KABOOM

2024-09-19 4916 瀏覽
今日嚟到呢間打卡餐廳Kaboo,坐嘅位置係天台嘅位置,望住成個維港,太陽落山之後燈光都幾有氣氛。生牛肉他他以新鮮的生牛肉為主角,係搭配香料、橄欖油和檸檬汁,呈現出獨特的風味。肉質鮮嫩,口感滑順,香料的搭配使整道菜品更加立體,十分適合搭配脆餅或麵包,是一道極具開胃效果的前菜。參三巴醬燒魔鬼魚搭配香辣的參巴醬,味道濃郁。魚肉鮮嫩,醬汁的辣和香氣相互融合,讓每一口都充滿驚喜。燒烤的方式使魚肉外焦內,調味略鹹,不過尚算合格。咖喱油封鴨髀香濃的咖喱醬,味道獨特。咖喱的香氣和鴨肉的鮮味完美結合,口感層次豐富。另外,我哋嗌咗兩杯Cocktail ,都還可以,有啲泰式風情。

生牛肉他他

參三巴醬燒魔鬼魚

咖喱油封鴨髀

2024-09-08
2024-09-19 4407 瀏覽
好少夜景🌃咁靚既餐廳🍴性價比咁高,慶祝生日,記念日,夜晚嘆番杯,連旅客都好適合❤️就連室內室外都見到維港景色,絕對一流👍🏻KABOOM Sharing Platter泰國拼盤,份量好多,絕對足多3-4人食蝦餅,魚餅,泰卷,脆炸單骨雞翼,腸仔,另外,仲有3個醬汁Deep Sea Tacos🌮 墨西哥卷入面有滿滿蝦肉,青瓜,口感爽脆,面上佈滿三文魚籽,仲有輕輕咖哩薑黃沙律醬汁Lobster Pasta With Lobster Tail原隻龍蝦🦞意粉🍝掛滿濃郁龍蝦汁,實在太惹味Oven Baked Sambal Stingray🐟從來未吃到魔鬼魚的我,好特別菜式原來啲骨會一疏疏魚翅咁,肉汁頗扎實配上參巴醬汁,微辣頗為惹味黎到維港景色,當然嘆番杯cocktails 🍹🍹Damn Pissed Off!🍹Miss You!🥳就連cocktails都好有特色Damn Pissed Off!開左盤浴缸🛁,還有三條玫瑰花瓣,真係好冧,上面泡沫🫧為蛋白,下面味道有點似雜果賓治,有熱情果,菠蘿🍍,少量vodka,女仔易入口!Miss You!,以雀仔🦤呈上,粉紅pink pink,打卡📸好靚,入口甜甜酸酸
就連室內室外都見到維港景色,絕對一流👍🏻

KABOOM Sharing Platter
泰國拼盤,份量好多,絕對足多3-4人食
蝦餅,魚餅,泰卷,脆炸單骨雞翼,腸仔,另外,仲有3個醬汁

Deep Sea Tacos🌮

原隻龍蝦🦞意粉🍝掛滿濃郁龍蝦汁,實在太惹味

Oven Baked Sambal Stingray🐟
從來未吃到魔鬼魚的我,好特別菜式
原來啲骨會一疏疏魚翅咁,肉汁頗扎實
配上參巴醬汁,微辣頗為惹味

黎到維港景色,當然嘆番杯cocktails 🍹
🍹Damn Pissed Off!
🍹Miss You!

