2019-07-20
荃灣廣場開左西班牙菜,經過幾次都見人頭湧湧,最終搵一個閒日的晚上帶爸媽一起去試!入去好大、好闊落、啲位好舒服!侍應哥哥好好人!我地叫左洋蔥湯、二人份量的西班牙海鮮飯、西班牙豬手、芝士焗蟹餅,本來仲想叫意粉、好彩侍應哥哥話太多了,意粉可以唔夠食再叫!母親大人仲叫水果茶,不過可能少甜,所以味道一般!西班牙海鮮飯上左,好大好吸引,有蝦,青口,蜆,鱿魚....,飯好入味,小小辣(因為叫左小辣),爸媽食得好知味!芝士焗蟹餅好吸引的外表,內面係蛋焗的,熱騰騰的,好軟綿綿!不過不夠入味!豬手黎啦⋯⋯好大碟,配料好多,肉好稔,老爸用假牙都可以好容易咀嚼!好夠味!到此已經好飽!好彩冇叫意粉!見到隔離枱的甜品好靚,飽都想試!嘩!上枱好靚呀!老媽不禁地好雀躍!即刻攞起义去試—-雜果班㦸,一共有八個小班㦸砌成!上面有一球雪糕,週圍擺滿水果!熱烘烘好脆好味!有多一球雪糕更好!
母親大人仲叫水果茶,不過可能少甜,所以味道一般!
到此已經好飽!好彩冇叫意粉!