一。😙🔅蕃茄濃湯🍅⭐️⭐️⭐️⭐️湯幾香蒜味,面頭加少少芝士同橄欖油。湯似乎以攪拌棒揉壓食材,質感、味道都唔錯。🧄🔅Ham set⭐️⭐️⭐️⭐️望住店員逐份切逐份切好新鮮嘅ham,所以啲ham仍然保留到佢嘅應有嘅油分同鹹香。個人覺得辣肉腸最好食。如果同湯相比,好似食ham set會抵啲🤣🐽🔅意式手工麵伴冬蔭功汁本地魷魚🦑⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️手工麵好出色,入口彈牙,嗰種煙韌和口感有別於一般現成意大利麵。食完都好回味😋。魷魚好好好爽口、伴以微辣嘅冬陰功汁、加埋少少金不換,好好食。🍝仲支持埋本地漁業。🔅手工意大利闊面伴豬頰肉🐷⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️由於係闊麵關係,入口就有好濃嘅蛋香,咬落去好有口感,煙煙韌韌,

🔅餐包⭐️⭐️⭐️⭐️
餐包熱辣辣,有法國牛油麵包及酸種包,個酸種包好好食🤤

🔅蕃茄濃湯🍅⭐️⭐️⭐️⭐️
蒜蓉蕃茄湯

🔅Ham set⭐️⭐️⭐️⭐️
Ham  set  (starter)

🔅意式手工麵伴冬蔭功汁本地魷魚🦑⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
手工意大利麵、冬陰功汁伴本地魷魚

🔅手工意大利闊面伴豬頰肉🐷⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
由於係闊麵關係,入口就有好濃嘅蛋香,咬落去好有口感,煙煙韌韌,加埋濃郁嘅Parmesan cheese 🧀 ,同用Cherry Tomato整成嘅醬汁,超正。豬臉肉另外煎香,有少少肥膏,鹹鹹地,有啲似煙肉。
闊麵掛到好多汁,食完好失落。😂
手工意大利闊面豬頰肉

🔅紅桑莓雪葩🌸⭐️⭐️⭐️
雪葩扮成盆栽幾有趣,味道不過不失,叫做食完意粉,有啲清新嘅甜品消吓滯。
😂😂
跟餐嘅雪葩

蒜蓉蕃茄湯
Ham  set  (starter)
手工意大利麵、冬陰功汁伴本地魷魚
手工意大利闊面豬頰肉
2024-05-02 1600 瀏覽
松葉蟹甲蘿燒蟹膏意大利飯,飯既韌度好奇妙雖然係燒蟹膏,但係無騷味,反而好鮮味,除左小貴,無咩毛病;最驚喜係卡邦尼手工意面,焦香培根夾蛋黃香味,手工意面好彈牙,鹹度適中,好正;番茄水牛芝士前菜好開胃,自己都可以食曬成碟;好中意餐廳既吊燈,襯得室内環境有少少憂鬱氣氛,但係俾到你一種好有安全感既感覺。
番茄水牛芝士前菜好開胃,自己都可以食曬成碟;
2024-05-01
2024-05-02 2087 瀏覽
這是一家令人期待的餐廳,正評不斷。我們早約1個星期reserve位置慶祝生日,店家只有6-8/ 8-10 時段選擇。我們一行6人,由於最近天氣不穩,當然穩陣選擇室內位置。甫入座的確有點愕然,枱setting竟然由兩張兩人長方形枱加一張橢圓形兩人枱合併而成😆感覺像搭枱,有趣。無奈家中老人完美主義,稍微表達不滿。恰好店中女店員十分執著,解說這已是最好嘅排枱方法,並表達他們覺得沒有問題,亦提議將室外枱搬進來解決事情。(該時段還有兩台兩位客人(他們2張枱都是用長方形枱))我們當然明白基於店內環境/枱型有局限,並沒有其他更合適的方法,只是作為一家中高定價的意大利餐廳,接待技巧實在有所改善。當然,我們還是沿用他們嘅安排。反正一場嚟到都要試吓佢啲食物。𝗔𝗽𝗽𝗲𝘁𝗶𝘇𝗲𝗿𝘀 •𝘎𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘚𝘢𝘭𝘢𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘗𝘶𝘮𝘱𝘬𝘪𝘯, 𝘖𝘳𝘢𝘯𝘨𝘦 𝘔𝘢𝘳𝘮𝘢𝘭𝘢𝘥𝘦 𝘢𝘯𝘥 62°𝘊 𝘴𝘭𝘰𝘸𝘤𝘰𝘰𝘬 𝘦𝘨𝘨 ⭐️⭐️略嫌淡味•𝘗𝘢𝘳𝘮𝘢 𝘩𝘢𝘮 & 𝘮𝘦𝘭𝘰𝘯⭐️⭐️⭐️無技巧純食材𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼 •𝘒𝘰𝘳𝘢𝘺𝘢𝘬𝘪 𝘙𝘪𝘴𝘰𝘵𝘵𝘰, 𝘤𝘳𝘢𝘣𝘮𝘦𝘢𝘵 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蟹膏味濃,搭上