🥳就連cocktails都好有特色

Miss You!,以雀仔🦤呈上,粉紅pink pink,打卡📸好靚,入口甜甜酸酸,有🍑酒,vodka ,柚子汁,玫瑰糖漿,女仔都好啱飲🥰
尖沙咀酒吧餐廳Kaboom環境一流無論室內還是天台酒吧同樣坐擁維港景致食物是東南亞fusion菜 味道出色這裡的cocktail亦非常igable無論想和朋友喝一杯或吃個晚飯同樣適合Damn Pissed Off!Tonight is Gonna be a Good Night!老實說 我們真的為了打卡而點的cocktails直接跟bartender說想要浴缸和有花花的兩杯都好好喝 Damn pissed off果味較重另一杯帶點檸檬味 酒味不太濃蠻適合女生Deep fried Pork spring roll即炸熱辣辣 裡面有肉碎和木耳粉絲蘿蔔絲口感豐富 沾些泰式醬汁更惹味Thai Beef Tartare with Bone Marrow牛肉他他混入泰式香料 還有燒牛骨髓的油香配脆片同吃 是個蠻出色的appetiserGrilled Gai Yang Chicken原隻泰式烤雞 肉質嫩滑又惹味 伴以煙韌泰式薄餅和烤彩椒雜菜 份量好大Lobster Pasta 龍蝦汁煮意粉口感彈牙 龍蝦肉結實爽甜
尖沙咀酒吧餐廳Kaboom環境一流
無論室內還是天台酒吧同樣坐擁維港景致
食物是東南亞fusion菜 味道出色
這裡的cocktail亦非常igable
無論想和朋友喝一杯或吃個晚飯同樣適合
Damn Pissed Off!

老實說 我們真的為了打卡而點的cocktails

原隻泰式烤雞 肉質嫩滑又惹味
伴以煙韌泰式薄餅和烤彩椒雜菜 份量好大

Lobster Pasta
龍蝦汁煮意粉口感彈牙 龍蝦肉結實爽甜
《KABOOM - 尖沙咀》星期五放工,例牌都要鬆一鬆☺️有陣時收工之後真係想好好休息吓飲杯嘢放空一下自己😉而家有好多餐廳其實都有埋酒吧,可以食飯飲酒一條龍唔使四圍轉場,餐廳仲可以幫你配搭一下食物同埋適合嘅酒精飲品🤓所以上個禮拜五,我就book咗枱去尖沙咀呢一間人氣嘅泰式餐廳食飯兼飲杯嘢,餐廳有分室外位置同室內位置,天氣涼啲嘅話坐出邊可以望住維港海景,成件事好浪漫啊☺️當晚我喺餐廳室內食完飯之後都轉左上去天台位置繼續飲嘢😎雖然當日天氣有點熱,但係坐喺rooftop 其實一啲都唔覺得翳焗,除咗有海風之外,餐廳都安排咗好多冷風機喺呢度調節溫度,情況許可下,其實我會喜歡坐天台多啲,個感覺有啲似喺芭堤雅海邊嘅餐館,望住bartender 調酒,聽住音樂,成件事好chill💁🏻‍♀️Thai Beef Tartare with Bone Marrow泰式牛肉他他拌牛骨髓嘅味道有別於出邊西餐廳食到嘅咁creamy,呢一度加入咗泰式嘅做法,食落酸酸地又帶啲香料嘅風味,仲有青檸嘅清新,咬落有口感,將他他醬塗抹於薄脆片上面食幾開胃,而且份量都唔少㗎💁🏻‍♀️Goi Cuon Salmon Rice Paper
《KABOOM - 尖沙咀》

💁🏻‍♀️Goi Cuon Salmon Rice Paper Rolls

三文魚米卷入面包住嘅係用咗泰式醬汁醃製過嘅三文魚刺身,仲有爽口嘅青瓜同埋蘿蔔,外皮咬落煙煙韌韌又好香米味,少少旁邊辣辣地嘅醬汁食都幾惹味,我覺得最正係佢呢一個米卷絕對唔似前菜嘅感覺,反而有啲似主食,配一啲比較dry少少嘅酒精飲品應該幾唔錯👍🏻

