2017-03-13
因為早前見到門口寫住$49一個set lunch,又唔係多人食,唔洗等位,所以今日就特登入去試下。點知一入到去坐低就有個女人問我地幾位,話一振有10人黎幫襯,如果我地多人就唔招呼啦…驚做唔切。聽完心諗真係唔休做。不過我地因為得三位,佢就免為其難咁話ok la...快d點野。又重覆,你遲d點一振10人黎到你有排等。咁ok 既。我一早睇好食咩…元貝雞扒薯菜好快點好菜,但係明明要薯菜,結果黎左個飯,我話錯左喎,個女人就話:介唔介意要飯,如果要薯菜要整過,有排等。咁我就算啦。好在朋友食果個餐係拼薯菜,而朋友見份量唔多,唔夠食,我地交換。佢食飯,我食薯菜。岩岩好。不過唔滿意既野真係好多,黎錯野、用具自己攞,都無所謂,但原來間野大細超。一枱10人碟碟大大份,薯菜加餸滿滿咁,我地3人就份量一般。講真,味道係唔錯的,但服務態度真係一般。煮係一個人,沖飲品就第二個。成間鋪就係得兩個人。無人寫飲品,個女人話自己好忙,叫我地自己搵紙寫低比佢!又ok 啫!我寫左1杯凍啡,兩杯凍啡少甜。但點知等左好耐,結果吹吹沖飲品個女人,先黎一杯凍啡,無奶無糖:齋啡,我朋友話想要奶,佢比左盒奶同一支糖漿比我地,叫我地自己落。
講真,味道係唔錯的,但服務態度真係一般。煮係一個人,沖飲品就第二個。成間鋪就係得兩個人。無人寫飲品,個女人話自己好忙,叫我地自己搵紙寫低比佢!又ok 啫!我寫左1杯凍啡,兩杯凍啡少甜。但點知等左好耐,結果吹吹沖飲品個女人,先黎一杯凍啡,無奶無糖:齋啡,我朋友話想要奶,佢比左盒奶同一支糖漿比我地,叫我地自己落。ok la。。都知你真係忙。不過睇睇盒奶。過左期兩個月喎老細。細細聲同佢講,佢話比錯左。咁我想問點解你放係廚房兩個月都唔掉?真係忙到咁?到我杯少甜咖啡啦!一飲,嘩,甜過糖水。
結論:兩個女人對住10人一枱好熱情,但就無視其他的客人。食物味道ok...但如果見間鋪多於4人就唔好入去。佢地真係做唔切。