𝗔𝗽𝗽𝗲𝘁𝗶𝘇𝗲𝗿𝘀
略嫌淡味
•𝘗𝘢𝘳𝘮𝘢 𝘩𝘢𝘮 & 𝘮𝘦𝘭𝘰𝘯⭐️⭐️⭐️
無技巧純食材

𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼
蟹膏味濃,搭上忌廉汁正
•𝘏𝘰𝘮𝘦𝘮𝘢𝘥𝘦 𝘵𝘢𝘨𝘭𝘪𝘰𝘭𝘪𝘯𝘪 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘤𝘢𝘳𝘢𝘣𝘪𝘯𝘦𝘳𝘰𝘴 𝘳𝘦𝘥 𝘱𝘳𝘢𝘸𝘯, 𝘳𝘦𝘥 𝘱𝘳𝘢𝘸𝘯 𝘴𝘢𝘶𝘤𝘦 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
麵條彈牙,醬汁濃郁
•𝘏𝘰𝘮𝘦𝘮𝘢𝘥𝘦 𝘵𝘰𝘳𝘵𝘦𝘭𝘭𝘰𝘯𝘪, 𝘥𝘳𝘺 𝘴𝘤𝘢𝘭𝘭𝘰𝘱, 𝘩𝘰𝘬𝘬𝘢𝘪𝘥𝘰 𝘴𝘤𝘢𝘭𝘭𝘰𝘱 𝘴𝘢𝘶𝘤𝘦 ⭐️⭐️⭐️
雲吞overall ok,私心還是覺得配蕃茄醬較搭

𝗠𝗮𝗶𝗻
•𝘙𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘵𝘩𝘳𝘦𝘦 𝘺𝘦𝘭𝘭𝘰𝘸 𝘤𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯, 𝘱𝘰𝘳𝘤𝘪𝘯𝘪 𝘳𝘪𝘤𝘦, 𝘤𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘑𝘶𝘴⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
雞油香味突出,雞胸肉足夠濕潤,皮脆而不膩

𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁
•𝘋𝘰 𝘪𝘵 𝘺𝘰𝘶𝘳𝘴𝘦𝘭𝘧 𝘵𝘪𝘳𝘢𝘮𝘪𝘴𝘶 ⭐️⭐️⭐️
•𝘌𝘢𝘳𝘭 𝘨𝘳𝘦𝘺 𝘵𝘦𝘢 𝘤𝘳𝘦𝘮𝘦 𝘣𝘳û𝘭é𝘦, 𝘴𝘦𝘮𝘪𝘧𝘳𝘦𝘥𝘥𝘰 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
配搭上水果+茶味,感覺新鮮

總結/
食物質素不俗,店員質素有待改善,應該唔會幫襯第二次啦,食嘢最後都係講開心舒服~