💁🏻‍♀️Flank Steak with Tomato Butter Risotto

主食方面,我哋叫咗兩個主菜share一齊食,呢一個risotto 個醬汁係用咗蕃茄醬再拌埋忌廉汁製成,同樣地係食到唔少香料嘅味道,例如九層塔、檸檬葉等,感覺好易入口同埋好清新,上面嘅牛肉應該係用慢煮製成再煎香,咬落好軟腍,但係外層有招脆嘅口感,唔需要點任何調味都好好食啦

💁🏻‍♀️Thai Crispy Pata

本身唔知叫咩好,店員就推介我試吓佢哋嘅pata,原來即係脆豬手😂超大份,我覺得兩個人食都完全唔過分,豬手外皮好脆,入面嘅皮脂充滿膠質,呢個時候就梗係要飲啤酒中和一下油膩感覺,佢入面嘅肉都煮到好軟腍腍,點埋旁邊嘅甜酸醬就最啱不過,連旁邊嘅沙律菜都好好食,用咗黑醋汁拌碟,如果唔介意旁人嘅目光,真係好想拎起舊骨頭嚟咬😂因為旁邊仲有好多膠原同埋好多筋膜都好惹味㗎🤭

💁🏻‍♀️Damn Pissed Off!

食飯嘅時候唔想飲咁濃烈嘅酒精,所以我哋兩個人叫咗唔同嘅Cocktail試吓,因為呢一度嘅雞尾酒其實好有名㗎😌好多人專程過嚟打卡😜第一杯嘅Damn Pissed off 外型十分可愛,佢係用咗一個浴缸造型嘅杯裝住Vodka同埋熱帶果蓉製成嘅Cocktail,入口Fruity 而且解渴,仲好打卡able,旁邊仲有隻鴨仔添😍

💁🏻‍♀️No More OT Please!

雖然我好少OT,但係我都希望以後都唔使OT🤓店員推介嘅呢一杯Cocktail都係味道較香甜,用咗一隻雀仔造型嘅杯裝住,入邊有石榴汁、檸檬汁等調味,酒味比較上濃少少,我覺得作為pre-drink 既cocktail 黎講仲可以濃多少少🙂‍↔️不過其實我哋食完飯之後都轉左去天台度繼續飲🥰圓滿嘅Happy Friday
2024-09-12
由book位開始已見倒餐廳行政混亂1. what’s app日期搞錯 2. Request左要high chair 去到門口先話無3. 自己網站話8位先收min charge$350 per head, 但我哋6大1細又話要收. 4.WhatsApp講好小朋友(1歲半)唔計min charge,去到食完話我哋未meet min. charge, ,再叫嘢食之後先發現原來連1歲半果位都要俾min.charge. 要極力爭取先waive倒部份甜品食物方面,sharing platter全部都係熱氣氣炸鍋系列,Main個雞,risotto係cafe質素,octopus pasta係唔錯嘅. 環境方面,其實好多大廈擋住,同樣價錢,尖沙咀有更好嘅海景餐廳比比皆是。總括然而,龍門任佢擺,如果英文一般,唔叻用英文溝通/唔想鬧交就搵過第二間啦
由book位開始已見倒餐廳行政混亂
1. what’s app日期搞錯

2024-09-14 3576 瀏覽
朋友生日,同朋友去慶祝,環境靚係首選!朋友一上到餐廳,見到有維港景色,已經心心眼😍⭐️woo…what a day / canloocan叫咗杯cocktail 同杯mocktail兩杯都整得好靚!打卡一流!cocktail都好易入口,甜甜哋,女士都好啱!杯mocktail 都幾大杯,滿滿嘅果汁味,屬於甜類,好啱我哋😂😂⭐️Kaboom sharing platter2至3人份,伴cocktail真係好鬼夾,啱啱炸完上碟,好好食,擺耐咗會有啲硬,所以要趁熱食!😋😋⭐️Red prawn and scallop carpaccio有2碟分開上,好抵食喎!red prawn配埋柚子好清新!scallop同red prawn 薄片配上青咖喱汁,好好食👍🏻👍🏻⭐️Thai lobster sauce spaghetti with Canada lobster tail 呢個汁整得好正,龍蝦汁好濃,意粉入晒味🤤🤤龍蝦尾大大隻!夠晒啖啖肉!⭐️Oven baked sambal stingray無諗過咁大份,成隻碟咁大😂😂啲肉質好滑!好多肉,我朋友原來第一次食魔鬼魚,佢食完大讚!環境真係好靚好舒服,仲有天台

