2024-08-26
呢到環境又靚又Chill 😍 餐廳分有兩層不同區域👉🏻室內以落地玻璃設計👉🏻室外以渡假風設計🏝️兩層都能可以望到維港景色,配搭佢哋嘅特色Cocktail 同泰式Fusion 菜,令人感覺好似身置在海邊咁🥰✨KABOOM Sharing Platter‼️必點之選😜非常豐富嘅小食拼盤🥰 足足有五款小食 : 豬肉串、炸雞翼、泰式魚餅、網狀春卷、炸蝦餅,每款有4-5件 ,全部現炸熱辣辣👍🏻配搭三款醬汁,啱晒同朋友飲酒share 食😜✨Curry Duck Confit第一次食泰式油封鴨😍感覺非常特別😍 油封鴨肉質好嫩,配搭青咖喱味道相當夾👍🏻👍🏻 食到中段仲可以咬一口菠蘿,減低油膩感,酸酸甜甜又辣辣地,有趣又好味😋✨Tom Yum Risotto With KingOysters蠔肉肥美脹卜卜,Risotto 口感creamy 帶有淡淡嘅冬陰功香味🥰,辣辣地幾惹味除咗食物之外,呢度嘅Cocktail都好受歡迎😍造型又靚又好飲,啱晒用嚟打卡😆✨No More OT Please!以番石榴味為主嘅Vodka ,配上玻璃球酒瓶😍粉粉嫩嫩非常打卡able✨Wohoo, What A Day!以Tequi
✨KABOOM Sharing Platter
配搭三款醬汁,啱晒同朋友飲酒share 食😜
✨Curry Duck Confit
✨Tom Yum Risotto With King
Oysters
辣辣地幾惹味
✨No More OT Please!
以番石榴味為主嘅Vodka ,
配上玻璃球酒瓶😍粉粉嫩嫩非常打卡able
✨Wohoo, What A Day!
以Tequila 加入芒果蓉、菠蘿汁🍍椰漿、
牛奶製成嘅Cocktail🍹
芒果味濃,飲落相當清新