⭐️woo…what a day / canloocan
叫咗杯cocktail 同杯mocktail

⭐️Kaboom sharing platter

⭐️Oven baked sambal stingray

環境真係好靚好舒服,仲有天台坐outdoor,下次可以試下,服務都好好,成個感覺都好chill💕朋友話好開心😁

2024-09-13 3534 瀏覽
今次揀咗依間泰國菜,三個人叫咗三份Weekend Lunch set,每個set $258 ,有湯、一個頭盤、一個main,有埋野飲,仲可以加錢要個甜品,真係好抵啊!!😍STARTER 頭盤🩶CRAB CAKE WITH CHILLI CRAB SAUCE比想像中大嚿嘅蟹肉餅,每一啖都有濃濃嘅蟹肉,再配埋蟹醬,個配搭令人食完仲想食。🩶VIET-STYLE CLAMS WITH LEMONGRASS COCONUT SAUCE每一個殼入邊都充滿住肉,而且啲肉都大大粒,個汁仲好Creamy,每一啖都要飲埋啲汁。🩶GRILLED PORK CHEEK ORANGE SALAD WITH THAI DRESSING雖然佢係前菜,但係個份量都好充足,有好多豬頸肉,再配埋啲菜同個酸味味嘅汁,真係好開胃。MAIN COURSE 主菜🩶FOIE GRAS BEEF BURGER個包皮烘咗,咬落軟腍腍得黎仲有啲脆口。個肉唔會太熟,啲肉汁好入味。因為個frd唔鍾意要醬,仲可以叫佢分醬,自己落幾多都得。配料有沙律菜同薯條,好豐富🥰。🩶GRILLED PRIME RIBEYE STEAK (10 OZ) (+

STARTER 頭盤

MAIN COURSE 主菜
🩶FOIE GRAS BEEF BURGER

🩶GRILLED PRIME RIBEYE STEAK (10 OZ) (+$138)
個牛份量夠大大份,表面煎到焦香,啲肉汁鎖咗係塊牛到,咬落去每啖都充滿肉汁,肉質超嫩滑,好惹味,唔會太韌,唔使落汁都非常juicy。

🩶SAMBAL SAUCE SQUID INK PASTA WITH SCALLOP AND TIGER PRAWN
今次叫咗個帶子大蝦意粉,帶子大細適中,煎得幾香口,口感唔會太韌,外向內嫩。個蝦雖然唔係大大嚿,但煎到啱啱好,食落好香口。而且配咗個墨汁意粉,夠晒彈牙,再配埋個辣辣地嘅汁,十分惹味,好有泰國嘅風味。
FOIE GRAS BEEF BURGER
2024-05-05
FOIE GRAS BEEF BURGER
2024-09-12 2949 瀏覽
入到餐廳有種好浪漫好chill的感覺,餐廳職員個個都着住件夏威夷風的恤衫,燈光好柔和舒服。Main:🐙Grilled Spanish Octopus Thick egg noodle with Pad Thai Crab Sauce($258)好喜歡呢道菜,原來是平時食炒金邊粉的醬汁做成個湯,甜甜地,個麵就係厚蛋麵,煮得好入味,軟淋,其他蔬菜都吸哂湯汁,好食。🐟Baked Sambal Sous Vide Black Cod Fish ($348)好大一份的銀鱈魚,有兩大塊魚柳,個肉火喉煮得剛剛好,肉身好嫩滑,加埋個醬,調味唔錯。Appetizer: 🐃Thai Style Beef Tartare with Bone Marrow($158)牛肉他他好鮮味唔會腥,配簿脆食口感豐富,我第一次食牛骨髓,油脂好豐富同好濃烈的牛味,我就唔係好慣,我朋友就食得好開心。🦑Typhoon Shelter Cuttle Fish好多炸蒜粒伴墨魚,好中意蒜味的話應該知好啱,墨魚煮得彈牙唔會韌。Cocktail💝I feel Loved! ($128):好靚一杯粉色花花的飲料,酸酸甜甜,適合唔多飲酒的女

Main:
Appetizer:
🦑Typhoon Shelter Cuttle Fish
Cocktail

💝I feel Loved! ($128):好靚一杯粉色花花的飲料,酸酸甜甜,適合唔多飲酒的女士。

💚I need to clear my mind!($128):比較清新的飲品,同個顏色一樣,飲落舒服。
  • Grilled  Spanish  Octopus  thick  egg  noodle  with  pad  Thai  crab  sauce
  • Baked  sambol  sous  vide  black  cod  fish
2024-09-10 2377 瀏覽
好朋友聚會,當然要選擇又靚又chill餐廳😋 Lady night 打卡之夜首選📷 慢慢啖住杯cocktail 一邊欣賞香港夜景,仲可以享受泰式Fusion菜😍😙 今日我地2個人就叫左一個豬手 一隻雞 + 一個小食 + 同埋兩杯隻燒雞 有驚喜 。 好入味, 肉質嫩滑 ,啖啖肉 而豬手反而個皮唔夠脆 ,冇想像中好食。小食拼盤,就好多款式,有雞翼,炸蝦餅,豬肉腸,泰式蝦餅。小食拼盤 合適三至四人食。一邊享受香港夜景一邊享受美食真係好嘆
好朋友聚會,當然要選擇又靚又chill餐廳😋
Lady night 打卡之夜首選📷
今日我地2個人就叫左一個豬手

一隻雞 + 一個小食 + 同埋兩杯

隻燒雞 有驚喜 。 好入味, 肉質嫩滑 ,啖啖肉
而豬手反而個皮唔夠脆 ,冇想像中好食。
小食拼盤,就好多款式,有雞翼,炸蝦餅,豬肉腸,泰式蝦餅。

小食拼盤 合適三至四人食。
一邊享受香港夜景一邊享受美食真係好嘆

2024-09-04
  • Cocktail
主打泰式西餐的Kaboom共有兩層天台很Chill可以吹吹海風下層indoor波希米亞風的裝修環境舒適,又可欣賞維港景色這邊有很多特色Cocktail特別推薦這個超可愛的鴨仔泡泡浴🛁想像不到是一杯伏特加、熱情果和菠蘿調出來的雞尾酒Damn Pissed Off!另一杯Miss You! 帶有水蜜桃的香甜雀鳥的造型插着玫瑰花也非常吸引Thai Style Beef Tartare with Bone Marrow泰式牛肉他他配上牛骨髓Red Prawn and Scallop Carpaccio紅蝦帶子薄切非常新鮮Grilled Gai Yang Chicken泰式烤雞皮脆肉嫩咬下去肉質非常嫩滑配上泰國的香料和調味很滋味半碟的蔬菜都種類豐富Baked Sambal Sous Vide Black Cod Fish第一次吃到泰國風味的銀鱈魚伴碟的蔬菜精美很像一個藝術品魚肉滑身配上泰式香料有兩種口感超有新鮮感的泰式西餐而且有很多值得打卡的地方
主打泰式西餐的Kaboom共有兩層
天台很Chill可以吹吹海風

下層indoor波希米亞風的裝修

環境舒適,又可欣賞維港景色

這邊有很多特色Cocktail
特別推薦這個超可愛的鴨仔泡泡浴🛁
想像不到是一杯伏特加、熱情果和菠蘿調出來的雞尾酒
Damn Pissed Off!

另一杯Miss You! 帶有水蜜桃的香甜

魚肉滑身配上泰式香料有兩種口感

超有新鮮感的泰式西餐
而且有很多值得打卡的地方

2024-09-07 1816 瀏覽
Dining on the 20/F was amazing! I went to KABOOM with my friend last week and the view was stunning. We ordered 2 appetizers, 2 main dishes and 2 cocktails. We enjoyed a lot because the food was delicious and the staff were very friendly. This restaurant is so IGable and I recommend couples and friends to come!!好鍾意呢度嘅海景 幾有度假vibe同朋友嗌咗兩個appetizers + 兩個main course + 兩杯cocktail 食到好飽…佢哋嘅拼盤份量都幾多2-3人一齊share都得前菜帶子酸酸甜甜好開胃 幾有驚喜 龍蝦pasta幾清甜佢哋嘅咖哩鴨 外層鴨皮好酥脆 裏面肉質幾嫩滑另外佢哋嘅cocktail都超可愛的~

好鍾意呢度嘅海景 幾有度假vibe
佢哋嘅拼盤份量都幾多2-3人一齊share都得
前菜帶子酸酸甜甜好開胃 幾有驚喜
龍蝦pasta幾清甜
佢哋嘅咖哩鴨 外層鴨皮好酥脆 裏面肉質幾嫩滑
另外佢哋嘅cocktail都超可愛的~
2024-09-07 2148 瀏覽
今日同朋友慶祝生日,book咗rooftop area。點知一坐低就成條褲衫哂,同佢地講,佢地就話:「無辦法架啵,琴晚落大雨。」咁我就起身自己抹走啲水,同埋抹走張凳嘅水,點知抹抹下個個人就行埋嚟攞走個凳墊,將令一個凳墊擺落嚟,就話:「咁樣得未呀。」語氣比較煩躁。中間叫咗幾杯cocktails,其中1杯俾錯咗,個個人就話你地係咁樣order架啵。之後先發現佢地真係搞錯咗,最後拎返杯啱嘅過嚟,大大力放低。之後係咁催賣單,15分鐘內催咗3次左右。價錢係唔算平,咁佢地啲野食都ok嘅,意粉煮得比較淋。如果態度可以改善下,其實都ok geh。如果keep住現有態度就唔推薦。

價錢係唔算平,咁佢地啲野食都ok嘅,意粉煮得比較淋。

2024-09-06
上星期五happy friday🤭朋友帶咗我去呢間叫KABOOM嘅餐廳,環境好有格調,兩面玻璃窗嘅夜景,仲見到維港景色㖭!入面裝修好有心思,感覺好chill 好relax🫰🏻燈光昏暗,好適合傾吓計吹吓水📍KABCOM Sharing Platter💁🏻‍♀️我哋叫咗個KABCOM Sharing Platter,有好多唔同嘅小食,包括炸單骨雞翼、春卷、魚餅等等,炸得香脆可口,配合三款醬汁自己鍾意點就點乜📍Deep Sea Tacos🌮個醬汁真係好惹味,酸酸甜甜,肥美大蝦配埋香脆嘅taco,真係好正!📍Lobster Pasta With Lobster Tail龍蝦肉好鮮甜,唔會韌,意粉煮得啱啱好,配個creamy嘅泰式醬汁有特色📍Grilled Gai Yang Chicken雞肉大大份,泰式風味,夠晒入味。側邊仲有啲蔬菜配料,營養豐富🍹飲品方面,我哋叫咗「Coffee, Tea Or Me?」同「Tonight Is Gonna Be A Good Night!」「Coffee, Tea Or Me?」係一杯特調cocktail,威士忌配搭烏龍茶同埋梅酒,帶有少少甜味,出奇地醒神。「

📍KABCOM Sharing Platter💁🏻‍♀️

📍Deep Sea Tacos🌮

📍Grilled Gai Yang Chicken

「Coffee, Tea Or Me?」係一杯特調cocktail,威士忌配搭烏龍茶同埋梅酒,帶有少少甜味,出奇地醒神。「Tonight Is Gonna Be A Good Night!」上台非常之靚,上邊有設計感嘅花擺設,味道酸酸甜甜,帶微微嘅花香

2024-08-26 2386 瀏覽
呢到環境又靚又Chill 😍 餐廳分有兩層不同區域👉🏻室內以落地玻璃設計👉🏻室外以渡假風設計🏝️兩層都能可以望到維港景色,配搭佢哋嘅特色Cocktail 同泰式Fusion 菜,令人感覺好似身置在海邊咁🥰✨KABOOM Sharing Platter‼️必點之選😜非常豐富嘅小食拼盤🥰 足足有五款小食 : 豬肉串、炸雞翼、泰式魚餅、網狀春卷、炸蝦餅,每款有4-5件 ,全部現炸熱辣辣👍🏻配搭三款醬汁,啱晒同朋友飲酒share 食😜✨Curry Duck Confit第一次食泰式油封鴨😍感覺非常特別😍 油封鴨肉質好嫩,配搭青咖喱味道相當夾👍🏻👍🏻 食到中段仲可以咬一口菠蘿,減低油膩感,酸酸甜甜又辣辣地,有趣又好味😋✨Tom Yum Risotto With KingOysters蠔肉肥美脹卜卜,Risotto 口感creamy 帶有淡淡嘅冬陰功香味🥰,辣辣地幾惹味除咗食物之外,呢度嘅Cocktail都好受歡迎😍造型又靚又好飲,啱晒用嚟打卡😆✨No More OT Please!以番石榴味為主嘅Vodka ,配上玻璃球酒瓶😍粉粉嫩嫩非常打卡able✨Wohoo, What A Day!以Tequi
呢到環境又靚又Chill 😍 餐廳分有兩層不同區域

✨KABOOM Sharing Platter
配搭三款醬汁,啱晒同朋友飲酒share 食😜

✨Curry Duck Confit

✨Tom Yum Risotto With King
Oysters
辣辣地幾惹味

✨No More OT Please!
以番石榴味為主嘅Vodka ,
配上玻璃球酒瓶😍粉粉嫩嫩非常打卡able

✨Wohoo, What A Day!
以Tequila 加入芒果蓉、菠蘿汁🍍椰漿、
牛奶製成嘅Cocktail🍹
芒果味濃,飲落相當清新
慶祝紀念
生日
  • KABOOM Sharing Platter
  • Curry Duck Confit
2024-08-23 1847 瀏覽
最鍾意呢度嘅海景環境都唔錯好有度假風情但係如果想坐窗口位,最好早啲book定或者上天台(有少少熱)食物方面 不過不失比較理想嘅,係蝦餅或者各種小食魚餅本人就唔係太鍾意 覺得太鹹Cocktail方面 試過好多杯唔同嘅特色飲品但係因為泰式真係太特別唔係好接受到反而比較鍾意飲 經典的雞尾酒,例如Mojito口味比較適合推薦遊客,朋友飲嘢但係食物就唔係好有驚喜主要都係環境強烈建議不要點太特別的Cocktail 雖然好適合影相但係味道真係一言難盡 有啲太酸
最鍾意呢度嘅海景
環境都唔錯
好有度假風情
但係如果想坐窗口位,最好早啲book定
或者上天台(有少少熱)

食物方面 不過不失
比較理想嘅,係蝦餅
或者各種小食
魚餅本人就唔係太鍾意 覺得太鹹

Cocktail方面 試過好多杯唔同嘅特色飲品
但係因為泰式真係太特別
唔係好接受到
反而比較鍾意飲 經典的雞尾酒,例如Mojito
口味比較適合

推薦遊客,朋友飲嘢